34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#560 Jaja, mondjuk a 10 ládám már megvan, ez már csak bónusz:) -
#559 En is azt nyomom most :)
Ha az is meglesz akkor kiveteles ossze hozom a mai 4/4 kincsesladat. -
#558 megnéztem és kell megerősitő kod jól emlékeztem.
vagy egy jelszó volt mindkettőhöz vagy más trükköt használtak.
márcsak azértsem lehetséges amit irtál mert megerősitett e-mail-t nem bejelentkezve megse lehet változtatni. -
#557 ez érdekes nem így kellene lennie, és szerintem rosszul nézted, hiszen azért van levédve hogy az e-mail végleges biztonságot jelentsen ezesetben.
az e-mail-t haveromnál is könnyen feltörték, mert közben figyelmetlenségből ugyanatz volt a jelszava mint a steam-ben.
szerintem itt is ez van a steam és a freemail vagy minek ugyanazt a kódot használta a károsult.
de minnya megnézem. -
#556 Ha be vagy jelentkezve akkor nincs megerősítő email mail cím változtatásnál - logikusan, hiszen azért változtatod meg pl. mert a régi nem él. -
#555 Shatter-nem nem akar összejönni ez az 1,2millió pont:) -
PunkZoli #554 minél előbb próbáld visszaszerezni -
Indigo #553 Na látod ezt el is tudom képzelni. Valójában nem a rendszer a rossz, csak sokan nem tudják megfelelő biztonsággal kezelni (?)... -
Indigo #552 Mindenesetre jobb többszörösen bebiztosítani a dolgot. Én is megtartottam eddig az összes bizonylatot, és jónéhányat ki is nyomtattam, plusz ugye ott van jónéhány dobozos játék a kóddal, amit szükség esetén le tudok fotózni... Ennyi tán elég kell legyen, ha valamilyen rejtélyes módon mégis lenyúlják az acc-omat. -
#551 sokan ugyanazt a jelszót használják mindkettőnél -
Indigo #550 Én ezeket az account feltöréseket nem értem. Jelszót és e-mail címet is csak akkor tud módosítani, ha beírja az e-mail címre érkező megerősítő kódot... Ezek szerint feltörik hozzá az e-mail címet is? -
#549 Na én ezért is szoktam kinyomtatni a nyuktákat. -
#548 Csak ha bizonyítani tudja vásárlási nyugtákkal - amit mail-ben kap minden vásárlás után. Anélkül logikusan még válaszolni sem fognak. -
#547 ha szol valve-nak, nem bukott az eg vilagon semmit. -
#546 Úgy néz ki feltörték a fiókodat sajnos. Gondolom nem 8+ karakter volt a jelszavad és értelmes szó számok, kis-nagy betűk nélkül. Jelezheted Valve-nak, de nagy eséllyel buktad a fiókodat az összes megvásárolt játékkal együtt:(
E-mail-re azért nem kaptál semmit, mert az az első amit megváltoztatnak a jelszó után. Más dolog, hogy a mail címet mindig aktualizálni kell, míg minden jelszót legalább félévente változtatni. Ez alap az interneten.
Tehát annyit tudsz tenni, hogy a megőrzött vásárlási nyugtákkal mellékelve írsz egy levelet a supportnak, hogy mi a helyzet. Ha a nyugtákat sem őrizted meg (világ legnagyobb hülyesége lenne), akkor felesleges, hiszen nem tudod bizonyítani. -
CzBeno90 #545 Kedves Mindenki!
Óriási szükségem lenne a segítségetekre! Tegnap hajnalban történ velem filmnézés közben, hogy kidobott a Steam, hogy lépjek be újra. Ok beléptem és erre azt írta ki, hogy a jelszó vagy a felhasználó név érvénytelen. Én nem értettem a dolgot sokadik próbálkozás után se, mert már több mint 2 éve használom ezt a fiókot és sose volt baj eddig. Nem tudtam belépni és próbáltam újra küldeni az e-mail címre a kérdést és a kódot, de szerintem megszűnt az az e-mail fiókom mert sehova se engedett be többszöri név próbálkozással és nem is emlékszem pontosan a címre. Megpróbáltam másik fiókra feltelepíteni a gameket, de nem engedte mert már egyszer be van a CD kulcs regisztrálva a régire. Most mit tudok tenni? Hogy tudom törölni a régit? -
#544 Látod látod, tavasszal ingyenes volt a Portal 2 hónapig Steam-en. Érdemes minden nap figyelni, mert mindig vannak jó kis akciók. Most is vannak és gondolom szokás szerint egyre durvábbak lesznek karácsony/újév fele. -
#543 Még mondja is az eladó, reméli tudom majd használni.
Válasz: márhogyazistenbenetudnám!
ennyi volt :D
nem baj, nem bánom, de azért köszi! :D -
csoli31 #542 Sajnálom hogy így jártál, mert azért manapság nem igazán jó dolog, még csak 1-2 ezret is elpocsékolni a semmiért. De legalább így már nem fogsz (remélem legalábbis) beleesni ugyan ebbe a csapdába. -
#541 Akkor ez tanulópénz volt.
Most találtam, az 576kbyte-ban 2000forint. Akkor megveszem ott is :D
Köszi -
csoli31 #540 Előre leszögezem, hogy csak kulcsot simán nem tudsz venni. Csak magát a játékot tudod megvenni még egyszer. Amúgy meg ebből tanulsz remélem, hogy Steames játékot nem érdemes (és nem ajánlott) használtan venni (ugyan ez igaz az új GfWL-os új játékokkal is)! -
#539 steamen siman.
ovek a jatek :D -
#538 tudsz -
#537 Akkor azt mondjátok meg nekem legyetek szívesek, tudok ehhez venni cd kulcsot a steam-en? -
#536 pf oregem, ez sztem lehet cumi :D -
Indigo #535 Ok, most néztem, nem tűnik vészesnek. Köszi! -
#534 a játék steames fórumában le van írva pontosan hogy lehet a legegyszerűbben megszerezni, meg video is van -
Indigo #533 A Magic The Gathering Devastator achijánál ez a "Deal 20 combat damage to a player in a single turn in a game" cél élő személy elleni játékra vonatkozik? Vagy ha a gépnek viszek be 20 sérüléspontot, akkor is megkapom? -
#532 Csak azzal az accounttal lehet játszani, amibe beregisztrálták a cd kulcsot. -
#531 Szeretném telepíteni a portal nevű játékot, de azt írja, hogy használva van a cd kulcsom. "olyankor ilyenkor mi a teendő"? Használtba vettem dobozos verzió. -
#530 Pont erre jó a warez. -
#529 TF 2 sapkákat kapsz. -
#528 A mai kincsvadaszos akcioban szinten 4/2 meg van automatikusan. Mivel a droplitz mar meg van jo ideje. Am kerdeznem hogy jobb oldalt a "tessek felszabaditani a kalapom" az micsoda??? Mit kapok ha felszabaditom???
5, 15, 28 kincses lada felszabaditas utan lehet ezt kinyitni. -
PunkZoli #527 használt accot márpedig csak a fogyatékosok vesznek -
#526 Igazad van. Pontosítok. Az új játékokat érdemes külön regelni. -
#525 Sajnos sok játékhoz nincs demo, se béta. Multit meg nem lehet törtön kipróbálni. -
#524 es mi az, ami nem jott be ? -
#523 én mondjuk (valve játékain kívül) csak akciós cuccokat veszek, amit nem bánok ha nem játszom vele. black ops nekem is külön van, azzal vigyáztam. majd a jövő heti patch eldönti az account sorsát :) -
#522 Inkább kikell próbálni megvétel előtt és akkor nincs az, hogy nem tetszik. Külön accountra regisztrálni minden játékot felesleges. Sok játék esetén macerás a kivitelezés. Nem vagyok egy nagy játék vásárló, de 21 játékom van és 21 account kezelése már nagyon nehézkes lenne. -
#521 Hát mondhatsz amit akarsz, de ha elakarod adni, ha esetleg szar lenne, nem tetszene, akkor bizony ezt kell tenni. Mondjuk nekem nincs 69 játékom, csak egy fél tucat. Mindegyik külön külön, illetve a GTA4 mellé ment a CoDBO. Szopok is vele most.