34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#320 Lassan a teljes PC játékipart a Steam fogja behálózni, hiszen már egyre több dobozos játék jön ki Steamworks támogatással... -
artschi2 #319 :DD
-
#318 mafia 2 is steamworks-ös. -
PunkZoli #317 kane n l 2 -t megveszed boltban és beregeled a steamen... azt olvastam steamworks-ös
mafia 2 re lennék kiváncsi -
Csokis #316 Angoloknál többször olcsóbb fontban a játék és bizony valaki tud vásárolni fontban itthonról is. Annak jól jön. -
#315 A Steam is írja a kosár oldalon (is):
"ÁFA: Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, ahol érvényben van"
ÁFA = VAT (Value Added Tax) -
#314 Mire jó azon kívül, hogy fájdítja a szívedet?:) Ezzel sem fogsz dollárért vásárolni:) EU-ban is van adó, ezért kerülnek annyiba amennyibe. Csak ezt kevesen tudják felfogni, és még az idejüket is pocsékolják ilyenekre:)
Dobj rá az amcsi árra 17-20% VAT-ot (EU értékarányú adó), és máris $ = €. Valamikor több, valamikor kevesebb, ártól függően. Így egységesítik. Minél drágább az árú annál "olcsóbban" veheted meg, nyersz rajta pár százast. Az olcsóbb árura kevesebb az adó, azon buksz 1-2 százast. Ez van.
Bírom, hogy egyesek a tudatlanságuk miatt hónapokat dolgoznak weboldalakon, alkalmazásokon, stb..:) És még nekik áll feljebb:) Pedig van erről írás a Wiki-n, de még az Unió weboldalán is. Meg persze ott a logika. Egyre kevesebben használják ugyan de ott van:) -
Csokis #313 Comparison script – Steam Unpowered edition!
-
#312 Azért mert a Magyar nép alig 10%-a "beszél" angolul:) A többi meg nem is akar:)
A ragozással nincs is gond, azzal van gond mikor angol szavakat használnak úgy (most speciel nem a Steam-ről van szó, mert ez esetben az tulajdonnév), hogy nem ismerik a jelentésüket:) Na meg a játék helyett "game", pálya helyett "map", stb. Persze végigjátszás helyett nem írnak walktrough-t, mert az már nem olyan népszerű szó:) Helyette kijátszás, kivivés, kitolás és egyéb gyönyörű szavakat használják:)
Ékes példája, mikor az emberek menőnek érzik magukat ettől, pedig egyszerűen csak.... [szabadon behelyettesíthető] :) -
buddabudda #311 Ejtsd ki úgy a Steam szót, ahogy le van írva(magyar kiejtéssel) és ragozd, majd ejtsd ki angol kiejtéssel(helyesen) és úgy is ragozd. -
#310 Valaki tudna arra magyarázatot adni, hogy miért írják sok helyen úgy, hogy "Steam-od vagy Steam-ot"? Kicsit idegesítő. Steam-ed vagy Steam-et helyesebben inkább. -
#309 Steamet bezárod, törlöd a \Steam\steamapps\felhasználónév\team fortress 2 könyvtárat, majd steam, játék indít. -
misztic #308 cs.van egy problémám.ha megpróbálom elindítani a tf2 a steam kidob egy olyat hogy fájlok ellenőrzése és ha nem talál hibát addig kezdi el újra és újra amíg nem talál hibát.van megoldás? -
moszi85 #307 Sziasztok! Nem tudom, hogy valaki találkozott-e mát ilyen hibával, de talán igen és tud nekem segíteni. A napokban megvettem a steamstoreban a Medieval II TW és a Kingdoms-ot! A letöltés sikeres volt csak hát amikor el akartam indítani, akkor egyszerűen nem történik semmi! Pontosabban annyi, hogy egy pillanatra felugrik a "preparing to launch" képernyő és ennyi! Letöröltem a vírusirtómat, telepítettem egy újat, amit kikapcsoltam, újratelepítettem a steam-et és ismét letöltöttem a játékokat,de semmi. Annyi kiegészítést még tennék, hogy a dvd-ről telepített Football Manager 2010 teljesen jól fut... Egyszerűen nem értem mi lehet! Nagyon megköszönném, ha valaki esetleg tudna segíteni. -
Blint #306 Noh, talaltam egy support oldalt ra, irtam nekik, remelem meg lehet oldani... -
csoli31 #305 Szólok, hogy nem szereti az ékezetes betűket a Steam az avatár feltöltésénél. Nálam legalábbis ez volt a baja. Kellet egy kis idő mire rájöttem. -
Blint #304 Hali!
Nekem egy egesz durva problemam van a steam accountommal. Nagyon regen hasznaltam utoljara es a vilagon semmi adatra nem emlekszem. Az szuper hogy ha van a birtokunkban egy CD kulcs valamelyik jatekrol, akkor elkuldok mailben az adatokat arra a cimre, amelyikre a kulcs accountja reggelve van, viszont nekem az a mail cimem sem letezik mar!
Szoval csak par CD kulcsom van, meg egy regi, de mar nem letezo mail cimem. Ezek birtokaban vajon lehet valami megoldast talalni? Esetleg hova lehet irni ilyen account problema ugyben? -
#303 sziasztok!
nemtudok betenni semmilyen képet avatarnak.a fájltipus és a méret is megfelelö, nemtudom mibaja lehet!
ha vki tud segiteni azt megköszönöm előre is! -
lagos01 #302 Legjújabb verziót telepítetted?
Tűzfal és a vírusírtó nem zavarja? -
Levente93 #301 Üdv!
Feltelepítettem a Steam-et és amikor elindítanám azt írja ki nem tud kapcsolódni a szerverükhöz, próbáljam meg később, de mindig ezt írja ki, légyszi segítsetek -
PunkZoli #300 általában az éppen megjelenőknél támogatás szinten már alapból benne van,mint steamworks, akkór lehet a boltit is beregelni.
Nagyon nagyon ritka, hogy később kerül bele csak, mint az ut3 esetében, így nem érdemes várnod rá szerintem.
-
simonl #299 Egészen új játékok is vannak a listán.....bizakodom. -
simonl #298 Szia,
Az általad belinkelt lista a Steam által támogatott bolti játékokról milyen gyakran "frissül" ?
Érdemes várnom amíg a SC Conviction is rajta lesz?
Nem akarom megvenni mégeygszer sem az alpjátékot sem a DLC -t. -
#297 LOL mekkorát néztem, amikor beléptem a profilomba és megláttam a játékaim számát.. Gyorsan meg is néztem őket, erre látom, hogy a demokat, meg egyéb kis játékokat is kilistáznak. De minek? -
#296 OTP Junior(Visa Electron) a kártyám.
És az alábbi hibaüzenetet dobja ki:
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.
Nem értem eddig minden klappolt,2 napja csinálja ezt... -
#295 kártya fajtája meg az angol hibaüzenet alapján könnyebben tudnánk segíteni.
esetleg megpróbálhatod hogy paypalra regisztrálod a kártyád és azon át fizetsz a steamen -
#294 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám,mostanában vásárolgattam a steamen egy pár játékot: (L4D,L4D 2,Half Life,stb..),de valamiért mostmár nem tok...
Állandóan azt az üzit kapom h a hitelkártya kibocsátom nem fogadta el a kártyám adatait.Kipróbáltam muter kártyájával annál is ezt kaptam...
Minden adatot helyesen töltök ki és mégis ezt csinálja...
Ha valaki tud erről vmit kérem segitsen.Eddig minden rendben ment most meg szarozik...
Elöre is kössz. -
#293 bazd...:)
warezba nekemis megvan...nemgond fogom és lemagyaritom a steam-en ennyi....:) -
#292 hawer, ha nem magyar gyere át hozzám és oda adom:D::D -
#291 nemtuom de bizom benne...:) -
#290 a Jericho az magyar a steamen? -
#289 tegnap beruháztam a star wars force unleashed-re... most meg jericho ....:) -
#288 tegnap én a L4D 2-öt vettem meg nem egészen 8 euróért... -
#287 Hihetetlen na 300 ft alatt a G2 gold meg is vettem! -
Itsuki #286 tegnap majdnem megvettem a gothic 2öt,5 euroért... most meg gothic 3al együtt 2 euróért...:D jó ez a steam... lehet látni hogy ha olcsóbbak a játékok emberek veszik...:) -
#285 ARMA 2 még nem volt akciózva igaz? -
#284 witcher 5.4€, done -
#283 Legtöbbet eladott játék:
:D
-
#282 Emberek, megvettem a CoD packot 28 €-ért. Lazán megérte -
doggy90 #281 support/retail cd keys, de van lejjebb link is.