34737
  • MerlinW
    Világos, a bővítésre egy rossz szavam sincs, de a lenti update-ek 70%-a javítás, 20%-a finomítgatás, 10% pedig az új tartalom:)

Megjegyzem az itemeknek sok értelme nincs játékmenet szempontjából, főleg a nem fegyver elemeknek.
  • Gurren
    kár, hogy innen nem csak a map-ek, meg 1-2 fegyver került bele :(
  • lolSL
    nem csak bugjavításról van szó, megsokszorozták a megjelenés óta a tartalmat a játékban. mintha l4d l4d2 közti váltást patchekkel, ingyen oldották volna meg. de a TF meg is érdemli ezt a törődést, nem nagyon lenne ma multiplayer gaming ha az eredetit nem találják fel :)

• MerlinW
    Nem feltétlenül pozitív dolog ez:) Az jó dolog, hogy a Valve ilyen support-ot ad, de ez a lista a játék kezdeti minőségét és állapotát jellemzi elsősorban:)
    WoW-al 10x többen játszanak, 2x idősebb és 100x összetettebb játék, mégsem jött hozzá ennyi javítás:)

Half Life 1-2 höz is jönnek folyamatosan a source update-ek, ahogy minden más Valve játékhoz is. Ez jó, nincs vele baj.
    Viszont nehogymár ott tartsunk, hogy attól lesz jó egy játék, minél több bug van benne:)
  • kifli
    Azért ennyi nem jött hozzá
    TF2 updatek 2010 április 29-ig

Azóta jött még pár: WIKI összesen eddig 190 db
  • MerlinW
    Jaja, KF is jó cucc, bár ritkán játszom vele.
  • MerlinW
    Én valamelyik idei akcióban vettem 5 ojróért az anthology-t:)
  • MerlinW
    L4D-hez is a mai napig hetente jönnek új játékmódok, javítások, finomítások, DLC is most fog megint jönni (már megy az open beta).
  • lolSL
    anthology meg egy féreg kiadás.. EA mocsok húzása, bár a valve is asszisztált a steamen, úgyhogy végülis mindketten bűnösök. ugye előtte a sierra féle HL már 990ft környékén volt kapható, amivel minden mod (TFC CS DOD stb) játszható volt (steamen aktiválva meg a kiegek is), de a HL meg CS anthologyval elintézték hogy újra majdnem 10ezerbe kerüljenek az 5 éves játékok.. CS mellé nem járt mod támogatás, HL mellé nem járt CS.. mehh
  • kifli
    játszottam vele, meg is van...

De ígyis többet szoktunk kf-be taktikolni, hogy ki milyen perkbe álljon, mert nem mindegy, hogy mire mivel lősz...
    Fleshpoundot egy nyílpuskával sima ügy kilőni, de a kis ugrándozó szarok ellen nem sokat ér...

l4d nekem sem versus-ba sem survivor sem más egyéb módban nem volt más mint daráló...
  • lolSL
    TF2 a valve eddigi legnagyobb projectje, semmin se dolgoztak ennyit se megjelenés előtt, se után, nem csodálkoznék ha évek múlva is jönnének meg az updatek. ha épp nem lett volna kész a másik 2 játék is mellette, akkor megállta volna a helyét egyedül is, ahogy ki is adták külön dobozban később.
  • Rage47
    Látszik, hogy ne játszottál L4D-del:D Van 8 féle Infected, mindegyikkel máshogy kel támadni, már ez is több taktikázást igényel, mint a KF.
  • MerlinW
    Játszottál már L4D2 realism versus-t jobb játékosokkal? Mondjuk lényegtelen, kinek a pap... Számomra a TF féle lövöldék az agyatlanok. Nem is játszom velük, és ez így rendben is van:) CS-t is sokan imádják, azzal még annyit sem volt türelmem játszani, mint TF-el. Ez van.

OB-al kapcsolatban, az egy dolog, hogy a TF2-vel többen játszanak, ettől függetlenül közismert tény, hogy az OB a HL2 köré épült, csak mellé nyomták grátiszként a Portal-t és a TF2-őt.
    Ugye a Black Box volt az EP2 megjelenésekor a premium csomag, majd jött deluxe-ként az Orange, ami tartalmazta az összes HL2 részt. Nem sokkal később pedig jött a harmadik "doboz", a Half Life Anthology, ami az első részt és kiegészítőit tartalmazta (és talán a TF első részét, mint bónuszt).
  • kifli
    hát, szerintem tf2-vel többen játszanak, mint hl2-vel napiszinten. Amúgy pubolni felmenni nincs értelme, warozni meg hasonlók elég sok taktikával lehet. L4D 2 agyatlan hentelés, kiszámítható ellenfelekkel. Ilyen típusú játékban inkább játszok killing flooral, ott legalább kell agy, hogy melyik perkbe álljak, milyen fegyót vegyek stb...
  • bon
    Hétvégi akció néven is megfelel az akció, ha lesz.
  • FZoleee
    "I never heard of any "Easter Sale". Easter is Sunday April 24 this year so I am sure there will be a weekend deal."

Volunteer Moderator írta, ezekszerint nincsen akciós időszak húsvétkor? :(
  • pointer4
  • bon
    2K Games akció és nyereményjáték 4 napon keresztül, Mafia 1-et már meg is vettem.
  • pointer4
    Baromi sok az érte... Inkáb wrez, és karikor 25€ a csomag :D
  • lolSL
    kieg nincs, mert sikerült a GPG-nek kirúgatnia magát minden rész között az aktuális kiadójától így eléggé szétszóródtak a jogok :)
  • Botond #1620
    De az nincs steamen, és mondjuk az első résznél úgy néz ki a kieg, hogy alapjátékkal együtt van, és átalakul jelentősen. A kettőnél nem tudom hogy van,de gondolom hasonló.
  • MerlinW
    Ha már "ingyen" megkapjuk az első két részt, a kiegészítőkre csak szánhatunk pár eurót:)
  • Botond #1618
    Én most dungeon siege 3-on gondolkozok. Ajándék 1+2 jár hozzá. Ami visszatart, hogy ha jól értem csak az alap 1+2 kiegek nélkül. :(
  • MerlinW
    Idén lesz 4 éves a TF2:)
  • pointer4
    Régebben??? Tavaly? :D
  • wednes
    Olyan a játék, amilyenné a közössége teszi. A számomra legjobb multit régebben a TF2 nyújtotta.
  • lolSL

ők mondják :)
  • lolSL
    pub alapján nem lehet megítélni a TF2-t, ott tényleg csak a sapis bohóckodás megy. CS sem dust2/247 hanem az egyik legpróbb pc-s játék.
  • Gurren
    a közösség tényleg primitív. nem is járok ogc-hez hasonló magyar pub-okra, mert szánalmas, ami ott megy D:
  • MerlinW
    Ha te mondod...
  • Rage47
    TF2 sokkal taktikásabb, mint a L4D, de ez csak klánozással, Warokon jön ki.
  • MerlinW
    Hát.. játékmenetben meg sem közelíti a TF a L4D-et:) Kevés primitívebb játék van TF2-nél - ez tisztán látszik a közössége nagy részén is, illetve az ahogy eljutott erre a trade-sapi-izé szintre. Nem mondom, hogy rossz játék, viszont L4D cseppet több észt, csapatmunkát igényel, valamint ezerszer összetettebb.

OB húzócíme pedig a HL2:)
  • kifli
    ob-ba tf2 van mint húzócím, szerintem ob többet ér mint l4d 2 :)
    Bár már nem sok ember veszi, mert akit érdekelt, már megvette a benne lévő játékokat...
  • Gurren
    az orange box most is csak 14 euró
  • MerlinW
    Oszt a karácsonyi 5 eurós L4D2 és 12 eurós Orange Box-al mi volt?:)
  • lolSL
    valve nem féreg módon árazza a saját játékait, szeretnek sokáig eladni belőlük nagy mennyiségben és építeni a közösséget (akik majd megveszik a tf3-t 2020-ban)
  • byzhouse
    +1

amúgy miért ment le az ára ennyire? lesz TF3? *-*
  • lolSL
    sztem már csak az ingame storeban lesz akció, ha lesz vmi.
  • FZoleee
    Basszus, legyen már húsvét :D TF2-t meg akarom venni, most ment le az ára 7 euróra, de kéne még egy kis akció :)
  • RYO21
    Nem, de külföldön élek. :D