34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2081 hát nem mindenkinek van a házában bolt, egy oda-visszza utazás meg már nem jön ki belőle a legolcsóbb eshetőséggel sem -
#2080 Ja, de ha boltba meg 1000Ft a dobozos nem kérdés melyiket veszem. -
#2079 Holnap délután 6.-ig:
Operation Flashpoint: Dragon Rising - 5€ -
C4nn1b4l696 #2078 húúú nagyon - nagyon köszönöm!! -
#2077 tessék -
C4nn1b4l696 #2076 vki nem tudná feldobni a dead space magyar fájlai-t? :D akció óta keresem de sehol nem találom.. pedig átnéztem sztem egész sg-t... annyi játéknak megtaláltam a fájlait nehogy már pont dead space-ne leheseen magyrítani :/ -
#2075 Behúztam a csomagot, Tropico 2 is must have. :) Meg a stratégiák között is van pár reménykeltő, pl The great Art Race-t nem ismertem eddig, screenshotok alapján érdekes lehet. -
#2074 bejelentkezel, és ugrál fel mindig :D -
#2073 jah commando-k kurvanagyok, de nekem megvan a 3 dobozossan ingyenesbül még anno gamestar jóvóltábó...
de ezek a játékok kiválóak egybekötni a kellemest a hasznossal és akik újregek és barátlistát akarnak EGY játék megvételére szükség van akkor lehet beiratkozni kellemes 300ft-os játékokkal....:) -
#2072 Összes Commandos megvéve. :) Fenne enné meg a Steam-et, megint pénzt költöttem. -
#2071 Más lehet hogy átveszek egy fórumot a gazdájától és szeretném ha valaki segítene a fórum kipofozásában:) -
#2070 de csak mostanra mert bosszant hogy lecsúsztam a deat space vásárlásáról:)
És a bf2 is érdekelte volna valakit de már nem tudta megvenni:)
-
#2069 Kalypso Strategy Pack akció! -
#2068 Más inkább letiltaná a hirleveleket te meg kérni akarod....:)
szép. :) -
#2067 srácok hol lehet hírlevelet kérni mert nem látok sehol semmi hasonló pipa lehetőséget
rss nem érdekel. -
#2066 Sajna nekem a Warez nem megy az új patchekkel pedig abban elvileg valamit optimalizálnak.Nekem mással nincs gondom vele csak hogy bármire teszem a grafikát akad! -
#2065 Pusztán személyes véleményem, de Gothic 4 még azt sem érdemelné hogy lewarezolják.. szégyentelenül rossz játék lett. -
#2064 Azt hitttem lesz valami Moha régi pack olyan mint a classic nálunk 2000ft-ért de nem :(
Gothic 4-et 2ezerért és nyertek egy vevőt!! -
#2063 EA ezen a héten volt, de ők egyébként is akcióznak folyamatosan. -
#2062 Nem mondtam hogy nincs, csak azt, hogy nem jellemző:) Engem mondjuk nem érint, hidegen hagynak a COD-ok:) -
#2061 Pedig volt activision akcio mar regebben is, pl osszes cod cod5ig bezarolag volt jo olcson. Csak sajna pont akkor penzem nem volt. -
#2060 ah, Kotick mar abba a 20%ba is beledoglene, lehet nem is lesz annyi :D -
#2059 akkor is max 20%-al a CoD4-et -
#2058 EA is volt. -
#2057 Ubi nem az akciózós fajta, és idén már akciózott 2x kétlem hogy megint csinálna. Persze ne legyen igazam. Activision meg pláne nem akciózik, max szökőévente. -
#2056 Most volt Rockstar pár hete.. 2€ volt minden GTA, Bully, illetve 12 körül a GTA4 komplett pakk. -
#2055 Előbb Ubi, aztán, activision, capcom :D
sorrend:D -
#2054 Viszon Medal of Honor Airborne 2.5 euro! -
#2053 Oks nagy esélye van, mert sok játékuk van, de én egy Activision-ra számítok!!! :)
Vagy egy Rockstar.
De a Capcom-nál is lenne mit vennem akcióban. -
#2052 Steam az jó ajánlatot, 10 euro alatt tud teni, akkor is 30%-ban éri meg a bolti tokoshoz képest, a többi esetben vagy ugyanannyi, vagy párszáz forinttal még mindig drágábban jön ki mint boltban....
CoD-ok, BF-ek meg a MoH ami egy rakás fos lett....irreálissan drágák, BC2-nél még az úgymond 66% OFF is röhely, mert mg így is rendelve tokban ugyanannyiért lehet hozatni -
#2051 Ezek után most mondjuk azt, hogy holnaptól Ubisoft hét? :) -
#2050 Tudod a legdurvább az, mikor elértünk a Mass Effect akcióig, beszélgettem haverommal, vajon mik lesznek és hogyan?
Hát én mondtam neki, hogy szerintem Dead Space, Crysis és BF nap lesz még a 3 visszamaradt napból.....
Hát ezekután lett:
Crysis, Dead Space és most a Battlefield + Medal of Honor
Nem ugyanaz a sorrend, meg a Medal of Honor eszembe sem jutott, hogy valaki képes érte pénzt adni, de előre ami címeket csütörtök este mondtam ismerősnek, egytől-egyig megvalósult.
De nem volt nehéz kikockázni, mert az EA-nak ez a 3 nagy címe maradt még vissza többekközt....csak ugye a Medal of Honor-ra nem gondoltam volna.....:) -
#2049 ááá annó a medal of honort megvettem egy 10 esért plusz ingyen mellékelte mellé a Need for Speed Hot Pursuit játékot a cdgalaxis ennél jobb ajánlatot ugyse tud tenni a steam:) vagy fordítva volt nem is tudom már
a medal of honorral azóta se játszottam annyit amennyit szerettem volna a need for speedet néha előveszegetem. -
#2048 aaah de kár hogy nem tom megvenni a bf:bc2 Vietnamot mert mivel nem steam os :((( -
#2047 Részemről megmarad a pénzem :) Várom a következő akciókat. -
#2046 baszus buktam a Dead Spacet:( -
#2045 Mondtam én :)
ennyit a forrásról :) -
#2044 YES!
mind2 szar. -
#2043 Medal of honor és Battlefiled nap! -
#2042 Nekem is holnap van, engem is lepj meg... :P