34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#520 Nagy kár, azért kösz a választ. -
#519 de örülnék 69 accountnak :D -
#518 Nem. Ezért kell minden játékot külön accra regelni. -
#517 A kérdésem az lenne, van-e arra lehetőség, hogy egy játékot le lehessen "választani" az accountról?
Mert nem jött be és szeretném eladni. -
#516 nekem csak 2 játék van a 4-ből. nálam van a hiba? -
#515 aaaaa demo -
#514 Zuhanós ügyességi:) Bázisugrásos pontgyűjtögetős. Hangulatos, sok pályával. El lehet vele lenni:) 1 órát simán elbolondoztam vele első alkalommal. A tegnapi Chime is jóságos kis cucc csak rövid. -
#513 Akkor meg vetted az AAAaAaAAaaaAAAAAAAAA-t?
Milyen game? mert nincs belole demo. -
#512 No, a maiból is bezsebeltem hármat:) -
#511 mar targytalan, atvittem megegyszer vegig a demot es megadta. igy a masodik korben is 4-bol 2 mar meg van. -
#510 nekem csak 2, viszont a maibol az undergardennel irja hogy demo vagy game.
nos nekem fent van mar majdnem 1 honapja a demo de nem adta meg, illetve most vegig toltam megint azt az 1 missont de igy sem adta meg. Meg kell vennem? bar nem rossz game. -
#509 Első 4-ből 3 már meg is van:) RUSE-t nem fogom megvenni emiatt:) -
#508 légy átkozott steam(megvettem evil genius-t) -
#507 kár hogy tetris klón :) talán inkább evil genius-ra kéne ma beruházni -
#506 Chime-t vegyetek 1€-ért. Az eddigi leghangulatosabb tetris klón ever:) -
#505 Steam kincsvadászat december 20-ig! -
#504 Azt én is bezsákoltam, de kötelező vétel volt a Monkey Island 2 SE is 2,5-ért:) -
#503 1 játékot szerzetem be a mostani akció alatt KOTOR 1-et 650 Ft-ot megért! -
#502 SG.hu Steam csoport
Tessék csatlakozni:) -
#501 ez nem igaz bakker. -
Pyro82 #500 Csáp!
Hogy lehet tötölni a kívánságlistáról?
Üdv! -
#499 jah oks ha legközelebb ilyen van akkor hogy tudjam, nagyon kösz.
amúgy most 3.5 euro a L4D 2 azt vettem meg. :P -
#498 nagy steam ablakban nyomj rá a felhasználónévre fent -
#497 még annyit esetleg ha nem rakom el tartalékba ezt a linket, akkor alapesetbe a steam felületén hogy jutok ide az account-hoz? -
#496 igen köszönöm a segítséget.
én az elején nem figyeltem a pipát kiszedni. nem is az a baj, csak ha most kiszedem akkor miért nem tudja elfelejteni azt nem vágtam.
nah mindegy megnézem.
nem a kártyaszámmal van a baj, hanem semmi adat kérés nélkül lehetne vásárolni a profilomra ha valaki illetéktelen feltörné.
nem kér a kártyáról semmi uccsó 3 számjegyet meg ilyenek, és ezt szeretném kiküszöbölni nehogy ebből később baj legyen.
még1x köszönöm az infokat. -
#495 jah de most vásároltam beléptem hogy adatok modosítása, és a pipát kiszedtem, vásároltam utána probaképpen ujra megnéztem megint megjegyzi....lol mondom -
#494 https://store.steampowered.com/account/
itt ha belépsz jobb oldalt a dobozban tudod törölni az elmentett adatokat
minden vásárlásnál kérdezi hogy elmentse-e, magától biztos nem tette.
egyébként más nem férhet hozzá akkor se ha ellopják az accountod, nem látszik a kártyaszám. -
#493 Vásárlásnál van lehetőség, engedélyezni és tiltani az adatok megjegyzését. -
#492 még egy kérdés biztonsági okookból.
most hogy akciók vannak vettem játékot.
hogy lehet megoldani hogy ne jegyezze meg a kárytya adatokat a steam, mert ez durva azért, valaki feltöri az accountomat akkor az adataimhoz is hozzá tud jutni.
valaki meg tudná mondani? -
#491 jah énis ugy vagyok vele hogy a virust csak akkor kapja el az ember ha rossz helyekre lép fel és töltöget le.
jah haverom steam-nél csak a hivatalos titkositott steam-re jelentkezett be néha meg a kliensbe.
kitudja mi történt.
eleve nekem az fura ha le van titkositva egy e-mail, akkor abból a titkos kodot hogy szedi ki az illető.
mert ugye azzal lehet megváltoztatni a steam profil adatait. -
#490 akkor meg csak olyan honlapokat kell latogatni, ami ismert nepszeru es biztonsagos.
ilyeneket kockaztat az ember, ha eltevedt lapokra maszkal, erre nagyon figyelni kell.
magatol pedig nem jon be egy trojai, csak ha olyan oldalra teved az ember, vagy ha nem hasznal UAC-ot, pl. -
#489 jah azt irtam neki én is, de minden védelemmel rendelkezett.
én aki meg semivel csak egy szaros routerem van, amiben egy tüzfal van semmi más.
lehet akkor a sok védelmi cucc se ér semmit, de akkor még mindig ott a kérdőjel, hogy miért csak a steam?
hiszen az e-mail-be pl gyakrabban loggol be. értehetetlen. -
#488 akkor meg vmi trojan v keylogger van a gépén, vagy belépett a suliban vagy egy netcafeban ahol lehúzták.
csak úgy elég érdekes lenne ha accountot lopkodnának, elég nagy szerencse kell kitalálni egy login név és jelszó kombinációt. -
#487 jah de még sajnos mindig van ilyen, haverom nem adta meg senkinek, eleve kizárt dolog mert 4-5 haverja volt steam-en ritkán használta, és akkor se sokat multizott, szoval jelszot tuti nem adta meg másnak.
kérdeztem hogy esetleg valami oknál fogva volt-e valami gyanus dolog vagy egyébb ami ezt okozhatta volna és semmi.
az e-mail érvényesitve volt.
szóval nem kell ehhez megadni adatokat senkinek hogy valaki feltörje a profilját valakinek. tök bizalomgerjesztő.
örülök hogy ilyen vicesnek tartod a dolgot. -
#486 rendes toled, hogy figyelmezteted a nepet, de evek ota aki barmilyen azonositot is megad masnak a neten keresztul, ahhoz tenyleg csak tapsolni lehet.
ez mar a net velejaroja ma mar. -
#485 -
#484 " A kívánságlista nem szó szerint kívánságlista,"
egyről beszélünk? -
#483 ezekszerint nem csak elvenni, mert haverom nem hülye ő vágta mint én ezeket a dolgokat, de még nem akarok irni semmit, mert asszem megvan ki volt az.
majd később elmondom. -
#482 Sosem volt sorsolás. A kívánságlista nem szó szerint kívánságlista, pusztán egy mappa számodra és az ismerőseid számára. Te figyelemmel kísérheted a kiszemelt játékot, az ismerősök meg látják kinek érdemes továbbadni egy esetlegesen duplikált játékot.
Acc lopások pedig nem újra mennek, hanem megy amióta létezik Steam. Accot lopni nem lehet, csak elvenni hülye emberektől. Azok pedig meg is érdemlik:) -
#481 Újra mennek a steam account lopások!!!!
Mindenki figyeljen oda, most nemrég történt egy eset haverommal is.
Haverom most elővigyázatos volt, e-mail érvényesitve volt, senkinek nem adta meg a jelszót. Mégis valaki feltörte.
Nagyon figyeljen mindenki oda, hogy ha bejelentkezik steam-be mindig a kliens vagy a hivatalos oldalon tegye, ami titkositott kapcsolatot használ "[szin=green]https:\\"
- semilyen haveroktól kapott linkeken meg átirányitott oldalakon keresztül nem szabad belépni, mert sok olyan oldal van amiben lemásolják a bejelentkező steam felületet, csakhogy a beirt jelszó és felhasználónév egy illetéktelen adatbázisba kerül!
- senki ne adja meg a jelszot soha sehol, és ez nem csak a steam-re vonatkozik!
- nem szoktak jelszót kérni soha a felhasználóktól, és semmilyen akcióban sem.
- ezt nem lehet elégszer elmondani, figyeljen oda mindenki.[/szin]