34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1841 Nem lehet, mivel nem steames jatek. a kepeket amugy is as zerverol szedi. -
#1840 Hali!
Olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy ha nem steames játékot adok hozzá,akkor le lehet-e cserélni valahogy a képét,hogy ne egy kis kép legyen egy nagy téglalapban?
pl: -
#1839 ez még úgy működött hogy elindította a játék menüjét, és serverre csatlakozásnál töltötte le mindig a szükséges fileokat csak -
#1838 a zöld cucc már újabb sokkal :) -
#1837 Aha :)
És ez tényleg kb ilyen volt :D
5 mbos indítófilet, a CS:S hez amikor a steam indult, 3 nap alatt sikerült letölteni :D -
#1836 erre gondoltam:
-
#1835 TMN 4 éve ingyenes, és 10+ milliós játékostábora van, tehát nem kell aggódnod:)
A játékot egyébként a Franciáknak köszönhetjük. -
#1834 lesznek, az a legnépszerűbb nyugati PC-s versenyjáték -
#1833 nem engedi letölteni :(
edit: már tölti remélem sokan lesznek :D -
#1832 apropó, van aki esetleg emlékszik az eredeti steamre 2002-ből? :) -
#1831 történelem -
#1830 info? -
#1829 de hátha, 19:00-től lesz :D -
#1828 TrackMania Nations Forever ingyenes játék ha valakit érdekel
2dik nekifutásra loggoltam be rá terheltek a szerverek lool mindenki játszik? -
#1827 nem -
#1826 Húsvéti akció nem lesz? -
#1825 újabb totyik amit nem tudok melóban olvasni... azért persze szép -
#1824 Megfogadtad a tanácsom, jejeje : D -
#1823 akarunk isztőr akciót -
#1822 eddig zsíros :)
szerk.: nagyon fasza, főleg az új "infobar"! -
#1821 Nagyon jo lett, jobb ez a letisztultabb rendszer. -
#1820 No. Új háttér, új gombok, új link színek, új fejlécek. -
#1819 igaz nekem is az volt az első klikem a fórumban de mivel láttam hogy üres és hogy ha igaz nem olyan rég alakult a fórum:) bátorkodtam feltenni ezeket a balga kérdéseket:) de jó hogy van ez a fórum be is x eltem figyelőbe:)
Grat a fórum adminnak:) -
buddabudda #1818 Legalább tippeket adsz a hgnek, hogy mi legyen a FAQ-ban :D. -
#1817 most már kezdek okosodni a rendszer használatát látva köszi a gyorstalpalót :) -
#1816 van amihez van telepítókód, jobklikk a játékra, és ott megtudod lesni a cd key-t -
#1815 Nem, mert automatikusan benne van. Az újabb játékoknál (lehet régebbieknél is) jobb klikk a játék nevén, majd Properties/Tulajdonságok és Show CD key, ott van eltárolva a CD-kulcs, nem kell vele csinálni semmit sem. -
#1814 oks köszi
-
#1813 Ha STEAM-ne veszed, és ott is használod, miért kellene kód hozzá?
Én legalábbis, úgy gondolom, nem kell hozzá. -
#1812 mi a kérdés? -
#1811 ha steamen veszek valamit nem szokott hozzá telepítő kódot küldeni lehet ismét hülye kérdés:)
-
#1810 Tudtommal, csak ezek regisztrálhatók STEAM alá: KLIKK!
-
#1809 igazad van én vagyok a vakablak:)) -
#1808 köszi a választ gyors volt:)
A másik gondom talán egy kicsit bonyolultabb:)
Megvettem anno a Cities XL 2011 játékot és szeretném valahogy betenni steamre, hogy az x fire számolja és tudjak képet videot feltenni, de amikor fel akarom vetetni a játékot azt mondja hogy nem ismeri a telepítő kódot. Az xfire viszont csak a steames verziót ismeri:( ötleteket várom:) -
#1807 nekem most hogy bekapcsoltam a gépet feljött egy steam error üzenet meg hogy telepítsem újra,ez mitől lehet? -
#1806 Kezdő vagyok én is a STEAM-en, de azt már most látom, hogy "Library" - "Steam" - "Backup and Restore Games" - és máris írható ki a játék DVD-re.
-
#1805 steam/steamapps/common
nem a rossz játékokat adják olcsón, hanem amire még van kereslet ennyi idő után is, csak már nem az eredeti árán. -
#1804 Sziasztok
Még ismeretlen nekem ez a steames rendszer és bátorkodtam megvenni rajta egy játékot
Azt szeretném megkérdezni (nem szeretném átbújni a fórumot) hogy a megvett és letöltött játékot hova menti a steam? Még egyszer ne keljen kivárnom a letöltési időt ki szeretném írni a telepítőt.
A metro2033 at lestem ki csodálkozok hogy ilyen gyorsan leeset a játék ára:)Ennyire rossz volna anno nekem pedig tetszet.
Köszi a választ előre is.
-
#1803 na ezt bevetem majd -
#1802 smiley a mondatom végén