34737
  • modelcar
    "A Cél mezőben megadott név('C\Program Files\Steam\Steam.exe')érvénytelen.Ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét"
  • Dzsimbao
    Nézd meg hogy a parancsikon tulajdonságaiban a célnál beállított útvonal jó e. Ha igen akkor nézd meg, hogy nem lett e letörölve/áthelyezve a Steam könyvtár vagy a Steam.exe.
  • modelcar
    meg ezt:"A Steam.exe elem,amelyre ez a parancsikon mutat,magváltozott,vagy máshova helyezték,ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni.

Törli a parancsikont?"

ezt írja
  • modelcar
    Sziasztok

Csak nekem nem elérhető a steam?Egyik steam-es játékommal sem tudok játszani,mert ezt írja:
    A Windows a következő fájlt keresi:
    Steam.exe. Ha a fájl helyét saját maga szeretné meghatározni akkor kattincson a tallozásra

mi a baja?
  • DarkSector
    igen de nem tudott belépni akkjába a gyerek, mikor küldött neki a support üzenetet, hogy valószínűleg ellopták az accját.
    mi is ezt töltöttük ki, bocs mert rosszul fogalmaztam, nem e-mail-t írtunk, hanem kitöltöttük ezt a hibabejelentést.
  • PunkZoli
    nem emailt írsz hanem egy ticketet töltesz ki a steam support hivatalos oldalán:
    http://punkzoli.blog.hu/2009/05/13/reclaiming_a_hijacked_steam_account

régen írtam már de remélem még aktuális... ezer százalék, hogy működik

A support meg nem ír olyat, hogy ellopták az accod...és bizonyítsd hogy a tied...

Plusz már van egy olyan opció settingsben hogy verify email, amivel szinte lehetetlen behúzni az akkot... azaz csak email fiókkal együtt lehet csak.
  • DarkSector
    vagyis akkor a srác kölcsönadhatta valakinek?
    de ha a lemezeket nem adja kölcsön, akkor hogyan?
    ien half life meg annak kiegészítői voltak a profilban, legalábbis nekem aszonta.
    és hogy állítólag 576 üzletben vette őket.

csak azért is lenne fontos, mert én levédtem monnyuk a freemail-emet, de ő nem, és valszeg ezért is lopták el neki, de ha velem monnyuk előfordulna akkor nem volna rossz, tudni hogy hová forduljon az ember.

amúgy nála vannak a játékok, tokkal vonóval, és basznak visszaadni hát ez durva...

azért thx.
    megkérdezem hogy kölcsönadta-e valakinek.
  • Jaffa 2843
    nemkell kölcsönadni steam accountot havernak, hogy játszhasson...
  • DarkSector
    hy van egy gond, haveromnak 5 játék volt a steam prfiljában, kapott a steam support-tól egy üzenetet, hogy ellopták a profilját.
    megcsináltunk mindent, a cd-kulcsról csinált fényképen odaírta a régi ellopott profilnevét is, ezt elküldtük a steam supportnak egy jelentésbe.

és azóta csak 1 üzenet jött:
    Hello Domi, Thank you for contacting Steam Support. We have found activity in your Steam account related to sharing of accounts and/or CD Keys. Per the Steam Subscriber Agreement, we have disabled your account and any games contained in it. Your account will not be reactivated. The Steam Subscriber Agreement can be found at: http://www.steamp.... In addition to violation of contract, activities on your account may violate federal law and state law. If such activities persist, Valve reserves the right to refer the matter to authorities.

nah ienkor mi a nagy helyzet, mert erre nem értem mit írt angolul, nincsen magyar nyelvű szolgáltatás, account visszaállítására?
  • Armisael
    Köszi a tippet ezt kipróbálom! Mert az ETW-vel nekem is ugyanaz a gondom mint neked, indításnál villog de nem indul
  • Colika
    Segítség akinek ilyen problémája adódna.
    Steam telepítésekor a mappa szerkezetet ne változtassátok meg, csak a meghajtó betűjét írjátok át. Onnantól kezdve a hiba megszűnik ;)
  • Colika
    Sziasztok! Felraktam ma a F.E.A.R 2-őt és amikor steamen belül rányomok a játék indítására akkor elkezd villogni az, hogy a játék indításának előkészítése folyamatban. Ez csinálja vagy fél percig és nem indítja a játékot.
    x64 Vista van fent, friss steam stb. Ötlet vagy megoldás? Előre is köszi :)
  • XenHai
    hmm THQ Complete Pack 49,99€
    Valahogyan a csomagot lehet változtatni mert 2 game ebből meg van.
    De a többi is jól jönne.
  • Jaffa 2843
    hát lehet hogy az ujregek nemtudnak üres reggel játszani?
  • BBencze
    AVP topikba szerintem jobb választ kapnál, amúgy azt írja, hogy ez a játék most nem elérhető próbálja máskor.
  • kmisi
    Továbbra sem jó
    Megint ugyan ez a kép fogad
    Kép
    Amit csináltam átállítottam a nyelvet majd elkezdtem letölteni a játékot és amint indítanám ez jön ki
  • BBencze
    Állítsd át a Steam nyelvét angolra és akkor elindul.
  • kmisi
    Már vagy 10x letöltöttem az alien vs predator demóját a steamet is újraraktam már de folyton ezt adja ki amikor indítanám.
    Ez a játék jelenleg nem elérhető légyszíves próbáld meg máskor mindig ezt adja ki.
    Mindenkinek az ég világon jó csak nekem nem mit tegyek?
  • grebber
    Értem akkor majd haver is játszik.Kösz!
  • Jaffa 2843
    egyszerre !!egy!! login, más időben lehet két helyen játszani
  • grebber
    A steam-en vett játékaimat tudja a haver is tolni, ha megadom neki az accountomat??
    És lehet két helyen egyszerre játszani vagy az nem megengedett tehát ő is és én is belépek a saját steam accomba?
  • csoli31
    Elajándékozni nem lehet, viszont törülheted a gépről. Jobb klikk a játékon (a Steamen belül, a saját játékok menü alatt), és ott van a játék eltávolítása menüpont.
  • NHLFAN
    Hi!
    Lehet olyat csinálni,hogy az accon lévő játékot eltávolítsam?Tudom eladni nem lehet,de törölni vagy elajándékozni?
    Köszi
  • Kongy
    Köszi a tippet! Megtettem a lépéseket! Fene a hülye fejét, aki ilyen accokat lop, ez egyenlő azzal mintha boltból lopnál...
  • artschi2
    Ma féláron adják a Dirt 2-t, ha érdekel vkit.
  • artschi2
    Itt nézz szét
  • Kongy
    Üdv! Úgy tünik ellopták a steam accomat, mert belépni nem tudok, viszont az account változaltan, és barátként fel is vettem, mert csináltam újat, és azt jelzi, hogy 1 hónapja nem léptem be! Kb reális mert tényleg nem léptem be 1 hónapja. Szóval úgy tűnik érintetlen, csak nem tok belépni, ami azért gáz, mert a full eredeti orange boxom fenn volt rajta, és újraitelepiteni nem engedi, mert amikor kéri a serialt én megadom, és azt irja h már más is használja. Ekkora szart! Mitévő legyek?
  • Zidane005
    van egy kis gondom!please segitsetek!nos:MEGVETTEM az cs anthologyt,fetelepitettem a cs 1.6-ot meg a steam-et,elinditottam ,bejött az ablak de semmi szöveg nincs benne igy accountot sem tok létrehozni!mi lehet a baj hogyan tudnám orvosolni?
  • csoli31
    A játékok a Steam mappába települnek mindenképp. Az egész Steam mappát tudod csak máshová telepíteni, külön a játékokat nem lehet
  • grebber
    Ahova telepitve van a steam oda menti nem lehet állítani!
  • Force87
    Azt hogy tudom beállítani, h melyik meghajóra töltse le a játékot Steam-ről ? A beállítások között nem találtam lehetőséget.
  • XenHai
    Steamrol rendelt mar valaki Star Trek DDE-t?a gameknel jelzi hogy ott a game de mögé van írva hogy beta meg not relesed yet az oke mert még nem jelent meg de nem kaptam pre order keyt a betahoz meg kérdés vajon menni fog e a headstart?Valakinek volt már hasonló vásárlása?Arról nem is beszélve hogy ideáig amikor vásároltam röktön le is vonta a lóvét most meg semmit nem csinált pedig logba írja HOGY SIKERÜLT A VÁSÁRLÁS.....
  • Pretorian
    Egyből telepiti a játékot, ahogy elkezded tölteni.
  • lagos01
    Kösz a választ.

Más:
    Ha veszek valamilyen játékot a steam en akkort onnan telepíti fel vagy valami cd képet kapsz?
  • chooselee
    Igen,de nem akármelyikkel...
    Bővebben: TotalSteam
  • Pretorian
    Bankkártyával, vagy virtuális számlával (ePassporte, talán PayPal is).
  • PersianWarrior
    itt csak bankkártyával lehet vásárolni? :( sajnos nem nagyon értek az online vásárláshoz, főleg a bankkártyás online vásárláshoz...
  • PhantomAss
    én is :)
    töltöm is lefelé
  • Pretorian
    Inkább kevesebbel mint többel. GTA 4 még másfél óráig 7,5 euró. Vegyétek, én is most vettem meg.
  • Pretorian
    Feljelentettem a BRFK kiberbűnözési osztályán.