34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Trubi15 #3086 De letudta ö is tölteni csak nem engedi hogy bárkit is felvegyen barátnak a steamen. Nekem eredeti haveromnak is eredeti. És másnál feltudott venni barátnak. Csak ennél a haveromnál nem :D -
#3085 Akkor miért nem töltitek mindketten úgy? :D Főleg az ingyenes játékokat :D -
#3084 Van crackelt steam, ahol azt írja, hogy megvan az összes játék az accodon és "letod" tölteni. -
#3083 steamet mióta lehet letölteni torrentről? :DDD -
Trubi15 #3082 Hát nincsen eredeti accountja. -
#3081 "csak neki nem eredeti a steam"
mi -
Trubi15 #3080 Sziasztok 1 olyan problémám lenne, hogy haverommal akarok játszani az Alien Swarm-al csak neki nem eredeti a steam... Az van, hogy hiába vesszük fel nem tudja elfogadni semmi.... Nem lehet az accountján felvenni barátot se. Mással próbáltuk ugyan ezt és nála működött. Mi lehet a probléma? -
#3079 Fogalmam sincs , nem próbáltuk. -
Ry0K3N #3078 szerencsések vagytok, én el nem tudom mondani még eredeti játéknál is mennyi szopás volt vele, apropó rome total war megy vele? mert a baromi jó netportok miatt ismerőssel nem tudunk játszani a steames eredeti példányunkal (egyszerűen nem látjuk egymást és directen sem lehet csatlakozni) -
#3077 Köszönöm, működik. Már megszoktuk, eddig minden játékunk ment. -
Ry0K3N #3076 ha használod te is a hamachit és ugyanaz a verziószáma a játéknak akkor igen, de ha tudjatok használjatok tunglét, a hamachival mindíg gebasz volt akármikor csak használtuk tundgle eddíg 100% os és meglepő módon a heroes 3 is ment vele amit sosem gondoltam volna -
#3075 Lehetséges az, hogy a Steames játékomhoz, ami támogatja a Lan-t csatlakozzon valaki Hamachi segítségével(egy tört játékkal)? -
#3074 Tudjuk, ott a fejlécben:) -
#3073 A Brink-kel a hétvégén ingyen lehet játszani. -
#3072 nekem 30 játék :D -
#3071 1, viccből írtam 2, trade,ha nem ingyenesek :) -
#3070 Nem lehet küldeni. Automatikusan a profilodba kerülnek, akár játszol TF2-vel, akár nem. -
#3069 tf2 promo cuccokat küldhetitek :D -
#3068 ingyenes, de van benne mikrotranzakció -
#3067 Ha a SN-re gondolsz, nem látok semmi különlegeset, sőt már a dealt sem mutatja nálam
A Falloutra, nyilván nem erre a 25%-ra gondolok, ezt minden akciónál belövik, hanem ha valami nagyobb százalékban (50,60,80) - ergo ha olyan 5-7 ojró környékére megy. Persze nem mintha számítana :P -
#3066 Igen, mert olcsóbban kapod meg, mint rendes áron. -
Renátó1985 #3065 ha megveszem a Rage-et elővételben most levonja ? -
Renátó1985 #3064 elolvastad? -
#3063 -
#3062 Weekend deal - Spiral Knights LOL, az F2P :D
Persze ilyenkor megyek nyaralni, és le merem fogadni, hogy le lesz akciózva rendesen a Fallout, ami régi vágyam :/ -
Ry0K3N #3061 Nem verték nagy dobra de a Bethesda cuccok is le vannak árazva, Fallout-Oblivion pölö -
#3060 nem talalom :/ linkt plz:) -
#3059 Jaa, okéééé:) -
#3058 Tudjuk (mármint a Bounty-t), a topikfejléc a Steam-ről frissül:) -
#3057 Mai Steam: 75%-os akció a King's Bounty-kon.
Aug. 8-tól pedig QUAKECON 2011 Steam Sale -- Four Days of Special Deals -
Madmano #3056 Igen,én "butuska"akkor azt a mailcímet használtam.Aztán,mivel nem játszottam azzal a játékkal,nem is foglalkoztam a Steam-mal sem.A játékot pedig(Modern Warfare2) nem a Steam-ról vettem,hanem dobozos verzióban.Csak az aktiváláshoz,illetve a használathoz kellett a Steam. -
#3055 Én is minden vásárlást után kinyomtatom a számlát és elrakom a többi közé, de az email postafiókomban is külön el van tárolva egy mappába. -
#3054 Én nem fújom fel ennyire, ha gond támadna, elküldeném a cirka 50 kulcsot, bőven elég lenne. Amúgy sem néznék végig egyenként a terjedelmes listát. -
#3053 Úgy vettem ki, hogy az előző netszolgáltatójának mail-címét használta (butuska). Azt pedig csak előfizető használhatja. -
#3052 Azt mondom:) Mind ki van nyomtatva, digitálisan archiválva (+gmail is tárolja, amíg van google), esetlegesen kulcsokkal megspékelve. Pont, hogy a 200+ játék miatt csinálom ezt, 5 játékkal bele sem sz@rnék:) -
#3051 ha megszűnt az email cím, akkor nem lehet ugyanazt létrehozni és valami emlékeztetőt küldeni oda? -
#3050 Mondd azt, hogy a már több, mint 200 steames játékod megvásárlása után egyenként kinyomtattad a számlát... Az én 170 játékkal rendelkező accountomon kb 50 dobozos verzió van aktiválva, amelyeknek meg van az aktiváló kulcsa. Hogyha valami folytán ilyen eset közbelépne, akkor elég lenne 10-20 kulcsot elküldeni a Supportnak, már elég bizonyíték lenne. -
#3049 Mail cím = account. Ha nincs meg a postafiókod ami meg van adva az steam fiókodhoz, akkor 90%-ban buktad az accountot. A maradék 10% esélyed akkor lehet, ha megvan az összes vásárolt játék számlája (ezekett is mail-ben küldik vásárlásonként), és elküldöd nekik minden más adatoddal együtt.
Mert ugye minden életrevaló ember lementi a számlákat (nem csak steam-en), kinyomtatja magának és szépen elteszi őket:) -
#3048 Nem lehet. -
Madmano #3047 Sziasztok.Lenne egy olyan gondom,hogy régebben megvettem egy játékot,amit a Steam.en aktiváltam.Ez 2009-ben volt.Azóta másik net szolgáltatónál vagyok,az akkori email címemhez nem tudok hozzáférni.(Konkrétan meg is szünt,az az emailcím.Most a Team Fortress2-őt tőlteném le az accountomra,de nem tudom,meg lehet-e oldani az email cím cserét a régi cím nélkül.......