34737
  • skyman14
    Hali!
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogyha elindítom példának okáért a Left4Dead 2-t akkor a hang elmegy a gépen természetesen 1 alt+tab kombóval visszatudom állítani, de ez így megy nálam sok hl2 motoros játéknál. A kérdés pedig az lenne hogy mit lehetne ennek tenni vagy netán erre van vmi hotfix?
    Mellesleg Win7em van.
  • TheGrinder
    nektek is baszaxik a steam??? minden játéknál ezt írja ki: ''Ez a a játék jelenleg nem érhető el. Kérjük, próbálja meg újra máskor.''
  • Prince23
    Mindegy a Számlázási cím 2. sort kitöröltem most már. Az elsőbe írtam utcát házszámot. Állam, tartományhoz meg beírtam a megyét.
    Hát ez az első digitális vásárlásom online :D

Capello:

Sajnos nem lehet steamre aktiválni.
  • MerlinW
    Nem ronthattad el, mert a kutya sem nézi. Azért kell megadnod, ha valami gond van azon a címen értesítsenek illetve, ha számlát kérsz arra a címre küldjék. Tehát tök mindegy mit írsz be. A kártyaadatok a fontosak.
  • Prince23
    Lehet hogy a Számlázási címeket rontottam el.

Mert van ilyen, hogy

Számlázási cím:

Számlázási cím 2. sora:

Az elsőhöz országot írtam, a 2. sorhoz meg utca, házszámot.

lehet ezt rontottam el? de megjegyzem, hogy a tranzakció sikeres volt.
  • Fabio Capello
    apropó, d2d-s cuccok regelhetők steamen?

viszont akkor nincs tippem :/
  • Prince23
    Hát nem tudom, egy próbáért a direct2driveon megvettem pár fontért a Thief 3-at, és sikerült a tranzakció.
    Nem értem mi a gondja a Steamnek :S
  • Fabio Capello
    hm... ami még esetleg szóba jöhet, hogy elérted a napi limitedet (ha van ilyen beállítva)
  • Prince23
    1. Bőven van rajta pénz
    2. master card mond valamit? :)

Bár zsinorban kb 3 régi játékot (meg egy újat, a Napoleon tW-t) vettem meg, lehet ez nem tetszik nekik, hogy egyszerre?
    de ezt megint nem hiszem, mert van olyan friendsem, akik egy nap vagy 15 játékot vettek meg, csak néztem.

Amúgy a Számlázási 1.sorba mit kell írni? az országot? vagy a várost?
    Oda várost írtam, de így is tudtam letölteni steamről gémeket-
  • MerlinW
    +1
  • Prince23
    Mindenesetre elég érdekes.

azért köszi a választ. megnyugtató :)
  • Indigo
    Néhányszor velem is előfordult már ilyen, hogy hiába írtam be mindent helyesen, volt is fedezet a számlámon, mégsem engedett vásárolni, hiába próbáltam többször egymás után... Ha valaki megmagyarázza, hogy ez miért van, annak nagyon fogok örülni.

Ilyenkor annyit lehet tenni, hogy várni kell pár órát, aztán megpróbálni újból (általában sikerülni szokott).
  • berczely
    Ilyet nekem is írt ki és tudtam vásárolni aztán vele!
  • Fabio Capello
    1. nincs elég pénz
    2. a kártyád nem alkalmas netes vásárlásra.
  • berczely
    Ha most vásárolsz először jól írtad be a kártyád adataid?
  • Prince23
    De ezt írja ki újra meg újra :)
  • berczely
    Oda van írva... próbáld meg újra a vásárlást :)
  • Prince23
    "A vásárlás még nem fejeződött be. A hitelkártya-kibocsátó nem fogadta el a hitelkártyád adatait.

Bizonyos esetekben a hitelkártya-kibocsátó „elkülöníti” a bankszámlán az adott összeget, de nem vonja le ténylegesen a számláról. Ha az alábbi információk áttekintése után úgy gondolod, hogy a kártyádat tévesen utasították el, akkor próbáld meg újra a vásárlást."

Ez most mit jelentsen???? nem vágom.
    Így már értem:)
  • lolSL
    mert nem használ steamworks-öt.
    Nekem a Stalker COP multis awardjaim nem maradnak meg....
  • MerlinW
    Audiosurf-öt nézd meg:)
  • Genesis033
    Hello mindenkinek.

Valaki játszik a Rhythm Zone nevű játékkal? Minap vettem meg, és szerintem egy nagyon jó kis játék - főleg ennyi pénzért - hasonló a Guitar Hero-hoz, persze nem olyan profi, de akármilyen számot lehet benne játszani, csak hozzá kell adni, és a program kreál hozzá mindent. A kritikákkal ellentétben, amit neten lehet találni, szerintem tök jó játék. Bátran ajánlom mindenkinek, főleg azért is, mert van leaderboard, no meg lehet a haverokkal challenge-ezni, ki az ügyesebb. Azért is írok ide, hogy akinek esetleg megvan, azzal szívesen játszanék challenge módot.

Tök poén, most épp Republic számokat játszok.
  • MerlinW
    Megmaradnak, a Steam fiókod részei.
  • spy803
    hello!

Csak egy játék miatt használom a steamet, nagyon jó csak egy dolgot nem értek. A játékban elért steames eredményeim örökre megmaradnak, vagy újratelepítéssel újra meg kell őket csinálnom, vagy a gépen a savegame mappa tartalmazza ezeket?
  • MerlinW
    itt se fognak szeretni de egy fokkal több esélyed van. Miért nem a Steam közösségek oldalára írsz?
  • MatHY
    sziasztok
    tudom nem itt kell/kéne reklámozni
    de
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197999622507/games?tab=all
    ezt az accot már 4 ezerért el lehet vinni (elötte 8 volt) létszi segítsetek
  • lolSL
    Mától frissíthetőek az AMD/ATI vga driverek a steamen át, mindjárt ki is adják a 10.9-es catalystet.

http://blogs.amd.com/play/2010/09/14/video-driver-updates-made-easy-amd-and-valve-team-up-to-provide-ati-catalyst-updates-on-steam/
  • Pyro82
    Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megoldodot ma jött egy pecs Steamen és azóta jó. Megy rendesen csak a mentéseim elvesztek, de sebaj kitolom újra. :XD

Bye!
  • bertino
    forum szerint itt van a fix

mindössze ennyit kell alkotni vele:

After you download, head over C:\Program Files\Steam\steamapps\common\metro 2033, and copy/paste it. Then you are good to go ( Im downloading now, hope it works )

másolni kell oszt kész, elvileg működnie kell.
  • bertino
    és akkor a másik nagy többségnek hogyhogy nincs vele gondja ?

vagy minden második felhasználóhoz más fájlok jutnak el ?

vagy mondjuk csak valami gebasz van a fájnak a gépével, mondjuk az lehet :|
  • FSpofon2
    Ez a hivatalos válasz a játék kiadójától, steam forumban megtalálod az eredetit.
  • bertino
    ez fogalmam sincs honnan jutott eszedbe, de az eddigi legnagyobb marhaság, az biztos.
  • FSpofon2
    rossz fájlokat küldött a fejlesztő a valve részére, aztán jött náluk a hosszú hétvége, lassan majd javítják gondolom.
  • Pyro82
    Köszönöm! Bár még mindig az executable hibát írja. steamen vettem mért nem pecseli fel neki rendesen. :( További ötletek?
    Sztem tudom, hogy tilos a reklám, viszont helyileg jó helyen reklámoz, én csak ennyit jegyeztem meg...
  • MerlinW
    Szerintem olvasd el az SG szabályzatát.
    Sztem jó helyen reklámozza, csak engem nem nagyon érdekelnek ezek a játékok:)
  • bertino
    ha sajnálod a reklámozást akkor ne reklámozd.

logikád amugy nagyon penge.
  • MerlinW
    Nekem meg egy Audi RS kéne:) Rossz oldalon próbálkozol.

Már csak azért is, mert akik ebbe a topikba járnak, azoknak többnyire megvannak az általad árusított játékok.