34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1680 Hát a Steam kellhet max hozzá.
Ha nem megy, akkor menj be te a Steam profilodba, vedd fel havernak.
Ezután fellül a JÁTÉKOK->Vendégkártyák és ...kezelése
Itt vond vissza a játék küldését és Küldés Újra, majd nem e-mail, hanem Közvetlen Steam-en akard küldeni... -
#1679 steam.exe az alkalmazás, ha már feltelepítette :D -
#1678 nincs Steam? :D -
martin4955 #1677 Igen én is írtam neki, viszont ezt a választ kaptam ".amikor hozzá akarok férni a játékhoz, kijön egy ablak, "Alkalmazás indítása" címmel. Azt írja, hogy ezt a hivatkozást egy alkalmazással kell megnyitni. Tallózással kell megkeresni az alkalmazást. Fogalmam sincs, mit keressek..." Valami ötlet mit ronthatott el? -
#1676 Nagyon bonyolult, kap egy e-mail-t, azon lesz egy link, egy nagy felirat ha jól emlékszem arra nyomjon rá, persze steam-be lépjen is be...
Ehhez nem kell végzettség annyira egyszerű.
De máskor jobb ha felveszed barátnak és azon adod neki mert csak 1 gombnyomás és megvan... -
martin4955 #1675 Hello!
Valakinek küldtem egy játékot gift-ként az e-mail címére, de mivel én még nem kaptam ilyet, ő meg nem ért ehhez, nem tudja mit kell csinálni. Leírná valaki? -
PunkZoli #1674 óvatosan! van egy csaló a fórumon
denoo009 vagy valami hasonló, aki szlovák és azt mondja, amcsiból kapott 4es pakkot
dEn00/denoo9 a steam neve és nem ad giftet fizetés után
paypalja: [email protected]
spam helyekre regeljétek be
-
#1673 Nem, viszont már a Portal 2-vel játszanak:) -
#1672 magyarok? -
#1671 Tank és Timber a Valve csapatát erősíti? -
#1670 höhö, ehhez kell PSN ? :D -
#1669 De hát ha a saját accountom steam ablakában nézelődök, akkor is ?
Csacsiság :( -
#1668 PS3-as steam
-
#1667 Nem lehet beállítani. Nemzetközi törvények írják elő, hogy megkérdezzék. -
#1666 Azt nem értem, vagy azt nem fogom fel, hogy miért kérdezi meg a steam állandóan, hogy mikor születtem, amikor valami 12+ -os oldalt nézek. Hát mé nem jegyzi ez meg a születésemet? Vagy valahol be lehetne állítani ? -
#1665 Steam fórumon a játék topikjában 2 perc alatt. -
#1664 Köszönöm...majd ránézek... -
PunkZoli #1663 steamforum, storepagen -
PunkZoli #1662 Ez úgy volt bcnél, hogy ismertem régről, és segítettem neki valamiben, megkértem, utaltam annyit amennyibe került és megvette. 2 kattintás neki is csak. Egyszer eljátszható. De szerintem keress a steam fórumon 4es pakkosokat, vannak jó arcok, akik nem kérnek többet érte, csak segítenek.
Bc nél volt olyan arc aki csak azért hogy népszerüsítse a gamet vett egy csomo embernek, persze árában. -
#1661 merre lehet ilyen amcsikat találni? :D -
#1660 Jó lenne ha ilyen emberkék lennének valahol akikkel ezt meg lehetne oldani, ilyenkor szoktál adni nekik valamennyi kis pénzt az árán fellül vagy ingyen teszik meg a szivességet? -
PunkZoli #1659 Én is amcsival fogom megvetetni. bc2 nél ugyan ez volt , amcsiknak 1600 itthon meg 4 ezer -
#1658 A szokásos steam szarság.
Én már nem is nézem mert csak felbasz. -
#1657 Azért pofátlanság amit művelnek ma a Borderlandsal. Amcsiknak kb. 1400 ft a GOTY kiadás, nekünk meg 3300 ft. -
#1656 Jah értem igen ezt nem tudtam eddig csak mentésekre használtam hiszen a steam-et a d-re eleve lehet telepiteni is. -
#1655 jah előttem irták már 3.75 euro
kb 1000ft
Bár már megvan nálunk a 4 ember...de még egyedül megvéve 5 euro sem sok érte. -
#1654 Ha alkalmazást mozgatsz, akkor célszerű hard linkelni /J paraméterrel.
mklink doksi -
#1653 1000 Ft kb. -
#1652 mennyi a fórpakkban az egy főre jutó ár? -
#1651 Bioshock 2-őt megvenné valaki? mert 3-an elvileg már lennénk és 4 ember kell, a pack-hoz...
ha nem találunk időbe 4.-et valakit ha érdekel írjon privátba. THX -
#1650 Egyszerűbben:
Átmozgatod a fájlokat.
Start->Parancssor->
mklink c:\....\....\Steam d:\.....\.....\Steam
Én így szoktam pl a játékmentéseket. :) -
Solt #1649 Köszi! Lesz még kérdésem, készülj! :D -
#1648 Ha Win7-et használsz, symlinkelheted:
Csinálsz egy link.bat fájlt:
@echo off
set honnan="e:\játékkönyvtár"
set hova="d:\Steam\steamapps\common\játékkönyvtár"
mklink /J %hova% %honnan%
Ahol az e: az SSD, d: a steam helye. futtatás előtt logikusan mozgasd át a kívánt könyvtárat az ssd-re, majd futtasd a készített .bat fájlt.
Ha nem Win7-et használsz, akkor sehogy, csak Steam-el együtt. -
Solt #1647 Urak!
Steam fiók hdd-n van, de egy játékot a sok közül át szeretnék tenni ssd-re. Megoldható ez? Ha igen, hogy? -
#1646 nem kell versenyszint, csak 4-5 haver/ismerős, stb, és össze kell dolgozni velük...
Nem szoktam sokat tf-ezni, nincs klánom meg ilyesmik, viszont mikor felmegyünk ismerősökkel együtt, elég jól elvagyunk...
-
#1645 HL2 alatt sem az van, ami kiadáskor:)
Persze én nem degradálom le a TF2-őt, jó játék. Nekem csak a közösséggel van bajom. És lehet, hogy verseny szinten jó a közösség, de azt ugye én mint átlagos vásárló, játékos lesz*rom. Legyen a pub is valamennyire normális. -
#1644 minden erre jut ennyi év után. vagy elnéptelenedik -
#1643 Azért az sem elhanyagolható, hogy a tf2 alatt nem az a source motor van, mint ami kiadáskor. Másjátéknál, nem szokták az egész alapját frissíteni ilyen mértékben...
És rengeteg új dolog került a játékba.
A leírt arányok pedig nem jók, mert rengeteg finomítgatás van. Attól mert az írják hogy fixed, az nembiztos hogy bug, hanem community fix, fegyver erősség állítások stb. Mivel steames a játék, könnyen belenyúlnak dolgokba, úgyis frissít mindenkinek, ha nem jön be csak visszaállítják...
A másik, meg hogy megjelenés napján, nem volt benne több bug, mint egy átlag másik játékban.
Az updatek nagy része, nem is úgy jött, hogy hirtelen találtak 1-2 hibát, akkor azt javították.
Ha azt az oldalt nézed, ahol a 119-es update-et ünneplik, és beleolvasol, a tervezett 100 update helyett, csak 19-el lett több. Más játékok sokkal több bugal maradnak támogatás nélkül...
A tf mostanra olyan szinten van, hogy pubon az idle, meg a trade megy, ha rendesen szeretnél játszani, ahhoz kell egy csapat. Pubon valóban az agynélküli megyek amerre látok dolog ment/megy. -
#1642 ahol számít, ott ki van kapcsolva -
#1641 Pontyosan. Ezek a sapkás, ládás izék vitték infantilis irányba a játékot.