34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
ratgab #3006 Mióta küld a STeam SMS-t? -
#3005 Steam jobb felso sarokban a fiok feliratra menj, es azon belul az aruhazi tranzakcioknal nezd meg.
Esetleg menj fel a bankod weboldalara es ott is nezd meg a tranzakciodat, bar ehez kell asszem 1 nap atfutasi ido. -
#3004 ok, most nem vásároltam semmit, csak jött egy sms, hogy 668 Ft-ért vettem vmit... olyan, mintha vki az én bankszámlaszámom használta volna vásárlásra... -
#3003 Elvileg amit vettél játékot ott kell lenni a listádba!Ha nincs itt írj a supportnak! -
#3002 nincs olyan lehetőség a Steam-nél, ahol meg lehet nézni, hogy mit vásároltam utoljára? -
#3001 jó vicc... még működik az acc-om... -
#3000 Volt egy accountod ennyi -
#2999 Kaptam most egy sms-t, hogy 668 Ft-ért vásároltam valamit Steam-en, de én vettem semmit sem... az mi a bánattól lehet?? -
#2998 Nem kell -
Madmano #2997 Sziasztok.kérdés,de újra fel akarom rakni a Steam-ot,a Team Fortress2 miatt.Leszedtem a Steam telepítőt a hivatalos oldalról.Kíváncsiságból főlnyomtam a Vírustotal-ra.Ott egy eSafe nevű csoda víruskergető jelzett rá.Kell ezzel foglalkoznom? -
#2996 Hát srácok, szégyellem magam helyettetek is:) -
#2995 Nekem a 0.3 volt a legalsó a határ, amit engedett -
#2994 Ja igen kiirta, de en nem vagyok geci. igy egy kicsit tobbet fizettem. -
#2993 lehet kevesebbért is csak ki fogja írni hogy egy köcsög spúrgeci vagy:D -
#2992 0,1 -
#2991 En 1 dollarert vettem,de proba keppen nezztem de nem engedte nalam 1 dollarnal kevesesebbet. -
#2990 ha megvetted, kapsz egy unique linket, arra kattintva lesz majd Steam és Desure kód, amivel tudod a játékokat regisztrálni. -
#2989 hogy regelhető? -
#2988 nem, de gondolom belehaltál volna, ha 90ft helyett 180-at adsz 5 játékért D: -
#2987 witnessgame 2.7k$ nem rossz -
#2986 50 Ft-tal én is támogattam a Humble Bumble-t :) -
#2985 most megkövezel,mert fél dollárt adtam nekik? =( -
#2984 csak kipróbáltam, nem fogok naponta 50 játékot 1 centért venni :) -
#2983 azért minimum 1 dollárt illik adni :C -
#2982 lol, megkaptam 1 centért :DD -
#2981 Humble Indie Bundle 3
mind az 5 játék regelhető steam alá, gondoltam ide is beszúrom :) -
#2980 Vagy parancssorba:
mklink c:\Program Files\Steam\steamapps d:\steamapps -
#2979 A lenti linkelésnél semmi sem egyszerűbb, de lehet az is egyszerű. Nem ismerem, nem tudom mit hogyan csinál. -
Solt #2978 Steam mover nem egyszerűbb? :) -
#2977 Vagy átmozgatod a steamapps könyvtárat a másik particióra, majd készítesz egy symlinket sé nem kell a Steam-et újratelepítened:
Készítesz egy .bat fájlt, majd beleírod:
set s="D:\steamapps"
set d="C:\Program Files\Steam\steamapps"
mklink /J %d% %s%
A fenti elérési utakat módosítod, elmented a fájlt, majd futtatod. Kész is vagy. -
#2976 Szedd ki a c:/Program Files vagy 64 bitesnél Program Files x86/Steam/steamapps mappát, vagyis a steam apps mappát MÁSOLD át valahová addig.
Ezután töröld le a Steam klienst a gépről.
Telepítsd újra, de a telepítéskor add meg hogy ne C:/.... legyen hanem mondjuk D:/.... csak a patrició betüjelét írd át!!!!
És ha megvagy a steamapps mappát visszamásolod a Steam könyvtárba!!!
Ha kell még több help szólj. -
pityke0211 #2975 Hali!
Tud valaki segíteni? A Steamet szeretném egyik partícióról egy nagyobbra áthelyezni, telepített játékokkal együtt. Megoldható ez anélkül, hogy mindent újra le kelljen töltenem?
Köszi -
#2974 "EA az még nagyobb szopás mint a steam" nekem mondod a steamen legalább tudok játékos nevet váltani, Viszont az Ea bizonyos játékainál pl Need for Speed(TM) Hot Pursuit szinte lehetetlen legalább is nekem azt mondta valaki. Ha bereggelted egy rossz Ea fiókodra akkor megszívtad:(
Az összevonást szerintem hiába csinálod meg én is úgy próbáltam kijavítani ezt a játékot de már nem fogadta el a másik mailcímet bejelentkezőnek mert a telepítőkódot már hozzárendeltem az előző címhez:(
Ügy hogy amíg nem lehet a játékban külön játékos nevet megadni addig megszívtam. -
SzocsA #2973 a company of heroes az EÁs játék? oda az öcsém csinált accot! :D -
#2972 EA az még nagyobb szopás mint a steam -
SzocsA #2971 EA topic nincs?
amúgy van EA accom régi felhasználó név kell hozzá csak nem tudom lefrissíteni hibát ír ki!
a company of heroes meg másik accon van ! össze lehet vonni a kettőt ha törlőm azt az accot és megadom a régire ha jó lesz az az acc! vagy egy kulcshoz egy akkot lehet hozzárendelni és kész?
arra a mailcímre akarom! -
#2970 Hmm :) gratula :) -
#2969 baaazd meeeeg :o grat... :( -
#2968 Sziasztok.
Aki szeretne vegyen fel Steamen.
Jó lenne nem csak külföldiekkel játszani ! :-) -
Rossi1 #2967 Ezt vágom...De nekem az a gyanús, hogy míg korábban egyszer-egyszer csinálta kb. havonta, most minden indítás előtt ez van...