34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2281 -
#2280 mostantol lehet facebook profilt linkelni steam accounthoz.
a facebook lassan tenyleg mindenhol ott lesz. :( -
Indigo #2279 Maradjunk annyiban, hogy nem tudom
Mert többek között a Trine és a Portal is SteamPlay-es, és azok csak egyszer szerepelnek a listámon. Szóval passz. De az biztos, hogy a Civ IV-nél azért szerepel 2x, ezt fórumokon is írták. -
Indigo #2278 Szivesen! -
gauntka #2277 Köszönöm még egyszer a segítséget :) -
Indigo #2276 De... -
Indigo #2275 Sid Meier's Civilization IV is not available on your current platform.
Amelyiknél ezt látod, az a Mac verzió. -
#2274 Ez igy hulyeseg hogy ami megy pc-n es macen az kulon van, miert is lenne kulon?
Egy account es ha a jatek olyan megy mac-en is, nem lesz kulon megegyszer ott.
-
gauntka #2273 Jaj, köszönöm a segítséget!!! :) -
gauntka #2272 Váó, ez nekem bizarr:D . Egyedül a Colona Sid Meier's Civilization IV: Colonization-ból van egy darab a listába. De honnan tudom ,hogy melyik a Mac és melyik a Windows féle? A listába nem tünteti fel.
-
Indigo #2271 Azért szerepel 2x a listán, mert a Windows verzió mellett megkaptad a Mac-est is :) -
gauntka #2270 A listába kétszer szerepelnek:S
A Civ IV komplett packról van szó. Az is jó lenne ha helyette másikat tudnék beszerezni :S. -
#2269 2szer nem lehet megvenni magunknak semilyen korulmenyek kozt sem. A listaban is 2x van a game?
Milyen jatek az, egyeseket el lehet ajandekozni,.
Legrosszabb esetben irni kel a supportnak, bar a penzt vissza mar nem kapod max masik jatekra lecserlheted. -
gauntka #2268 Sziasztok!
Segítségeket szeretném kérni: sikeresen kétszer vettem meg 1 játékot,de mindkétszer magamnak ráadásul. Lehet vele valamit kezdeni vagy így jártam? Steamnek lehet valahogy írni ez ügyben?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#2267 cod:bo-t talán 3-4év múlva akciózzák le 50%-ra azt is csak azért,mert kiadják cod12-t... -
#2266 Ilyen nem lesz a 28 éves kodot is aranyér adják -
PunkZoli #2265 azt nem tudjátok véletlen az alice lesz e steamen, vagy, hogy live-ot használ e majd? kár lenne érte -
#2264 így ahogy mondod nekem se tetszettek a mostani verziók azért álltam át Battlefieldezni:) de abból is elegem lett egy kicsit. -
#2263 Addig volt jó a sorozat amíg felsoroltad,a többi konzolos vacak. 20 eurót sem ér. -
#2262 cod, cod kieg, cod2, codmv1 végig megvan a gyűjteményem annó nagy játékos voltam:)
csak amikor az mw2 kijött nem akartam 10 akárhányezer ft ért megenni. -
PunkZoli #2261 akkor járnál a legjobban ,ha megvárnád amíg az ugyanúgy kinéző, ugyanaz részeket(cod4567) majd egy pakkban vennéd meg sok év után egy ezresért
bár szerintem még majd kijön 8 9 rész is és a 10edik lesz majd cryendzsin -
#2260 a fene de egy mocsok ez a steam:( a Call of Duty mw 2 most 29 órán át csak 19 euró:) valaki nem tudja mennyi az europarkban jobban járnék ha ott venném meg?
-
#2259 Gabe Newell interjú
Tartalom:
No new Episode Three information.
Steam as a social platform.
Steam for mobile devices.
Source SDK and Portal 2 Authoring Tools
DirectX 9, 10, 11
Will GoldSource be released under GPL
Portal 2 ARG
Valve’s first steps into a non-fps genre.
Ideas and backstory behind the Crowbar.
What Gabe and Kutta do in their free time (besides knives). -
#2258 ez jó :D
"Steam Support
@KazooieBanjo It is nice to prove to the public that we aren't all robots. Or are we? 1101 0001 1010 0011"
:D -
#2257 A Steam support közleményeit mostantól twitteren is lehet követni. -
#2256 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#2255 Söt a humi ariban is alap lenne. -
#2254 Ezt a moderálási módszert én is szívesen alkalmaznám az "Eredeti játékaink" topikban. -
#2253 hiperszuper :D -
#2252 wow micsoda új moderálás :) -
#2251 Kérlek te is fejezd be a trolletetést. Köszi:) -
#2250 az mind1, mondtam hogy én már végigjátszottam, neked meg csak épp elindult. -
#2249 Nagyon buta vagy ha azt hiszed,hogy tegnap este óta ezzel foglalkozom. -
#2248 tegnap este 8 óta rászántam volna 20 percet egy xp installra és végigjátszottam volna mostanra, de végülis ha sokáig szaladsz fejjel a falnak 1x áttöröd :) -
#2247 Sikerült működésre bírni,még szerencse,hogy nem adtam fel olyan könnyen,mint ahogy te tetted volna. -
#2246 Amíg 2 szót nem tudsz angolul lehet neked kéne kerülni bármit amibe áram van vezetve mert nagyon meg fog rázni egyszer. -
#2245 Vagy iskola példája annak,miért ne engedj értelmi fogyatékost internet közelbe... -
#2244 iskolapéldája vagy a szerencsétleneknek akik behajtanak a lezárt út tábla mellett és szakadékba pottyannak. -
#2243 Nem érdekel,hogy mit írsz...A többségnek elfut,csak rá kell jönni mi a bibi.
Menjél inkább trollkodni az Eredeti Játékok topikjába,ott már úgy is automatikusan átugorják a hozzászólásaidat... -
#2242 2221 nem tud jól angolul. az pontosan azt jelenti, hogy a win7 nem támogatott.