34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2361 Jaja, Nagyon vicces rajzolt oldschool point&click kalandjáték. Ráadásul mindkét részét tartalmazza:) -
#2360 van 1€-ért játék :D -
#2359 Sziasztok!! lenne egy problémám.. anno vettem egy dobozos játékot (red orchestra).. majd aktiváltam is a cd kulcsot steamen, de nem emlékszem az akkori felhasználónevemre.. semmire. Az a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy átrakassam a mostani accomra? Ha lehetséges akkor mit és hogyan csináljak? -
#2358 Honnan veszed? Tavaly június 24-én kezdődött. -
#2357 :D -
ratgab #2356 Türelem! Július 4-étől 11-ig valószínűleg egy héten keresztül minden nap új akció lesz, mint karácsonykor! -
Ry0K3N #2355 Az mind szép és jó csak az ember belefásul és egy overlordot nem mondanék kis játéknak :) -
#2354 LOL... HL többe kerül, mint a HL2. -
#2353 azért hozták létre a daily dealt, hogy a kis játékok is előtérbe kerülhessenek a nagy akciók mellett. -
Ry0K3N #2352 az isten húzza a faszára a steamet, mikor látja az ember a full overlord pakkot és deal ends in 20...19...18...17...16...15 és naná hogy ma is indie cucc van ami nem érdekel az előző 20-hoz hasonlóan -
#2351 nálam nincsen díj, az biztos :D de mindegy, hagyjuk, úgyse jön össze a megfelelő létszám -
#2350 és utaljunk át neked 3eurot? átutalási díj alapból annyi,mint a játék kb :D -
#2349 nem tudsz még 2 embert? :D akkor olcsóbb lenne :D -
#2348 jó játék, én holnap megveszem -
#2347 ha jó, akkor four packot kéne venni :D -
gauntka #2346 Nagyon vagány, nekem nagyon bejön!! :D -
#2345 hmm, ez milyen játék? :D -
#2344 Kilépsz most a telepítettből, F6al átrakod ahova akarod, és steam.exe elindít :D
Töltöget, állítgat, regel a progi, de menni fog :D -
#2343 Arra a meghajtóra telepíted a steam-em amire szeretnéd, hogy későbbiekben töltse és telepítse a játékokat. -
Laci82 #2342 Sziasztok.
Valahol olvastam,hogy meg lehet változtatni melyik meghajtóra telepítsen a steam,de már nem emlékszem hol.
Valaki tud segíteni?
Köszi. -
#2341 steam mellett nem sok alternativanak van eselye, halistennek jo nagyra nottek mar. -
#2340 Ha nincs nyiss egy pay-pal számlát. A nyitás ingyenes. Oda utalsz át néhány ezret amit játékra szánsz és azzal ki tudod fizetni a steam-en. Teljesen biztonságos és nagyon olcsó alig számítanak fel díjat. Én már régóta pay-pal-al fizetek mindenhol. Ha gond van a számlanyitással használd a googlét elég sok részletes leírás van a számlanyitás menetéről. -
#2339 Adná az Isten, hogy az fos Origin hamar csődbe menjen. -
#2338 Azt hiszem EA játékok nélkül is tökéletesen kiegyensúlyozott lesz az életem :D -
#2337 szerinted miért osztogatom? :)
egy átbaszás ez a digitális vásárlás. :) -
#2336 nem értem ezt az Origint ugyanúgy only EA játékok. 10eurós kedvezmény is csak akkor él,ha 30€ fölött vásárolsz(azt hiszem) -
dezsolti78 #2335 Sziasztok!
Aki szeretne csatlakozni .
Magyar Section8 Prejudice csoport : http://steamcommunity.com/groups/MS8P
Ha tudtok még magyarokat szóljatok nekik is, lehet hogy páran csatlakoznának, jó kis multimóka ez.
üdv. -
#2334 OTP jump-t hasznalok, 24-28 ev kozottiekenek ajanljak. Nagyon olcso, es kedvezmenyes. Nez utana, en is azt hasznalom mar 2 eve. -
#2333 Van valaki akinek megy az ingyenes Forsaken World? Lekaptam de „File list error. Failed to update” felkiáltással kilép. Előre is kösz a tippeket……ha lesz :). -
#2332 Ha akar valaki egy 10 euros kódot az EA Origin-hez, az írjon privátot.
A legelső jelentkezőnek odaadom....
Ez a 10 euro-s kód csak engedmény szóval az írjon inkább aki valóban vásárolni is szeretne. -
#2331 fincsi -
#2330 OTP weboldala mindent pontosan elmond neked:)
Tessék -
#2329 Értem :(((
-
PunkZoli #2328 nekem nincs dombornyomottam, otp juniorom volt, most meg nem junior és még mindig elég az, ha visa electron van rajta -
buba23 #2327 Szinte az összeset a steam store-ban vásároltam, kivéve CS:S, CS Anthology, HL1 Anthology, HL2 + 1. kieg. -
#2326 jaja. -
#2325 Vagy 4 jegyű kód, amex kártyánál 4 jegyű az azonosító -
#2324 Miért ott több féleméretű kártyákat adnak?
A lényeg hogy dombornyomott legyen, és ha megforditod a hátán legyen 3jegyű kód. -
#2323 Engem az érdekelne, hogy a Quake 1-2-3 anyagok DOBOZOSAN is megvannak, vagy eleve valami "csak digitális" anyag - steam? - az összes?
-
fbalfonso #2322 Sziasztok!
Tudja-e valaki, az OTP-nél melyik az a "legkisebb" bankkártya lakossági folyószámlához, amivel lehet vásárolni a Steam-en? A választ előre is köszönöm.