34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#2923 Áhh elég volt ennyi. Felőlem linkelheted. én már két helyre beraktam, nem akarok balhét egyesektől, hogy reklámozok :D -
#2922 Hát én szeretem ha megveszek egy játékot és pár év múlva előveszem retroból akkor azt ne kelljen újra megvennem.
PS2-re is maradtak játékok, máig működnek.
Még jó hogy fizikai valójukban van egy fiókban, és nem digitálissan, mert már pár éve lenyelték volna. -
#2921 Amúgy ezt a hírt belinkelheted több helyre hogy többen is tisztában legyenek ezzel, szóval pofátlanság miket rá nem erőltetnek az emberre.
Az oké hogy csalsz és letiltanak, de hogy mert 2 évet pihensz ez durva, milyen jogon erőltetnek rád egy senki álltal el nem olvasott kisbetűs résszel olyan dolgot, ami a magántulajdonodat sértheti.
Ráadásul választási lehetőséget SEM hagyva az embereknek! -
gregtom6 #2920 Hy all megint!
Ilyen nagy leárazásos akciók mikor szoktak lenni? Azt tudom, hogy karácsony-szilveszterkor van többnapos, meg most volt egy-két hete. -
#2919 Két év múlva már a BF3 sem lesz sehol. -
#2918 Rosszul fogalmazott. -
#2917 24 hónap inaktivitás!!!
Vagyis ha 2 évig nem lépsz be a profilodba!!!!!!!
De a poén az hogy nincs választásod, mert csak Origin létezik külön nincs már EA downloader!!!
KIBASZOTT TALPNYALÓ GECI BANDA, de ez van 2 évig ne legyetek Origintől távól egyhuzamban!
Vajon miért nem veszek pc-re nagyon játékokat. Hát pl az ilyen szarságok végett.
Van 3200ft-os BC2 rajta, de többet egy fillért nem költök erre a szar rendszerre. -
#2916 Hát ha belépsz, és majd 2 évig nem használod az akkod Originen, akkor jah. annyi a gamenek. -
#2915 Ha használod? -
#2914 ennyit az Originről
ha használod, lőttek az eddigi EA játékaidnak -
#2913 Töröltem a hozzászólásait, téma lezárva. -
Renátó1985 #2912 fel akartam venni a srácot aki árulja itt az accountját 062020 steamen írtam is rá mikor online volt, hogy fogadja el csak meg akarom jobban nézi az accot és le is tiltott szóval csak óvatosan vele valami nem stimmel mert nem engedte megnézni -
#2911 ott mar kerestem, persze lehet, hogy vakoskodtam, mindesetre nincs meg ott.
pedig ott kene lennie, de nincs meg na :D -
Renátó1985 #2910 steamen honlapján bejelentkezve a közösség vagy community oldalon ami ezután van : http://steamcommunity.com/id/ -
#2909 bakker, tok lama kerdes, de nem talalom azt a steam id-t, amit ez ker.
hol lehet megtalalni ? -
#2908 -
#2907 egyszer volt itt a topikban egy link egy steam oldalra vagy mi, beirod az id-det és összeszámolja a játékaid aktuális össz értékét. -
#2906 Ezt egész pontosan hol lehet megnézni, hogy most mennyit érnek a játékaim? -
#2905 Jó ezt írtam le 2 hsz-al lejjebb kb hogy annak kb a 75%át merném elsőre elkérni nagyjából de többet nem lehet, vagy nehéz. -
#2904 Az egy dolog, hogy mennyi a vásárlási értéke annak, amik megvannak neki... az egy másik, mennyit adnak érte. -
#2903 Szerintem 550-570 eurot kidobna az ID-jére ahogy nagyjából végig néztem gyors a játékcímeket. -
#2902 75k mi? 75 kiló kenyér? :P
Megnézném azért hogy a steam mennyit mutat az ID-jére. -
#2901 Kevés lesz... valakinek 75k ért ajánlotta. -
#2900 Brutálissan egyszerű.
062020 szépen nézesse meg az ID-jét hogy a steam mekkora árat mutat a játékaira mostani árfolyamot nézve összesen és annak kb a 75%-át lehet reálisnak venni, és annyit megpróbálni kérni érte, többet úgyse kap. -
#2899 6001FT -
#2898 Ezt így soha az életben nem adod el az ÉRTÉKÉN.
Hiába ír neked BÁRKI bármekkora - számára ésszerű - összeget, az közelében sem lesz annak, mint amit TE tartasz elfogadhatónak.
Százezreket (de még tízezreket sem!) meg senki sem fog fizetni neked!
Adok az egészért 4.500 Ft-ot :)))))) -
#2897 Download Better, Stronger, Faster -
#2896 jól jöhenek még azok
én pl biztos felraktam volna az elmúlt pár évben is néha a régi doomjaimat ha nem sokfloppyn lenne :D -
#2895 Licitálunk? Akkor 6000 Ft. -
#2894 Akar konzolt venni nah :P -
#2893 Egyrészt ezt úgy hívják, hogy elővigyázatosság.
Másrészt te most tényleg abba kötsz bele, hogy valaki eladja a játékát, miután már nem játszik vele? Noooormális vagy? -
PunkZoli #2892 Én azokat nem értem akik külön accra regelin a dolgokat, meg, hogy eldöntik nem fognak játszani többet ezért adják el. -
#2891 nem mondta mennyit szeretne...
én külön megvennék néhányat de kb a 80% nekem felesleg azokért miért fizessek plusszba :P -
#2890 Sosem értem azokat, akik 3563636 millió játékot regelnek egy accountra, aztán meg próbálják eladni. Így biztos nem fogod eladni annyiért, amennyit szerinted ér. -
#2888 nincs rajta se CS, se HL
milyen steam account ez? -
#2887 5000ft? -
Renátó1985 #2886 kár, hogy nem lehet accountokat összevonni
-
#2884 Thx -
#2883 Egyatalan nyert valaki Mo.-n? -
#2882 Nem nyertem :S