34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2401 Miért lassú a steam letöltésem? Nektek is ilyen lassú? Tudok valahol állítani rajta? -
#2400 Steam-ben a legnagyobbak ezek az angol magyar vegyes mondtok :D
"This weekend only save 50% off! Az ajánlat hétfő de. 10-ig (Pacific Time) tart." -
#2399 Értem!!Köszi!! -
#2398 Ossze kevertem, valoban nincs a jatek listaban ezek a cuccok. De ha profilodat nezed, es azon keresztul a listat. Akkor abban ott lesz. -
#2397 Lényeg, hogy valamihez járt, vagy te magad telepítetted, illetve az accountodon már telepítve volt egyszer. Nézd meg a licenszeket és látni fogod. (kliensben a nevedre kattintasz). Csak úgy nem jelenik meg semmi a játéklistádban, ha nem telepíted előtte. Csúnya dolog is lenne, ha szétbarmolnák a listámat minden hülyeséggel. -
#2396 Nem vettem!!
Egy Dirt 2 volt bent +Dirt 3!
Megmaradt:-) -
#2395 Tudom én, mindig ingyenes volt, de ha vettél HL2-őt vagy Orange Box-ot akkor mindig a listádban lesz. -
#2394 Neem!!
Ingyenes ha kell itt a Link -
#2393 Mert a Lost Coast-ot valószínüleg megvetted (Orange Box, HL2, stb) -
#2392 Én is leszedtem a Team Fortress 2-t de nekem nem jött be a game!!
Rányomtam a helyi tartalom törlése gombra és törölte ,nem is látszik!!
Viszont érdekes hogy a Half-Life Lost Coast meg telepítés nékül is megmaradt!
Hogy van ez?? -
#2391 Steam-en belül rámész a játék nevére, jobb klikk - Properties, ha ott van DLC fül, akkor szerintem oda kellene beírni a sorozatszámot.
De ez csak tipp, viszont egy próbát megér. -
#2390 Igen ez telepítéskor már megtörtént, de külön papíron kaptam egy kódot, ami a dlc-hez kell. Azt nem tudom hova kell beírni.
Játékon belül nem találtam semmit sajnos :( -
#2389 Steam-en belül Games/Activate a Product on Steam. Itt 2 next-et nyomsz és aztán beírod a sorozatszámot abban a formában, amit kaptál. -
#2388 Valószínűleg játékon belül kell megadnod, mint a legtöbb esetben. A DLC-ket többnyire tartalmazza maga a játék, te csak feloldod a kóddal. -
#2387 Hogy kell Steamben DLC-t letölteni / használni?
Megvettem a F.E.A.R. 3-t előrendelve, és kaptam a CD Galaxistól egy kódot, de fogalmam sincs mégis mi a fenét kéne vele kezdenem, hova kell beírni vagy ilyesmi. -
#2386 Nálam nincsnek ott a Free to play játékok telepítés nélkül... miért is lennének ott?:) Még jó, hogy nincsenek:) -
#2385 A free to play jatekok telepites nelkul is ott vannak.
A trackmania es alien swarm-ot nem lehet sehogy sem, csak ha telepited. -
#2384 a hozzászólásoknál a team fortressre válaszoltak, ezért gondoltam, hogy arról beszélnek :D -
gauntka #2383 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy az ingyenesen letölthető játékokat ,hogy lehet berakni a listába? Úgy értve,hogy nem csak akkor szerepelnek ott mikor fel vannak telepítve.
-
#2382 Srácok, a Homefront demóról volt szó...:) -
#2381 The entire game can be played without making a purchase. All game modes, classes, and maps are available. Nearly every weapon is available through achievements, drops, or crafting.
örökre az, higyjétek már el :D -
#2380 De tényleg!Vajon meddig?? -
#2379 örökre :) -
#2378 igen 1 hétig:) -
#2377 amig le nem törlöd -
#2376 Ez a multi demo meddig ervenyes? -
#2375 homefront MULTI demo tölthető. -
#2374 ingyenes lett a team fortress 2 ! -
#2373 megint lesz valami kincsvadászat szerű játék, vagy 20 game kapott új nyári achievementeket. -
#2372 Na, akkor innen már jó lesz
:-) -
#2371 Ezer hála, most upfdatel -
#2370 Csak azért írtam, hogy nevezd át, hogy azért legyen meg biztos ami biztos
De Steam indításnál létrehozza úgyis. -
#2369 Akkor nevezzem át vagy töröljem? -
#2368 Ja és nem dob ki semmi hibaüzenetet -
#2367 Lődd ki, nevezd át a clientregistry.blob filet valami másra, majd indítsd el újra. -
#2366 Hello!
Vmi gáz van a steamemmel, amikor elinditom egyszerűen nem akar elindulni. Feladatkezelő azt mutatja hogy fut, de nem csinál semmit. Már egyszer újraindittottam a gépet, valaki pls segitsen. -
darkling #2365 Náalm meg dollárban mutat mindent. -
#2364 szokott ilyet -
ratgab #2363 Nálatok sincs kapcsolat a Steam-mel? Hirtelen offline lett... -
ratgab #2362 Máshol július 4-ét emlegettek lehetséges kezdődátumként, amit én ésszerűnek is tartok (július 4: Függetlenség napja Amerikában), de végülis tökmindegy mikor lesz csak legyen!