34737
  • Fpocok
    Nem tudod megcsinálni.
    6 perc után minden játék kifagyott.
    Majd később megpróbálom újra.
  • gosumofo
    10 ellenfél megölésében kell segédkezned, vagy sebezni vagy a társad gyógyítani, de utoljára másnak kell beleütni amitől meghal.
  • RoboKutya78
    skacok mit kell teljesíteni ebbe a játékban hogy meglegyen a szenem? Rise of Immortals
    privben ha lehet a választ köszi
  • gosumofo
    fogalmuk sincs a bejelentés előtt árakról, diablo 3 pár hónapja még 6k-ért volt kiírva.
  • Fabio Capello
    13k preorderben a dota2 g2playen O.o
  • grebber
    És nekem onlinenak kell lennem? Mert semmiféle ilyen opció nincs seholse!
    1 gépen nemtudok 2 fiókkal belépni?
  • DarkSector
    A barátlistán a haverod nevén jobbegérgomb, majd a meghíyás tárgycserére opció, ekkor neki kiugrik egy chat ablak ahol kattintson a szürke csikra.

Ezután bejön a tárgycsere, kiválasztod a kategóriát...(a kupon a steam kategóriában lesz) és a bal gombbal megfogod és behúzod a rublikába...

De neked is kell adnod neki valamit!!
    Ha kamu cucc kell akkor van a Siral Knights-nál ilyen szar valami abból sok van 1-et adhatsz neki.
  • gosumofo
    Hát lehet nem bírják a serverek, nekünk éjjel vmikor 3 körül ment miután este meghalt :)
    Mmeg lehet csinálni ezt bármikor az akció végéig, nem feltétlen ma kell.
  • Fpocok
    Ja... csak 10 perc után eddig 3ból 3 játék fagyott ki.
  • gosumofo
    friends jobbklikk trade
  • gosumofo
    Nem olyan nehéz, 3v3 AI elleni játékban simán összejött mindhármunknak.
  • grebber
    Haverom kapott -25%-os valve és sega kupont,de nem érdekli.Hogy tudja nekem átadni?
  • ollie
    Nem a valvésok találják ki a feladatokat, legfeljebb annyit mondanak a fejlesztőknek, hogy ne legyenek túl könnyűek. De ezt is kétlem, mert nem egy olyan achie volt már, ami játékban pár perc volt megcsinálni.
  • Prince23
    Ne foglalkozzatok vele, ennyi :)

A valvés srácok direkt nehéz kihívásokat osztanak ki, hogy idegesítsétek fel magatokat :D pláne Immortals , lol
  • Fpocok
    Fasz buzi immortal.
  • gosumofo
    Hát ebayen is faszok az emberek, a magyarok meg méginkább.
    Ennyire ne legyen már függő senki egy meg nem jelent játékra hogy ennyit rákölt, jövő év elején úgyis mindenkit behívnak majd a betaba.
  • Fpocok
    JAJJ FASZOM EZ AZ IMMORTÁL, KIBASZOTT LAGG.
    Ráadásul miért assist? Így senki nem fogja killing blowoni és elszalad ellen.
  • Fabio Capello
    "üres a pénztárcám :/ :("

Ahhoz képest, hogy ebayen harminc dodó, idehaza meg 6-8 ezerért árulják, elég keresztény, de ott is le van írva, hogy nyitott vagyok az alkura, amíg még ma elmegy.

A kereszténységet meg letudtam azzal, hogy tegnap három játékot ajándékoztam el :)
  • gosumofo
    ha fizetős lesz akkor nem kapnak semmit a betasok valami achin vagy ingame bolti cuccon kívül. de valószínüleg ingyenes lesz.
    4500ért.. hát nem vagy túl keresztény.
  • Fabio Capello
    igen, beta access, azt nem tudni még, hogy a bétások kapnak e véglegeset is, pletykálnak róla, hogy lehet hogy így lesz.

Ha valaki érdeklődik, annak felhívom a figyelmét, de sajnos kifogytak a karakterek a hirdetésből, nem fért ki :D
  • ollie
    A DOTA2 csak béta, nem? Mert a végleges DOTA2-t attól még majd meg kell venni, vagy tévedek?
  • Fabio Capello
    kulcsokat soha nem is árulnék, ezek mind legit, giftpile-ból esett dolgok :)
  • PunkZoli
    azaz, ha gift akkor ok, de kulcsot nem korrekt árulni
  • Fabio Capello
    Elvileg a steam beregelte az összes leakelt kulcsot, ez meg gift pileos ufficsálé anyag :P :D
  • PunkZoli
    dirt 3 at szerintem ne hirdess, nekem volt vagy egy hétig ingyen :D
    vmi kurvasok kulcsom volt nekem is, csak leszedték az accról utána... nem bántam mert egy kibaszott szar játék
  • Fabio Capello
    Nem szoktam self-reklámot csapatni, de ezt berakom, hátha érdekel valakit: eladó játékok

Kíméljetek meg a "dehátingyen" hozzászólásoktól, karácsony van és üres a pénztárcám :/ :( És olcsón adom :P
  • Daell Drow
    En 16 perc alatt megcsinaltam, nem nehez az. Ne a nyeresre menj, meg a puskas torpevel legyel. Azzal konnyu, loj meg egy ellenet, aztan hagyd. Majd mas leszedi es jon az assist.
  • cs1rk3
    Űristen ez a Rise of Immortal ban szenvedek má 2 órája de nem jön az assists plusz még erre megszakad az invitel és most már nem is enged Pvpzni mert leléptem a játékbol há Lol
  • RatBaG #4219
    eddig 4 szén meg egy 50%-os valve kupon... fantörpikus
  • wesker24
    Meg csináltam a PAM achit erre csak szenet ad ! Pffh !
  • gosumofo
    ajándék lónak...
  • Daell Drow
    Vazze, hany jatekod van mar igy? En is ma craftoltam, es egy nagy budos szar kupont kaptam. Meg olvastam ph-n, ma szinte mindenki csak kupon craftolt. Gabet jo segbe kell rugni mar, crafter azert nem kupont kell osztogatni. Mar a konyokomon jon ki a kupon.
  • Lokker
    Vagy a hivatalos oldalon vagy pedig a játékban van egy Register here! gomb és ott, de jelenleg nem elérhető a regisztrációs oldal, legalábbis nállam.
  • TheGrinder
    Rise of Immortalsban hol lehet regelni? Vicces egy kicsit, hogy regelni sem tudok és még a steam accommal sem lép be fasza.
  • Optimus Prime
    Mindenkinek az a nagy cím, ami számára kedves, fontos.
  • somdav95
    Tegnapiból az F1 2011 nem tűnt rossznak, megvettem, majd kipróbálom g27-el, kíváncsi vagyok rá... Mai meg mass effect 1-2, plusz a limbo se tűnik rossznak :) Nemsokára karácsony, lesznek itt nagy címek úgy érzem..
  • lalakov
    Másban is ilyen mázlista vagy?
  • Optimus Prime
    Frissítve Alul ott vannak a Steam Community achik is.
  • Fabio Capello
    Craftból: Dota2 és Tropico 4, megint szerencsés napom volt.
  • Lokker
    Ez a Toki Tori-s accsi eléggé kikészített :D nem volt olyan egyszerű mint ahogy kinéz. :D