34737
  • FSpofon
    Csak ezeket a bolti játékokat lehet regisztrálni.
  • DarkSector
    tök egyszerű, ha beirod a cd-kulcsot, és elfogadja, akkor megy ha kiirja hogy nem fogadja el, akkor nem.
    amiről beszélek ahhoz nincs semmiféle lista, csak a cd-kulcs legyen olyan amiket elfogad, nemtuom hirtelen 4x4 meg 4x5-ös vagy miket fogad el...
  • doggy90
    hat persze, de csak a listan talalhato cimeket lehet es a conviction nincs koztuk.
  • DarkSector
    Nah visszajött a steam!

MERRORA FORGALMUK LESZ EZEKNEK AZ AKCIÓKKAL VAZZE!!!
  • DarkSector
    beirod a cd-kulcsot a steambe, és onnantol a steam-be lesz a játék, de ezt most igy lépésenként nme tudom leirni azota vltozott az oldal, nemtuom hová került ez az opcio, de ez is csak tippelés.
  • simonl #275
    Ajándékba kaptam, srácok.....most inkább a megoldáson agyalok

• doggy90
    most nem azert, de ott van szep nagy lila keretben, hogy kell a jatek steam verzioja hozza.
  • FSpofon
    support.steampowered.com oldalon meg lehet próbálni refund-ot kérni (annak a nevében aki küldte az ajándékot), talán belemennek ha leírjátok hogy nincs is meg a game steamen, de az is lehet hogy arra hivatkoznak hogy ott van a dlc oldalán hogy steames verzió kell és váráslás előtt kellett volna gondolkodni. 1 próbát megér.
  • simonl #272
    Ennek most annyira nem örülök......
    Hol lehet reklamálni?
    ezek szerint buktam 10 EUR -t ?
  • FSpofon
    itt kellett volna megvenni
  • FSpofon
    A bolti splinter celled nem fog steames dlc-vel együtt működni.
  • Majestic01
    Nekem is segített. Köszi
  • simonl #268
    É ez a reg elés hogyan működik?
  • NEOreg3
    nekem sem jött be a steam store, meg a community se egyik pillanatról a másikra

ami megoldotta a problémát:

áramtalanítottam a modemet és a routert
  • Majestic01
    Értem, akkor próbálkozok.
  • DarkSector
    nekem se jo az oldal
    forumokba sokan panaszkodtak hogy nem jönbe...

biztos túlterhelt, az akciók végett...gondold el mennyien tölthetnek lefelé...
  • DarkSector
    jah dlc, huh az elég kacifántos, lehet akkor vagy játékon bellül kapod meg vagy steam-be be kell reggelned a bolti játékot...
  • simonl #263
    Az alapjátékot vettem meg üzletben.....azzal nincs semmi baj..csak semmi köze jelen állapotban a Steam -hez.

A DLC -t ma kaptam Steam -en, e-mail ben kézbesítve, ajándékként.
    Az általad is javasolt könyvtárban természetesen csak az COD MW2 van.

Nncs ötletem

• Majestic01
    Vki nem tudja hogy miert nem tudok bejelentkezni? AZt irja a steam problémakat eszlelt a steam kiszolgalohoz valo kapcsolodas soran....
    vki help
  • DarkSector
    van a steam kliensben egy fül fent, LIBRARY / KÖNYVTÁR
    itt vannak a megvett játékok.

amugy hogy csináltad ezt a megvételt? megvetted boltban és a cd-kulcsot beirtad steam-be? vagy mi nem volt a tokban lemez?
  • simonl #260
    Sziasztok,

Beigazolódott tegnapi félelmem: A SC Conviction alapjátékot nem a Steam -en vettem, hanem DVD -n, szép dobozban, kis szatyorban, üzletben.

A DLC -t ajándékként kaptam a Steam -en, az e-mail -t aktiváltam, mégsem találtam a Steam fiókomban semmit ami arra utalna, hogy letöltött vagy letölthetek valamit.
    Segítséget kérek, hol keressem....
    Még annyi info, hogy amikor a vásárlás ablakban vagyok kis betűvel mutatja, hogy "már megvan nekem ez a játék"

De hol????

Köszi srácok
  • DarkSector
    igy se megy, hiába adtok linket, nem azzal van a baj....:)
  • Indigo
    Kellett bizony :) Egyébként böngészőből továbbra is kényelmesen elérhető az oldal (kisebb fennakadásokkal, de megy): http://store.steampowered.com/
  • DarkSector
    jah kellett ez a sok akció most töltenek orrba szájba...más meg nem tudja megnézni se az akciókat....:S
  • chilios
    nem vagy egyedül,haldoklik :)
  • DarkSector
    Nektek se jön be a steam oldala?
    túlterhelt talán? a böngészőbe minden megy csak éppen steam nem jön be...:S
  • wittman
    Na megvan az egyik megoldás. Nekem legalább is működik.

Mivel nekem már SteamNew.exe van így azt át kell nevezni Steam.exe-re és törölni a steamTmp.exe-t és a ClientRegistry.blob file-t is. Új parancsikon készítése a Steam.exe-ről, amiben az elérési úthoz írd be a végére Steam.exe után -clearbeta. Nekem csak így működött.

Amúgy meg tehetnek egy szívességet...
  • wittman
    Ráadásul nekem már SteamNew.exe van csak.
  • wittman
    Hát én is szívok a steammel, mert továbbra is ezt írja ki: "steam is temporary unavailable, please try later" Igaz nagyon régen kb fél éve voltam fent a steamen és updateoltam a HL2, DOD, RED Orchestra CS:Source-t, aztán most játszanék, de semmi. Próbáltam a -clearbeta módszerrel is, de ugyanaz. Töröltem a ClientRegistry.blob file-t is, de úgy továbbgondolkozik, de csak nem tud steam-re felmenni.

Csináltam új steam install, de az sem oldotta meg.
  • DarkSector
    de nyugodtan vihetitek tovább a képet minnél többen lássák!!!
  • DarkSector
    cod6 megvolt...az only steam többibe lusta vaok...:D
  • FSpofon
    na meg 1000 ilyen oldal van, minden nap találsz újat
    jelenteni itt lehet ha firefox/chrome még nem írná ki: http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/
    commentbe hogy melyik oldalnak adja ki magát.

Csak 1 aranyszabály van; hogy az accountod sehol máshol ne használd csak steampowered.com steamcommunity.com meg magában a kliensben. Senki soha nem fogja a jelszavad kérni a valve részéről, az ingyenes játékok egy linken át automatikusan a steam kliensbe kerülnek, nem kell hozzájuk belépni.
  • ffxi
    Rakd be steam-es játékok (L4D, COD6, CS stb.) topikjába. Ide a kutya sem jár.
  • DarkSector
    ODAFIGYELNI steam adathalászat folyik!!!!
  • Pretorian
    lol az :)
  • DarkSector
    VAT = VAC nem?
  • Pretorian
    Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.

Játékok:

Grand Theft Auto IV
    Medieval 2: Total War
    Mass Effect
    Guild Wars GOTY
    Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)

Dobj privit.
  • DarkSector
    ehez nem kell a motor fájlokat belerakták a portalba.
    de ha már hl2 lent van neked akkor a motort nem tölti le még1x
    amugy ez 5.6gb kb.
  • lagos01
    A portal hoz nincs szükség a HL 2 re.
    Nekem steam en a hl2 nincs meg de a portal így is használható.
  • RYO21
    Köszi szépen. Elkedtem tölteni őket, csak mindegyikre azt írja suspend.
    Letöltött pár megát és kiírta ezt.