34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#4327 Szar Spiral Knights szarokból kell cserélni...:D -
Richard90 #4326 Szerintetek ha letöltöm az Audiosurf demoját... akkor azzal is meg lehet csinálni a feladatot? -
K Ace #4325 2mbit-el azaz -
K Ace #4324 Érdekes nekem jön 2mb el a cucc. -
#4323 az idő, drága Watsonom, az idő. Holnap karácsony, korán fekszem :D:D:D -
#4322 Szenet szenért kell cserélni... legegyszerűbb. -
Richard90 #4321 Csere. Az inventory-n (tárgyalón) belül tudsz cuccokat cserélni. Pl szenet, kupont, spiral knightos pénzt stb. By the way.. nem kell valakinek Valve-s kupon? (50% ,33%) -
#4320 Ne légy türelmetlen, te ígyis-úgyis megkapod a napi ajándék játékodat! :) -
luckyboi #4319 trade az mi? -
#4318 Eye az elég olcsó, jó kis multi úgy hallottam.
STEAM TRADE viszont meghalt :D -
#4317 Jah. -
luckyboi #4316 Hamar unalomba fullad a kezdeti érdekes kezelés megszokása után. -
#4315 trade? komolyan? szerintem mindenki csinálta már legalább egyszer, és ezzel csak azt érték el, hogy a teljes trade rendszer lehal... zseniális, mondhatom. -
Richard90 #4314 Hali!
Nem véletlenül :D Most csúcsforgalom van a Steam-en. Az inventory be se jön. -
#4313 lassan is fog, rengetegen rámennek ilyenkor az akcióra :) próbálj türelmes lenni ( nem könnyű ) -
#4312 egyet értek!
viszont, szemezek egy from dust nevű játékkal. érdemes megvenni? jó ez az ár, mit gondoltok? -
#4311 Nem csoda, még trade-elni sem lehet... -
luckyboi #4310 Dirt 3at mevettem de nagyon lassan jöööön! -
#4309 Horseshoe Curve Expansion Pack-al együtt 3,5 euro.. Megveszem, nagyon nem veszítek akkor se ha nem tetszik :) -
K Ace #4308 A végállomástól végállomásos gyorsvonatos küldik igen. De mikor kocsikat kell rendezni egy hatalmas pályaudvaron, meg tehervonatokat összeállítani az kifejezetten szórakoztató, meg nehéz is. -
#4307 Az ára elég jó... De a játék maga?! Nem halál unalmas? -
K Ace #4306 train simulator megvéve. -
#4305 avp bezsákolva map packokkal :) -
Ry0K3N #4304 ez megint lóf*** -
Ry0K3N #4303 az majd holnap lesz :D biztos megint valami indie leárazás vagy valve játékok amik mindenkinek megvannak már -
Gabor113 #4302 Nekem sikerült, de csak böngészőből. Így is sokáig tart, de legalább sikerül.
https://registration.riseofimmortals.com/Registration/ -
#4301 holnap kari .. nem biztos.... -
#4300 Újabb foskupacot kapunk ugyis! -
#4299 Sziasztok
Tudna valaki segíteni abban hogy hogy tudnék aktiválni 1 játékot ami nincs fent a Retail CD Key listán. Történetesen a FEAR 1 és annak kiegjéről lenne szó. A segitségeteket előre is köszönöm -
#4298 10 perc és indul a balhé, öveket bekötni! :D -
Lokker #4297 Esetleg akinek van hozzá accountja és már nem használja az privátban elküldheti. Nagyon megköszönném. :) -
#4296 Nekem sajnos nem! Épp ezért akartam én is írni. -
Lokker #4295 Van akinek tegnap este óta sikerült regisztrálni a Rise os Immortals-hoz account-ot? -
#4294 Kaptam accot, de nem adja meg automatikusan. -
#4293 én bízom benne hogy Saint's Row 3at kapok XDD -
#4292 Ha kapsz mástól írd már meg, hogy megkaptad-e automatikusan az achiet, vagy megint meg kellett csinálni. -
gosumofo #4291 Én 30%-os oddworld kupont kaptam :) de teljesen random. -
#4290 tudom , én szerencsére összekapartam még azt a 2 embert .... nemsoká meglesz .... remélem nem kapok érte szenecskét -.-""" -
#4289 De nem tudok regisztrálni, mert meg van pusztulva az oldal. :) -
#4288 csinálj egyet gyere kiboostolni és akkor már scak 1 ember kell
randomba nehéz megcsinálni....