34737
  • Richard90
    Sziasztok!
    Véletlenül az unpack gift-re kattintottam a send gift helyett. A játékot még nem telepítettem fel. Vissza lehet valahogy csinálni? Írtam a Steam-nek is, de még nem válaszoltak.
    Üdv.
  • zzeN
    Campaign 3. mapján adta be asszem, forgotten hope-on.
  • grebber
    Egy multis játéknak hol a vége?
  • wesker24
    Nekem is megvan épp most tölti de az ajándékra én is kiváncsi lennék hol van ?

Remélem nem a játék végén ! xD
  • grebber
    Ebben a multis EYE-ben valaki megtalálta már az ajándékot vagy senki nem vette meg?
  • FZoleee
    tudom, de hátha :D és ha hozzárakok egy frozen synapse bundle-t meg spacechem-et?:)
  • cs1rk3
    nekem a portal már vagy 1 éve megvan mert portal 2 -höz kaptam xÐÐ
  • grebber
    Greed Coorp-ot megvettem megcsináltam acsit 1db szenet kaptam. Aranyos kis game 756ft-ot mindenképpen megért nekem!
  • K Ace
    7 szén becraftolva = -50% tales of monkey island. Nyád!!
  • Renjike
    én is kaptam egy portált :DDD
  • cs1rk3
    nekem még van olyan hogy Portal akinek kell :) (bár sztem mindenkinek megvan)
  • Fabio Capello
    Van egy DotA2 giftem a Pileból, cserébe érdekelne egy full Cities in Motion (DLC-kkel) + E.Y.E: Divine Cybermancy kombó.
  • Jani21
    Jó szándékból mondom, hogy szerintem kevés a 9 szén (látom hirdeted Steam fórumon is). A kuponokat meg felejtsd el, hacsak nem Bethesda/Skyrim -33% -50% stb vagy arany. Erre vannak nagyon rácuppanva. Nekem legolcsóbban 15 szénért ajánlottak Portal 2-t (kezdeti 20-ról alkudtam le), de végül belebotlottam egy jó fej lengyel srácba, akivel a egy játék pluszpéldányát cseréltem Portal 2-re. Általában aki elfogad szenet 0,5-0,8 dollár között váltja. Szóval, ha most 11 euró a Portal 2 nem elképzelhetetlen a 20-as szén követelés sem. Sajnos hiába nyerik egyesek a Portal 2-t mint giftet, nem sokat változtat a fentieken. Ja és érdemesebb inkább neked keresni a Portal 2 ajánlatokat.
  • FZoleee
    esetleg valakinek van portal 2-je? 9 coal, -50% Valve, -50% StrategyFirst, -50% Avadon: The Black Fortress közül lehet választani (alku kérdése)
  • somdav95
    Ment priv !
  • mascarun
    Még mindig cserélnék szenet szénre. :)
    Deussen
  • cs1rk3
    Krefteltem egy RACE 07-et ha valakit érdekel írjon :D
  • kisdudeEe #4430
    Szia!
    Left 4 Dead GOTY érdekel az Orange Box-ért?
  • Fpocok
    Ha kell segítek... ketten könnyebb.
  • mascarun
    Már másfél órát elsza*tam a rise of immortals ra de még nem kaptam meg az archi-t! -.-
    Pedig jó sz*r játék!
  • Fpocok
    Digitális letöltés.
  • PunkZoli
    postaköltség gondolom az nincs :D
  • grebber
  • cs1rk3
    1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) 3 4 szenet ér valakinek? vagy azé ez sok? :Ð
  • Bégető
    Köszi mindenkinek, aki felvett. Grebber-rel már megoldottuk a dolgot. Kaptam kemény egy szenet :)
  • Fpocok
    Felvettelek.
  • Bégető
    Sziasztok! Tradelne valaki velem a csere-berés achievementért? Név: Bégető
    Előre is köszi.
  • Shep
    Akkor rohadjon meg az ID, hogy nekünk nem adja olcsóér a Raget
  • DarkSector
    Nem, hanem szenet!
  • DarkSector
    Én kaptam!
  • artschi
    Másnak is volt ilyen hiba Steam-es vásárláskor?

"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again."

Akárhányszor próbálom újra, nem engedi :(
  • Renjike
    kell egy szén XDD Frozenbyte -50% Chantelise -50% valaki? XDDD Dark te a Craftolásból egy 50% os Bastion Kupont kaptál nem? XDD
  • Fpocok
    Amazonon csak 3 DOLLÁR az AVP, a STEAMes 4EURÓval szemben.
  • Fpocok
    LOL
    Túl sok info...
  • mascarun
    Játékrészletekben azt írja hogy nem kaphatsz szenet a 7 szénért!
  • RatBaG #4412
    az egy dolog, hogy két napig fostam, de gondoskodok én hasfogóról magamnak, nem a steamnek kéne már az ötödik szénnel meglepnie...
  • mooo
    Néztem már úgy is de sajna nem javította.A dátumátállítós módszerrel ugyan nem crashel,de akkor mikulás sincs...
  • kifli
    Crashing? try:

Running defcon.exe in Win XP SP3 compatibility mode.
    Running in windowed mode.

• mooo
    Te legalább ki tudod nyírni a mikulást,de én nem tudok átmenni Defcon 1-be se mert még előtte kicrashel a játék
  • Richard90
    Még nem vette át... Remélem a nap folyamán megjavul, mert néha ugye kicsit bugos a rendszer.