34737
  • Renjike
    na visszakaptam most az accom segítsetek :D valami guardot kell aktiválnom stb :D
  • pointer4
    Vagy az NFS 1-5 ig :D
  • Daell Drow
    Kar hogy csak ez a 3 NS van, pl lenne undergrund 1-2. 1-2 euroert akkor biztos kapkodnak.
  • Prince23
    Ma NFS nap !
  • artschi
    NFS-day van a Steam-en.
  • DarkSector
    cod1 vagy annál régebbit. :)
  • Renjike
    akkor jól értelmeztem :D
  • Rage47
    Igen, és ne külön papírra, hanem szinte közvetlen a CD kulcs mellé
  • Renjike
    please handwrite your Support Ticket Number 4406-UOJV-9115 on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) ez a szöveg egy része amit kaptam letudom fordítani csak nem értem :D
    azt akarja hogy a kézikönyv CD kulcsa alá írjam be kézzel a kódot? vagy mi? :D
  • artschi
    az fasza, most izgulhatok, hogy NE legyen olyan játék, amit meg tudnék venni akciósan, mert marhára nincs most ilyenekre pénzem...
  • MerlinW
    Live-os, így szerintem minden további nélkül mennie kell. Kérdezz rá a játék topikjában, vagy várd meg az első reakciókat a megjelenés után.
  • atinq
    Szép estét. Section 8 második része elővételben megvásárolható. Az első rész dobozán régebben azt olvastam Magyarországon nem működik a multija. Igaz ez és a masodik rész megy-e?
  • byzhouse
    Activision tuti nem fog akciót tartani max 10% és az is cod6 vagy régebbi...
  • Prince23
    Nagyon jó!
  • DarkSector
    Hetente más más kiadó tart steam-en akciót!

Most az EA kezdi. (Legalábbis erre gondolok, erre utal a dolog, hogy lesz további eksönös kiadók)

mégpedig a 7 nap közül az első van, amikor is Dragon Age nap van!!!!

Várjuk a további napokat, illetve heteket!
  • MerlinW
    Jah, szerdáig valszeg válaszolnak, ha mást nem azt hogy dolgoznak az ügyön, illetve lehet feltesznek még pár kérdést.
  • PunkZoli
    3munkanap max
  • Renjike
    és körülbelül mennyi idő után írnak vissza? mert tegnap este írtam és még szart sem kaptam :D
  • PunkZoli
    nem láthatja más
  • Renjike
    amit írtam ott levelet valami kérdésként jelenik meg . azt ugye a többiek nem láthatják? mármint nekem a sign out melett ott van hogy your questions és arra rámegyek és ottvan . ugye azt más nem láthatja?
  • Renjike
    állítólag nem most törték fel régen csak :S most vettem észre :D
  • byzhouse
    hát feltörni esélytelen az új steam guard miatt
  • Renjike
    hát ha nem adom meg senkinek az accom és nemtudok belépni mért szólsz bele? :D idióta nemvagyok hogy megadjam :D
  • byzhouse
    hát,ha ismeretlenek megadod a steam accod akkor vessél magadra.
  • Renjike
    :D thanks. D:
  • MerlinW
    Create Account...?:)
  • Renjike
    hogy írjak ha nemtudok belépni? :O
  • MerlinW
    Írsz a steam supportnak, és mellékeled a vásárolt játékok számláiban szereplő tranzakciós számot (az email-ekből amiket vásárlások után kaptál), dobozos termék esetén CD kulcsot, steam profil linkedet / felhasználónevedet, esetleg az általad használt jelszót.

• Renjike
    Sziasztok hogy tudok visszaszerezni 1 Accot amit elloptak tőlem? :S
  • Prince23
    PSN: hackerek kerskednek az adatainkkal
  • DarkSector
    Amúgy érdekes a dolog, hogy a támadás, abban az időben történt, mikor is a Portal 2 gyanánt a ps3-ra is feltűnt a steam szolgáltatás.
    Tehát egyrészt nemárt itt is foglalkozni ezzel, kitudja van-e összefüggés.
  • Amiga
    Hát, nem tudom, azért a Valve-től már egyszer kiloptak egy félkész Half-Life 2-t is... Senki nincs teljes biztonságban sajnos. :-(
  • kifli
    hát tény, hogy a pápa nem szentelte fel és a názáreti szent Jézus sem mondott rá igent. De azért bizzunk benne, hogy a steam tudja mihez ad támogatást :D
  • TSL16b
    Sonyék biztos már rég kirúgták azt, aki a rootkitet írta nekik, így éppen nem volt hozzáértő a háznál.
  • pointer4
    Ettől nem félek, valahogy ilyen jellegű hozzáértésből a steam jóval többet bizonyított nekem mint a sony :D
    Akarom mondani, kicsit jobban értenek hozzá a steamesek, illetve a ps3nál jóval kevesebb lehet a próbálkozó, meglepetésként érhette őket, pl lehet azért tárolták kódolatlan txt fileban a felhasználók adatait :D
  • PunkZoli
    steamguard kivédi nagy valószínűséggel de nagyon nehéz lenne bukni mindent, ha megvan egy dobozos játék vagy steames számla email. Én nem tartok ettől. Régen sokkal jobban tartottam pl attól, hogy az akármilyen vírusirtóm, virágbolti fotosop más progi, ami esetleg a háttérben mindig fut, ne adjon bant, mert egyszer volt régen egy hasonló eset, amikor csomo acc gallyra ment, de a valve levette a bant, így senki nem mondhatja, hogy emaitt bannolták... és nem is fordulhat elő.
  • Rage47
    ez mindig frissül, csak ronda a formája
  • Prince23
    Bazz a PSN hekkertámadásról halottatotk? egyszer Steamen is eljő ez a pillanat, de akkor szívni fogunk. főleg aki 100+ játékkal rendelkezik. remélem a Valve steam guardja kivédi ezeket. ajánlom h tökéletesítsenek a rendszeren, tanulva a Sony hibáiból.
  • PunkZoli
    akkor ha listán szerepel és nincs ikonja csak annyit tesz, hogy basztak még ikont adni hozzá
  • PunkZoli
    A colinok pont hogy jók voltak az akkori időkhöz képest annak ellenére, hogy árkád. A dirtök minden szempontból inkább visszafejlődtek. Grafika még ok, de nekem senki nem mondja, hogy 2011ben elég ennyi fizika néven. Szétesik a karosszéria, és ennyi.
    Imádtam a rallis játékokat, és én lennék az első, aki támogatná a fejlesztőket a megvéttel, de így, hogy még a live al is elbasszák az egészet, még bundle árban sem fogom megvenni...

Ha már játék akkor duke, az legalább a régi nem kicseszősdlc-s, retro fílingre épít. Remélem sikeres lesz és újra gondolják majd a koncepciót páran. Mert amit most agyatlannak titulálnak régről, sokkal szebb emlékeket idéz, mint bármelyik tucatcod.