34737
  • rodzsi
    Sziasztok. Tudna valaki segiteni az én problémámon is??? Nem értem, most felraktam ujra az egész win7et teljesen csupasz, és semmit nem enged felrakni a steam, még most is azt irja ki h kevés a lemezterületem a játlj futtatásához, szabadítsak fel lemezterületet....

HELP please!!!
  • Indigo
    Bacca meg, pedig a GTA 1-nél folyton reklamált a módosított fájlok miatt... (nem maga a progi, hanem a Steam). Na mindegy, majd kipróbálom mi újság más játékoknál.
  • FSpofon
    ha nem a gcf/ncf fileokat módosítgatod akkor nem kéne szólnia semmi ilyesmi miatt.
  • Indigo
    Namost akkor ez hogy is van? Ki lehet kapcsolni az állandó integritás-ellenőrzést? Csak mert én pl nem tudok szarrá módosítani semmit, mert a kliens progi folyton kajabál, hogy megsérültek a letöltött állományok, és ő biza' újból letölti azokat...
  • FSpofon
    ha nem 5 nappal a megjelenés előtt kérdeznéd lehet nem küldenénk vissza az anyádba
    de így nem hagysz más választást. bye
  • Monder
    Nem engedi telepiteni a steamos mafia 2. valaki aki megoldotta segitehne .
  • Frank99
    ÉN IS REMÉLEM!!!!!
  • MerlinW
    Leírtam már párszor, hogy Steam kizárólag a VAC megsértéséért és spam-elésért bannol - akkor is csak online - (A törésért sem szól - az más dolog, hogy a Steam előnyeit nem élvezheted vele). Azt csinálsz a telepített játékokkal, amit akarsz.

Nálam Dragon Age, Borderlands, GTA, stb szarrá van módosítva. Sőt még a Half Life és TF2 is ami VAC-os.

Ott vannak a Steam felhasználási feltételek / végfelhasználói szerződés, olvasgasd.

Gondolj bele: Van pl. a Steam acc.-odon 20 játék 800€ értékben. Módosítod az egyik játék állományát, a Steam pedig tiltja a teljes fiókot. Ez csak énszerintem noszensz?:)
  • DarkSector
    úgylegyen, nekem fullmindegy lesz, mert azt már tutira nem veszem meg, független attól, hogy lesz-e dedikált szerver vagy nem...
  • FSpofon
    reméljük cod7ben már bannolják ezért is a csalógeciket.
  • DarkSector
    nem valószínü, tudomásom szerint bann akkor lehetséges, ha multiban csalsz.
    gondold el, én cod6-ban megpeccseltem például a rangomat hogy az összes fegyver meglegyen, és ígyse bannoltak, max akkor ha wh-zok szerintem.
  • FSpofon
    nem
  • Ferrari23
    Nem hiszem, én is magyarítottam őket. + a Half-Life 2-t anno szintén magyarítva használtam, de nem bannoltak.
  • grebber
    Megvettem úgye a most akciós 2 stalkert.
    Kérdésem ha magyarítanám akkor azért nem bannolhatnak? (Mert ugye módosítom az eredeti fájlokat)
  • Ferrari23
    Oké, köszi a segítséget, akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a bibi.
  • buddabudda
    Én ilyen üzit akkor kaptam, mikor Flatoutot vettem.
    Jelentése: többet adtunk el mint ahány kulcsunk volt, majd tudsz vele játszani ha a Stalkeres srácok adnak új kulcsokat

Flatout esetén 1 nappal később jöttek új kulcsok.
  • FSpofon
    nem nálad van a hiba, később menni fog.
  • MerlinW
    Nyomj egy "helyi fájlok ellenőrzését", hátha kimaradt valami.
  • Ferrari23
    Tegnap tették ki az akciót! Az első rész indul, de ez nem nagyon akar.

Na mindegy majd próbálgatom, hátha...
  • MerlinW
    Szerintem Steam szerver probléma. Próbáld 5-10 perccel később. Esetleg indítsd újra a gépedet is. Néha előfordul. Mégiscsak 25 millióan használják:)

Gondolom pár órája indult az akció, valszeg most töltögetik fel a kulcsokat a szerverre.
  • Ferrari23
    Sziasztok! Ma megvásároltam Steamen a Stalker + Stalker : Call of Prypiat packot 7,5 €-ért (A hétvégén akciósan ennyi a kettő, kb 2000FT).

A Call of Prypiat telepítése után viszont azt írja ki, amikor indítom, hogy "nem sikerült csatlakozni a kulcs kiszólgálóhoz"

Mi lehet a gond???
  • rodzsi
    Tök jo most ujra felraktam a steam-et és az eddigi game-jeimet se tudom már felrakni... egyet se.... nem vágom
  • rodzsi
    Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, h amik vannak gamejeim a játék könyvtár alatt azokat és nincsenek telepítve, most nem engedi telepiteni öket mert azt irja ki--- Nincs elegendö lemezterületed a játék futtatásához, kérlek szabadíts fel lemezterületet és probáld ujra... ANYÁÁÁD!!!! 400giga helyem van amin fut a steam, 60giga van a win7nek... mit akar még??? valaki valami ötlet??
  • grebber
    Akkor lemaradtam máskor jobban figyelem a steam-et is!
  • MerlinW
    Emlékeim szerint a júli 4.-es Steam akciózásban többször is 15euro volt.
  • grebber
    Én anno elkaptam 4hetes akciót minden héten mások voltak ,de sajnos ez volt az egyedüli értelmes game ami olcsó volt azt hiszem 3100ft-ért vettem!
    Metro 2033-ra utazok most akciósan olyan 3000 körül ,de nem akar annyi lenni sehol egyelőre!
  • MerlinW
    Akkor minden okés. Zuppa. Nézelődtem jó árak vannak ott is. Settlers 7 is fele annyi mint Steam-en és 3000-el olcsóbb mint a dobozos. Lehet én is bevásárlok. Ahogy nézem még regisztrálnom sem kell, mert Gamespy accounttal műxik:)
  • grebber
    Már előkapartam a kódomat a belépéshez és néztem adataimnál ott van a serail is. (1szer használtam csa a D2D-et erre az 1 játékra)
  • MerlinW
    Most nézem az oldal alján a D2d Protection logo-nál: "RE-DOWNLOAD your games at any time at NO COST.". Tehát letöltheted bármikor.
  • MerlinW
    Sosem használtam D2D-t így nem tudom. El kell olvasni a felhasználási feltételeket, lehetőségeket mielőtt vásárolsz:) Logikus lenne a többszöri letöltési lehetőség, de ahhoz kell felhasználói regisztráció (gondolom az van). Próbáld ki.

Steam-en kulcsot csak akkor látsz, mint írtam volt, ha ott vásárolsz. Amit nem ott vásárolsz, ahhoz semmi köze a Steam-nek (csak authentikáció (másolásvédelem, sorozatszám adatbázis) és kiadó felőli support - javítások, hírek). Azonban a termék működésével, tartalmával, CD kulccsal kapcsolatban nem érintett a Steam, az jelen esetben a D2D ügye.
  • FSpofon
    igen
  • grebber
    D2D-n vettem Empire Total Wart onnan is szedtem le!
    Steam-en aktiváltam elvileg.Vagy ez a D2D is olyan hogy onnan is bármikor letudom majd tölteni?
  • MerlinW
    Könyvtár, játékok menü, jobb klikk a játékon és CD kulcs megtekintése. Ha nincs ilyen menü, nincs szükség serial-ra, a Steam kezeli. Többnyire csak a Live-os játékokhoz kell serial, ha Steam-en vásárolsz, a többihez nem.
  • grebber
    Minden szart kiir a játákról de serial sehol nincs :(
    Mindegy akkor bukta.
  • Tatyla
    nem néztelek nekem ott szoktak lenni
    könyvtár-összes játék kiválasztod a játékot akkor bejön egy nagy leírás mellette jobbra lesz olyan hogy hivatkozások és abban kell lennie
  • grebber
    LOL azért ennyire debilnek ne nézzél.Ott keresem ezer éve ,de nem igen találom mit kéne nézni :(
  • Tatyla
    saját játékokban kikeresed a játékot és jobb egérrel előhívod az opciókat
  • grebber
    Hol kell megnézni a Steam-es játékok serialját?
    Mert az emailt véletlen töröltem amiben volt :(
  • MerlinW
    Jobb klikk, tulajdonságok, helyi fájlok, helyi fájlok épségének ellenőrzése
  • rodzsi
    Sziasztok.

Lenne egy problémám, amiota felraktam a Win7-et azota nem akarnak elindulni a játékaim amik steam alatt vannak.. Betudok lépni a programba, meg minden, elakarom indittani a programot de amikor kihozza az ablakot h felkészülés az xy inditására akkor folyamatosan ki-be ugrál ez a kis ablakocska és semmi, nem lép tovább.... nem értem... valakinek ötlete???