34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2161 Ma Farcry nap. -
#2160 Trackmania United Forever akció van ma. -
#2159 Értem, kösz. A teljeset nem akarom eladni, akkor tárgytalan. Azért reménykedtem, hogy külön is el lehet. -
#2158 Azt vágom, én csak leírtam :) -
#2157 És?:) Egyben le is sz@rják. Követhetetlen, ellenőrizhetetlen, stb. -
#2156 Steam szabályzat tiltja az account eladást. -
#2155 csak a teljes accodat tudod eladni.. -
#2154 Eladni el lehet komplett accountot, miért ne lehetne? -
#2153 Nem lehet se játékot, se accountot eladni. -
#2152 Valaki legyen szíves világosítson fel. Ha van egy steam accountom, rajta több játék, de ebből egyet el szeretnék adni, akkor ezt lehet még aktiválni másik accounton is? Vagy amelyik accra regeltem az már végérvényesen ott is marad? -
#2151 egyik sem érint sajna. -
#2150 RUSE és Settlers 7 a mai felhozatal. -
Laci82 #2149 Sziasztok.
Valakit nem érdekel ez a steam fiók?
Írjon privit és mindent megdumálunk.
steam -
#2148 THX gyors szólokhavernak, remélem megveszi a pakkot. -
#2147 Amelyik nem, ahhoz itt találsz WS hekket.. -
#2146 A steamen közvetlen a kiadóktól jönnek a játékok úgy ahogy anno voltak, csak a gog.comon újítgatják fel őket hogy rendesen menjenek mai gépen. -
#2145 FONTOS:
Steam-es régi PoP részek már támogatják a 16:9-et és 16:10-et (widescreen)? -
#2144 Nekem sem - mind megvan dobozosban.
-
#2143 még töprengek, holnap este 7-ig van időm :P -
Laci82 #2142 Szerintem a PoP ennyit simán meg:) -
#2141 Nekem nem, kérdés hogy neked megéri?:) Erre csak te tudod a választ:) -
#2140 16.75 euro-t megér a pakk? -
#2139 Ma Prince of Persia akció -
#2138 Tessék, egész hetes Ubisoft akció...:) -
#2137 Azért van a fordítóprogram. Egyszerű mondatokat írj, azokkal azért elbánik úgy, hogy érthető legyen. -
#2136 magyarul értenek amúgy? mert tuti nemtom nekik leírni a hibát angolul :S -
#2135 supportnak mail. -
#2134 Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy tegnap délután meg volt a cod mw2 a steammemen,(több mint 1 éve van meg a játék eredeti) Ma belépek a steambe és erre se barátok se játék. A gépről is eltűnt a gém. Nemtom ujra telepiteni se a játékot mert amikor telepíteni akarom akkor kéri a cd keyt. Be is írom erre meg kiírja hogy már aktiválva van a kod és ezért nem telepíti a játékot.
Valaki plzzzz segiten. Köszönöm előre is. -
#2133 lokakit.
odaajándékozod, te fizetsz és ennyi mint karácsonykor. -
#2132 srácok ez az ajándékozás dolog hogy van a steamen ha valakit megajándékozok egy játékkal azt én is megkapom ha elfogadja az ajándékozott? vagy hogy van? -
#2131 Klasszikus anyagok, Syberia 1-2 (végre megjelent itt is). Longest Journey + Dreamfall megvásárolva:) -
Indigo #2130 Köszi, de szerintem ezt az akciót kihagyom, előbb próbát teszek a virágbolti verzióval. -
#2129 voltak azért jó akciók, én pl. akkor vettem audiosurf-öt meg killing floort -
#2128 cod4 -15% mint tavaly? :) -
#2127 oooo a fene, jo hogy mondod. Kell tankolnom penzt a kartyamra. -
#2126 de július 4. egyre közelebb :3 -
#2125 messze még a karácsony. -
#2124 Úgy látom napi ajánlatokkal rámennek a gagyikra. Jöhetne vmi komoly akció is már. -
#2123 nem lesz mert kirúgták a kreatív részleget a raventől és cod8 pályákat csináltatnak velük. ezt kapja aki az activisiont választja kiadónak. -
#2122 Hát azt írja...