34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#1801 Hogy a fenébe ne kellene fizetni?:) Átutalod nekik dollárban, ők megveszik és küldik ajándékként.
Angol nyelvismeret előny:) -
#1800 volt már ennél rosszabb is mikor mi 13€ kaptuk ők meg 6$-ért -
#1799 nem kell, de akkor is bírom az árazást... :D -
#1798 és kell nekik fizetni? -
#1797 Fórum, beírsz, 5 perc alatt jelentkezik egy jólelkű tag aki megveszi neked. Nekem 4 alkalomból 4x bejött. -
#1796 az a vicc, hogy a metro 2033 nekünk 10 euró, amcsiknak meg 10 dollár -.- -
#1795 tömören: sz*r :D -
#1794 és ez őt mennyiben segíti ki? :) -
#1793 az,hogy DA új részéhez ingyen adták :D -
#1792 Én pont most akarom megrendelni, mi a baj vele? :S -
#1791 Én sem, de csak másnak hátha húzza a zsebét valami. :) -
#1790 50 centet sem fizetnék érte:) -
#1789 nekem annyi megjegyzésem lenne hogy a neveknél vissza lehetne rakni az avatarokat, mert azzal azonosítom már itt a felhasználókat, a loginok nagy része meg ismeretlen, amugy tetszik -
#1788 Metro 2033 féláron....10euro-ért. -
#1787 most már frankó a kijelölés, köszi :)
FF 4 alatt volt, de most már nincs gáz.
A változások naplót az utókornak gondoltam, poénból :) -
#1786 Az igen!
Ez az egy a bannerba is elég lenne! (kár hogy a betűtípus nem stimmel)
Úgy is túl sok a portal oda :) -
#1785 Ez milyen durva. :)
-
#1784 na most tökéletes -
#1783 na, elég pöpec lett a topik, nem gondoltam volna, hogy így kipofozod :)) eleinte nem tetszett. -
#1782 szerintem a steam mint felület nem azonosítható csak játéákkal, a váltakozó banner szerintem nem illik ide.
de ez csak egy észrevétel.
A sima szürke steam jeles banner szerintem egyedül megtenné...
amúgy így világosabban jobban el lehet olvasni a szövegeket.
így már jobban fekszik a szememnek/ünknek. -
#1781 @pointer4: bocs a de kép nem való ide.
artschi: változásnapló? minek? ez csak egy dizájn, nem világgenerátor:) A kijelölés poblémát hol tapasztalod, Chrome és FF alatt nem tapasztalok ilyet.
byzhouse: várom a háttérjavaslatodat, ami mindenkinek tetszik.
Többiek: valakinek a fejléc nem tetszik, valakinek a háttér, valakinek minden tetszik. Ez Ilyen. Még majd finomítok a dolgokon.
-
#1780 ja, a háttér lehetne világosabb, mondjuk steam-es szürke, vagy valami.
a váltakozó hátterű banner viszont kurvajó lett. -
#1779 +1 valami más háttér -
#1778 Javaslatok:
- Esetleg lehetne egy változások-naplót itt is, mint a Mi kellene az SG-nek topiknál. (pl. az új design dátumával lehetne indítani, aztán a változásokat is felírni)
- zavaró, hogy ha kijelölök egy szót, akkor nem látszik a kijelölés.
egyelőre ennyi. -
#1777 vazz, hirtelen azt hittem, hogy a steam indult el :D
nagyon jó lett, a háttér szerintem lehetne kicsit elütősebb színű. -
PunkZoli #1776 azért a freemail az meg a leges legalja
-
#1775 jah. XD -
#1774 Nem 1 nap az, freemailre, ami szar, megjön 40 perc alatt :D Persze, az ablakot nem szabad becsukni, mert akkor új kódot küldenek, ha újra kinyitja.
Neki 1 nap kellett mire rájött :D -
#1773 Neki 1 nap.
Nekem egy e-mail csekkolás és megvan a kód. -
#1772 ah koszi, akkor ez alapbol be van kapcsolva, mert nalam is aktiv. koszi -
#1771 En ki be kapcsolgatom de semilyen procedura folyamatot nem kel lvegig csinalni, meg eail sem on. Ellenben sok bosszusagot meg sporolsz.
Amugy meg amig nem irod be kamu oldalra az adataid, meg onket nem adod ki addig tuti biztos nem lpjak el. -
#1770 #1749 ez akkor hol lesz látható? :D -
#1769 én mondjuk jobban díjaznám az igazi zöld steam színt :D -
#1768 wow -
#1767 Küld levélben kódot a steam új rendszer esetében,,, ugyanaz mintha két gépen használnád. Én is mikor telepítettem a laptopra, nem engedett be, kódot kért ami a levelesládámban már ott is volt.
Nem magyar címre kell regisztrálni a Steam-et, és nem kell órákat, napokat várni a kódra,
Tehát semmi értelme kikapcsolni, Ha kikapcsolod, akkor is ugyanúgy végig kell játszanod a hitelesítő folyamatot mikor visszakapcsolod. -
#1766 A steaem guardot erdemes kikapcsolni win reinstal elott, mert utana a sajat gepedet sem ismeri fel es nem lep be. haver is ujra rakta tegnap, es csak 1 nap mulva tudott belepni mikor a supportol kapot masik guard kodot. -
#1765 -
#1764 -
#1763 Nick: Don, the Red Nose Reindeer
ÚGYSEFÉRKI _SA:F_AS:D_ADS -
#1762 steam guard? utana is nezek, koszi :p