34737
  • artschi
    Ma a Dirt 2.25 euro
  • cs1rk3
    na másfél óra bénázással már elindul :D
  • artschi
    na, most jó :)
  • artschi
    sőt délután már a Cloud sync sem akartm működni normálisan... asszem marad a szokásos "hard reset": clientregistry.blob file törlése...

szerk.: így sem akar működni... :(
  • artschi
    nálam is szharol... pont Trine-ozni akartam :(
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam is működik - most jöttem Trine-ból.
    A frissítés után nekem is beállt - én úgy oldottam meg, hogy Feladatkezelőben kilőttem az űrbe a Steam klienst, majd újra elindítottam, és voilá!
  • FZoleee
    nekem 10 perce csatlakozik (sikertelenül)
  • Botond #2194
    Nekem már működik.
  • cs1rk3
    Én most újraraktam és ezt írja ki.
    This account 'xyz' has never been accerssed on this machine and a connection to steam servers cannot be made.
    Some services will not be available.Steam will continue to attempt the connection and services will be available upon succes.
    Meg egy másik.
    Failed to download platform configuration data.
  • Jim Morrison
    nalam is szar, friendseket sem hozza be :/
  • cs1rk3
    már be se léép :D hogy fogok igy portalozni xD
  • Jaka923
    Nálam se jó.
  • cs1rk3
    nálam is szétkapcsol a steam :D
  • MerlinW
    Hmm. nálam minden oké vele..
  • Rage47
    egyszer tudok játszani a héten, és meghal a Steam
  • bon
    Király Red FAction akció/ Gyorsan meg is vásároltam az első 3-at.
  • MerlinW
    Játékkönyvtárban (részletes nézet) kiválasztod a játékot és ott lesznek felsorolva középen.
  • Guren
    pl. a játék store page-én jobb oldalon a my stats-nál, vagy community/profile/jobb oldalon gameplay stats/view all x games
  • grebber
    Azt hol tudom megnézni egy játéknál milyen acsikat szereztem meg eddig?
    Múltkor sikerült előhalásznom de most egyszerűen nem találom!
  • csadam
    a sima steambe be tudok lépni gond nélkül. Az egyik mailem hottmail a másik pedig inviteles az invitelesre szokott is jönni mail a steamtol néha.
  • PunkZoli
    szar a steamed, azaz nem jelentkezik be? és nem kapsz emailt a supporttól a regedről?
    mindkettő lehet a "szar" email szolgáltatódtól.
    használj hotmail-t, gmailt, de semmiképpen ne freemailt, vagy kevésbé ismert hulladékot

valószínüleg a mailre küldené a steam guardos kódot a bejelentkezéshez
  • csadam
    sziasztok
    regisztráltam a suppotra mert úgy tudok elvileg üzenetet küldeni a hogy szar a steamem regeltem 2 email címen de egyikre se jött a megerősítő mail és addig nem lehet semmit se csinálni.(reggel 10 óta várom a mailt) Mit lehet csinálni ilyenkor?
  • ratgab
    Szerintem igen! DE nem próbáltam (itt van a dobozos verzió egy ideje, de még nem raktam fel)!
  • Ry0K3N
    " Már csak egyszeri aktiválás kell neki!" ezt mit takar? az ubis rendszerbe történő beregelést?
  • ratgab
    Ubisoft már levtte az Assa 2-ről az állandó netkapcsolat szükségességét egy patch-el! Már csak egyszeri aktiválás kell neki!
  • Ry0K3N
    A steames Assa 2 is tartalmazza a DRM szarságot? Az assa 1 et meg levittem volna 75% ra, igaz az annyit sem ér meg nem hogy ugyanabban az árban mint a 2 :D
  • Daell Drow
    A is van, csak 33% kedvezmenyel.

Asaassins creed nap van, mind 3 gam kedvezmenyesen.
    Holnap szerintetek mi lesz? mert ausztrriaba megyek es ha valami olyan lesz akkor nem tudom meg venni.
  • MerlinW
    Brotherhood szerintem nem lesz, a kiírás alapján.
  • Lumania
    Star Trek Online-hoz jár egy hónap? Vagy egyből lehet csengetni a havidíjat.
  • 062020
    Külön-külön 7,5 euró persze
  • Tatyla
    szombat-vasárnapra remélem valami nagy durranást tartogatnak
  • 062020
    Hát ha lesz (és remélem lesz), akkor egy 75%-os leárazással is 7,5 euró lesz az első és a második rész (a Brotherhood szerintem kimarad)
  • grebber
    Én is azt várom 2-3 euróért!
    Bár az 1-ért nem fizetnék 1 fillért sem az olyan unalmas lett!
  • 062020
    Assassin's Creed napnak mennyi esélye van szerintetek?
  • bertino
    meg is vettem mindet.
  • bon
    Brothers in Arms nap van ma.
  • RoboKutya78
    Teljesen jó lenne az ötleted, de amikor utoljára bele lestem túlzottan bonyolultnak látszott a csekély angoltudásomnak, illetve sok időt vesz el a játékban az egyik helyről a másikra való utazás.
    Lehet, ha valaki jobban beavatna a játék használatába akkor ez a játék vinné el a legtöbb időmet. Tetszik a játék maga, de így egyedül belevágni... oda jutnék vele mint az Aionnal azt se élvezem egyedül. Elképzelhetőnek tartanám, ha lenne a hátam mögött egy banda aki ismeri a játékot lemondanék még az Aionról is.
  • FSpofon
    3 hetes eve trial
  • RoboKutya78
    Srácok, nem tud valaki a Nexus illetve a EvE Online valamint a StarTrek Online játékhoz hasonló multis játékot mondani a Terran Conflicton kívül? Ja és ne fizetős legyen hogy megnehezítsem a válaszadás lehetőségét
    Valami jó kis űrbalhéhoz lenne kedvem
  • bakvarnyu
    valaki irhatna egy privátot ha 2 Euroert lesz a Silent Hunter 5