34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
ToMM23 #200 Üdv! Akkor mit tudok csinálni,ha nem tudom a steam felhasználó nevem meg a kodját, csak a termékkód van meg. De fogalmam sincsen milyen email volt megadva már. Egy címem megszünt azota (chellos) és ha nem lett átirva akkor mit lehet tenni ? Ujbol felregelni a gamet lehet ? Vagy ugrott végleg ?:S:S -
kmisi #199 Üdv!
Eredeti játék nélkül van esélyem hogy valahogy tudjak felvenni ismerősöket a steamra? Vagy csak eredeti steames játékkal lehet? -
t00kalmi #198 Köszi! -
#197 ha van frissítés akkor azt a játék következő indításakor leszedi, már azzal indul. mivel a dark messiah-hoz több éve jött ki patch utoljára, így ha mostanában töltötted le, akkor a legújabb van a gépeden. -
t00kalmi #196 A frissítésre vagy a játékra érted? -
#195 A steam automatikusan a legfrissebb verziót tölti le. -
t00kalmi #194 Help me, help me!
A steam-en keresztül letöltöttem a Dark Messiah single player verziót, de nem akarja automatikusan letölteni a frissítéseket, pedig van egy rakás ehhez a játékhoz. Ha megpróbálom manuálisan frissíteni, akkor a következő hibaüzenetet kapom: SORRY This item is currently unavailable in your region. Ezekután a letöltéseknél átállítottam a régiókat , de továbbra is ezt az üzenetet kapom. Kérlek segítsetek. -
chooselee #193 Az gond hogy nincs felrakva neked az a font amit a steam használ. Ez egy ismerősömnél is előjött a "régi" verziónál. Steam fórumon írnak róla... -
#192 aHy letöröltem a cod6-ot és most újra fel raktam és most amikor játszani akarok vele elindítom bejön a steam és valami frissitést akar lefelé szedni ami kb 18 órába telne azt írja milyen frissítés ez ? :S
olyan mint ha a játékot szedné lefelé..:S meg azt írja ki hogy "a játék nem elérhető légyszíves próbálja meg később" lehet nem pontosan de vmi ilyesmi előre is köszönöm a válaszokat !!!! :S
-
Csokis #191 Látszódni fognak a feliratok a menűkben. -
#190 mármint mi lesz jó? -
Csokis #189 Na, közben megtaláltam a megoldást.
A Steam\resource\styles\ mappában lévő steam.styles file-t nyissuk meg szerkesztésre és a basefontbold="Arial Bold" sort írjuk át erre: basefontbold="Arial". Mentsük el és utána elindítva a Steam-et, már jó lesz. -
artschi2 #188 a beta hátrányai... -
Csokis #187 Sőt, egyik menűben sem. -
Csokis #186 Jajj, a két képet meg lehagytam. Elnézést!
KÉP1, KÉP2. -
Csokis #185 Más is használja már az új beta kliens-t? Nem lenne rossz, de a jobb gombos menűben nálam nem látszanak a menűpontok.
-
#184 már heckelnek, most rakott be egy mapra, és bulet-time -ba ment végig...monnyuk elég mókás :) de csak 1 ideig....:S -
#183 helyre lesz állítva, nem kell csinálni semmit. -
#182 OLVASD EL !!! -
#181 IGEN, de nem mindenkinek!!!!
Havernak megvan, DE!!!!
Vegyétek fel egymást, mert haverotoknak akinek nem ment el, titeket végig offline fog látni ezekuták.
Ez valszeg azoknál jöhetett elő hibaként, aki csatlakozva volt, vagy játszott, mert volt steam frissítés! -
#180 sztímék valamit jol elbaszarintottak :D -
Pyro82 #179 Minden ismerősöm eltünt a listából nekem is a csoportok megvannak viszont :( -
Pyro82 #178 nekem is eltünt az összes ismerős, de a csoportok megvennak :( -
#177 hát ez f@sza..
eltűnt az összes ismerősöm Steamen.. csoportok megvannak, de a friendlist-röl mindenki eltünt -
#176 nincs kipipálva -
csoli31 #175 A beállításokon belül, a fiókoknál, a lenti szöveg mellöl vedd ki a pipát. Nekem csak ez az egy ötletem van.
kmisi:Ők csak meg invitáltak. El is kel fogadnod. A Steamen belül, a közösség fülnél van egy olyan hogy meghívók. Azon belül lesznek a baráti meghívások, amiket el kell fogadnod. -
#174 Sziasztok!
Nekem az a gondom, hogy amikor Offline modba szeretném átrakni, mindig megjelenik a hiba üzenetes steames ablak a következő hiba üzenettel: "Could not connect Steam network" ! Mit lehet ilyenkor tenni, pedig online modra simán csatlakozik? -
t00kalmi #173 Hi!
Én kipróbáltam. A grafika elképesztő, de egy idő után unalmas.
Üdv: t00kalmi -
kmisi #172 Vett fel pár ember a steamen ismerősnek és amikor rámennék az ismerőseim listájára csak felvenni tudok vagyis azt sem mert ezt írja. Akkor hol vannak azok akik felvettek?
Link -
lagos01 #171 A hétvégén ingyen lehetett kipróbálni a Shattered Horizon játékot.
Valaki kipróbálta?Én sajnos túl késön vettem észre :( -
t00kalmi #170 Sziasztok!
A steam-en keresztül letöltöttem a Dark Messiah single player verziót, de nem akarja automatikusan letölteni a frissítéseket, pedig van egy rakás ehhez a játékhoz. Kérlek segítsetek.
t00kalmi
-
#169 most tehetem fel az összes game-t:D -
#168 köszi a segítséget -
#167 újratelepítettem,és most jó -
Dzsimbao #166 Jaaj, most jutott eszembe, hogy win xp alatt volt egy hasonló hibám. A parancsikonnal sehogy sem akart elindulni, pedig jól volt beállítva, ha direktbe a Steam.exe-vel indítottam akkor működött. Annyit csináltam, hogy töröltem a parancsikont belementem a Steam könyvtárba és az ott lévő Steam.exe-ről csináltam egy új parancsikont és jó lett. -
Dzsimbao #165 Próbáltad már újratelepíteni a Steamet? -
#164 valaki pls
azt írja nem találja..
5 játékom steam-es -
#163 azt én hagytam le -
artschi2 #162 C\Program Files\ - mintha hiányozna egy kettőspont a C után... -
#161 A célnál beállított útvonal nem jó