34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#280 Csak ezeket a bolti játékokat lehet regisztrálni. -
#279 tök egyszerű, ha beirod a cd-kulcsot, és elfogadja, akkor megy ha kiirja hogy nem fogadja el, akkor nem.
amiről beszélek ahhoz nincs semmiféle lista, csak a cd-kulcs legyen olyan amiket elfogad, nemtuom hirtelen 4x4 meg 4x5-ös vagy miket fogad el... -
doggy90 #278 hat persze, de csak a listan talalhato cimeket lehet es a conviction nincs koztuk. -
#277 Nah visszajött a steam!
MERRORA FORGALMUK LESZ EZEKNEK AZ AKCIÓKKAL VAZZE!!! -
#276 beirod a cd-kulcsot a steambe, és onnantol a steam-be lesz a játék, de ezt most igy lépésenként nme tudom leirni azota vltozott az oldal, nemtuom hová került ez az opcio, de ez is csak tippelés. -
simonl #275 Ajándékba kaptam, srácok.....most inkább a megoldáson agyalok
-
doggy90 #274 most nem azert, de ott van szep nagy lila keretben, hogy kell a jatek steam verzioja hozza. -
#273 support.steampowered.com oldalon meg lehet próbálni refund-ot kérni (annak a nevében aki küldte az ajándékot), talán belemennek ha leírjátok hogy nincs is meg a game steamen, de az is lehet hogy arra hivatkoznak hogy ott van a dlc oldalán hogy steames verzió kell és váráslás előtt kellett volna gondolkodni. 1 próbát megér. -
simonl #272 Ennek most annyira nem örülök......
Hol lehet reklamálni?
ezek szerint buktam 10 EUR -t ? -
#271 itt kellett volna megvenni -
#270 A bolti splinter celled nem fog steames dlc-vel együtt működni. -
Majestic01 #269 Nekem is segített. Köszi -
simonl #268 É ez a reg elés hogyan működik? -
#267 nekem sem jött be a steam store, meg a community se egyik pillanatról a másikra
ami megoldotta a problémát:
áramtalanítottam a modemet és a routert -
Majestic01 #266 Értem, akkor próbálkozok. -
#265 nekem se jo az oldal
forumokba sokan panaszkodtak hogy nem jönbe...
biztos túlterhelt, az akciók végett...gondold el mennyien tölthetnek lefelé... -
#264 jah dlc, huh az elég kacifántos, lehet akkor vagy játékon bellül kapod meg vagy steam-be be kell reggelned a bolti játékot... -
simonl #263 Az alapjátékot vettem meg üzletben.....azzal nincs semmi baj..csak semmi köze jelen állapotban a Steam -hez.
A DLC -t ma kaptam Steam -en, e-mail ben kézbesítve, ajándékként.
Az általad is javasolt könyvtárban természetesen csak az COD MW2 van.
Nncs ötletem
-
Majestic01 #262 Vki nem tudja hogy miert nem tudok bejelentkezni? AZt irja a steam problémakat eszlelt a steam kiszolgalohoz valo kapcsolodas soran....
vki help -
#261 van a steam kliensben egy fül fent, LIBRARY / KÖNYVTÁR
itt vannak a megvett játékok.
amugy hogy csináltad ezt a megvételt? megvetted boltban és a cd-kulcsot beirtad steam-be? vagy mi nem volt a tokban lemez? -
simonl #260 Sziasztok,
Beigazolódott tegnapi félelmem: A SC Conviction alapjátékot nem a Steam -en vettem, hanem DVD -n, szép dobozban, kis szatyorban, üzletben.
A DLC -t ajándékként kaptam a Steam -en, az e-mail -t aktiváltam, mégsem találtam a Steam fiókomban semmit ami arra utalna, hogy letöltött vagy letölthetek valamit.
Segítséget kérek, hol keressem....
Még annyi info, hogy amikor a vásárlás ablakban vagyok kis betűvel mutatja, hogy "már megvan nekem ez a játék"
De hol????
Köszi srácok -
#259 igy se megy, hiába adtok linket, nem azzal van a baj....:) -
Indigo #258 Kellett bizony :) Egyébként böngészőből továbbra is kényelmesen elérhető az oldal (kisebb fennakadásokkal, de megy): http://store.steampowered.com/ -
#257 jah kellett ez a sok akció most töltenek orrba szájba...más meg nem tudja megnézni se az akciókat....:S -
#256 nem vagy egyedül,haldoklik :) -
#255 Nektek se jön be a steam oldala?
túlterhelt talán? a böngészőbe minden megy csak éppen steam nem jön be...:S -
wittman #254 Na megvan az egyik megoldás. Nekem legalább is működik.
Mivel nekem már SteamNew.exe van így azt át kell nevezni Steam.exe-re és törölni a steamTmp.exe-t és a ClientRegistry.blob file-t is. Új parancsikon készítése a Steam.exe-ről, amiben az elérési úthoz írd be a végére Steam.exe után -clearbeta. Nekem csak így működött.
Amúgy meg tehetnek egy szívességet... -
wittman #253 Ráadásul nekem már SteamNew.exe van csak. -
wittman #252 Hát én is szívok a steammel, mert továbbra is ezt írja ki: "steam is temporary unavailable, please try later" Igaz nagyon régen kb fél éve voltam fent a steamen és updateoltam a HL2, DOD, RED Orchestra CS:Source-t, aztán most játszanék, de semmi. Próbáltam a -clearbeta módszerrel is, de ugyanaz. Töröltem a ClientRegistry.blob file-t is, de úgy továbbgondolkozik, de csak nem tud steam-re felmenni.
Csináltam új steam install, de az sem oldotta meg. -
#251 de nyugodtan vihetitek tovább a képet minnél többen lássák!!! -
#250 cod6 megvolt...az only steam többibe lusta vaok...:D -
#249 na meg 1000 ilyen oldal van, minden nap találsz újat
jelenteni itt lehet ha firefox/chrome még nem írná ki: http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/
commentbe hogy melyik oldalnak adja ki magát.
Csak 1 aranyszabály van; hogy az accountod sehol máshol ne használd csak steampowered.com steamcommunity.com meg magában a kliensben. Senki soha nem fogja a jelszavad kérni a valve részéről, az ingyenes játékok egy linken át automatikusan a steam kliensbe kerülnek, nem kell hozzájuk belépni. -
#248 Rakd be steam-es játékok (L4D, COD6, CS stb.) topikjába. Ide a kutya sem jár. -
#247 ODAFIGYELNI steam adathalászat folyik!!!!
-
#246 lol az :) -
#245 VAT = VAC nem? -
#244 Steam account teljesen okés VAT-al, ban nélkül eladó Budapesten.
Játékok:
Grand Theft Auto IV
Medieval 2: Total War
Mass Effect
Guild Wars GOTY
Unreal Deal Pack (Unreal Tournament 3 Black, Unreal Tournament 2004, Unreal 2, Unreal Gold)
Dobj privit. -
#243 ehez nem kell a motor fájlokat belerakták a portalba.
de ha már hl2 lent van neked akkor a motort nem tölti le még1x
amugy ez 5.6gb kb. -
lagos01 #242 A portal hoz nincs szükség a HL 2 re.
Nekem steam en a hl2 nincs meg de a portal így is használható. -
RYO21 #241 Köszi szépen. Elkedtem tölteni őket, csak mindegyikre azt írja suspend.
Letöltött pár megát és kiírta ezt.