34737
  • MerlinW
    Kultúra ember... Ne itt dühöng...
  • bon
    Telefonszámot jól adtad meg, gondolok itt az országhívószámra ? Regisztrlátam már jó néhány gmail fiókot és ha kert telefonszámot a megersítés maitt arra rögtön megjött az üzenet.
  • DarkSector
    De hiába mondjátok basszameg a telefonomra ha kapnék kodot akkor enged tovább addig nem.

Eddig magam is eljutottam, ez nem hülyeség kérdése, csak azt hittem hogy ÉN csináltam valamit rosszul, vagy rossz helyen próbálkoztam.

DE nem szar geci kód nem jön meg, szar gmail geci....ÁÁááááá :)
  • MerlinW
    Pedig csak a szemedet nem szúrja ki..:)

• Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hülyébb vagy, mint gondoltam :D
  • DarkSector
    Engem nem izgatna, csak haverom akkor venné meg ha magyar, mert boltban ugyanez 2000ft asszem és az magyar, illetve magyar szinkronos.

Teljességgel megértem ha veszek valamit és még ha nem is érdekel a magyar netán miért ne legyen benne ha egyszer majd kell....

Azért azt a csipetnyi fos történetet legalább betűről betűre értem-hallom ha egyszer majd érdekelni fog. :)
  • pointer4
    Sajnos nincs még letöltve, a properities-ben mind a kettőt magyarra lehet állítani, de sajnos nincs oda írva hogy sub vagy dub.

Arra nem is reagálok, hogy egy olyan játékhoz, aminek a játékossal való kommunikációs szintje egyenlő a marióval, mér kell neked magyar felirat.

Ja de, mégis reagáltam...
  • DarkSector
    ERRE válaszoljon pls valaki inkább többre jutok vele....
  • DarkSector
    Hát full komolyan inkább hagyom a faszomba....

eltelt 100perc és semmi!!!!
  • DarkSector
    Ez google fiók...omg. nekem van ilyenem 2 is...jah ez a gmail??

de akkor a következő kérdésem hogy ha belépek, oké hogy a google keresőnél lehet háttérképet meg youtube-ra jó még meg kutyafasza, de gmail-t nem látok, sehol...ha a google keresőben ballra a kék szavaknál rányomok hogy e-mail megint a regisztrálás jön be, és forog tovább...

eddigis amúgy így csináltam hogy van már 2 éve google fiókom de a gmail nem jön be alapból...kellene hozzáregisztrálni vagy nemtudom...de kezd telelenni a faszom ezzel...

nah erről beszélek freemail-nél egy regisztrálás 1 perc kb itt meg 1 nap alatt nem végzek.
  • Rage47
    durván tolod... :D
  • Guren
  • bon
    www.gmail.com és a megjelenő ablakban a jobb felső sarokban van a felhasználói név és jelszó beírására szolgáló menüpont.
  • DarkSector
    Nah tegyük fel hogy nem kell a kód, van elvileg egy postafiókom...
    hol lehet bejelentkezni vele?

mert begépelem hogy gmail a google keresőbe, és a legelső linknél csak a regisztrációs képernyő fogad megint, de belépni nem tudok sehol....:D
  • Guren
    ja, hogy most gmail-ről van szó. valamilyen telefonos dolog rémlik a közelmúltból, de azt a lépést lehetett skippelni, ha jól emlékszem.
  • Rage47
    én regeltem az utóbbi időben 2 fiókot is és nem kellett telefonos visszajelzés
  • DarkSector
    szerintem nem 1-ről beszélünk, akarok regelni egy gmail fiókot, de mobiltelefonra kellene kapnom egy sms-ben egy kódot, de nem küldte el...szóval gmail-re még belépni sem tudtam eddig, nemhogy üzenetet fogadni. :)
  • Guren
    nekem gmail-re egy pillanat alatt megérkezik mindig
  • DarkSector
    Én 2x küldettem el a géppel, máig nem jött meg... eltelt 42perc
  • Guren
    ugyanazt a kódot küldi ki
  • DarkSector
    Én tudom hogy így van, csak kíváncsi voltam az ötletekre. :)

Steam Guard gecinek is ez a baja, mert 4-5 perc és elévül a kód, amit 15 percig küld freemail-re, vagyis elvileg használhatatlan a szolgáltatás...:)
  • pointer4
    Nem, küld egy új kódot, és a régit sosem fogadja el többet :D
  • Guren
    rá fog kérdezni megint, mivel nem adtál meg neki kódot
  • DarkSector
    Utána hogy nyitod meg? :)
  • DarkSector
    Srácok....Megvette valaki a Crysis Maximum pakkot?

Hogy van ez? Magyar feliratos a Crysis meg a Warhead vagy a Crysis magyar felirat és szinkronos a Wrhead .... ?
  • Guren
    be lehet zárni
  • DarkSector
    Nem freemail, hanem gmail. :)
    Ez most amikor gmail-t akarok regisztrálni, hát a pöcsöm vár erre 45percet. :)
  • pointer4
    40-50 perc is lehet freemailre, csak addig ne zárd be az ablakot ahova a kódot kellene beírni.
  • DarkSector
    mindegy már tárgytalan, azt a kibaszott ellenőrző kódot nem küldte el a telefonomra...wtf...
  • MerlinW
    Pedig de:)
  • DarkSector
    Megnézem...de kezelésben nem hinném hogy a freemail-től egyszerűbb átláthatóbb lenne.
  • DarkSector
    Hát csak ilyen alkalmazásokkal tudom összekapcsolni...
  • Rage47
    ezt a mondatot totál nem értem
  • MerlinW
    Át lehet húzni gmail-re. Illetve oda elég egy fiók, miután csinálhatsz alias-okat, valamint majdnem 8GB tárhelyet kapsz minden fiókhoz. A többi fícsört nem is említem. Arról nem is beszélve, hogy a freemail felülete ultrabonyolult a gmail-hez képest. Sebessége pedig az ezreléke:)
  • DarkSector
    Lehet valamit okozni, de ilyenek vannak hogy facebook, meg twitter meg ilyesmi.
  • Rage47
    lehet minden levelet importálni gmailbe (asszem láttam ilyen opciót), freemailről meg átirányitod
    sztem regelj gmailre és nézd meg milyen lehetöségeid vannak ott
  • DarkSector

Amúgy semmi bajom, kivéve hogy néhány leállás volt kb 3-4 hónapja vagy mikor, de látom már a végleges dizájn megvan és végre helyreállt a bejelentkező oldal...

válthatnék gmail-re, de annyira be vagyok ágyazódva freemail-re a magam 7 fiókjával hogy nagy meló lenne mindent átvinni g-be.

Nekem is most csak az....:S
  • pointer4
    Hát igen, ez nekem is furcsa, miért csak a steamguard levele késik freemailre, amúgy semmi sem :D
  • DarkSector
    Eddig nem volt baj, csak ez a steam geci...

érdekes mikor vásárlok a számlát azonnal megkapom....
  • PunkZoli
    na igen, gmail vagy hotmail...
    freemailt szerintem minden leveled 10 autista elolvas mire megkapod, hogy nem spam e. Mire eldöntit egy fél nap eltelik, és még úgy is átenged párat :D