34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#480 az állitólag az nem biztos állítólag. -
#479 allitolag.
en meg allitolag sosem hallottam rola.
allitolag. -
#478 van itt köztetek olyan akit kisorsoltak és megkapta ingyen a kivánságlistáján szereplő első 5 játékot?
mert állítólg naponta 30 játékosnak megadatik ez a lehetőség! -
#477 thx -
csoli31 #476 Közösség/játékok/kívánságlista
Úgy tehetsz be oda játékot, ha ellátogatsz a játék oldalára (Stemen az áruház fülön belül), és ott ráklikkelsz arra mai beteszi a kívánságlistádra (jobb oldalt van). -
#475 köszönöm de nekem magyarul van a kliens. és bejelentkezés után nem látok ehhez hasonlot sem...:S
magyarul mi van oda kiirva? -
#474 open your eyes a fooldalon. -
#473 üdv hol van steam-en a kivánságlista???
vagy hol lehet szerkeszteni? -
mathgery #472 köszönöm! -
csoli31 #471 Először is letöltöd a Steam klienst, és regisztrálsz (ha még nincsen Steam fiókod). Ha van akkor csak simán belépsz a profiloddal, és a közösség oldalon felül a játék fülön belül van olyan, hogy termék aktiválása a Steamen. Azt kiválasztod, és utána a Steam végigvezet az egész procedúrán (ami annyi lesz, hogy meg kell adnod a kódot ami a kártyán szerepel). Ha ez megvan, már töltheted is lefelé a játékot. -
mathgery #470 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most akarok ajándékba venni egy MW2 steam ajándékkupont (elvileg vid.kártyához kapták ajándékba)Tudnátok segíteni, hogy hogy megy ennek a kuponnak az aktiválása?
előre is köszönöm! -
#469 http://gamekapocs.hu/hir/20935/a_steam_ellen_lazad_a_konkurencia
halott otlet. -
#468 csak jelszót és e-mailt tudsz változtatni -
#467 Nem tudod megváltoztatni. -
#466 Sziasztok. Tudna valaki segíteni a fióknevet hol lehet átírni, megváltoztatni? Előre is köszi a segítséget.
-
PunkZoli #465 clientregistry.blob törlése általában mindent megold -
#464 megdöglött ma a steam-em újraraktam és akkor se jó,ilyen kompatibilitási problémát ír ötlet? -
#463 én kérem mind a 3 példányt -
#462 hmm. megoldódott..
nemtudom mi lelte a rendszert, de most már megy :D
azért köszi a helpet -
#461 Annyira gáz, ahogy itt kuncsorogtok.. még csak fel sem ajánlotta.. -
#460 nem sértődnék meg egy példánynak... -
#459 Legközelebb olvasd el a csomag leírását mielőtt kidobsz egy rakat pénzt az ablakon:) Mondjuk nem értem, hogy nem vetted észre, Four Pack mégiscsak 60 Euro:) Az alapjáték pedig csak 19 Euro.
A "Borderlands: Game of the Year" tartalmazza az összes DLC-t - 49 Euro. -
#458 nekem is jöhetne egy :) pénzügyi részét megdumálhatjuk ;) -
artschi2 #457 én meg a másikat, thx :) -
#456 1-et elfogadnék ajándékba :) -
readswift #455 Az igen ! :D
Mindenesetre látom van benne defrag funkció, most nagyot nőtt a szememben a steam, komolyan. -
#454 Borderlands 4 pack = Az alapjáték 4 példányban (3 elajándékozható) DLC-k nélkül. -
readswift #453 No , béláim, mi van akkor ha én Borderlands 4 pack-ot vettem, de nem érzékel DLC-t, csak azt amit pénzért vettem legutóbb. Vegyem meg, vagy tépjem a szám valahol , vagy milegyen. -
#452 akciós játékot akartál venni? mert akkor a teljes össze a számlán kell hogy legyen -
buddabudda #451 Nekem is ilyen kártyám van, de gond még nem volt vele Steamen. Mondjuk az utóbbi 1-2 hónapban nem vásároltam semmit, de nem hiszem hogy változott volna valamit.
Én valami szoftver hibára gondolok a cibnél.
Amúgy mastercard az internetes kártya a cibnél. -
#450 A kérdés, hogy a netkártya milyen formátumú? MasterCard, Visa, stb? A legegyszerűbb, ha felhívod a bankot és megkérdezed. Ha már fizetsz minden forintnyi pénzmozgásért a banknak, használd ki az ügyfélszolgálatukat:) -
#449 sziasztok!
az miért van hogy nem tudtam vásárolni cib netkártyával steamen, viszont a sima bankkártyával engedte.. adatok nem voltak elrontva, és volt elég pénz átvezetve az elkülönített számlára.
elsősorban a CIB-es netkártyával rendelkező felhasználókat kérdezem, hogy találkoztak-e már ilyen jelenséggel? -
#448 igen, előre meg volt hirdetve hogy ma este hatig kb. nem lesznek elérhetőek a steam szolgáltatások. -
#447 Pedig de. -
#446 nem. -
#445 másnál is azt írja ki, hogy nincs kapcsolat??? -
domy75 #444 Köszi a gyors válaszokat. További szép napot. -
#443 Ha Steam-en vetted akkor nem is fogsz kapni kulcsot az már a tiéd és rajta van az accountodon! -
#442 jobbklikk view cdkey vagy ha elindítod kiírja majd a sarokban -
domy75 #441 Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy megvettem a Warhammer Online-t faxául tölti is le de nem kaptam cd kulcsot, majd küldenek e-mail-be (még eddig nem kaptam)? Hogy tudom majd így regisztrálni az accot? Köszi.