34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Richard90 #4447 Sziasztok!
Véletlenül az unpack gift-re kattintottam a send gift helyett. A játékot még nem telepítettem fel. Vissza lehet valahogy csinálni? Írtam a Steam-nek is, de még nem válaszoltak.
Üdv. -
#4446 Campaign 3. mapján adta be asszem, forgotten hope-on. -
#4445 Egy multis játéknak hol a vége? -
#4444 Nekem is megvan épp most tölti de az ajándékra én is kiváncsi lennék hol van ?
Remélem nem a játék végén ! xD -
#4443 Ebben a multis EYE-ben valaki megtalálta már az ajándékot vagy senki nem vette meg? -
#4442 tudom, de hátha :D és ha hozzárakok egy frozen synapse bundle-t meg spacechem-et?:) -
#4441 nekem a portal már vagy 1 éve megvan mert portal 2 -höz kaptam xÐÐ -
#4440 Greed Coorp-ot megvettem megcsináltam acsit 1db szenet kaptam. Aranyos kis game 756ft-ot mindenképpen megért nekem! -
K Ace #4439 7 szén becraftolva = -50% tales of monkey island. Nyád!! -
#4438 én is kaptam egy portált :DDD -
#4437 nekem még van olyan hogy Portal akinek kell :) (bár sztem mindenkinek megvan) -
#4436 Van egy DotA2 giftem a Pileból, cserébe érdekelne egy full Cities in Motion (DLC-kkel) + E.Y.E: Divine Cybermancy kombó. -
#4435 Jó szándékból mondom, hogy szerintem kevés a 9 szén (látom hirdeted Steam fórumon is). A kuponokat meg felejtsd el, hacsak nem Bethesda/Skyrim -33% -50% stb vagy arany. Erre vannak nagyon rácuppanva. Nekem legolcsóbban 15 szénért ajánlottak Portal 2-t (kezdeti 20-ról alkudtam le), de végül belebotlottam egy jó fej lengyel srácba, akivel a egy játék pluszpéldányát cseréltem Portal 2-re. Általában aki elfogad szenet 0,5-0,8 dollár között váltja. Szóval, ha most 11 euró a Portal 2 nem elképzelhetetlen a 20-as szén követelés sem. Sajnos hiába nyerik egyesek a Portal 2-t mint giftet, nem sokat változtat a fentieken. Ja és érdemesebb inkább neked keresni a Portal 2 ajánlatokat. -
#4434 esetleg valakinek van portal 2-je? 9 coal, -50% Valve, -50% StrategyFirst, -50% Avadon: The Black Fortress közül lehet választani (alku kérdése) -
#4433 Ment priv ! -
#4432 Még mindig cserélnék szenet szénre. :)
Deussen -
#4431 Krefteltem egy RACE 07-et ha valakit érdekel írjon :D -
kisdudeEe #4430 Szia!
Left 4 Dead GOTY érdekel az Orange Box-ért? -
#4429 Ha kell segítek... ketten könnyebb. -
#4428 Már másfél órát elsza*tam a rise of immortals ra de még nem kaptam meg az archi-t! -.-
Pedig jó sz*r játék! -
#4427 Digitális letöltés. -
PunkZoli #4426 postaköltség gondolom az nincs :D -
#4425 -
#4424 1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) 3 4 szenet ér valakinek? vagy azé ez sok? :Ð -
Bégető #4423 Köszi mindenkinek, aki felvett. Grebber-rel már megoldottuk a dolgot. Kaptam kemény egy szenet :) -
#4422 Felvettelek. -
Bégető #4421 Sziasztok! Tradelne valaki velem a csere-berés achievementért? Név: Bégető
Előre is köszi. -
#4420 Akkor rohadjon meg az ID, hogy nekünk nem adja olcsóér a Raget -
#4419 Nem, hanem szenet! -
#4418 Én kaptam! -
#4417 Másnak is volt ilyen hiba Steam-es vásárláskor?
"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again."
Akárhányszor próbálom újra, nem engedi :(
-
#4416 kell egy szén XDD Frozenbyte -50% Chantelise -50% valaki? XDDD Dark te a Craftolásból egy 50% os Bastion Kupont kaptál nem? XDD -
#4415 Amazonon csak 3 DOLLÁR az AVP, a STEAMes 4EURÓval szemben. -
#4414 LOL
Túl sok info... -
#4413 Játékrészletekben azt írja hogy nem kaphatsz szenet a 7 szénért! -
#4412 az egy dolog, hogy két napig fostam, de gondoskodok én hasfogóról magamnak, nem a steamnek kéne már az ötödik szénnel meglepnie... -
#4411 Néztem már úgy is de sajna nem javította.A dátumátállítós módszerrel ugyan nem crashel,de akkor mikulás sincs... -
#4410 Crashing? try:
Running defcon.exe in Win XP SP3 compatibility mode.
Running in windowed mode.
-
#4409 Te legalább ki tudod nyírni a mikulást,de én nem tudok átmenni Defcon 1-be se mert még előtte kicrashel a játék -
Richard90 #4408 Még nem vette át... Remélem a nap folyamán megjavul, mert néha ugye kicsit bugos a rendszer.