34737
  • pointer4
    Szerintem volt szó ep3 ról.
  • Jaka923
    Meg kéne azt érteni, hogy a HL3 egy teljesen új témával, helyszínnel fog rendelkezni, ahogy ez a HL1 és 2 között történt. Ezt a történet rendesen le kell zárni, amihez nem kell egy teljesen új HL. A Valve az Ep 2 kiadása után azt nyilatkozta, hogy méltó lezárása lesz a Hl 2-nek, amihez nem lesz 4-5 órás kaland, mint az Ep 1-2-ben, szóval egy 8-9 órás Episode 3 simán jöhet egy brutál befejezéssel megspékelve, még ennyi év után is. És nem csak jöhet, hanem jönni is fog.
  • MerlinW
    Szerintem EP3 nincs is a listán. Ha lesz is még HL, akkor is max HL3 lesz.
  • DarkSector
    Mi az a fészbúk?
  • r4pt0r
    Lehet hogy már írtak, csak úgy vannak vele mint HL2 EP3al, hogy nincs a fontossági lista tetején. :D
  • lolSL
    egyébként hozzá kell tenni hogy régen ment, csak egy frissítéssel elbasztak vmit kb 1-2 éve és azóta nem. lehet írni kéne support oldalon hogy oldják meg :P
  • r4pt0r
    A facebookos generáció már egy más állatfaj. :D

Nah mindegy nem dőlt össze a világ, de azért elvártam volna hogy kezelje. De legalább találtam volna valami infot hogy azért mit képzelek én, hogy ékezetes karaktereket használok. :D
  • Rage47
    szóközt sem preferálom, mert volt már, hogy emiatt nem tudtam törölni mappát
  • lolSL
    az én ideális internetemen nincs ékezet
    itt se kellett így írni 5 éve, csak hát a facebookos generációnak érthetőbben kell prezentálni magam.
  • r4pt0r
    Már bocs, de minden mai játék képes kezelni, sőt még a 10 évesek is. De lehet hogy nekem magasak az elvárásaim....
  • lolSL
    én azt hogy nem olyan buták az emberek hogy létrehozzanak ékezetes mappákat :)
  • r4pt0r
    Hmm tárgytalan, a steam nem tud mit kezdeni az ékezetes mappával. Azért 2011ben mást vár az ember.....
  • r4pt0r
    Volt valakinek olyan gond hogy nem tud feltelepíteni egy játékot sem, mert mindenre azt írja ki hogy nincs elég hely.

Amióta win 7 64bitet használok azóta nem jó, mind a win, mind a steam többször újra lett már téve de semmi, hely bőven van, neten meg nem találtam semmi érdemleges infot.
  • MerlinW
    Most nézd
    Odaadom ingyen, csak írj privátba egy email címet, amire átkötöm az accountot.
  • FZoleee
    tudom, hogy olcsó, de én eddig mindig csak leárazáskor vettem játékot :DD Lead and Gold megvan, azzal játszok most, az acc meg nem látszik, mert privát :)
  • pointer4
    igazi cs :D Úgy érted "hisztis pro cs"? :D
  • MerlinW
    Pirates vikings and Knights 2 olyasmi mint a TF és ingyenes. Steam-ről tölthető.
    Lead and Gold is jó, Source-os western lövölde.

Mondjuk TF2 7 euro (1800Ft), nem mire vársz...
  • lolSL
    igazi cs, dodsource
  • FZoleee
    még mindig TF2, meg CS:S leárazásra várok :D valaki tud még hasonló fps-t, amit érdemes megvenni? :)
  • Fabio Capello
    Ma nem, holnap.
  • bon
    Hamarosan kiderül.
  • DarkSector
    kici, occó , nem drága, ici, pici játkocka. :)
  • pointer4
    Jön most valami új ákcsió ? :D
  • bon
    Rockstar akció 15-17-ig.
  • DarkSector
    De látod mégsem. :)
  • pointer4
    Ennél egyszerűbb, feltenni a steamet, és rányomni az emailre :D
  • DarkSector
    Még 1x leírom hogy értse mindenki, nem nem lehet se ingyenessel, DE

AKINEK VAN MÁR VÁSÁROLT JÁTÉK AZ FEL TUD VENNI NEM VÁSÁROLT JÁTÉKOS PROFILOKAT!

Vagyis martin fel tudja őt venni és ez nem 22-es csapda.
  • kifli
    amennyiben nincs játéka még steamen a srácnak, nem tud ismerősöket felvenni...

hl2dm-el vagy más ingyenesekkel tudtommal nemműködik...
  • pointer4
    Amíg nincs más játéka, jogos.
    22-es csapdája :D
  • Fabio Capello
    Úgy tudom, ingyenes játékokkal nem megy a dolog, legalábbis ismerősnek nem ment az Alien Swarmmal.
  • Daell Drow
    Most eleg berakni az alien swarmot, vagy a hl2DM-t hozza adni es kesz. Megvan oldava friends es van game a lsitan is.
  • DarkSector
    :)
    Jah énis azt hittem hogy kell vásárolni, de a 2. profilomnál mikor magamat vettem fel már kiderült hogy fordítva megy! .
  • Fabio Capello
    lol. Emlékszem, anno én még egy Port Royal 2-t vettem másfél ojróért hogy tudjak barátokat felvenni... :D
  • DarkSector
    De mert ha ŐT hivják meg az megy csak Ő nem tud felvenni mást...:)

Magyarul most martin-nak kell kezdeményezni a meghívást akkor megy.
  • Fabio Capello
    Ördögi kör, amíg nincs játéka nem lehetnek barátai
  • martin4955
    Belát ebben igazad van
  • DarkSector
    Jó nem gond, tőle sem várta el senki, mert lehet kezdő, ezért legközelebb mindig érdemes visszaigazolt haveroknak küldeni, a bonyodalmak elkerülése végett....:)
  • martin4955
    Most mit mondjak. Én mondtam neki hogy tegye fel :)
  • DarkSector
    Hát bassameg a srác amúgy azt vágja hogy steam játékot küldesz neki? Mert hogy ha valaki nekem küld egy Steam-es játékot, de nem teszek fel Steam-et az elég neccesen fog majd futni....

Remélem ennyirt azért tud ő is ha már játszani szeretne...:)
  • martin4955
    Mondtam neki hogy rakja fel, de ez tényleg egy értelmes magyarázatnak tűnik, lehet hogy elfelejtette. Köszi :D