34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
PunkZoli #1761 nyilván, de aki nem kapcsolta be és jön ide, hogy mifasz tudunk e segíteni mert ellopták...
van akinek még így is ellopják, mert nem is tudott a védelmekről, és akkor keres rá erre a topikra -
#1760 Ha bekapcsoltad a Steam Guard-ot, akkor az account visszaszerzésre nem lesz zsükséged, mert elméletileg bezárul a kör és sérthetet lesz lopás szempontjából a steam profilod. -
PunkZoli #1759 betehetnél egy account visszaszerző linket, és egy biztonsági javaslatokat jobban kiemelve a verifájolós cuccról ,meg a guardról -
#1758 loldelol. -
#1757 FAQ-hoz ötletek jöhetnek, bár nem tudom van-e értelme, a Steam FAQ mindent leír magyarul.. -
#1756 WoW. Hát ez nem semmi. -
#1755 FAQ még nincs, a link csak teszt. Ki is veszem, jó hogy mondod:) -
#1754 jol nez ki, de sajnos faq nal, az ajanlott programok alapbol fekete igy nehez eszrevenni :D -
#1753 A [ quote ] és [ /quote ] tag-ekkel
tudtok idézni, jól:)
Ha esetleg szükség lenne rá.
(By cSuwwi) -
#1752 Nekem nagyon bejön feketében, és glados mint a gonosz gép, és a steam gépezet hasonlata a bannerban tetszetős :D
Bár előbb hogy visszaléptem a fő oldalra, majd kiégett a retinám :D -
#1751 Örülök. hogy tetszik:) -
DIESEL DOG #1750 Remek dizájn! -
#1749 itten e :D -
#1748 LOL nem semmi, grat jol megcsinaltad. -
#1747 Nem probléma, de ahhoz kellene a Steam azonosítód is, vagy a készített url. -
#1746 Csináld meg úgy, hogy a Steam nick-re kattintva bejöjjön a profil :D
Amúgy FZolee a nevem. -
#1745 Nekem, priviben. Csak hogy kiírhassam a neved mellé -
PunkZoli #1744 azt a mindenit, akkor itt megadhatom a steam jelszavamat mostmár?:D -
#1743 Persze, minden vásárlásotok után kapok egy ajándékpéldányt:) -
#1742 Legalább ha a banneren keresztül vásárolok, csurran valami a topiknak ? :D
Amúgy nagyon faxa!!!! -
#1740 lehet ne a háttér kék :| -
#1739 Húúúúúúúúúúúúúúúúúú, holvagyooooooooooooooooooooook :D -
#1738 nagyszerű :D -
#1737 És íme jobbra GLaDOS.....:)
Amúgy ezeket nem tartom jó ötletnek, hogy fekete háttér fehér szöveggel legyen, de rád van bízva. -
#1736 hirtelen nem tudtam, hogy hol vagyok D:
tetszetős -
#1735 No, kész is lett az egy-pont-nulla :) -
(módjával szeretem ;)) -
#1733 késő -
#1732 ha a metalt birod, lehetsz -
#1731 ok -
#1730 lasst uns gehen -
#1729 go -
#1728 hajrá -
#1727 Van valakinek kifogása az ellen, ha házigazda lennék itt? Kipofoznám a topikot. -
#1726 Jó poén, de én a steamre gondoltam. -
#1725 csokinyuszikra, meg a csokitojásokra a tescoban. :) -
#1724 nem tudni, holnap ilyenkor nézd meg. -
#1723 Húsvétkor várható valami leárazás
Előre is kösz a választ! -
#1722 Évek, hónapok,addig majd lassan meghalunk vagy már nem fog érdekelni a játék -
#1721 Mindig van róla szó, csak sosem a Valve szájából:) Szerintem ha lesz is HL akkor a folyamatos unszolás miatt. Viszont akkor beleadnak apait anyait, és jön a Portal 2-őt meghazudtoló durva marketing Valve módra:)
Ugyanakkor Valve minimum fél évvel be szokta jelenteni minden játékát, legyen az akármekkora cím. Nem mindig jó a titkolózás az üzletben, Valve pedig mint tudjuk sosem titkolódzik, sőt...:) Ha matekozunk a szokásos ütemtervükkel, akkor minimum egy évig nem lesz HL. Egy év múlva is csak akkor, ha az idei E3-on bejelentik.
Gondolom most pihenés lesz, viszont kíváncsi leszek E3-ra, mondanak-e valamit, mert tudtommal a L4D2 DLC-n kívül nincs új futó projektjük.