34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#4287 RoI accountot elkérhetném valakitől, aki már begyűjtötte vele az acsiját? -
#4286 egyszerre csak egy használható majd fel.
Sector: mégis kéne az az ebayes téma. -
#4285 szerezz 20 darab 33%osat vedd meg a legdrágább játékot velük és még a valve fizet neked :))) .... nem hinném -
#4284 A Valve kuponokból majd felhasználható egyszerre 3 kupon? 25+33+33?
vagy egyszerre csak egy kupont lehet felhasználni egy játák kapcsán.... -
#4283 ketten jönnétek még kiszedni a Rise of Immortals acsit? -
#4282 #4278 -
#4281 Ki kell bontani. Azt az egyik egy Valve complete packot dob ki... -
#4280 Mi az a Steam gift feliratos cucc az inventorydban? -
#4279 Spiral Knights tárgyakért vinném a Valve Complete packot :D vagy az egyik giftet.
Év üzlete ne hagyd ki :D -
#4278 felesleges csomagolni, tudom mik azok, egy HL2, egy HL2EP1 és a Valve Complete pack :D -
#4277 a 3 steamgiftet kicsomagoltad már? kíváncsi vagyok mit kapsz -
#4276 3 van, a többi anyagot vagy tradeből szerzem, vagy pedig middlemanként leveszem a sápomat a sok kisacc gyártótól :D
semmi és semmi... egyszerűen nem megy el semmi játék :/ -
#4275 Nekem csak 3.
De olyan accountra van szükség tudtommal amibe vettél már legalább 1 játékot. -
#4274 Biztos sok akkontod lehet steamen :D -
#4273 Küld át nekem GIFT-be megnézem hogy igaz-e...:D
Viccet félretéve a srác mutatta ugyanezt a screenshotot, és neki kevesemm cím volt...Portal játék nem is volt közte. -
ez a sajátom, itt bennevan. -
#4271 Az egyik srác nyert ilyen packot egy forumban és nem volt se Portal 1 sem Portal 2. -
#4270 benne van. -
#4269 A Valve Complete packban van Portal 2. -
#4268 Átvitt értelemben.
Hogy a cs meg HL1-2 iilyen régi szarokat adnak. Már 200x végigjátszotta mindenki, és szerintem nincs olyan teremtmény, aki a HL packokból ne birtokolna valamiket, annyi HL akcio volt már fingé-hugyé hogy szinte csak az új regeknek számít ez valamit.
Bezzeg ha lenne benne pl egy Portal 2. -
PunkZoli #4267 de gáz! egy normális 2ds játékot nem tudnak csinálni :D -
#4266 Na direkt megnéztem, a Valve Complete Pack-ban 24 játék van, és mindegyik 3D-s. -
#4265 Öööö, érdekelne, hogy hány 2D-s játéka van a Valvénak... -
PunkZoli #4264 23 van, utalás nem megy hétvégén ,ha jól emlékszem, ez mindenképpen szopó
ha most csinálsz egy paypalt ugyanott vagy a hétfőkeddi payp kártya verifyal -
#4263 mert még szeretném beleinvesztálni a karácsonyi ajándékokba a befolyó pénzt, ezért fontos pl. a befizetés / megfelelő bank :)
Ebay max úgy működne, ha valaki vállallja azt, hogy közreműködik az eladásban, ő maga paypalra kapja a pénzt, és az összeget meg elutalja/befizeti magyar számláról nekem, persze valamennyi százalékért a fáradozásaiért... :)
A pénzt nagy úr, és nekem elég sürgős most... :( -
PunkZoli #4262 tényleg, miért nem ebayen adod el?
segítek, ha kell -
#4261 A Valve szar nekem nem kell, a könyökömön jön ki a sok retek 2d-s szar...
HL 2 meg a komolyabb cuuccok már 10 példányban megvannak.
A Portal játékokat meg nem tették a pakkba.
Szóval azt dugják fel maguknak... -
#4260 Sokkal nagyobb az esély. Nem mindenki játszik, a legtöbben meg max megnézik az ingyenes achiekat, és azok közül sem kap mindenki szenet, mert a kupon a leggyakoribb...
Továbbá a végén összesen 1151 embert sorsolnak ki, ami nem kevés, persze ebből 1000 "csak" Valve Complete packot kap, ami azért is vicces, mert ez már eleve több játék, mint 10. -
#4259 Na sikerült van két kuponom!! Aki úgy érzi van felesleges kuponja és nem használná fel én igényt tartok rá. -
#4258 Én nem is szándékoztam megtartani. A craftolás és a csere között vacillálok nem pedig a megtartás és craftolás vagy csere közt. Ezt azért én is felmértem, hogy a nyerési esélyek elég csekélyek :). -
#4257 Azért nagy dilemma, kraftolni, és nagy eséllyel kaphatsz játékokat, vagy 10 millió emberből hogy te légy a sorsoláson az az 1 akinek adnak wishlist-et...
Hát nagyoon nehéz a kérdés...:D -
#4256 Én azon filózom, hogy mit érdemes kezdeni a szénnel. Craftolni vagy megpróbálni elcserélni játékra. Utóbbi nem olyan egyszerű, bár ki lehet fogni jó dolgokat és jó partnereket: 85 szénért Skyrim? :D -
#4255 Nem tudsz egy gépen 2 fiókkal belépni. És nem kell mindkét félnek adnia valamit, elég csak az egyiknek. -
#4254 Én elfogadok szenet ha valakinek hózza a zsebét. :P -
#4253 Lehet számít mit cserélsz. Én egy gift játékot adtam oda. Bár a Steam is úgy reklámozza, hogy pl. a szenet is csak úgy odaadhatod a semmiért, pontosabban csak azért, hogy nőjön a karmád :). -
#4252 Nekem van Valve -33% és Bastion -50% ha kell. -
#4251 Jah nekem nem engedte így... -
#4250 Cserénél nem kell mindkét félnek feltétlenül ajánlani is valamit. Nem rég cseréltem így, hogy én nem kértem semmit, hanem csak átadtam a cuccot. -
#4249 Oké. Remélem lesz majd valami jövő év első negyedébem valami olcsó Total War azt arra ellököm ezt a 25%-os cuccot! -
#4248 Naná hogy online kell lenned.
1 gépen nem biztos.
De 1 routerre kötve 2 gépen igen.