34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#240 itt 1 lista: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=851573 -
#239 Rámész a steamen a Store-ra, majd a kereső részhez írd be, mods.
Ezek is csak úgy ingyenesek, ha pl Half-Life 2 meg van. -
RYO21 #238 Vannak a portalhoz hasonlóan ingyenes játékok a steam-en? -
lagos01 #237 Ingyenes lett a Portal teljes verziója de csak május 24 ig.
Szerezzétek be
ITT -
artschi2 #236 nincs mit :) -
#235 Kösz, így már elindult a steam -
#234 nekemis tegnap csinált iet, ez a buzernyák frissítés utéán kezdte el... -
artschi2 #233 Töröld a Steam könyvtárából a ClientRegistry.blob file-t és indítsd újra a steam-et. -
#232 Helló!
Az a baj hogy valamiért nem akar elindulni a steam pedig tegnap még jó volt. Konkrétan ezt az ablakot dobja fel mindig. Előre is kösz a segítséget. -
#231 pontossan
szószerint én is ezt gondolom... -
#230 Ja de ezek az atalakitasok rendszerint feleslegesek, nekem eddig is jo volt. Most meg egy fel ev amig rajovok majd mi hol van. -
#229 a kép hozzá:
-
#228 Látom befejezték az új steam kliens beta tesztelését...mert élesben müködik már ahhogy észrevettem:
-
#227 thx megpróbálom
csak nem azért mert én olyan okos vagyok, de ha egyszer ellopták akkor naná hogy az használja aki ellopta, vagyis pont az lenne a lényege, hogy attól tiltsák el a jogtalan használót, szóval nemértem....
de max irok a srácnak hogy ujból küldjön egy ticket-et. -
#226 hát a srác ha tudná, akkor elverte volna az illetőt, de egyik nap odaült a géphez, és nem tuott belépni.
kérdeztem töle nem-e adta kölcsön idegennek, vagy nem-e lépett be valakinél, és erre azt mondta hogy nem, kb 5-6 játékról van szó 20-25ezer forint értékben. -
PunkZoli #225 küldje el mégegyszer... mert ilyen nincs
azt írja mellesleg hogy valaki használta az akkot éppen és nem aktiválják újra, mert törvénysértett...
kérdezzen rá miért, és írjon új tiketet -
#224 Hogy lopták el? -
#223 bárcsak lenne magyar steam support neaggodj, nem állnának meg 1lábon se. -
#222 de olvastad hogy mit irtak angolul?
mert ahhogy értek angolul, nem akarják aktíválni a cuccost, csak nem értem miért.
a gyerek nagy minőségű képeket csinált, odairta az account nevet is, meg mindent.
a leírást télleg nem nehéz megcsinálni, nem is azzal volt gond, hanem a válaszukkal. -
PunkZoli #221 kamu, ez csak a fogyatékosoknak nem sikerül -
#220 én a steam-ben nem bízok, a haveremnek is ellopták, és miután beküldte a cd-kulcsokat meg mindent, ezt kapta válaszként:
kitt-katt
azóta is basztak helyretenni! -
PunkZoli #219 http://punkzoli.blog.hu/2009/05/13/reclaiming_a_hijacked_steam_account -
tttttom #218 Helló!
Valaki elkldené nekem a steam supportnak az e-mail címét. :S Elfelejtettem az accom pwjét és az e-mailem pwjét is... :S
Valaki segítsen pls... -
#217 akinek a beta klienssel nem indul a steam az váltson vissza a régire
indítsa így: Steam.exe -clearbeta -
#216 Keddig elbúcsúzhatunk a mostani Steam klienstől, mert jön az új. Ami nem is néz ki rosszul -
#215 na látod ezaz :) vagy bejön vagy se de azért megpróbáljuk -
artschi2 #214 de hogy ez fog-e működni azért, hogy csak a nyugati országokban érhető el, azt nemtom :( -
artschi2 #213 Megveszi neked ajándékba, (mail címedre kapsz értesítést, hogy kaptál egy ajándék játékot) letöltesz egy D2D kliens-t és leszeded a játékot. -
#212 Nem tudjátok ha Direct 2 drive-ról, külföldi ismerös segítségével megveszek egy játékot ami az oldaluk szerint csak nyugati országokban elérhető , akkor itthon fogom tudni használni, letölteni? -
Indigo #211 Értem. Köszi az infót! -
PunkZoli #210 leszarják, de nem lehet átvinni gameket, ami egyszer be van regelve az ott is marad -
Indigo #209 Üdv!
A Valve mennyire nézi rossz szemmel, ha két account-om van? Illetve lehet-e egyik account-ból a másikba átvinni játékokat? -
#208 nálunk legtöbbet a mastercard, és talán visa logo van legtöbbször, nézd meg a kártyádat azon is szerintem a mastercard logo lesz, akkor azt válaszd. -
artschi2 #207 az napi hivatalos euro árfolyamot megtalálod a Magyar Nemzeti Bank honlapján -> MNB -
#206 a saját bankod oldalán nézd ha pont azzal akarsz számolni amit levonnak -
PunkZoli #205 azaz
http://www.megaport.hu/valuta.html -
PunkZoli #204 http://www.xe.com/ucc/convert.cgi -
PunkZoli #203 ez az internet kártya mire jó? nincs rajta visa, vagy masterkard logó? ahogy lent is látod a kis képeket
normális kártyád nincs?:D mert sosem értettem miért váltanak emberek ilyen internet kártyát, mikor mindenre jó a sima -
#202 ja, és hol lehet átszámolni PONTOSAN az eurót forintba? Jelenlegi euró/forint árfolyam meg ilyenek. Én 300 Ft-nak vettem 1 eurót, és 10 eurós játék így 3000 Ft-ba kerülhet kb. Most a Shattered Horizonra gondolok, azt szeretném megvenni. :) -
#201 Hello! A steam magyar weboldalán megtaláltam a támogatott bankkártyák listáját, és nekem CIB internet kártyám van, amire azt írták, támogatott. A gond az, hogy nem tudom mit jelöljek be fizetésnél, mert nincs ilyen lehetőség, csak Visa és Maestro...
Nézzétek meg: nincs ilyen lehetőség. Mit jelöljek??