34737
  • byzhouse
    lenne 15ezrem...
  • buba23
    Sziasztok!

Eladásra kínálom régóta nem használt steam accomat.
    Ára: 15000 Ft (több érdeklődő esetén, akinek többet ér).

70+ játék:

(Elsősorban személyes átvételt preferálom Pesten.)
    (Vásárlási bizonylatok is megvannak.)
  • Rage47
    steam vs origin
  • Guren
    a Forsaken World-del játszottam egy nagyon keveset. az alapján nem tűnt rossznak.
  • MerlinW
    Global Agendát megvettem anno, az jópofa.
  • ratgab
    Ma jelent meg 5 db ingyenes multiplayer játék a STeamen! Valaki esetleg valamelyiket próbálta már? Melyikkel érdemes foglalkozni?
  • FZoleee
    Alliance of Valiant Arms jónak tűnik, valaki próbálta már? Milyen?
  • PunkZoli
    ezek közül melyik érdemes arra, hogy elbasszam vele az életemet coopban?
  • FSpofon
    Régi és pár új free 2 play játék a steamen új kategóriába gyűjtve.
  • tttttom
    Már próbáltam párszor regizni, de még nincs törölve, ahogy észrevettem. Na mindegy kivárok. :)
  • Daell Drow
    Ugytudom 3 honap inaktivitas utan torlik a freemail accot, kivarod es ugyan azon a neven regelsz masikat.
  • artschi
    hát, akkor ez van sajnos... egy próbát megérne létrehozni freemail-es acc-ot a neveddel, max. nem jött össze...
  • Malakai
    Szívásnak szívás, de ez bizony saját magad felelőtlensége, hogy egy email címnek nemhogy elfelejted a jelszavát, de az sincs beállítva, hogy visszaállíthasd. Az, hogy (egyébként helyesen) különböző jelszavakat használsz, nem mentség, email jelszavad az egyik legfontosabb (egy esetleges jelszókezelő szolgáltatás mellett :) a netes hozzáféréseid között, minden arra fut vissza.

Se steamet, se freemailt igazából nem lehet hibáztatni, az teljesen normális, hogy nem adnak ki neked semmit, hisz nem tudod bizonyítani, hogy nem harmadik fél vagy.
  • tttttom
    Olyan hű de fontos leveleket úgyse bukom, mert az meg másik címre van átavanzsálva...
  • tttttom
    Az meg egy hülye szokásom, hogy az meg nincs beállítva... Mármint a jelszó emlékeztető. Azt tudom, hogy x idő után törlik a freemailesek a rendszerből az adott e-mailcímet és felhasználó nevet, de csak azt nem tudom mennyi időre szól ez a várakozási idő.
  • artschi
    de van freemail-nél is elfelejtett jelszó jelszóemlékeztetővel/alternatív email címmel (feltéve, hogy be lett állítva ugye)
  • artschi
    ez igaz , nem gondoltam át... pedig jól hangzott...

akkor nemtom van-e az, hogy a freemail x nap nemhasználat után törli a postafiókot. Ha igen, akkor azt ki kellene várni vagy rápróbálni egy ugyanolyan nevű regisztrációt, hátha engedi (feltételezem itt azt, hogy huzamosabb ideje nem volt használva a freemail-es levelezés).

Mást nemtok egyelőre.
  • Malakai
    Ha nem tudja a freemailhez a jelszavát, akkor hogyan kéne törölnie azt?
    Ennyire szarul még a freemail se lehet megcsinálva. :)
  • artschi
    "... de magához a freemailhez meg pont, hogy ahhoz nem tudom a jelszavam,"

Ha csak ahhoz nem tudod a jelszót, akkor azt meg lehet oldani egyszerűen:

- törlöd a freemail-es reget
    - újra létrehozod a freemail-es reget UGYANAZON A NÉVEN (!!!!)
    - MEGJEGYZED A JELSZÓT
    - ismét lekéred a steamguard-os kódot (gondolom, másikat küldenek majd)
    - voilá -> játszol CS-t Steam-en keresztül

a hátránya az, hogy ha a freemail-en voltak fontos leveleid, akkor azokat buktad... kérdés, hogy ezért megéri-e törölni és létrehozni újra a freemail-es acc-ot...

(btw. én is így szereztem vissza egy másik oldalon a régi regisztrációm)
  • tttttom
    Már kértem magam külön telefonon(!) is a steames supportól, hogy küldjenek egy szaros kódot külön egy másik privát e-mailemhez, de fölösleges volt, mert mondta a gyerek angolul nekem, hogy nem tehetik mert ez a szabály. Hát de bazmeg, ha egyszer bizonyítani tudom, hogy enyém az a szaros cdtok, a mail cím, a játék, a játék cd kulcsa és a többi faszsága akkor miért nem tehetnek 1-1-szer kivételt...Na jó akkor magasról, de leszarom a steamet és játszok akkor mással ami nem igényel ilyen faszságokat, hogy assguard meg fákguard stb.
  • tttttom
    Aha...Ha neked az hülye akinek vagy kb. 20 féle jelszava van 20 féle dologhoz akkor nem kéne csodálkoznod, hogy el lesz felejtve belőle 1-2. Rohadjanak meg a freemailesek is, hogy nincs staffjük. A steamsupporttal is próbálkoztam, de ott is csak a szokásos hülyeségeket mondták. A CS-n kívül nincs más játékom az accon. Az a helyzet a steamhez tudom a jelszavam, de magához a freemailhez meg pont, hogy ahhoz nem tudom a jelszavam, de mégis kéri a köcsög steamguard a verifikációs szar kódot. A probléma azóta áll fenn amióta megjelent ez a buzi steamguard és csak azóta nem tudok belépni az accomba. Az előtt meg bebírtam lépni.
  • artschi
    próbáld meg ezt: Elfelejtett Steam-jelszó
  • artschi
    Ha tudja számlával bizonyítani, hogy az övé az acc, akkor visszaállítják a Steam supportnál, nem? A kérdés az, hogy más játékot vett-e a CS-n kívül.
  • MerlinW
    Sajnos nem tudsz mit tenni.
  • grebber
    No ezért ne hülyézzél másokat szerintem.
    Ma világba mindenhova kodok kellenek a belépéshez és el lehet felejteni azt a sokat.Én pl a banki kodomat kurtam el 3x le is tiltottak most mehetek be hogy én voltam mert elfelejtettem :D
  • dronkZero
    Ne felejtsük el, hogy freemailes account. Az egy gyerekbetegség, majdnem mindenki átesik rajta. Aztán azért előbb-utóbb mindenki talál egy kevésbé borzalmasan hulladékfos emailt magának. De ha az átmeneti időszak alatt valaki oda valami fontosat regisztrál...hát az bizony rábaszás.
  • pointer4
    Kamuzol, nem is a te accod. Email címhez jelszót lelejteni..., nincs ilyen hüje a földön.
  • tttttom
    Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni steam ügyben? Már kb. 2 éve megvettem a CS 1.6-t és amióta megjelent a SteamGuard. Azóta nem tudok belépni a steamembe, mert hiába tudom a jelszavam a steam accomhoz. Az e-mailem ami freemailes és az van az accomhoz rendelve ott meg túl hosszú a jelszó és azt sajnos elfelejtettem. Mert amióta kéri a verifikációs kódot állandóan nem tudok belépni. :(

Tudnátok nekem segíteni? Már lassan 3 hónapja nem léptem be a steamembe, de nem akarom elveszíteni. :(
  • Jim Morrison
    nekem is syar voot
  • MerlinW
    Előre bejelentett karbantartás volt. Már megy minden.
  • grebber
    Nem lenne meglepő,mivel nem akarja a Valve kiadni a szottyos HL3-at ezért a felháborodott userek meghekkelik
  • bertino
    ja, elegge megcsappant a letszam.
  • atinq
    nállam nem megy állandóan kidob.
  • dronkZero
    Széthullott a Steam? Nálatok is szarakodik?
  • Jaka923
    A Steamet is hackelik, vagy mi ez a mostanság gyakori offline?
  • byzhouse
    biztonság kedvéért lefuttattam a ESET keresőjét meg spybotot.
  • FSpofon2
    ha gmailt használsz, ott is lehet a google accountra hasonló védelmet rakni, csak sms-ben küldi (ingyen) a kódot a belépéshez, ha elmentett jelszóval lépsz be akkor 30 naponta kell újra megadni, vagy ha másik géphez ülsz.
    így már tényleg ellophatatlanná válhat a steam account, még akkor is ha ugyanazt a jelszót használnád mindkét helyen.
  • byzhouse
    Most kaptam egy emailt,hogy valaki beakart lépni az accomba és küldtek 1 kódot. az szép... feltörték(szerencsére van biztonsági kód) nem értem,hogy hogyan törhették fel,de mindjárt jelszót cserélek.
  • IMYke2.0.0.0
    Facebook profilom van, de utálom, mint a szart - mégpedig a megalomán viselkedése miatt.
  • Jim Morrison
    szerintem hülyeség