34737
  • MerlinW
    Most hajnali 2 óráig.
  • Renátó1985
    a zeno clash nem írja a nyelveknél a magyart, de amúgy magyar felirat van ha valaki esetleg érdekel
    demoban nincs
  • FSpofon
    jó nyáron nem vágom a dátumokat ma is lehet aug 1
    csak kimásoltam vmit :D
  • Fpocok
    Az NEM ARRA vonatkozik... kéne értelmezni...
    A mai napig meg kell kapnod steamen az üzenetet. Ha nem kaptál, nem nyertél.
  • FSpofon
    Any mail in entry winners will be notified by August 1st 11:59 GMT.
  • DarkSector
    Meddig van esély a reményre? :)

Mikortól ne számítsunk már e-mail-re?
  • Fpocok
    Első ilyenem:
  • Daell Drow
    Nekem 10bol 9 jatek van a lista, ebbol tobb olyan ami csak egyszer szerepel. Amin elbuktam az hogy a 10ik a bejeweled 3, az nincs a listan hanem helyette a bejeweled twist van. es az is egyszer.

Kezdtem mar remenykedni, de aztan a 10ik lebuktatott. Szal viszlat Halooweenkor.
  • DarkSector
    Vagy a Steam-esek válogattak a gagyiszarok közt, mert ez vicc amilyen játékok a listán vannak, röhej hogy a nagy címekből is max 30 körül van, holott 1000 játékról beszélünk, amiből 10féléből lehet akár 100 darab ugyanolyan lehet.
  • Fpocok
    LOL... egy valaki megnyerte a HL2:DM-et... na most ki az aki egy ingyenes játékot rak wishlistre? Olyan, aki tudta, hogy ilyen lesz és így látja, hogy nagy esélye van nyerni :D
  • DarkSector
    Alien Breed 2
  • ratgab
    És erre nem jár legalább 1 ingyen játék, mint a Kenóban nullás találat esetén???
  • Fpocok
    Nekem bent van mindegyik. Remélem nyertem :D De úgysem :S
  • MerlinW
    Nem, te NAGYON nem nyertél:)
  • ratgab
    Nekem nincs benne, szóval nem nyertem!!
  • MerlinW
    Előbb írtam, hogy a Summer Camp csoportban.

"The Grand Prize Giveaway winners have been drawn! We are currently doling out the top 10 wishlisted games to each of the winners (unreleased games will be delivered to the winner at the time of their release.) Winners will receive their games through gift messaging by the end of today or July 14th 11:59 PM GMT. Any mail in entry winners will be notified byAugust 1st 11:59 GMT."

July 14th 11:59 PM GMT, nyári időszámítás van, tehát GMT+2-ben vagyunk azaz hajnali 1:59

Nem tudom hol olvastad, amit olvastál, hiszen ma volt a sorsolás:)
  • Fpocok
    Ezt hol olvastátok? Csak mert én azt olvastam, hogy aki eddig nem kapott emailt vagy magát a csomagot, az nem nyert.
  • MerlinW
    Kb..:)
  • DarkSector
    jah mert a játékok 95% fel van sorolva. :)
  • MerlinW
    Nekem benne van mind, de ez igaz a játékosok nagy részére is. Holnap reggel felkelsz, megnézed a levelesládádat és annyi:)
  • DarkSector
    nekem benne van ahogy néztem.
  • ratgab
    Nagyon egyszerű: Megnézitek, hogy a 10 wishlistes játékotok benne van-e a nyerteseknek kiosztott játékok listájában! Ha mind benne van van esély, ha 1 is hiányzik, akkor bukta!
  • DarkSector
    :)
    majd kiderül, hátha 10-el is nyerhetek. :)
  • DarkSector
    THX de pénzért nem kő. :)
  • MerlinW
    Simán benne lehetsz, hiszen csak egy-két millióan játszanak:) Igaz, valaki 50-70 jeggyel (minden jegy plusz részvétel, én is 27x voltam az ~50-100 milliós kalapban:))
  • DarkSector
    Jah pont most néztem énis a bot!!! 3 ticket-ért volt nemrég ingyen....
  • MerlinW
    Nem is lesz névsor, sosem volt. Nem publikus a személyiségi jogok miatt. Ha a nyertes kéri, akkor kiírják a nevét. A nyerteseket értesítik, oszt annyi,
  • Guren
    az, aki killing floor steampunk dlc-t
  • FSpofon
    itt van olcsó homefront ha nem vagy benne :)
  • DarkSector
    Homefront
    Dead Island
    Black Ops
    + DLC
    Modern Warfare 2
    +DLC
    Assassin Creed Brotherhood

úgy érzem benne vagyok a 100-ban. :)
  • DarkSector
    Melyik GYŐKÉR választ Zuma Deluxe-t???? :)
  • DarkSector
    Nekem állítsák is. :)

Van 8 Homefront, abból legalább 1 legyek én majd. :)
  • DarkSector
    Nem látom a névsort, csak a játékokat amiből darabszámra elszámolnak de névsor sehol.
  • DarkSector
    Jah akkor benézek de szerintem nem kell e-mail csak szemetszúr +10 játék! :)

Én tutira nem fogok nyerni, mivel brutáldrága cuccokat tettem a list-be. :)
  • MerlinW
    Jaja, a nyerteseket már kisorsolták, most állítják össze az ajándékcsomagokat.
  • MerlinW
    Természetesen a Summer Camp csoportban:)
  • DarkSector
    Hun?
  • PunkZoli
    de már kiírták, hogy milyen gamekat és mennyit nyertek
  • MerlinW
    Legkésőbb Kb 5 és fél órán belül minden Summer Camp győztes megkapja az email-t és az ajándékait.
  • Attila8805
    Köszönöm a válaszokat.
    De megoldódott.
    Először mikor újraindítottam a telepítést akkor felugrott egy ablak hogy re/installálom-e a pb-t amit előtte felrakott és amikor rányomtam hogy Yes akkor ugyan az történt de amikor kinyomtam akkor átlépte és tovább ugrott a telepítés a következő fázisba:)