32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Drex
    Na most akkor köcsög voltam ?? mert beirtam és nem hagytam hogy visszaolvassanak ?? :D:D:D
  • Drex
    Na akkor !!!!

Tök mindegy honnan istalálod...

CD-röl, Deamon-ból, Alcoholból.....

2 a lényeg.

1. Ha pofázik hogy Virtuális CD-t észkelt, akkor Uninstall Clone-CD

2. Ha pofázik hogy nem eredeti CD, akkor Autorunt kell indítani az Egyes CD alol...

Ennyi :)))))
  • Gazsi
    plese insert the correct CD-ROM,selct OK and restart application
  • Hentes Bill #3322
    mi van?! olvass már vissza, ha meg nem vagy képes rá, akkor meg is érdemled hogy nem megy a game, szívjál csak
  • Gazsi
    ja az van ben
  • Gazsi
    haho valaki?
  • mike369
    1-es cd van bent?
  • Hentes Bill #3318
  • Gazsi
    nekem kiírja hogy rosz cd van ben de ezért kell a crack merta nélkül nem tudok játszani
  • Gazsi
    nektek milyen játékaitok vannak??
  • Matheus
    a kód beírásnál: ugye CTRL + SHIFT + C ... és elkezd tárcsázni ... de ez nem a Sims baja, mert Windows-ba is elkezd, hogy lehet kapcsolni, nem tudja valaki?
  • mike369
    minek az?
  • Gazsi
    hello de mikor lesz sims 2 crack????
  • mike369
    még nem, de keresek!
    ha lesz, rögtön szólok!
  • bazza
    Találtál már kicsomizót?
  • Tatyla
    Hurrá!!!
  • mike369
    az jó!
  • bazza
    A Hun Tech csapat benn lenne!:)
  • Goliath
    Sziasztok. Megint lenne egy hüle kérdésem,ígérem (nem) az utolsó. Kamasszerelemből kinőttem felnőtté, de a csaj nem öregedett (nem háztartásbeli). Meg fog öregedni Ő is? Vagy értelmetlen várni rá???
  • mike369
    A héten kiderül, hogy mennyi szabadidőm lesz (lesz-e 1általán) és annak függvényében nekiállok (meg kérdés, hogy hány embert tudok még hozzá összetrombitálni...)
  • Dave000
    ja azt látom :DDD
  • Adam5
    Na, jól elvoltam :D

Single
    Dual
  • dashed_
    lesz ehhez magyaritas vajon?
    en orulnek neki..
  • Since
    találtam egy grafikai bugot, lehet hogy ti is találkoztatok vele. bug a következő...
    megjavítottam a tusolót, amiből spriccelt a víz. javítás után a karakter úgy néz ki, mintha kiverné a víz :) vagyis "spriccel" róla a víz. elég idegesítő. nemtudom kiszedni, újraindítottam a játékot, és ugyanaz. nem megy le róla a bug. nektek előfordult ilyen?
  • Hmuda
    Akor nem tudom. Nekem igazából még egyszer se kellett mozgatnom a lámpákat mert amiket alapból lerakok, azok megfelenek örökre.
  • a.carkey
    Az oké, de a fenti lámpákat nem tudom kijelölni :(
  • Hentes Bill #3299
    nincs mit
  • wizso
    Köszi.
  • Devids Pro
    na elkezdtem végre játszani, hát nagyon szuper!
    van már gyerek is! A terhesség időszaka volt nagyon nehéz! Aludt az ágyba mert dög fáradst volt erre fölkelt mert már majd éhen halt, jó megettem, de mire 1-et megevett már dög fáradt volt mer nem aludta ki magát akkor visszafektettem, aztám megint éhes lett mer nem ette teli magát:D
    most jól megettem, összesett mert lement az energiája..
    elaludt..
    mire felébredt bepisilt (pont ez volt a félelme)
    jött az a terapeuta mert annyira depressziós volt:D
    kivittem wc-re végre megszületett a gyerek. Na végre helyreállítottam a nőm eggyensúlyát mostmár minden rendben!
  • Hentes Bill #3296
    pfff, nincs is crack
  • wizso
    ok köszi csak gondoltam hogyha a gamecopyworldon nincs crack akkor sehol. De ezekszerint tévedtem.
  • Hentes Bill #3294
    pffff, ha visszaolvastál 200 oldalt, akkor tudnod kéne a megoldást. töltsd le a 3.47-es deamon tools-t, emulationnál all options on, ennyi
  • PeeTeR
    bazz tolts le DC -rol crack
  • Mozes
    Linket nem tud valaki??? HELLLLPPPPPPP!!!! Köszi
  • wizso
    Hi! Feltelepedett a játék (daemon), de mindig azt írja ki hogy rakjam be a cdt, crack nincsen? vagy mi lehet a baj? Már ~200 hozzászólást elolvastam de nem találtam megoldást...
  • Bilux
    Bakker én is azzal írtam ki és mégis xarakodik...
    Nálad talán tökéletes?
  • electronic
    A 2ik Cd-nél az írja ki h Unable to mount image! Mi a teendő?
  • Coolfire
    Asszem már egykétszer leírtam.Alcohollal írjátok ki safedisc 2/3-as opcióval.
  • Mike
    Ja igen, tudjátok még mi a bajom? a tulajdonságoknál, amikor a pontokat osztogatod, a sims1-ben ha megmaradt pontod, nem zavarta a programot, most meg mindet szét kell osztani, tehát nem tudok, lusta, magába forduló, másokat utáló, rosszarcú, embert kreálni
  • Ramires
    Ez Tom3-nak szólt!