34746

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
akkor meg vmi trojan v keylogger van a gépén, vagy belépett a suliban vagy egy netcafeban ahol lehúzták.
csak úgy elég érdekes lenne ha accountot lopkodnának, elég nagy szerencse kell kitalálni egy login név és jelszó kombinációt. -
jah de még sajnos mindig van ilyen, haverom nem adta meg senkinek, eleve kizárt dolog mert 4-5 haverja volt steam-en ritkán használta, és akkor se sokat multizott, szoval jelszot tuti nem adta meg másnak.
kérdeztem hogy esetleg valami oknál fogva volt-e valami gyanus dolog vagy egyébb ami ezt okozhatta volna és semmi.
az e-mail érvényesitve volt.
szóval nem kell ehhez megadni adatokat senkinek hogy valaki feltörje a profilját valakinek. tök bizalomgerjesztő.
örülök hogy ilyen vicesnek tartod a dolgot. -
rendes toled, hogy figyelmezteted a nepet, de evek ota aki barmilyen azonositot is megad masnak a neten keresztul, ahhoz tenyleg csak tapsolni lehet.
ez mar a net velejaroja ma mar. -
-
" A kívánságlista nem szó szerint kívánságlista,"
egyről beszélünk? -
ezekszerint nem csak elvenni, mert haverom nem hülye ő vágta mint én ezeket a dolgokat, de még nem akarok irni semmit, mert asszem megvan ki volt az.
majd később elmondom. -
Sosem volt sorsolás. A kívánságlista nem szó szerint kívánságlista, pusztán egy mappa számodra és az ismerőseid számára. Te figyelemmel kísérheted a kiszemelt játékot, az ismerősök meg látják kinek érdemes továbbadni egy esetlegesen duplikált játékot.
Acc lopások pedig nem újra mennek, hanem megy amióta létezik Steam. Accot lopni nem lehet, csak elvenni hülye emberektől. Azok pedig meg is érdemlik:) -
Újra mennek a steam account lopások!!!!
Mindenki figyeljen oda, most nemrég történt egy eset haverommal is.
Haverom most elővigyázatos volt, e-mail érvényesitve volt, senkinek nem adta meg a jelszót. Mégis valaki feltörte.
Nagyon figyeljen mindenki oda, hogy ha bejelentkezik steam-be mindig a kliens vagy a hivatalos oldalon tegye, ami titkositott kapcsolatot használ "[szin=green]https:\\"
- semilyen haveroktól kapott linkeken meg átirányitott oldalakon keresztül nem szabad belépni, mert sok olyan oldal van amiben lemásolják a bejelentkező steam felületet, csakhogy a beirt jelszó és felhasználónév egy illetéktelen adatbázisba kerül!
- senki ne adja meg a jelszot soha sehol, és ez nem csak a steam-re vonatkozik!
- nem szoktak jelszót kérni soha a felhasználóktól, és semmilyen akcióban sem.
- ezt nem lehet elégszer elmondani, figyeljen oda mindenki.[/szin] -
az állitólag az nem biztos állítólag. -
allitolag.
en meg allitolag sosem hallottam rola.
allitolag. -
van itt köztetek olyan akit kisorsoltak és megkapta ingyen a kivánságlistáján szereplő első 5 játékot?
mert állítólg naponta 30 játékosnak megadatik ez a lehetőség! -
thx -
csoli31 #476 Közösség/játékok/kívánságlista
Úgy tehetsz be oda játékot, ha ellátogatsz a játék oldalára (Stemen az áruház fülön belül), és ott ráklikkelsz arra mai beteszi a kívánságlistádra (jobb oldalt van). -
köszönöm de nekem magyarul van a kliens. és bejelentkezés után nem látok ehhez hasonlot sem...:S
magyarul mi van oda kiirva? -
open your eyes a fooldalon. -
üdv hol van steam-en a kivánságlista???
vagy hol lehet szerkeszteni? -
mathgery #472 köszönöm! -
csoli31 #471 Először is letöltöd a Steam klienst, és regisztrálsz (ha még nincsen Steam fiókod). Ha van akkor csak simán belépsz a profiloddal, és a közösség oldalon felül a játék fülön belül van olyan, hogy termék aktiválása a Steamen. Azt kiválasztod, és utána a Steam végigvezet az egész procedúrán (ami annyi lesz, hogy meg kell adnod a kódot ami a kártyán szerepel). Ha ez megvan, már töltheted is lefelé a játékot. -
mathgery #470 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most akarok ajándékba venni egy MW2 steam ajándékkupont (elvileg vid.kártyához kapták ajándékba)Tudnátok segíteni, hogy hogy megy ennek a kuponnak az aktiválása?
előre is köszönöm! -
http://gamekapocs.hu/hir/20935/a_steam_ellen_lazad_a_konkurencia
halott otlet. -
csak jelszót és e-mailt tudsz változtatni -
Nem tudod megváltoztatni. -
Sziasztok. Tudna valaki segíteni a fióknevet hol lehet átírni, megváltoztatni? Előre is köszi a segítséget.
-
PunkZoli #465 clientregistry.blob törlése általában mindent megold -
megdöglött ma a steam-em újraraktam és akkor se jó,ilyen kompatibilitási problémát ír ötlet? -
én kérem mind a 3 példányt -
hmm. megoldódott..
nemtudom mi lelte a rendszert, de most már megy :D
azért köszi a helpet -
Annyira gáz, ahogy itt kuncsorogtok.. még csak fel sem ajánlotta.. -
nem sértődnék meg egy példánynak... -
Legközelebb olvasd el a csomag leírását mielőtt kidobsz egy rakat pénzt az ablakon:) Mondjuk nem értem, hogy nem vetted észre, Four Pack mégiscsak 60 Euro:) Az alapjáték pedig csak 19 Euro.
A "Borderlands: Game of the Year" tartalmazza az összes DLC-t - 49 Euro. -
nekem is jöhetne egy :) pénzügyi részét megdumálhatjuk ;) -
artschi2 #457 én meg a másikat, thx :) -
1-et elfogadnék ajándékba :) -
readswift #455 Az igen ! :D
Mindenesetre látom van benne defrag funkció, most nagyot nőtt a szememben a steam, komolyan. -
Borderlands 4 pack = Az alapjáték 4 példányban (3 elajándékozható) DLC-k nélkül. -
readswift #453 No , béláim, mi van akkor ha én Borderlands 4 pack-ot vettem, de nem érzékel DLC-t, csak azt amit pénzért vettem legutóbb. Vegyem meg, vagy tépjem a szám valahol , vagy milegyen. -
akciós játékot akartál venni? mert akkor a teljes össze a számlán kell hogy legyen -
buddabudda #451 Nekem is ilyen kártyám van, de gond még nem volt vele Steamen. Mondjuk az utóbbi 1-2 hónapban nem vásároltam semmit, de nem hiszem hogy változott volna valamit.
Én valami szoftver hibára gondolok a cibnél.
Amúgy mastercard az internetes kártya a cibnél. -
A kérdés, hogy a netkártya milyen formátumú? MasterCard, Visa, stb? A legegyszerűbb, ha felhívod a bankot és megkérdezed. Ha már fizetsz minden forintnyi pénzmozgásért a banknak, használd ki az ügyfélszolgálatukat:) -
sziasztok!
az miért van hogy nem tudtam vásárolni cib netkártyával steamen, viszont a sima bankkártyával engedte.. adatok nem voltak elrontva, és volt elég pénz átvezetve az elkülönített számlára.
elsősorban a CIB-es netkártyával rendelkező felhasználókat kérdezem, hogy találkoztak-e már ilyen jelenséggel?