34737
  • Laci82
    Oooo az nem gond van másik steam fiókom így magamnak adom meregyönzőköcsögvagyok,így megoldható nem?
  • Fpocok
    Giftable... el lehet ajándékozni... hogy akár magadnak is, azt nem tudom.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ha előrendelem a drt 3-at akkor kapok egy dirt 2-őt is mellé?

Pre-Purchase DiRT 3 and receive a free giftable copy of DiRT 2!

Az a giftable mit jelent?
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem (!), a Singularity az ötletesen ötlet-lopó játékok közé tartozik - ráadásul, a sztorija is jó. Folytatást is el tudnék képzelni hozzá (tudtommal nem lesz).
  • MerlinW
    Logikai feladványok, a társak/párbeszédek, gravitáció manipuláció, stb.
  • lolSL
    nagy a baj a földön :D
  • Indigo
    Miben hasonlít a Half-Life-ra?
  • RoboKutya78
    sokáig tartotta a 8000 ft-os kiinduló árát ami meglepett nagyon.
  • RoboKutya78
    nekem tetszik érdekes a múlt és jelen össze összekapcsolása a sztoriban Van egykét jelenet amikor rám tört a félsz :) Meg amúgy maga a sztorit jól találták ki, ha nem lenne benne multi amire kíváncsi voltam akkor nem veszem meg, de a tört verziót egy jó ideig eljutottam benne.
  • MerlinW
    Tévedsz. Kellemes Bioshock+Half Life mix-klón. Kicsit rövid, de igen kellemes darab. Időutazás, jópofa történet, fegyverek, karakterek.
  • pointer4
    Fotók/Videó alapján elég pimitív fps-nek néz ki. Tévedek?
  • lolSL
    hát nem semmi hogy eladtak pár százezret belőle pár óra/nap alatt
  • RoboKutya78
    ja most látom a fejlécben reggel van még lool:)
  • RoboKutya78
    Singularity 10 euro ha valakit érdekel:)
  • artschi
    köszi :)
  • Solt
    DCS Black Shark... természetesen nem szerepel a listán! :S Köszönöm.
  • PunkZoli
    nem feltétlenül, csak ezek regelhetőek, mehetne banner alá
  • MerlinW
    Ha szerepel a listán
  • Solt
    Urak!

Ha van egy dobozos játékom, ami steam-n is kapható, akkor azt beregisztrálhatom steam-re a dvd-s aktiváló kódjával?
  • MerlinW
    Parancsolj:)
  • Guren
    ma a pixeles bányászós játékokban van a pénz, úgy tűnik.
  • Fabio Capello
    minecraft klón, kicsit másképp, kicsit jópofábban
  • lolSL
    az mi hogy ennyien megvették?
  • Fabio Capello
    Terrariát akarok!!!444 :D
  • Prince23
    Hm ez jó ötlet. támogatom :D
  • artschi
    Tényleg MerlinW!

Egy ötlet: ki tudnád tenni ide fentre az aktuális napi ajánlatot? :)
  • artschi
    Majesty 2 a mai... csak 10 percet késnek.
  • Prince23
    Hol van a mai Ajánlat???
  • Guren
    múltkor, amikor ez volt a téma, direkt kipróbáltam és ugyanazt a kódot küldte ki kétszer. úgyhogy nyugodtan be lehet zárni az ablakot.
  • Indigo
    Még mindig nem adta ide a megerősítő kódot a freemail... Már nem is mondok rá semmit.... Csak adják ide és felejtsük el egymást...
  • Indigo
    Amúgy nagyon komoly ez a SteamGuard! Tetszik! Csak nem egy fos mail szolgáltatót kellett volna beregelni :)
  • Indigo
    Köszi! Közben megérkezett.

Elkezdtem a "Contact Email Address" megváltoztatását. Gondolom most megint várhatok fél órát egy megerősítő kódra :D

• lolSL
    meg fog jönni, cask ne zárd be a steam ablakot ahol kéri addig mert minden alkalommal új kód kell.
  • Indigo
    Hali!

Kb. fél órája a Steamguard kiküldött egy aktiváló kódot a freemail-es címemre, de még nem érkezett meg. Van esély rá, hogy megkapom? (Gmail-es címemre a másik fiók aktiváló kódja azonnal megérkezett...)

Tulajdonképpen én voltam a hülye, pontosabban win reinstall előtt meg akartam változtatni a freemail-es címemet egy másik gmail-esre, csak elfelejtettem. Már rég esedékes volt és meg is akartam tenni, csak mindig lusta voltam. De hogy ezután végleg hanyagolni fogom ezt az undorító fos szar freemail-t, az is biztos...
  • Ry0K3N
    Bármi lehetséges.
  • Murder3
    ezen a héten lesz vmi aaa+ kategóriás akció 10 euró alatt?
  • DarkSector
    Mivel az OP sorozat egy "szimulátor" addig a CoD BF és MoH csak "arcade" kategória. :)
  • Prince23
    Ezzel én is így vagyok, viszont a DR-t még karácsonykor megvettem, asszem ennyi árba. sztem megéri. Sokkal közelebb visz a háborús feelnighez, mint mondjuk a COD :D:D
  • Botond #2083
    Jól beszélsz. A dvd-k és a patchelgetés kora lejárt. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk Tropico 2 vagy Gothic 1 sose indulna el a gépemen, ha dobozos lenne most meg vígan fut.
  • kifli
    én amúgyis steamest prefelálom, utálom a dvd-t pakolgatni, és patcheket letöltögetni.

bár ez így sem kell :D