34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3046 lya -
#3045 aug 14ig... -
#3044 ingyen minecraft :O -
#3043 Sziasztok.
Bocs ha volt már.
Át lehet valahogy állitani a steam-et, hogy dollárban vásárolhassak és ne eur-ban?
köszi -
Renátó1985 #3042 emailben amit küldtek linken megtalálod külön steam kódot is kérhetsz
jó, hogy szóltatok mert megvettem volna -
Murmur #3041 If you've already bought Humble Indie Bundle 3 before 10:30 AM PST this morning, just go to your download page and they will show up next to your other five games. -
#3040 Hogy lehet utólag megkapni? -
Murmur #3039 Igen, ők bemákolták. :) -
#3038 illetve ha már megvetted korábban a hármat, akkor is megkaptad a 2 játékait, akkor is, ha csak 1 centért vetted :) -
Murmur #3037 Ma sikerült tesztelnem. Elhoztam otthonról a steam könyvtáramat, előzőleg offline módba váltottam, a jelszó mentve volt. Felmásoltam egy szűz gépre, netkábelt kihúztam. Két játékkal próbáltam ki (Limbo, MTG : DotP 2012), futnak rendesen. :) Mondjuk lehet, hogy játékfüggő a dolog. -
Murmur #3036 Ajándék annyiért. :)
Kapcsolódó dolog: a Humble Indie Bundle 3 akció kibővült, most a Humble Indie Bundle 2 játékait is megkapod, ha az átlagösszegért (vagy drágábban) veszed meg a csomagot. Ez most $5.17, de emelkedni fog. :) -
#3035 Machinarium 1.87-ért. -
#3034 steam for mobile...hupsz -
#3033 facebookra igy sem ismerosom mindenki akit ismerek, most azokat akiket meg rosszabb esetben meg csak nem is lattam mienk jeloljem be? :D
mimdegy, STEAM MOBILE KELL ! -
#3032 mondd nekik, hogy csináljanak egy fészbúk acc-ot, az már van mobilra is -
#3031 értelme lenne. Jó lenne ha utolérném telóról a steamen lévő ismerőseimet, + azoknak sem lenne rossz akiknek monjuk war előtt leáll a gépe és szól gyorsal telóról nekik hogy mindjárt jön ne hiivjanak beugrót pl. -
#3030 Nálam, ez úgy működik, hogy átmásolod a Steam/steamapp/common-ból a játékokat, egy másik gépre, ahol már feltelepítetted a steam-et. Másolás után 1x kell az internet arra a gépre is. Belépsz a acc-ra, majd az átmásolt játékokat telepíted. Ilyenkor néhány perc alatt mivel a fájlok megvannak felteszi a játékot. Szerintem ilyenkor csak ellenőrzi, minden fájl meglegyen. Kilépsz, internet nélkül indíthatod offline-ban. -
#3029 Szerintem nem fog menni, mert steam-nek akkor is kell telepítve lennie a gépen és az nem egyenlő az átmásolással. -
Murmur #3028 Úgy gondoltam, hogy nem telepítem, csak átmásolom. :o -
#3027 tTlepítéshez kell a net, mert ellenőrzi az accoutot, utánna offlne módba rakható, kivéve olyan játéknál ami igényi a netkapcslotott, pl. drm miatt. -
Murmur #3026 Akkor mi értelme az offline módnak? :/ -
#3025 Net kell a hsználatához. -
#3024 majd ha lesz értelme -
#3023 Mikor fog már kijönni mobilra a steam? -
Murmur #3022 Kérdésem lenne. Alkalmanként szeretnék hazavinni egy-két steames játékot arra a gépemre, amelyik nincs netre dugva. Ha az "eredeti" gépemen mentve van a jelszó és offline mód van beállítva, akkor ha szimplán átmásolom a steam könyvtárat és átviszem a másik gépre, ott el fognak indulni a játékok? Ha nem, akkor esetleg van erre valami más lehetőség? -
#3021 Lehet fikázni, leszarom.
Magamtól sosem vettem volna, mert annyira nem érdekelnek a játékok. Adakozni meg max kéztől kézbe fogok.
Amúgy a srác, aki osztogatta, egy olyan arctól szerezte, aki buzi TF2-s sapkákért adta. Beszerzett tőle egy párat és ingyen továbbadta, ennyi a történet. -
Renátó1985 #3020 -
#3019 Nem tudtok olyan zombis játékot, ami Fallout Tactics stílusban, nézetben jászható? -
#3018 Erre nem is mondok semmit. Igazán megerőltető lett volna 150-200Ft-ot rááldoznod... -
#3017 Egy jó ember osztogatta a humble bundle kulcsokat steam fórumban... sikerült elkapnom egyet, illetve két haver, aki épp TSen volt velem, nekik is! -
#3016 Bloodlines akció, muhaaa, kosárba vele:) -
#3015 megnéztem tegnap, még nem írt semmit sem. Majd ma... -
#3014 bankod weboldalán nézd meg mit ír...
És reménykedj, hogy nem lett ellopva valahol a bankkártyaadatod... -
#3013 En regen a pcguru mele kaptam, ki is jatszottam. Tetszet is, annak ellenere hogy nem vagyok kaland jatekos fajta. -
#3012 Ennyiért dobozosban is megkapod. Igaz, hogy csak EVM-es, de akkor is. Pl. én 250 Ft-ért vettem a dobozost.
Mellesleg hogy tudom beállítani a magyar nyelvet a steames FEAR-ekben? Lehet, hogy az Optionsban van, de nem találtam a játékon belül. -
#3011 Runaway 3.40-ért, vétel. -
#3010 igen, rosszul írtam, banktól kaptam SMS-t. -
#3009 azt megtaláltam, köszi, ott a Humblebundle 3 volt a legutolsó, amiről tudok, más nincs. -
ratgab #3008 Lehet.... -
#3007 Gondolom a bankja küldte, hogy vontak le pénzt.