34737
  • DarkSector
    Hát a Steam kellhet max hozzá.

Ha nem megy, akkor menj be te a Steam profilodba, vedd fel havernak.
    Ezután fellül a JÁTÉKOK->Vendégkártyák és ...kezelése

Itt vond vissza a játék küldését és Küldés Újra, majd nem e-mail, hanem Közvetlen Steam-en akard küldeni...
  • pointer4
    steam.exe az alkalmazás, ha már feltelepítette :D
  • Fabio Capello
    nincs Steam? :D
  • martin4955
    Igen én is írtam neki, viszont ezt a választ kaptam ".amikor hozzá akarok férni a játékhoz, kijön egy ablak, "Alkalmazás indítása" címmel. Azt írja, hogy ezt a hivatkozást egy alkalmazással kell megnyitni. Tallózással kell megkeresni az alkalmazást. Fogalmam sincs, mit keressek..." Valami ötlet mit ronthatott el?
  • DarkSector
    Nagyon bonyolult, kap egy e-mail-t, azon lesz egy link, egy nagy felirat ha jól emlékszem arra nyomjon rá, persze steam-be lépjen is be...

Ehhez nem kell végzettség annyira egyszerű.

De máskor jobb ha felveszed barátnak és azon adod neki mert csak 1 gombnyomás és megvan...
  • martin4955
    Hello!
    Valakinek küldtem egy játékot gift-ként az e-mail címére, de mivel én még nem kaptam ilyet, ő meg nem ért ehhez, nem tudja mit kell csinálni. Leírná valaki?
  • PunkZoli
    óvatosan! van egy csaló a fórumon
    denoo009 vagy valami hasonló, aki szlovák és azt mondja, amcsiból kapott 4es pakkot

dEn00/denoo9 a steam neve és nem ad giftet fizetés után

paypalja: [email protected]

spam helyekre regeljétek be
  • MerlinW
    Nem, viszont már a Portal 2-vel játszanak:)
  • lolSL
    magyarok?
  • TSL16b
    Tank és Timber a Valve csapatát erősíti?
  • pointer4
    höhö, ehhez kell PSN ? :D
  • pointer4
    De hát ha a saját accountom steam ablakában nézelődök, akkor is ?
    Csacsiság :(
  • Rage47
    PS3-as steam
  • MerlinW
    Nem lehet beállítani. Nemzetközi törvények írják elő, hogy megkérdezzék.
  • pointer4
    Azt nem értem, vagy azt nem fogom fel, hogy miért kérdezi meg a steam állandóan, hogy mikor születtem, amikor valami 12+ -os oldalt nézek. Hát mé nem jegyzi ez meg a születésemet? Vagy valahol be lehetne állítani ?
  • MerlinW
    Steam fórumon a játék topikjában 2 perc alatt.
  • DarkSector
    Köszönöm...majd ránézek...
  • PunkZoli
    steamforum, storepagen
  • PunkZoli
    Ez úgy volt bcnél, hogy ismertem régről, és segítettem neki valamiben, megkértem, utaltam annyit amennyibe került és megvette. 2 kattintás neki is csak. Egyszer eljátszható. De szerintem keress a steam fórumon 4es pakkosokat, vannak jó arcok, akik nem kérnek többet érte, csak segítenek.
    Bc nél volt olyan arc aki csak azért hogy népszerüsítse a gamet vett egy csomo embernek, persze árában.
  • FZoleee
    merre lehet ilyen amcsikat találni? :D
  • DarkSector
    Jó lenne ha ilyen emberkék lennének valahol akikkel ezt meg lehetne oldani, ilyenkor szoktál adni nekik valamennyi kis pénzt az árán fellül vagy ingyen teszik meg a szivességet?
  • PunkZoli
    Én is amcsival fogom megvetetni. bc2 nél ugyan ez volt , amcsiknak 1600 itthon meg 4 ezer
  • DarkSector
    A szokásos steam szarság.
    Én már nem is nézem mert csak felbasz.
  • Lunki88
    Azért pofátlanság amit művelnek ma a Borderlandsal. Amcsiknak kb. 1400 ft a GOTY kiadás, nekünk meg 3300 ft.
  • DarkSector
    Jah értem igen ezt nem tudtam eddig csak mentésekre használtam hiszen a steam-et a d-re eleve lehet telepiteni is.
  • DarkSector
    jah előttem irták már 3.75 euro
    kb 1000ft

Bár már megvan nálunk a 4 ember...de még egyedül megvéve 5 euro sem sok érte.
  • MerlinW
    Ha alkalmazást mozgatsz, akkor célszerű hard linkelni /J paraméterrel.

mklink doksi
  • artschi
    1000 Ft kb.
  • Fabio Capello
    mennyi a fórpakkban az egy főre jutó ár?
  • DarkSector
    Bioshock 2-őt megvenné valaki? mert 3-an elvileg már lennénk és 4 ember kell, a pack-hoz...
    ha nem találunk időbe 4.-et valakit ha érdekel írjon privátba. THX
  • DarkSector
    Egyszerűbben:

Átmozgatod a fájlokat.

Start->Parancssor->

mklink c:\....\....\Steam d:\.....\.....\Steam

Én így szoktam pl a játékmentéseket. :)
  • Solt
    Köszi! Lesz még kérdésem, készülj! :D
  • MerlinW
    Ha Win7-et használsz, symlinkelheted:

Csinálsz egy link.bat fájlt:

@echo off
    set honnan="e:\játékkönyvtár"
    set hova="d:\Steam\steamapps\common\játékkönyvtár"

mklink /J %hova% %honnan%

Ahol az e: az SSD, d: a steam helye. futtatás előtt logikusan mozgasd át a kívánt könyvtárat az ssd-re, majd futtasd a készített .bat fájlt.

Ha nem Win7-et használsz, akkor sehogy, csak Steam-el együtt.
  • Solt
    Urak!

Steam fiók hdd-n van, de egy játékot a sok közül át szeretnék tenni ssd-re. Megoldható ez? Ha igen, hogy?
  • kifli
    nem kell versenyszint, csak 4-5 haver/ismerős, stb, és össze kell dolgozni velük...

Nem szoktam sokat tf-ezni, nincs klánom meg ilyesmik, viszont mikor felmegyünk ismerősökkel együtt, elég jól elvagyunk...

• MerlinW
    HL2 alatt sem az van, ami kiadáskor:)

Persze én nem degradálom le a TF2-őt, jó játék. Nekem csak a közösséggel van bajom. És lehet, hogy verseny szinten jó a közösség, de azt ugye én mint átlagos vásárló, játékos lesz*rom. Legyen a pub is valamennyire normális.
  • lolSL
    minden erre jut ennyi év után. vagy elnéptelenedik
  • kifli
    Azért az sem elhanyagolható, hogy a tf2 alatt nem az a source motor van, mint ami kiadáskor. Másjátéknál, nem szokták az egész alapját frissíteni ilyen mértékben...

És rengeteg új dolog került a játékba.

A leírt arányok pedig nem jók, mert rengeteg finomítgatás van. Attól mert az írják hogy fixed, az nembiztos hogy bug, hanem community fix, fegyver erősség állítások stb. Mivel steames a játék, könnyen belenyúlnak dolgokba, úgyis frissít mindenkinek, ha nem jön be csak visszaállítják...

A másik, meg hogy megjelenés napján, nem volt benne több bug, mint egy átlag másik játékban.

Az updatek nagy része, nem is úgy jött, hogy hirtelen találtak 1-2 hibát, akkor azt javították.

Ha azt az oldalt nézed, ahol a 119-es update-et ünneplik, és beleolvasol, a tervezett 100 update helyett, csak 19-el lett több. Más játékok sokkal több bugal maradnak támogatás nélkül...

A tf mostanra olyan szinten van, hogy pubon az idle, meg a trade megy, ha rendesen szeretnél játszani, ahhoz kell egy csapat. Pubon valóban az agynélküli megyek amerre látok dolog ment/megy.
  • lolSL
    ahol számít, ott ki van kapcsolva
  • MerlinW
    Pontyosan. Ezek a sapkás, ládás izék vitték infantilis irányba a játékot.