34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#640 Sapit?
Erről bővebbet tudsz mondani? :) -
#639 na, összehoztam 10milliót. eddig hosszabb számokkal próbálkoztam, nem albummal és ez volt a baj. egyébként nem olyan vészes, kösz a tanácsot Merlin -
#638 és az hányas szintnél van az a sok szorzó? :) -
#637 Kapsz sapit:) Nem vesztesz semmit, az jár. -
#636 Egy Bad Religion albumot toltam alá. Kellemes dallamos pop-punk, közép-gyors ütemmel és 2-3 perces számokkal:) Mint írtam volt, a lassabb pop-rock zenékel a legelviselhetőbb a játék. Elektronikus zene az szemkifolyást okoz, Chill/Lounge altatókra meg dobálja a boss hajókat egymás után:) RNB is szemkifolyós, boss-okkal. -
#635 Szorzó akkor nő, ha nem lősz - alul ha a csíkok végigérnek - valamint ha felveszed a +1 bogyókat. Ha lősz, akkor szép lassan csökken a szorzó egyesével.
Ahogy lépkedsz feljebb a ranglistán, egyre több szorzót kapsz amikor nem lövöldözöl (max 5-öt asszem). A lényeg, hogy 50+ játékot játszottam, mire felfejlődtem Admiral/Elite szintre. Onnantól pedig már szinte nem is lehet 5 millió alatt teljesíteni. -
#634 Survival módban nem számít a zene hossza, ha vége kezdi a következőt. -
#633 Ja amugy tenyleg jo hogy nem mindegy mien zenevel csinalod. XD
En mar probaltam tankcsabdat, ave mariat, grovhousz-hajnalt.
De most Bily Idol - cradle of love szama, az maivel nagyon megy.
Most atlagban 1.5 milliokat csinalok, survivorban.
De ahogy nezem erdemes kinyomnom a rangrendszert a szorzok miatt.
majd irok még ha elerem. -
#632 amugy ezt énis néztem kurvanagy hogy az egész játék a zenétől függ.
amúgy megmondod pls a zene cimét aminél megcsináltad a 12misit
mert zenefüggő a játék
:DDDDD -
#631 Egyébként most mi van hogyha a "kalapládát" oldom fel? -
#630 jo de a szorzokhoz meg kellene ölni a kis repcsiket nem? -
#629 ugyanezt csinálom én is, de 2 és fél milliónál nem sikerült többet összehozni. milyen hosszú számmal csináltad meg? -
#628 Azóta csináltam 12millát - 16perc alatt:)
Játékonként pontokért szintet léptek, nagyobb szorzókat kaptok stb. Én is már Admiral voltam mire sikerült 1-2millánál többet begyűjtenem:)
Elite-ként már feltöltött Beat Hazard fegyverrel kezdtek, 20+-os szorzóval:)
Csak survival-t játszatok, ott jön a legtöbb pont, illetve én azt tapasztaltam, hogy rock zenére ritkábban dob anyahajókat. A pálya legelején ne lövöldözzetek, hanem kerülgessetek, hogy emelkedjen a szorzó, majd ha már nem tudtok mit csinálni, dobjatok egy bombát. 40-50-es szorzó után pedig ne kíméljetek senkit és szorgosan gyűjtögessétek a pickup-okat:) -
#627 abba a geci kis Beat Hazard-ban csak nekem nem megy a 3000000 pont? -
#626 akkor nem én vagyok a béna, hogy még a 2 milliót se tudom elérni. néha már az idegbaj kerülget. -
#625 Hat en nem tudom hogyan csinalok kozel 4milliot.
En egyszer csinaltam 130k pontot, azota meg csak 40-50k pontot csinalok.
Tenyleg 4 millo pontig eletben kell maradni???
Amugy meg 2 perc utan en megvakulok. -
#624 Ezek viccelnek ezzel a Beat Hazard-os majdnem 4millió ponttal:) 200.000-nél már vakon tapogatóztam a szobában:) -
#623 legyen igazad, beruháznék rá annyiért. -
#622 Egy BC2 azért esélyes egy 50% off-ra. Valamiért nagyon bízom benne. -
#621 múlt karácsonykor COD pack volt 22.5 euro asszem, COD1-2-3-4-5 -
#620 bc2-t lehet olcsón (nem oroszoktól :P) szerezni, pl gametap-shop.com-on 19.90 USD, múlt héten még lejjebb is volt árazva asszem 16-ra. -
#619 kocce, hogy szoltal, JC2t be is vasaroltam.
regota vartam a learazasara. -
#618 2 napig Metro 2033, Just Cause 2 és Beat Hazard 75%-kal olcsóbban. -
#617 THX
amugy most néztem a köv INGYEN láda az hgy 5-6 videót le kell szedni és megnézni (igazából elég elinditani.) -
#616 A malom varos nevu palyan keresd, en ott egybol talakoztam veluk. -
#615 amugy l4d-ben tudjátok meik pályán vannak a sárga sisakos épitőmunkások? mert elfelejtettem és most kéne havernak. -
PunkZoli #614 nem? O.o -
#613 nem is az 1 achi végett kellene a cod7. :P -
#612 Mint a lenti ábra is mutatja nincs szükség a COD-ra, se Mafia-ra, se RUSE-ra hogy a nyereményjáték felénél elérd a kitűzött 10 pontot.
Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy a legjobban fogyó, alig egy hónapos játékot leárazzák neked:) -
#611 nem is lesz
cod4-5-6-7
bf bc2 ezeket a büdös életbe nem fogjuk soha nagy akcióba megvenni, még a boltok polcain is sokszor horribilis árakat tartanak, nagyon nehezen megy lejjbb. -
#610 azt tudom, nem vagyok hülye, de ki mondta hogy én ezzel a steam-nek akarok jót, fulladjon meg ha akar nekem akkoris adja má ingyé a cod7-et. XD -
PunkZoli #609 cod4 re sem volt még 50% nál több, de az sem biztos -
#608 Amiről te beszélsz ingyen hétvégék nem a Valve, hanem a kiadó/fejlesztő döntése. Valve-nak semmi köze hozzá, viszont a napi 1 milcsis (20x5 kisorsolt játék) és a szintén milliós fődíjat saját zsebből fizeti. Ez nem pénz egy ekkora cégnek, de senki sem dobálja a pénzt. Ennek a játéknak is a célja, hogy reklámozza önmagát, a kis fejlesztőcégeket és azok játékait.
Maga a játék pusztán a körítés.
"Minden vállalkozásban az ügyfél az első, de kizárólag csak a cég érdekei után" - Bill Gates -
#607 nem adni, hanem mint mikor az ingyen multik vannak, csak 2 napra feloldanák az adott játékokat.
a cod7-nél hol láttál -75%-ot? :P
mert nem a 2 dolláros játék miatt mondom ezt -
#606 Kizártnak tartom, ha te lennél a Valve úgy csináltad volna ahogy írtad:)
Steam egy áruház (ami bevételből él bármilyen meglepő:)), mégis miért adna bármit is ingyen? Nem elegek a 75%-os leárazások? Ne komolytalankodjunk már:) -
#605 jah ez nem sírás volt ha rám gondolsz, éengem nem hat meg ha nem sikerül összeszedni, csak felvetettem egy alternatívát hogy hogy kellett volna megoldani szerintem. -
#604 2 dollárt is sajnáltam a sutter-re -
#603 Lehet kovezni, de ne sirjon mar aki ingyen akarja ossze szedni a 10 ladat.
Igyis egy csomot ingyen osze lehet szedni, meg van még 3 alakalom.
Legyen annak tobb eselye aki meg veszi a jatekokat. -
#602 Ugyanmár, a játékok nagy része 1-2€ volt eddig:) Ráadásul jó kis indie játékok:) Aaaaa, Chime, Dropplitz, Shatter simán megérte az árukat. Undergarden nem tetszett egyedül, de azt lehetett demózni.
Pokernight-ot megvettem amúgy is, mert alapmű, de az is csak 3-4 pénz volt. L4D2 rég megvan, de most azt is szinte ingyen adják. Tehát 10-15€-ért kaptsz 5-6 kellemes játékot, és egy rakás ládát.
RUSE, COD nem érdekel, Mafia 2 pedig nem éri meg az árát, a warezba is beleuntam 2-3 óra után.
Persze itt a játékon a hangsúly, igen kicsi az esély arra (~1:10.000.000), hogy megnyered a 100 játékos főnyereményt. -
#601 #600