34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#4407 valakinek van valami ötlete, miért nem kapom meg a karácsonyi achivementet defcon-ba? Kinyírom amikulást, de nem kapok semmit :(
-
gosumofo #4406 ha már átvette akkor nem. -
Richard90 #4405 Ha elküldtem egy adott e-mail címre az ajándékot... akkor azt vissza lehet vonni? Ugyanis szerintem visszavontam, de amikor újra el akarom küldeni, azt írja, hogy nincs ilyen ajándék. o.O -
#4404 :D -
#4403 ááá, szenet úgyis beolvasztanám aztán ha kapnék érte egy kupont, hát elérne az agyfasz... -
#4402 Nekem van egy Black Box...:)
Amúgy 2-3 szenem van cserébe, illetve Valve kupon Bastion Kupon vagy éppen Egy GOC kupon ami beváltható stalker részekre is.. -
#4401 Azért mert egy aktiváláskor nem ellenőriz kártyaadatokat, és necces japánból egy OTP-s karival fizetni...
Míg egy cd-kulcs-ról nem tudják hogy te magyr vagy. -
#4400 Ha VPN-en keresztül vásárolsz egy másik országban az illegális !
De ha egy dobozos Reatil kulcsot aktiválsz abban nincs emmi mert azt bárhol vehette az illető ! -
#4399 WoW, most már hozzáférek az inventorymhoz, most nézem hogy kaptam egy Orange Boxot. Esetleg érdekel valakit? Hasonló értékűre elcserélném. -
Richard90 #4398 "Az más dolog hogy egy kulcsot aktiválsz be VPN-en keresztül !"
Az legális? Vagy az miért lenne más?
Bár nem tartom korrektnek az 1-1-ben €->$ átváltást. Nem tudom, hogy ezügyben írtak-e már a Steam-eseknek. -
#4397 Steamen meg ne próbálj vásárolni VPN-en keresztül azonnali account kitiltás jár érte !
Az más dolog hogy egy kulcsot aktiválsz be VPN-en keresztül ! -
#4396 Te még jól is játrál...
Az epic fail tegnap volt, 7 szénkavicsot beváltottam és kaptam 1 szenet...EPIC FAIL... -
#4395 Szerintem az adócsalás.
Beregelni más, de ha vpnel veszed, az illegális. -
Richard90 #4394 Úgy látom srácok ti sem azt kaptátok, amit szerettetek volna. Bár én akkor nem is panaszkodom, legalább játékot kaptam (PuzzleQuest: Challenge of the Warlords),
De az a 7 szénért egy... mekkora epic fail :/ -
#4393 Érdekes ez a steam, Cseréltem egyet Greberrel adtam neki egy 10%-os kódot, ezek után minden 2 szén lett a tárolómban. Előbb beléptem a korábbi 1 szenem eltűnt viszont az elcserélt 10%-os megmaradt. Érthetetlen. Nem lehet vpn-en keresztül megvenni a Rage-et, vagy a fizetésnél kiszúrja a magyar kártyát és letilt? -
#4392 Csere után megjött sorozatban a 6. szenem is, majd átküldtek még egyet. Craftolva -50% SolSurvivor. -
#4391 Jah buznyák kuponokat osztogatják mint a szemetet. -
#4390 kaptam valami 50% os kupont a cyanworld hoz... -
#4389 :D -
#4388 successful troll is successful :P :D -
#4387 nemtudom, most találtam csak ki. :) -
#4386 Azt mégis hogy? -
#4385 Én szarabbul jártam, megvettem az Audiosurf-öt megcsináltam az acsit és ezért elvették az Audiosurf játékomat.
:D -
#4384 OMG!!!!! -
#4383 Ha nem kell, küld el nekem :D
-
#4382 Amennyiben neked nem kell és nem tudod felhasználni, akkor én elkérném! -
#4381 fail :DD -
K Ace #4380 Nekem sikerült nagy nehezen, és nagyon meglepődtem ugyanis kaptam egy..................................szenet megint. -
#4379 Megvettem az audiosurf-t, megcsináltam az acsit, erre kaptam ajándékba egy audiosurf-t. WTF? -
#4378 nekem egyfolytában szar az egész.... se tradelni, se az inventoryba belenézni nem tudok, pedig érdekelne mit kaptam -
#4377 minnya felveszlek...de lehet fagyogatni fog a steam. -
K Ace #4376 Valaki tradelne velem pls? nevem: K_Ace -
#4375 Warezba kipróbálom ezt a greed corpot és ha nem nehéz holnap megveszem és ráhajtok az acsira! -
K Ace #4374 Kösz. meglett -
#4373 Így próbáld. -
K Ace #4372 Audiosurf os achit hogy kell megcsinálmi, melyik játékmódban pls segítsetek? -
#4371 na úgy tűnik én se tudok regisztrálni a Rise of Immortalsba.
nincs valakinek még egy felesleges accountja, amivel megcsinálhatnám a 10 assistot? -
#4370 Sikerült nekem pl adott egy db szenet :( -
#4369 (bocsánat a double postért)
sikerült.
és a steam trade-es achievement sikerült már valakinek? én akárhányszor próbálom meg van halva az egész, inventory-t se tudok kiválasztani, nem hozza be a legördülő menüt, szürke minden... -
#4368 áááá zsír, megpróbálom