34746
  • MerlinW
    10.700.000, ennyire futotta, úgy döntöttem nem kell ez a láda:)
  • Daell Drow
    fuuuu ne is mond, mit kinlodtam a bonus mode-val delutan mire meg lett.
  • MerlinW
    Első boss után van unlock asszem, és a főmenüből elérhető. Ott kell elérni.
  • PunkZoli
    az minden boss után van már a másodiknál vagyok :)

egész jó gém, de inkább megvárom a növényes gamet
  • MerlinW
    Úgy nekem is, de ezt a bonusz módban kell elérni:)
    (sima fallabda 3 pályamódon egyszerre 3 lasztival, amiket fúj a "szél" folyamatosan gyorsulnak és a háttérben idegesítő effektek ugrálnak:))
  • PunkZoli
    azt meg hogy? én most a demoval próbálkoztam és 38milla sikerült elsőre
  • DarkSector
    igen. kapsz érte egy kincset.
  • Serpa
    van egy HL2:DM-em extraként, oda lehet adni ajándékként?
  • MerlinW
    Jaja, mondjuk a 10 ládám már megvan, ez már csak bónusz:)
  • Daell Drow
    En is azt nyomom most :)
    Ha az is meglesz akkor kiveteles ossze hozom a mai 4/4 kincsesladat.
  • DarkSector
    megnéztem és kell megerősitő kod jól emlékeztem.

vagy egy jelszó volt mindkettőhöz vagy más trükköt használtak.
    márcsak azértsem lehetséges amit irtál mert megerősitett e-mail-t nem bejelentkezve megse lehet változtatni.
  • DarkSector
    ez érdekes nem így kellene lennie, és szerintem rosszul nézted, hiszen azért van levédve hogy az e-mail végleges biztonságot jelentsen ezesetben.

az e-mail-t haveromnál is könnyen feltörték, mert közben figyelmetlenségből ugyanatz volt a jelszava mint a steam-ben.

szerintem itt is ez van a steam és a freemail vagy minek ugyanazt a kódot használta a károsult.

de minnya megnézem.
  • MerlinW
    Ha be vagy jelentkezve akkor nincs megerősítő email mail cím változtatásnál - logikusan, hiszen azért változtatod meg pl. mert a régi nem él.
  • MerlinW
    Shatter-nem nem akar összejönni ez az 1,2millió pont:)
  • PunkZoli
    minél előbb próbáld visszaszerezni
  • Indigo
    Na látod ezt el is tudom képzelni. Valójában nem a rendszer a rossz, csak sokan nem tudják megfelelő biztonsággal kezelni (?)...
  • Indigo
    Mindenesetre jobb többszörösen bebiztosítani a dolgot. Én is megtartottam eddig az összes bizonylatot, és jónéhányat ki is nyomtattam, plusz ugye ott van jónéhány dobozos játék a kóddal, amit szükség esetén le tudok fotózni... Ennyi tán elég kell legyen, ha valamilyen rejtélyes módon mégis lenyúlják az acc-omat.
  • lolSL
    sokan ugyanazt a jelszót használják mindkettőnél
  • Indigo
    Én ezeket az account feltöréseket nem értem. Jelszót és e-mail címet is csak akkor tud módosítani, ha beírja az e-mail címre érkező megerősítő kódot... Ezek szerint feltörik hozzá az e-mail címet is?
  • bon
    Na én ezért is szoktam kinyomtatni a nyuktákat.
  • MerlinW
    Csak ha bizonyítani tudja vásárlási nyugtákkal - amit mail-ben kap minden vásárlás után. Anélkül logikusan még válaszolni sem fognak.
  • bertino
    ha szol valve-nak, nem bukott az eg vilagon semmit.
  • MerlinW
    Úgy néz ki feltörték a fiókodat sajnos. Gondolom nem 8+ karakter volt a jelszavad és értelmes szó számok, kis-nagy betűk nélkül. Jelezheted Valve-nak, de nagy eséllyel buktad a fiókodat az összes megvásárolt játékkal együtt:(

E-mail-re azért nem kaptál semmit, mert az az első amit megváltoztatnak a jelszó után. Más dolog, hogy a mail címet mindig aktualizálni kell, míg minden jelszót legalább félévente változtatni. Ez alap az interneten.

Tehát annyit tudsz tenni, hogy a megőrzött vásárlási nyugtákkal mellékelve írsz egy levelet a supportnak, hogy mi a helyzet. Ha a nyugtákat sem őrizted meg (világ legnagyobb hülyesége lenne), akkor felesleges, hiszen nem tudod bizonyítani.
  • CzBeno90
    Kedves Mindenki!
    Óriási szükségem lenne a segítségetekre! Tegnap hajnalban történ velem filmnézés közben, hogy kidobott a Steam, hogy lépjek be újra. Ok beléptem és erre azt írta ki, hogy a jelszó vagy a felhasználó név érvénytelen. Én nem értettem a dolgot sokadik próbálkozás után se, mert már több mint 2 éve használom ezt a fiókot és sose volt baj eddig. Nem tudtam belépni és próbáltam újra küldeni az e-mail címre a kérdést és a kódot, de szerintem megszűnt az az e-mail fiókom mert sehova se engedett be többszöri név próbálkozással és nem is emlékszem pontosan a címre. Megpróbáltam másik fiókra feltelepíteni a gameket, de nem engedte mert már egyszer be van a CD kulcs regisztrálva a régire. Most mit tudok tenni? Hogy tudom törölni a régit?
  • MerlinW
    Látod látod, tavasszal ingyenes volt a Portal 2 hónapig Steam-en. Érdemes minden nap figyelni, mert mindig vannak jó kis akciók. Most is vannak és gondolom szokás szerint egyre durvábbak lesznek karácsony/újév fele.
  • Zeller01
    Még mondja is az eladó, reméli tudom majd használni.
    Válasz: márhogyazistenbenetudnám!
    ennyi volt :D
    nem baj, nem bánom, de azért köszi! :D
  • csoli31
    Sajnálom hogy így jártál, mert azért manapság nem igazán jó dolog, még csak 1-2 ezret is elpocsékolni a semmiért. De legalább így már nem fogsz (remélem legalábbis) beleesni ugyan ebbe a csapdába.
  • Zeller01
    Akkor ez tanulópénz volt.
    Most találtam, az 576kbyte-ban 2000forint. Akkor megveszem ott is :D
    Köszi
  • csoli31
    Előre leszögezem, hogy csak kulcsot simán nem tudsz venni. Csak magát a játékot tudod megvenni még egyszer. Amúgy meg ebből tanulsz remélem, hogy Steames játékot nem érdemes (és nem ajánlott) használtan venni (ugyan ez igaz az új GfWL-os új játékokkal is)!
  • bertino
    steamen siman.
    ovek a jatek :D
  • lolSL
    tudsz
  • Zeller01
    Akkor azt mondjátok meg nekem legyetek szívesek, tudok ehhez venni cd kulcsot a steam-en?
  • bertino
    pf oregem, ez sztem lehet cumi :D
  • Indigo
    Ok, most néztem, nem tűnik vészesnek. Köszi!
  • lolSL
    a játék steames fórumában le van írva pontosan hogy lehet a legegyszerűbben megszerezni, meg video is van
  • Indigo
    A Magic The Gathering Devastator achijánál ez a "Deal 20 combat damage to a player in a single turn in a game" cél élő személy elleni játékra vonatkozik? Vagy ha a gépnek viszek be 20 sérüléspontot, akkor is megkapom?
  • lolSL
    Csak azzal az accounttal lehet játszani, amibe beregisztrálták a cd kulcsot.
  • Zeller01
    Szeretném telepíteni a portal nevű játékot, de azt írja, hogy használva van a cd kulcsom. "olyankor ilyenkor mi a teendő"? Használtba vettem dobozos verzió.
  • MerlinW
    Pont erre jó a warez.
  • Jaka923
    TF 2 sapkákat kapsz.