34737
  • byzhouse
    lya
  • tototto
    aug 14ig...
  • byzhouse
    ingyen minecraft :O
  • cikasz
    Sziasztok.
    Bocs ha volt már.
    Át lehet valahogy állitani a steam-et, hogy dollárban vásárolhassak és ne eur-ban?
    köszi
  • Renátó1985
    emailben amit küldtek linken megtalálod külön steam kódot is kérhetsz
    jó, hogy szóltatok mert megvettem volna
  • Murmur
    If you've already bought Humble Indie Bundle 3 before 10:30 AM PST this morning, just go to your download page and they will show up next to your other five games.
  • mooo
    Hogy lehet utólag megkapni?
  • Murmur
    Igen, ők bemákolták. :)
  • FZoleee
    illetve ha már megvetted korábban a hármat, akkor is megkaptad a 2 játékait, akkor is, ha csak 1 centért vetted :)
  • Murmur
    Ma sikerült tesztelnem. Elhoztam otthonról a steam könyvtáramat, előzőleg offline módba váltottam, a jelszó mentve volt. Felmásoltam egy szűz gépre, netkábelt kihúztam. Két játékkal próbáltam ki (Limbo, MTG : DotP 2012), futnak rendesen. :) Mondjuk lehet, hogy játékfüggő a dolog.
  • Murmur
    Ajándék annyiért. :)
    Kapcsolódó dolog: a Humble Indie Bundle 3 akció kibővült, most a Humble Indie Bundle 2 játékait is megkapod, ha az átlagösszegért (vagy drágábban) veszed meg a csomagot. Ez most $5.17, de emelkedni fog. :)
  • zzeN
    Machinarium 1.87-ért.
  • Jim Morrison
    steam for mobile...hupsz
  • Jim Morrison
    facebookra igy sem ismerosom mindenki akit ismerek, most azokat akiket meg rosszabb esetben meg csak nem is lattam mienk jeloljem be? :D
    mimdegy, STEAM MOBILE KELL !
  • artschi
    mondd nekik, hogy csináljanak egy fészbúk acc-ot, az már van mobilra is
  • Jim Morrison
    értelme lenne. Jó lenne ha utolérném telóról a steamen lévő ismerőseimet, + azoknak sem lenne rossz akiknek monjuk war előtt leáll a gépe és szól gyorsal telóról nekik hogy mindjárt jön ne hiivjanak beugrót pl.
  • Zeller01
    Nálam, ez úgy működik, hogy átmásolod a Steam/steamapp/common-ból a játékokat, egy másik gépre, ahol már feltelepítetted a steam-et. Másolás után 1x kell az internet arra a gépre is. Belépsz a acc-ra, majd az átmásolt játékokat telepíted. Ilyenkor néhány perc alatt mivel a fájlok megvannak felteszi a játékot. Szerintem ilyenkor csak ellenőrzi, minden fájl meglegyen. Kilépsz, internet nélkül indíthatod offline-ban.
  • bon
    Szerintem nem fog menni, mert steam-nek akkor is kell telepítve lennie a gépen és az nem egyenlő az átmásolással.
  • Murmur
    Úgy gondoltam, hogy nem telepítem, csak átmásolom. :o
  • bon
    tTlepítéshez kell a net, mert ellenőrzi az accoutot, utánna offlne módba rakható, kivéve olyan játéknál ami igényi a netkapcslotott, pl. drm miatt.
  • Murmur
    Akkor mi értelme az offline módnak? :/
  • bon
    Net kell a hsználatához.
  • Guren
    majd ha lesz értelme
  • Jim Morrison
    Mikor fog már kijönni mobilra a steam?
  • Murmur
    Kérdésem lenne. Alkalmanként szeretnék hazavinni egy-két steames játékot arra a gépemre, amelyik nincs netre dugva. Ha az "eredeti" gépemen mentve van a jelszó és offline mód van beállítva, akkor ha szimplán átmásolom a steam könyvtárat és átviszem a másik gépre, ott el fognak indulni a játékok? Ha nem, akkor esetleg van erre valami más lehetőség?
  • Fpocok
    Lehet fikázni, leszarom.
    Magamtól sosem vettem volna, mert annyira nem érdekelnek a játékok. Adakozni meg max kéztől kézbe fogok.
    Amúgy a srác, aki osztogatta, egy olyan arctól szerezte, aki buzi TF2-s sapkákért adta. Beszerzett tőle egy párat és ingyen továbbadta, ennyi a történet.
  • Renátó1985
  • Prince23
    Nem tudtok olyan zombis játékot, ami Fallout Tactics stílusban, nézetben jászható?
  • MerlinW
    Erre nem is mondok semmit. Igazán megerőltető lett volna 150-200Ft-ot rááldoznod...
  • Fpocok
    Egy jó ember osztogatta a humble bundle kulcsokat steam fórumban... sikerült elkapnom egyet, illetve két haver, aki épp TSen volt velem, nekik is!
  • MerlinW
    Bloodlines akció, muhaaa, kosárba vele:)
  • artschi
    megnéztem tegnap, még nem írt semmit sem. Majd ma...
  • kifli
    bankod weboldalán nézd meg mit ír...

És reménykedj, hogy nem lett ellopva valahol a bankkártyaadatod...
  • Daell Drow
    En regen a pcguru mele kaptam, ki is jatszottam. Tetszet is, annak ellenere hogy nem vagyok kaland jatekos fajta.
  • totyak
    Ennyiért dobozosban is megkapod. Igaz, hogy csak EVM-es, de akkor is. Pl. én 250 Ft-ért vettem a dobozost.

Mellesleg hogy tudom beállítani a magyar nyelvet a steames FEAR-ekben? Lehet, hogy az Optionsban van, de nem találtam a játékon belül.
  • zzeN
    Runaway 3.40-ért, vétel.
  • artschi
    igen, rosszul írtam, banktól kaptam SMS-t.
  • artschi
    azt megtaláltam, köszi, ott a Humblebundle 3 volt a legutolsó, amiről tudok, más nincs.
  • ratgab
    Lehet....
  • Fpocok
    Gondolom a bankja küldte, hogy vontak le pénzt.