34737
  • Grove4
    Miért lassú a steam letöltésem? Nektek is ilyen lassú? Tudok valahol állítani rajta?
  • grebber
    Steam-ben a legnagyobbak ezek az angol magyar vegyes mondtok :D

"This weekend only save 50% off! Az ajánlat hétfő de. 10-ig (Pacific Time) tart."
  • zotya10002
    Értem!!Köszi!!
  • Daell Drow
    Ossze kevertem, valoban nincs a jatek listaban ezek a cuccok. De ha profilodat nezed, es azon keresztul a listat. Akkor abban ott lesz.
  • MerlinW
    Lényeg, hogy valamihez járt, vagy te magad telepítetted, illetve az accountodon már telepítve volt egyszer. Nézd meg a licenszeket és látni fogod. (kliensben a nevedre kattintasz). Csak úgy nem jelenik meg semmi a játéklistádban, ha nem telepíted előtte. Csúnya dolog is lenne, ha szétbarmolnák a listámat minden hülyeséggel.
  • zotya10002
    Nem vettem!!

Egy Dirt 2 volt bent +Dirt 3!

Megmaradt:-)
  • MerlinW
    Tudom én, mindig ingyenes volt, de ha vettél HL2-őt vagy Orange Box-ot akkor mindig a listádban lesz.
  • zotya10002
    Neem!!

Ingyenes ha kell itt a Link
  • MerlinW
    Mert a Lost Coast-ot valószínüleg megvetted (Orange Box, HL2, stb)
  • zotya10002
    Én is leszedtem a Team Fortress 2-t de nekem nem jött be a game!!

Rányomtam a helyi tartalom törlése gombra és törölte ,nem is látszik!!
    Viszont érdekes hogy a Half-Life Lost Coast meg telepítés nékül is megmaradt!

Hogy van ez??
  • artschi
    Steam-en belül rámész a játék nevére, jobb klikk - Properties, ha ott van DLC fül, akkor szerintem oda kellene beírni a sorozatszámot.

De ez csak tipp, viszont egy próbát megér.
  • Dead
    Igen ez telepítéskor már megtörtént, de külön papíron kaptam egy kódot, ami a dlc-hez kell. Azt nem tudom hova kell beírni.
    Játékon belül nem találtam semmit sajnos :(
  • artschi
    Steam-en belül Games/Activate a Product on Steam. Itt 2 next-et nyomsz és aztán beírod a sorozatszámot abban a formában, amit kaptál.
  • MerlinW
    Valószínűleg játékon belül kell megadnod, mint a legtöbb esetben. A DLC-ket többnyire tartalmazza maga a játék, te csak feloldod a kóddal.
  • Dead
    Hogy kell Steamben DLC-t letölteni / használni?

Megvettem a F.E.A.R. 3-t előrendelve, és kaptam a CD Galaxistól egy kódot, de fogalmam sincs mégis mi a fenét kéne vele kezdenem, hova kell beírni vagy ilyesmi.
  • MerlinW
    Nálam nincsnek ott a Free to play játékok telepítés nélkül... miért is lennének ott?:) Még jó, hogy nincsenek:)
  • Daell Drow
    A free to play jatekok telepites nelkul is ott vannak.
    A trackmania es alien swarm-ot nem lehet sehogy sem, csak ha telepited.
  • FZoleee
    a hozzászólásoknál a team fortressre válaszoltak, ezért gondoltam, hogy arról beszélnek :D
  • gauntka
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy az ingyenesen letölthető játékokat ,hogy lehet berakni a listába? Úgy értve,hogy nem csak akkor szerepelnek ott mikor fel vannak telepítve.
  • MerlinW
    Srácok, a Homefront demóról volt szó...:)
  • FZoleee
    The entire game can be played without making a purchase. All game modes, classes, and maps are available. Nearly every weapon is available through achievements, drops, or crafting.

örökre az, higyjétek már el :D
  • zotya10002
    De tényleg!Vajon meddig??
  • FZoleee
    örökre :)
  • atinq
    igen 1 hétig:)
  • lolSL
    amig le nem törlöd
  • Daell Drow
    Ez a multi demo meddig ervenyes?
  • lolSL
    homefront MULTI demo tölthető.
  • lolSL
    ingyenes lett a team fortress 2 !
  • lolSL
    megint lesz valami kincsvadászat szerű játék, vagy 20 game kapott új nyári achievementeket.
  • rage
    Na, akkor innen már jó lesz
    :-)
  • elitehun
    Ezer hála, most upfdatel
  • rage
    Csak azért írtam, hogy nevezd át, hogy azért legyen meg biztos ami biztos
    De Steam indításnál létrehozza úgyis.
  • elitehun
    Akkor nevezzem át vagy töröljem?
  • elitehun
    Ja és nem dob ki semmi hibaüzenetet
  • rage
    Lődd ki, nevezd át a clientregistry.blob filet valami másra, majd indítsd el újra.
  • elitehun
    Hello!
    Vmi gáz van a steamemmel, amikor elinditom egyszerűen nem akar elindulni. Feladatkezelő azt mutatja hogy fut, de nem csinál semmit. Már egyszer újraindittottam a gépet, valaki pls segitsen.
  • darkling
    Náalm meg dollárban mutat mindent.
  • Rage47
    szokott ilyet
  • ratgab
    Nálatok sincs kapcsolat a Steam-mel? Hirtelen offline lett...
  • ratgab
    Máshol július 4-ét emlegettek lehetséges kezdődátumként, amit én ésszerűnek is tartok (július 4: Függetlenség napja Amerikában), de végülis tökmindegy mikor lesz csak legyen!