34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Laci82 #2121 Oooo az nem gond van másik steam fiókom így magamnak adom meregyönzőköcsögvagyok,így megoldható nem? -
#2120 Giftable... el lehet ajándékozni... hogy akár magadnak is, azt nem tudom. -
Laci82 #2119 Sziasztok.
Ha előrendelem a drt 3-at akkor kapok egy dirt 2-őt is mellé?
Pre-Purchase DiRT 3 and receive a free giftable copy of DiRT 2!
Az a giftable mit jelent? -
#2118 Szerintem (!), a Singularity az ötletesen ötlet-lopó játékok közé tartozik - ráadásul, a sztorija is jó. Folytatást is el tudnék képzelni hozzá (tudtommal nem lesz).
-
#2117 Logikai feladványok, a társak/párbeszédek, gravitáció manipuláció, stb. -
#2116 nagy a baj a földön :D -
Indigo #2115 Miben hasonlít a Half-Life-ra? -
#2114 sokáig tartotta a 8000 ft-os kiinduló árát ami meglepett nagyon.
-
#2113 nekem tetszik érdekes a múlt és jelen össze összekapcsolása a sztoriban Van egykét jelenet amikor rám tört a félsz :) Meg amúgy maga a sztorit jól találták ki, ha nem lenne benne multi amire kíváncsi voltam akkor nem veszem meg, de a tört verziót egy jó ideig eljutottam benne.
-
#2112 Tévedsz. Kellemes Bioshock+Half Life mix-klón. Kicsit rövid, de igen kellemes darab. Időutazás, jópofa történet, fegyverek, karakterek. -
#2111 Fotók/Videó alapján elég pimitív fps-nek néz ki. Tévedek? -
#2110 hát nem semmi hogy eladtak pár százezret belőle pár óra/nap alatt -
#2109 ja most látom a fejlécben reggel van még lool:) -
#2108 Singularity 10 euro ha valakit érdekel:) -
#2107 köszi :) -
Solt #2106 DCS Black Shark... természetesen nem szerepel a listán! :S Köszönöm. -
PunkZoli #2105 nem feltétlenül, csak ezek regelhetőek, mehetne banner alá -
#2104 Ha szerepel a listán -
Solt #2103 Urak!
Ha van egy dobozos játékom, ami steam-n is kapható, akkor azt beregisztrálhatom steam-re a dvd-s aktiváló kódjával? -
#2102 Parancsolj:) -
#2101 ma a pixeles bányászós játékokban van a pénz, úgy tűnik. -
#2100 minecraft klón, kicsit másképp, kicsit jópofábban -
#2099 az mi hogy ennyien megvették? -
#2098 Terrariát akarok!!!444 :D -
#2097 Hm ez jó ötlet. támogatom :D -
#2096 Tényleg MerlinW!
Egy ötlet: ki tudnád tenni ide fentre az aktuális napi ajánlatot? :) -
#2095 Majesty 2 a mai... csak 10 percet késnek. -
#2094 Hol van a mai Ajánlat??? -
#2093 múltkor, amikor ez volt a téma, direkt kipróbáltam és ugyanazt a kódot küldte ki kétszer. úgyhogy nyugodtan be lehet zárni az ablakot. -
Indigo #2092 Még mindig nem adta ide a megerősítő kódot a freemail... Már nem is mondok rá semmit.... Csak adják ide és felejtsük el egymást... -
Indigo #2091 Amúgy nagyon komoly ez a SteamGuard! Tetszik! Csak nem egy fos mail szolgáltatót kellett volna beregelni :) -
Indigo #2090 Köszi! Közben megérkezett.
Elkezdtem a "Contact Email Address" megváltoztatását. Gondolom most megint várhatok fél órát egy megerősítő kódra :D
-
#2089 meg fog jönni, cask ne zárd be a steam ablakot ahol kéri addig mert minden alkalommal új kód kell. -
Indigo #2088 Hali!
Kb. fél órája a Steamguard kiküldött egy aktiváló kódot a freemail-es címemre, de még nem érkezett meg. Van esély rá, hogy megkapom? (Gmail-es címemre a másik fiók aktiváló kódja azonnal megérkezett...)
Tulajdonképpen én voltam a hülye, pontosabban win reinstall előtt meg akartam változtatni a freemail-es címemet egy másik gmail-esre, csak elfelejtettem. Már rég esedékes volt és meg is akartam tenni, csak mindig lusta voltam. De hogy ezután végleg hanyagolni fogom ezt az undorító fos szar freemail-t, az is biztos... -
Ry0K3N #2087 Bármi lehetséges. -
#2086 ezen a héten lesz vmi aaa+ kategóriás akció 10 euró alatt?
-
#2085 Mivel az OP sorozat egy "szimulátor" addig a CoD BF és MoH csak "arcade" kategória. :) -
#2084 Ezzel én is így vagyok, viszont a DR-t még karácsonykor megvettem, asszem ennyi árba. sztem megéri. Sokkal közelebb visz a háborús feelnighez, mint mondjuk a COD :D:D -
#2083 Jól beszélsz. A dvd-k és a patchelgetés kora lejárt. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk Tropico 2 vagy Gothic 1 sose indulna el a gépemen, ha dobozos lenne most meg vígan fut. -
#2082 én amúgyis steamest prefelálom, utálom a dvd-t pakolgatni, és patcheket letöltögetni.
bár ez így sem kell :D