34737
  • mascarun
    Sapit?
    Erről bővebbet tudsz mondani? :)
  • Gurren
    na, összehoztam 10milliót. eddig hosszabb számokkal próbálkoztam, nem albummal és ez volt a baj. egyébként nem olyan vészes, kösz a tanácsot Merlin
  • DarkSector
    és az hányas szintnél van az a sok szorzó? :)
  • MerlinW
    Kapsz sapit:) Nem vesztesz semmit, az jár.
  • MerlinW
    Egy Bad Religion albumot toltam alá. Kellemes dallamos pop-punk, közép-gyors ütemmel és 2-3 perces számokkal:) Mint írtam volt, a lassabb pop-rock zenékel a legelviselhetőbb a játék. Elektronikus zene az szemkifolyást okoz, Chill/Lounge altatókra meg dobálja a boss hajókat egymás után:) RNB is szemkifolyós, boss-okkal.
  • MerlinW
    Szorzó akkor nő, ha nem lősz - alul ha a csíkok végigérnek - valamint ha felveszed a +1 bogyókat. Ha lősz, akkor szép lassan csökken a szorzó egyesével.

Ahogy lépkedsz feljebb a ranglistán, egyre több szorzót kapsz amikor nem lövöldözöl (max 5-öt asszem). A lényeg, hogy 50+ játékot játszottam, mire felfejlődtem Admiral/Elite szintre. Onnantól pedig már szinte nem is lehet 5 millió alatt teljesíteni.
  • MerlinW
    Survival módban nem számít a zene hossza, ha vége kezdi a következőt.
  • Daell Drow
    Ja amugy tenyleg jo hogy nem mindegy mien zenevel csinalod. XD
    En mar probaltam tankcsabdat, ave mariat, grovhousz-hajnalt.
    De most Bily Idol - cradle of love szama, az maivel nagyon megy.
    Most atlagban 1.5 milliokat csinalok, survivorban.
    De ahogy nezem erdemes kinyomnom a rangrendszert a szorzok miatt.
    majd irok még ha elerem.
  • DarkSector
    amugy ezt énis néztem kurvanagy hogy az egész játék a zenétől függ.

amúgy megmondod pls a zene cimét aminél megcsináltad a 12misit
    mert zenefüggő a játék
    :DDDDD
  • mascarun
    Egyébként most mi van hogyha a "kalapládát" oldom fel?
  • DarkSector
    jo de a szorzokhoz meg kellene ölni a kis repcsiket nem?
  • Gurren
    ugyanezt csinálom én is, de 2 és fél milliónál nem sikerült többet összehozni. milyen hosszú számmal csináltad meg?
  • MerlinW
    Azóta csináltam 12millát - 16perc alatt:)

Játékonként pontokért szintet léptek, nagyobb szorzókat kaptok stb. Én is már Admiral voltam mire sikerült 1-2millánál többet begyűjtenem:)
    Elite-ként már feltöltött Beat Hazard fegyverrel kezdtek, 20+-os szorzóval:)

Csak survival-t játszatok, ott jön a legtöbb pont, illetve én azt tapasztaltam, hogy rock zenére ritkábban dob anyahajókat. A pálya legelején ne lövöldözzetek, hanem kerülgessetek, hogy emelkedjen a szorzó, majd ha már nem tudtok mit csinálni, dobjatok egy bombát. 40-50-es szorzó után pedig ne kíméljetek senkit és szorgosan gyűjtögessétek a pickup-okat:)
  • DarkSector
    abba a geci kis Beat Hazard-ban csak nekem nem megy a 3000000 pont?
  • Gurren
    akkor nem én vagyok a béna, hogy még a 2 milliót se tudom elérni. néha már az idegbaj kerülget.
  • Daell Drow
    Hat en nem tudom hogyan csinalok kozel 4milliot.
    En egyszer csinaltam 130k pontot, azota meg csak 40-50k pontot csinalok.
    Tenyleg 4 millo pontig eletben kell maradni???
    Amugy meg 2 perc utan en megvakulok.
  • MerlinW
    Ezek viccelnek ezzel a Beat Hazard-os majdnem 4millió ponttal:) 200.000-nél már vakon tapogatóztam a szobában:)
  • artschi
    legyen igazad, beruháznék rá annyiért.
  • Asperot
    Egy BC2 azért esélyes egy 50% off-ra. Valamiért nagyon bízom benne.
  • tototto
    múlt karácsonykor COD pack volt 22.5 euro asszem, COD1-2-3-4-5
  • lolSL
    bc2-t lehet olcsón (nem oroszoktól :P) szerezni, pl gametap-shop.com-on 19.90 USD, múlt héten még lejjebb is volt árazva asszem 16-ra.
  • bertino
    kocce, hogy szoltal, JC2t be is vasaroltam.
    regota vartam a learazasara.
  • artschi
    2 napig Metro 2033, Just Cause 2 és Beat Hazard 75%-kal olcsóbban.
  • DarkSector
    THX

amugy most néztem a köv INGYEN láda az hgy 5-6 videót le kell szedni és megnézni (igazából elég elinditani.)
  • Daell Drow
    A malom varos nevu palyan keresd, en ott egybol talakoztam veluk.
  • DarkSector
    amugy l4d-ben tudjátok meik pályán vannak a sárga sisakos épitőmunkások? mert elfelejtettem és most kéne havernak.
  • PunkZoli
    nem? O.o
  • DarkSector
    nem is az 1 achi végett kellene a cod7. :P
  • MerlinW
    Mint a lenti ábra is mutatja nincs szükség a COD-ra, se Mafia-ra, se RUSE-ra hogy a nyereményjáték felénél elérd a kitűzött 10 pontot.

Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy a legjobban fogyó, alig egy hónapos játékot leárazzák neked:)
  • DarkSector
    nem is lesz

cod4-5-6-7
    bf bc2 ezeket a büdös életbe nem fogjuk soha nagy akcióba megvenni, még a boltok polcain is sokszor horribilis árakat tartanak, nagyon nehezen megy lejjbb.
  • DarkSector
    azt tudom, nem vagyok hülye, de ki mondta hogy én ezzel a steam-nek akarok jót, fulladjon meg ha akar nekem akkoris adja má ingyé a cod7-et. XD
  • PunkZoli
    cod4 re sem volt még 50% nál több, de az sem biztos
  • MerlinW
    Amiről te beszélsz ingyen hétvégék nem a Valve, hanem a kiadó/fejlesztő döntése. Valve-nak semmi köze hozzá, viszont a napi 1 milcsis (20x5 kisorsolt játék) és a szintén milliós fődíjat saját zsebből fizeti. Ez nem pénz egy ekkora cégnek, de senki sem dobálja a pénzt. Ennek a játéknak is a célja, hogy reklámozza önmagát, a kis fejlesztőcégeket és azok játékait.
    Maga a játék pusztán a körítés.

"Minden vállalkozásban az ügyfél az első, de kizárólag csak a cég érdekei után" - Bill Gates
  • DarkSector
    nem adni, hanem mint mikor az ingyen multik vannak, csak 2 napra feloldanák az adott játékokat.

a cod7-nél hol láttál -75%-ot? :P

mert nem a 2 dolláros játék miatt mondom ezt
  • MerlinW
    Kizártnak tartom, ha te lennél a Valve úgy csináltad volna ahogy írtad:)
    Steam egy áruház (ami bevételből él bármilyen meglepő:)), mégis miért adna bármit is ingyen? Nem elegek a 75%-os leárazások? Ne komolytalankodjunk már:)
  • DarkSector
    jah ez nem sírás volt ha rám gondolsz, éengem nem hat meg ha nem sikerül összeszedni, csak felvetettem egy alternatívát hogy hogy kellett volna megoldani szerintem.
  • DarkSector
    2 dollárt is sajnáltam a sutter-re
  • Daell Drow
    Lehet kovezni, de ne sirjon mar aki ingyen akarja ossze szedni a 10 ladat.
    Igyis egy csomot ingyen osze lehet szedni, meg van még 3 alakalom.
    Legyen annak tobb eselye aki meg veszi a jatekokat.
  • MerlinW
    Ugyanmár, a játékok nagy része 1-2€ volt eddig:) Ráadásul jó kis indie játékok:) Aaaaa, Chime, Dropplitz, Shatter simán megérte az árukat. Undergarden nem tetszett egyedül, de azt lehetett demózni.
    Pokernight-ot megvettem amúgy is, mert alapmű, de az is csak 3-4 pénz volt. L4D2 rég megvan, de most azt is szinte ingyen adják. Tehát 10-15€-ért kaptsz 5-6 kellemes játékot, és egy rakás ládát.

RUSE, COD nem érdekel, Mafia 2 pedig nem éri meg az árát, a warezba is beleuntam 2-3 óra után.

Persze itt a játékon a hangsúly, igen kicsi az esély arra (~1:10.000.000), hogy megnyered a 100 játékos főnyereményt.
  • DarkSector