34737
  • Trubi15
    De letudta ö is tölteni csak nem engedi hogy bárkit is felvegyen barátnak a steamen. Nekem eredeti haveromnak is eredeti. És másnál feltudott venni barátnak. Csak ennél a haveromnál nem :D
  • pointer4
    Akkor miért nem töltitek mindketten úgy? :D Főleg az ingyenes játékokat :D
  • TheGrinder
    Van crackelt steam, ahol azt írja, hogy megvan az összes játék az accodon és "letod" tölteni.
  • byzhouse
    steamet mióta lehet letölteni torrentről? :DDD
  • Trubi15
    Hát nincsen eredeti accountja.
  • Guren
    "csak neki nem eredeti a steam"

mi
  • Trubi15
    Sziasztok 1 olyan problémám lenne, hogy haverommal akarok játszani az Alien Swarm-al csak neki nem eredeti a steam... Az van, hogy hiába vesszük fel nem tudja elfogadni semmi.... Nem lehet az accountján felvenni barátot se. Mással próbáltuk ugyan ezt és nála működött. Mi lehet a probléma?
  • lalakov
    Fogalmam sincs , nem próbáltuk.
  • Ry0K3N
    szerencsések vagytok, én el nem tudom mondani még eredeti játéknál is mennyi szopás volt vele, apropó rome total war megy vele? mert a baromi jó netportok miatt ismerőssel nem tudunk játszani a steames eredeti példányunkal (egyszerűen nem látjuk egymást és directen sem lehet csatlakozni)
  • lalakov
    Köszönöm, működik. Már megszoktuk, eddig minden játékunk ment.
  • Ry0K3N
    ha használod te is a hamachit és ugyanaz a verziószáma a játéknak akkor igen, de ha tudjatok használjatok tunglét, a hamachival mindíg gebasz volt akármikor csak használtuk tundgle eddíg 100% os és meglepő módon a heroes 3 is ment vele amit sosem gondoltam volna
  • lalakov
    Lehetséges az, hogy a Steames játékomhoz, ami támogatja a Lan-t csatlakozzon valaki Hamachi segítségével(egy tört játékkal)?
  • MerlinW
    Tudjuk, ott a fejlécben:)
  • lalakov
    A Brink-kel a hétvégén ingyen lehet játszani.
  • byzhouse
    nekem 30 játék :D
  • byzhouse
    1, viccből írtam 2, trade,ha nem ingyenesek :)
  • MerlinW
    Nem lehet küldeni. Automatikusan a profilodba kerülnek, akár játszol TF2-vel, akár nem.
  • byzhouse
    tf2 promo cuccokat küldhetitek :D
  • Guren
    ingyenes, de van benne mikrotranzakció
  • Fabio Capello
    Ha a SN-re gondolsz, nem látok semmi különlegeset, sőt már a dealt sem mutatja nálam

A Falloutra, nyilván nem erre a 25%-ra gondolok, ezt minden akciónál belövik, hanem ha valami nagyobb százalékban (50,60,80) - ergo ha olyan 5-7 ojró környékére megy. Persze nem mintha számítana :P
  • artschi
    Igen, mert olcsóbban kapod meg, mint rendes áron.
  • Renátó1985
    ha megveszem a Rage-et elővételben most levonja ?
  • Renátó1985
    elolvastad?
  • Fpocok
  • Fabio Capello
    Weekend deal - Spiral Knights LOL, az F2P :D

Persze ilyenkor megyek nyaralni, és le merem fogadni, hogy le lesz akciózva rendesen a Fallout, ami régi vágyam :/
  • Ry0K3N
    Nem verték nagy dobra de a Bethesda cuccok is le vannak árazva, Fallout-Oblivion pölö
  • Jim Morrison
    nem talalom :/ linkt plz:)
  • zzeN
    Jaa, okéééé:)
  • MerlinW
    Tudjuk (mármint a Bounty-t), a topikfejléc a Steam-ről frissül:)
  • zzeN
    Mai Steam: 75%-os akció a King's Bounty-kon.

Aug. 8-tól pedig QUAKECON 2011 Steam Sale -- Four Days of Special Deals
  • Madmano
    Igen,én "butuska"akkor azt a mailcímet használtam.Aztán,mivel nem játszottam azzal a játékkal,nem is foglalkoztam a Steam-mal sem.A játékot pedig(Modern Warfare2) nem a Steam-ról vettem,hanem dobozos verzióban.Csak az aktiváláshoz,illetve a használathoz kellett a Steam.
  • bon
    Én is minden vásárlást után kinyomtatom a számlát és elrakom a többi közé, de az email postafiókomban is külön el van tárolva egy mappába.
  • Jaka923
    Én nem fújom fel ennyire, ha gond támadna, elküldeném a cirka 50 kulcsot, bőven elég lenne. Amúgy sem néznék végig egyenként a terjedelmes listát.
  • MerlinW
    Úgy vettem ki, hogy az előző netszolgáltatójának mail-címét használta (butuska). Azt pedig csak előfizető használhatja.
  • MerlinW
    Azt mondom:) Mind ki van nyomtatva, digitálisan archiválva (+gmail is tárolja, amíg van google), esetlegesen kulcsokkal megspékelve. Pont, hogy a 200+ játék miatt csinálom ezt, 5 játékkal bele sem sz@rnék:)
  • Fpocok
    ha megszűnt az email cím, akkor nem lehet ugyanazt létrehozni és valami emlékeztetőt küldeni oda?
  • Jaka923
    Mondd azt, hogy a már több, mint 200 steames játékod megvásárlása után egyenként kinyomtattad a számlát... Az én 170 játékkal rendelkező accountomon kb 50 dobozos verzió van aktiválva, amelyeknek meg van az aktiváló kulcsa. Hogyha valami folytán ilyen eset közbelépne, akkor elég lenne 10-20 kulcsot elküldeni a Supportnak, már elég bizonyíték lenne.
  • MerlinW
    Mail cím = account. Ha nincs meg a postafiókod ami meg van adva az steam fiókodhoz, akkor 90%-ban buktad az accountot. A maradék 10% esélyed akkor lehet, ha megvan az összes vásárolt játék számlája (ezekett is mail-ben küldik vásárlásonként), és elküldöd nekik minden más adatoddal együtt.

Mert ugye minden életrevaló ember lementi a számlákat (nem csak steam-en), kinyomtatja magának és szépen elteszi őket:)
  • MerlinW
    Nem lehet.
  • Madmano
    Sziasztok.Lenne egy olyan gondom,hogy régebben megvettem egy játékot,amit a Steam.en aktiváltam.Ez 2009-ben volt.Azóta másik net szolgáltatónál vagyok,az akkori email címemhez nem tudok hozzáférni.(Konkrétan meg is szünt,az az emailcím.Most a Team Fortress2-őt tőlteném le az accountomra,de nem tudom,meg lehet-e oldani az email cím cserét a régi cím nélkül.......