34737
  • kifli
    valakinek van  valami ötlete, miért nem kapom meg a karácsonyi achivementet defcon-ba? Kinyírom amikulást, de nem kapok semmit :(
  • gosumofo
    ha már átvette akkor nem.
  • Richard90
    Ha elküldtem egy adott e-mail címre az ajándékot... akkor azt vissza lehet vonni? Ugyanis szerintem visszavontam, de amikor újra el akarom küldeni, azt írja, hogy nincs ilyen ajándék. o.O
  • DarkSector
    :D
  • plu604
    ááá, szenet úgyis beolvasztanám aztán ha kapnék érte egy kupont, hát elérne az agyfasz...
  • DarkSector
    Nekem van egy Black Box...:)

Amúgy 2-3 szenem van cserébe, illetve Valve kupon Bastion Kupon vagy éppen Egy GOC kupon ami beváltható stalker részekre is..
  • DarkSector
    Azért mert egy aktiváláskor nem ellenőriz kártyaadatokat, és necces japánból egy OTP-s karival fizetni...

Míg egy cd-kulcs-ról nem tudják hogy te magyr vagy.
  • wesker24
    Ha VPN-en keresztül vásárolsz egy másik országban az illegális !

De ha egy dobozos Reatil kulcsot aktiválsz abban nincs emmi mert azt bárhol vehette az illető !
  • plu604
    WoW, most már hozzáférek az inventorymhoz, most nézem hogy kaptam egy Orange Boxot. Esetleg érdekel valakit? Hasonló értékűre elcserélném.
  • Richard90
    "Az más dolog hogy egy kulcsot aktiválsz be VPN-en keresztül !"

Az legális? Vagy az miért lenne más?
    Bár nem tartom korrektnek az 1-1-ben €->$ átváltást. Nem tudom, hogy ezügyben írtak-e már a Steam-eseknek.
  • wesker24
    Steamen meg ne próbálj vásárolni VPN-en keresztül azonnali account kitiltás jár érte !

Az más dolog hogy egy kulcsot aktiválsz be VPN-en keresztül !
  • DarkSector
    Te még jól is játrál...

Az epic fail tegnap volt, 7 szénkavicsot beváltottam és kaptam 1 szenet...EPIC FAIL...
  • Fpocok
    Szerintem az adócsalás.
    Beregelni más, de ha vpnel veszed, az illegális.
  • Richard90
    Úgy látom srácok ti sem azt kaptátok, amit szerettetek volna. Bár én akkor nem is panaszkodom, legalább játékot kaptam (PuzzleQuest: Challenge of the Warlords),
    De az a 7 szénért egy... mekkora epic fail :/
  • Shep
    Érdekes ez a steam, Cseréltem egyet Greberrel adtam neki egy 10%-os kódot, ezek után minden 2 szén lett a tárolómban. Előbb beléptem a korábbi 1 szenem eltűnt viszont az elcserélt 10%-os megmaradt. Érthetetlen. Nem lehet vpn-en keresztül megvenni a Rage-et, vagy a fizetésnél kiszúrja a magyar kártyát és letilt?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Csere után megjött sorozatban a 6. szenem is, majd átküldtek még egyet. Craftolva -50% SolSurvivor.
  • DarkSector
    Jah buznyák kuponokat osztogatják mint a szemetet.
  • Fpocok
    kaptam valami 50% os kupont a cyanworld hoz...
  • DarkSector
  • RelakS
    successful troll is successful :P :D
  • DarkSector
    nemtudom, most találtam csak ki. :)
  • RelakS
    Azt mégis hogy?
  • DarkSector
    Én szarabbul jártam, megvettem az Audiosurf-öt megcsináltam az acsit és ezért elvették az Audiosurf játékomat.
  • DarkSector
    OMG!!!!!
  • Fpocok
    Ha nem kell, küld el nekem :D

• Zeller01
    Amennyiben neked nem kell és nem tudod felhasználni, akkor én elkérném!
  • FZoleee
    fail :DD
  • K Ace
    Nekem sikerült nagy nehezen, és nagyon meglepődtem ugyanis kaptam egy..................................szenet megint.
  • Amiga
    Megvettem az audiosurf-t, megcsináltam az acsit, erre kaptam ajándékba egy audiosurf-t. WTF?
  • plu604
    nekem egyfolytában szar az egész.... se tradelni, se az inventoryba belenézni nem tudok, pedig érdekelne mit kaptam
  • DarkSector
    minnya felveszlek...de lehet fagyogatni fog a steam.
  • K Ace
    Valaki tradelne velem pls? nevem: K_Ace
  • grebber
    Warezba kipróbálom ezt a greed corpot és ha nem nehéz holnap megveszem és ráhajtok az acsira!
  • K Ace
    Kösz. meglett
  • plu604
    Így próbáld.
  • K Ace
    Audiosurf os achit hogy kell megcsinálmi, melyik játékmódban pls segítsetek?
  • RatBaG #4371
    na úgy tűnik én se tudok regisztrálni a Rise of Immortalsba.
    nincs valakinek még egy felesleges accountja, amivel megcsinálhatnám a 10 assistot?
  • grebber
    Sikerült nekem pl adott egy db szenet :(
  • plu604
    (bocsánat a double postért)
    sikerült.
    és a steam trade-es achievement sikerült már valakinek? én akárhányszor próbálom meg van halva az egész, inventory-t se tudok kiválasztani, nem hozza be a legördülő menüt, szürke minden...
  • plu604
    áááá zsír, megpróbálom