32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Adam5
    ctrl+shift+c
    aging

ezzel asszem ki lehet kapcsolni
  • ZsZso
    Jah ... és ... hogy festem le az asszonyt ? :))))
  • ZsZso
    In the game open the console with pressing [Ctrl][Shift][C] and then type in the codes. Note that cheats are case-sensitive!

help - Lists all the cheats in the game.
    help [cheatname] - Displays specific information about the cheat.
    exit - Closes the cheat window.
    expand - Expands or contracts the cheat window.

moveObjects on/off: - Removes footprint limitation for all object placement in Buy Mode and Build Mode. Removes limitations placed on hand tool for when objects are in use, or are normally non-movable objects. Is known to cause issues with game elements, routing, hidden object generation and manipulation, etc. Note that using this cheat allows you to delete objects that normally cannot be deleted, such as Sims, the mailbox, and the garbage can. If you delete these objects, there is no way to get them back, so be careful!

aging –on/off - Prevents Sims from aging. This can disrupt the carefully tuned gameplay balance, and will prevent little Johnny from ever growing up, so treat this cheat with care as well.

autoPatch -on/off - This cheat lets you re-enable notifications when there is a game update available for The Sims 2. Just turn Autopatch on and go to the Custom Content Browser (the little snowflake button on the UCP in the neighborhood). If there’s an update available you’ll be asked whether you want to download it.

slowMotion [value] - The slowMotion cheat takes one parameter: the "slowness" setting (such as slowMotion 4). This value ranges from 0 to 8 where 0 is normal speed and 8 is the slowest speed.

boolProp enablePostProcessing true/false - Enables the use of postprocessing cheats (see below); very useful for movie making (also see below). Please note that you must have a video card that can handle pixel shaders in order to successfully use this cheat. If you use the cheats and you don’t have pixel shaders, the screen will most likely go partially dark, and will not come back until you turn off enablePostProcessing. If you turn on postprocessing, and you turn on cinematics, and a cinematic plays, you may also experience unwanted graphical glitches.

bloom [r g b x] (rgb is color) (x is the bloom amount) [0.0 - 1.0] - This cheat adds a blur effect, like a sitcom flashback moment. Must have entered boolProp enablePostProcessing true for this cheat to work.

vignette [centerX centerY X] (X is the vignetteing factor) [0.0 - 1.0] - Adds a blur effect from the specified center. Using "vignette 0.5 0.5 0.5" should put some blurry bits at the edge of the screen. Vignette 0.5 0.5 1.0 is maximum edge blurryness. Must have entered boolProp enablePostProcessing true for this cheat to work.

filmGrain [val] [0.0-1.0] - This cheat makes the screen grainy. Must have entered boolProp enablePostProcessing true for this cheat to work.

letterBox [val] [0.0-0.4] - Adds a letterbox effect to the view. Must have entered boolProp enablePostProcessing true for this cheat to work.

Kaching - Plus 1000 in sim money.
  • ZsZso
    Megtaláltam
  • ZsZso
    honnét szerezted a kódokat ?
  • ZsZso
    húúúúha ... asszem ez kell nekem is
  • ZsZso
    hééé ez az "öregedéstelenség" csak vicc volt ugye ? Nem szeretem, hogy gyorsan öregszem, úgyhogy ráharaptam :)
  • Adam5
    nem ,cheat
    legalább is asszem mert amiót abeírtam azóta nem öregedtem
  • Adam5
    de 1épként már eljegyeztem vkit de közben meg megcsalom a takaritó nővel és még a lagzit is megkéne szerveznem.
  • ZsZso
    Iszod az elixíreket ?
  • ZsZso
    heee ?
  • Adam5
    nincs öregedésem
  • ZsZso
    és ? Nem lesz gyerek ?
    Attól félek, hogy megöregszem, aztán meghalok csak úgy ... tiszta szar ügy ... ki csinál öregen gyereket manapság ? :)
  • rage
    Akkor lehet gond, hogyha nem a retail Sp2 vagy DirectX 9.0c
    van fent, hanem valamelyik előzőleg megjelent beta verzió

Amúgy próbáld ki még azt, hogy a játék ikonján jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás, s állítsd Win98 komp. módba
  • Adam5
    én ezért csináltam 1 csávót és a szomszédot hivogatom át.
  • Hentes Bill #3390
    lol, ez nagyon teccik :DDDD

kicsit brutális apa vagy
  • ZsZso
    Te king ... milyen krekkes verziót vársz ? Én majd ha kijön krekk(nocd), akkor leszedem (pár megás), aztán felteszem ... csókolom ... nem értem mi a baj. Az is ez a játék lesz ... szerintem egy játék attól lesz (ahogy te mondod) "krekkes" mert felteszel rá egy krekket. Hát ezt majd erre is fel tudod tenni.
  • balintka
    Köszi
  • ZsZso
    Nah, mostanában toltam a gémet, nem igazán olvasgattam a fórumot. Látom van egy két f*sz, aki túl okos és teng benne az önbizalom ... rendesen le lett húzva a topik :(.

Visszatérve a játékra ...
    Zsíros meg minden, csak nekem elég nehéz volt egy nőcit, és egy pasit is egyszerre "nevelni". A köcsög csajom két gyereket szült ráadásul, aztán úgy voltam, hogy az egyiket hagyom haggy egyék meg a hiénák, aztán kiéheztetem, hiszen nekem elég egy ... hát megszítvam ... kijött a szociális munkás, aztán az este közepén elvitte mindkettőt. Na itt lőttem ki a játékot. Két gyereket 100 hogy nem tudok felnevelni. Az a baj, hogy amikor gyerekek is lesznek, nincs időm semmire ... velük fel foglalkozzak. És gondolom, ha felcseperednek, akkor meg pláne. "Kevés az idő, és oly sok a tennivaló". Nem tudom még mit csinálok, de ez így gázos.
    Lehet holnap megint megpróbálom az utsó mentésemtől, hátha ...
  • Dave000
    lehet hogy az sp2 a gond, sok progival összeakad
  • Adam5
    ja, azt észre vettétek hogy a 2. videóban amit felraktam abban kivel rázza a simem?
  • WarCow
    Vki nem tudja hogy miert irja ez a szutyok hogy nincs dx9es vga karim? 9800prom 4.9es driver van xpsp2vel
  • hornbali
    Egyébként nem vitázok tovább, akinek megfelel az jáccon vele, és élvezze.
    Akinek nem felel meg, mint nekem pl. az vár a crack-es versióra.

Ennyi...

Ezen nem kell bepöccenni!
  • hornbali
    Nem biztos, hogy alulmaradnék, a kor egy dolog csak.
  • Hentes Bill #3381
    igazad van. törlés nem lesz, mivel folyt (még) vér.
  • hornbali
    Sorry, de azé véleményt mondhatok, ez fájhat másoknak, de akkor sem kell pofázni, hogy "mennyek a picsába" meg hogy "húzzak innen".
  • Dant0r
    hm és ha vki esetleg offline tolja akkor honnan tudja a szerencsétlen progi, hogy szar a serial? :))
  • traXion
    A simsbe vagy az életbe?
  • Adam5

2sim-nek relax az ágyban és ott vmi olyasmi hogy "try for a baby"
  • cSuwwi
    mindként sim az ágyra (relax címszóval)

majd make baby, vagy valami ilyesmi :P
  • balintka
    Hogyan lehet gyereket csinálni?
  • Drex
    vicces gyerek :))))

nem megyek bele a ki az öregebb, ki mióta PC-zik, ki mióta jáccik témába, mert sajnos alul maradnál :)))))))

gihi...

/me nagyon de nagyon röhög :)
  • cSuwwi
    ne flémeljetek már pls.

zaki, te se flémelj már, inkább töröld ki pár hozzászólását, majd csak észreveszi magát
  • hornbali
    Lehet több játékkal volt dolgom életemben mint neked.
    És eddig is a Crack-es játékokat szedtem le, és nem különösen frissítgettem, mert nem volt rá szükségem.
    Jah és ha annyira frissíteni akarod, akkor megsúgom, hogy lehet hogy az összes netre kikertült SERIALT tiltólistára teszik, és akkor b*szhatod az eredetinek TŰNŐ Sims 2-det.
  • Hentes Bill #3371
    akkor szerintem húzz el innen a p*csába, mert olyan szánalmas vagy, hogy a fél fórum rajtad röhög
  • a.carkey
    Közben én is rájöttem! De azért köszi!

Nagyon jó a házépítés rész is. Közben rájöttem, mivel lehet levágni a parkettát is. Tök jó. A tükörben látod az emberkéd, a víz víznek néz ki. Jó.
  • hornbali
    hehe ....

Nem érdekel, ez akkor is sz*r. (Nekem)
  • Drex
    nem is tud, mert fingja nincs az egészről :))))
  • Drex
    hehe ....

ennek a gyikgyurinak nem jo az eredeti game, amit nem kell Crack-kelni, nyugodtan lehet frissíteni bármikor, meg sorolhatnám tovább, mire is jo egy eredetinek tünö alcohol clone :DDDDDD
  • hornbali
    Hát nem is nagyon terveztem jáccani vele.