34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1961 egyértelmű, hogy gmail :) -
#1960 Kössz, ebből megértettem, csak nekem a legfelhasználóbarátabb szolgáltatásnak tűnt, ami egyszerű átlátható.
Valamint mit ajánlasz ha nem freemail-t?
Nem használhatatlan, mert csak Steam nél van ilyen késés...meg van 1-2 ami ujabban nem reagál semmire, például a Google profil...eddig ment, de kb 2 hónapja akartam jelszóemlékeztetőt, de semmi. -
#1959 naaaaa... -
#1958 Freemailt csak a vesztesek használnak
már vagy 10 éve használhatatlan -
#1957 Valaki mondja már meg, csak nálam gecizik a Steam Guard védelem, hogy azt a kibebaszott kulcsot kb 10-15perc múlva kapom csak meg az e-mail-re???
Freemail-em van...ez ilyen szar, vagy mindenkinek ilyen későn küldi a kulcsot?
Vagy ez normális? -
#1956 Megpróbálom, köszönöm. -
#1955 Mondom én....:D -
#1954 csak az még a holiday sale volt karácsonykor :D -
#1953 én is pontosan 4,99 euróért vettem a complete packot :) -
#1952 Sehogy megfontolom mikor mit veszek visszamenőleg meg, nekem egy 5-600-as ajánlat kb 1 honapba veszek meg, utána spórolás, szép lassan megfontolva kell, soha nem vettem 1 hónapban 2-nél többet, mert ráérek úgyis vannak olyan címek amik 1 évben 8-10x akciósak...szóval csak megfontoltan sorrendben. -
#1951 Hogy bírjátok pénzzel? -
#1950 Ez még csak a kezdet. -
#1949 A fenének kellett regisztrálnom a Steamre, már a második játékomat kell megvennem a héten. -
#1948 JOGOS!!!
és 1300ft-ból megússzuk
szép dolog. :) -
062020 #1947 A Maximum Edition 1,24 euróval olcsóbb. -
#1946 Igen kibaszottjó árban vannak.
1600ft a 2 játék. -
#1945 Most már 3,74 euró az első rész a Warhead meg 2,49 euró -
#1944 Crysis nap
Viszont nem értem, hogy miért 15 euró az első rész. ennyi volt akció nélkül is:S
75%-os árengedmény sehogy sem felfedezhető. vagy ez a crysis 2 ára? :D -
#1943 zsákolva :) -
darkling #1942 Mass Effect day -
#1941 ne jatszogass veluk, a penzed fogja banni. -
#1940 Így van. pedig van olyan lehetőség, hogy modderek készítsenek küldetést hozzá. de örülnék ha a fejlesztők készítenék el a DLC-ket. -
#1939 Jó lenne, ha folytatnák, bővítenék, sok pénzt is megérne az a jó fajta coop :D -
#1938 Alien Swarm free játék. azonnal próbáld ki. egy teljes játékként felér az AS. -
#1937 az csak friendshez, viszont ha van egy source engine-es játékod, akkor elég sok ingyenes mod elérhető. -
#1936 Köszi!
Meglesem! -
#1935 mint mindenkinek neked is ezt ajánlom: Trackmania Nations sokan játsszák még magyarok is -
#1934 friendshez. -
#1933 Bár lehet, hogy kell hozzá legalább egy fizetős gamma az accon :D
Vagy az csak a friendshez kell ? -
#1932 Köszi:-) -
#1931 hogyne lenne -
doggy90 #1930 alien swarm es a nasa moonbase alpha peldaul ingyenes! -
#1929 Értem köszi!! -
#1928 A legolcsóbb játék 0,85 euro.
-
#1927 Nincs ingyenes játék a STEAM-en. -
#1926 Sziasztok!!
Steamen nincs valami jobb játék ami ingyenes? Nem nagyon találtam de talán ti majd....:-)
Köszi! -
Shad01 #1925 Vásárolnék a steamen keresztül. Otthon kinéztem egy programot, ami 50 Eur. A munkahelyemen még egyszer ránéztem az áruházra és ott 50$ volt az árhoz írva. Meg is örültem a dolognak mert ha euroba fizetnék dollár helyett az másfélszer (270/180=1,5) annyiba kerülni.
Viszont valahol olvastam, ha mondjuk proxy használatával érem el hogy Európából dollárral fizessek euro helyett, akkor bannolják az accountomat. Ez tényleg így van? Van valami retorzió?
Ki lehet-e ezt úgy játszani, hogy létrehozok egy új accountot és a programot ajándékba veszem meg a ténylegesen használt accountom részére? -
#1924 márr megvan csak ki X eltem a kis ablakot így másik kód kelett :) -
PunkZoli #1923 kaptál egy mailt a kóddal azt írd be -
#1922 küldtek új jelszót stb. és belépésnél kér egy acces kódot na az meik? mert az új jelszavamat számokból nem fogadja el ....