34737
  • MerlinW
    Jaja, Nagyon vicces rajzolt oldschool point&click kalandjáték. Ráadásul mindkét részét tartalmazza:)
  • byzhouse
    van 1€-ért játék :D
  • csokikutya
    Sziasztok!! lenne egy problémám.. anno vettem egy dobozos játékot (red orchestra).. majd aktiváltam is a cd kulcsot steamen, de nem emlékszem az akkori felhasználónevemre.. semmire. Az a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy átrakassam a mostani accomra? Ha lehetséges akkor mit és hogyan csináljak?
  • Jaka923
    Honnan veszed? Tavaly június 24-én kezdődött.
  • Jim Morrison
    :D
  • ratgab
    Türelem! Július 4-étől 11-ig valószínűleg egy héten keresztül minden nap új akció lesz, mint karácsonykor!
  • Ry0K3N
    Az mind szép és jó csak az ember belefásul és egy overlordot nem mondanék kis játéknak :)
  • Fpocok
    LOL... HL többe kerül, mint a HL2.
  • lolSL
    azért hozták létre a daily dealt, hogy a kis játékok is előtérbe kerülhessenek a nagy akciók mellett.
  • Ry0K3N
    az isten húzza a faszára a steamet, mikor látja az ember a full overlord pakkot és deal ends in 20...19...18...17...16...15 és naná hogy ma is indie cucc van ami nem érdekel az előző 20-hoz hasonlóan
  • FZoleee
    nálam nincsen díj, az biztos :D de mindegy, hagyjuk, úgyse jön össze a megfelelő létszám
  • byzhouse
    és utaljunk át neked 3eurot? átutalási díj alapból annyi,mint a játék kb :D
  • FZoleee
    nem tudsz még 2 embert? :D akkor olcsóbb lenne :D
  • byzhouse
    jó játék, én holnap megveszem
  • FZoleee
    ha jó, akkor four packot kéne venni :D
  • gauntka
    Nagyon vagány, nekem nagyon bejön!! :D
  • FZoleee
    hmm, ez milyen játék? :D
  • pointer4
    Kilépsz most a telepítettből, F6al átrakod ahova akarod, és steam.exe elindít :D
    Töltöget, állítgat, regel a progi, de menni fog :D
  • bon
    Arra a meghajtóra telepíted a steam-em amire szeretnéd, hogy későbbiekben töltse és telepítse a játékokat.
  • Laci82
    Sziasztok.
    Valahol olvastam,hogy meg lehet változtatni melyik meghajtóra telepítsen a steam,de már nem emlékszem hol.
    Valaki tud segíteni?
    Köszi.
  • bertino
    steam mellett nem sok alternativanak van eselye, halistennek jo nagyra nottek mar.
  • atinq
    Ha nincs nyiss egy pay-pal számlát. A nyitás ingyenes. Oda utalsz át néhány ezret amit játékra szánsz és azzal ki tudod fizetni a steam-en. Teljesen biztonságos és nagyon olcsó alig számítanak fel díjat. Én már régóta pay-pal-al fizetek mindenhol. Ha gond van a számlanyitással használd a googlét elég sok részletes leírás van a számlanyitás menetéről.
  • Jaka923
    Adná az Isten, hogy az fos Origin hamar csődbe menjen.
  • pointer4
    Azt hiszem EA játékok nélkül is tökéletesen kiegyensúlyozott lesz az életem :D
  • DarkSector
    szerinted miért osztogatom? :)
    egy átbaszás ez a digitális vásárlás. :)
  • byzhouse
    nem értem ezt az Origint ugyanúgy only EA játékok. 10eurós kedvezmény is csak akkor él,ha 30€ fölött vásárolsz(azt hiszem)
  • dezsolti78
    Sziasztok!

Aki szeretne csatlakozni .
    Magyar Section8 Prejudice csoport : http://steamcommunity.com/groups/MS8P
    Ha tudtok még magyarokat szóljatok nekik is, lehet hogy páran csatlakoznának, jó kis multimóka ez.

üdv.
  • Daell Drow
    OTP jump-t hasznalok, 24-28 ev kozottiekenek ajanljak. Nagyon olcso, es kedvezmenyes. Nez utana, en is azt hasznalom mar 2 eve.
  • Asperot
    Van valaki akinek megy az ingyenes Forsaken World? Lekaptam de „File list error. Failed to update” felkiáltással kilép. Előre is kösz a tippeket……ha lesz :).
  • DarkSector
    Ha akar valaki egy 10 euros kódot az EA Origin-hez, az írjon privátot.
    A legelső jelentkezőnek odaadom....

Ez a 10 euro-s kód csak engedmény szóval az írjon inkább aki valóban vásárolni is szeretne.
  • Jim Morrison
    fincsi
  • MerlinW
    OTP weboldala mindent pontosan elmond neked:)

Tessék
  • IMYke2.0.0.0
    Értem :(((
  • PunkZoli
    nekem nincs dombornyomottam, otp juniorom volt, most meg nem junior és még mindig elég az, ha visa electron van rajta
  • buba23
    Szinte az összeset a steam store-ban vásároltam, kivéve CS:S, CS Anthology, HL1 Anthology, HL2 + 1. kieg.
  • DarkSector
    jaja.
  • bon
    Vagy 4 jegyű kód, amex kártyánál 4 jegyű az azonosító
  • DarkSector
    Miért ott több féleméretű kártyákat adnak?

A lényeg hogy dombornyomott legyen, és ha megforditod a hátán legyen 3jegyű kód.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem az érdekelne, hogy a Quake 1-2-3 anyagok DOBOZOSAN is megvannak, vagy eleve valami "csak digitális" anyag - steam? - az összes?

• fbalfonso
    Sziasztok!

Tudja-e valaki, az OTP-nél melyik az a "legkisebb" bankkártya lakossági folyószámlához, amivel lehet vásárolni a Steam-en? A választ előre is köszönöm.