32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hentes Bill #3605
    nincs mit
  • akyyy
    Mire való a Wants??

Mire való a Fears?

és miért "félkarú rablózik"? Mondjuk a játék nincs meg, :)
  • GyiloQ
    kösz rendesek vagytok
  • Hentes Bill #3602
    olvass vissza
  • GyiloQ
    akor hogy kell el inditani
  • Hentes Bill #3600
    de miért, nem? :)))
  • Attiska
    Aha, hát ez így elég brutál... :)))
  • Darkboy
  • Hentes Bill #3597
    sehogy
  • GyiloQ
  • GyiloQ
    engem is
  • kokkódzsámbó
  • kokkódzsámbó
    engem meg az érdekelne, hogy hogy kell elindítani
  • Shotogan
    Van már ehhez is nude patch?Ha van érdekelne :)
  • GyiloQ
    help
  • sapkafej
    A saját fejet úgy értettem, hogy SAJÁT fej. Az én búrám. Hogy kell beletenni?
  • GyiloQ
    hogy kell le crack elni a sims 2????
  • I.C.ram
    Muszáj kiírni az első cd-t, ahhoz, hogy játszhassak?
  • kokkódzsámbó
    ok az emulationben mindent kipipáltam. És még most is kiír vmi szart... légyszi segíts!
  • Drizzthsz
    Ok, megvan, honnan...
  • bebaszov [ZSIR]
    Attiska:

nekem olyanokat púzott - igaz, nem túl gyakran, eddig kétszer kaptam rajta -, hogy a köjál körülzárta a házat. kis zöld felhőcske jelezte a szmog útját, bár gyorsan oszlott (egyszer pont beszállt az asztalon lévő kaja fölé, hirtelen nem is tudtam eldönteni, az asszony valaga bűzlik vagy a főztje). aztán még vihogott is hozzá, tudod, az a tipikus, "hehe, ki fingott?". most így hirtelen nem emlékszem, de asszem az egyik ilyen megmozdulása akkor volt, amikor odaégette a kaját, de igényes lévén azért bő nyállal betolta arcba.
  • Drizzthsz
    Hooonnan lehet leszedni? Hogy megy majd ilyen gépen: B3000+,R9800,512 mb?
  • Adam5
    szegény csávókám megakarta csinálni a számitógépet... :P
  • GyiloQ
    hi!
    hogy kell crackelni??
  • Mike
    olvass kicsit vissza, vagy 100x le van irva mit kell csinálni, légyszii!
  • Mike
    Sipöcz, benned bízom, jöjjél rá léci, hogy kell tanulni a gyerekkel, mert csórikámat 4 nap után elvitte a gestapo, mert nem csinálta a házijait, pedig mint a program mondta, nem elég suliba járni, házi is kell, kis csóreszkámat neki is ültettem, 75%-ig jutott, de a funja lement nullára, és utána már nem volt hajlandó tanulni, legalább 1 napom ment el arra, hogy ezt úgy-ahogy visszaemeljem, persze ez már nem volt elég, megbukott, úgyhogy jött is a Gestapos csaj. Azért kiváncsi lernnék, melyik agyament ptrogramozó került állami gondozásba csak azért, mert megbukott a suliban. Szal szerintem ez a házi nagy szemétség, nerm elég, hogy szegény gyerek 9-15-ig! dekkol a suliban, utána még házija is van. A szülője meg nem tudott segíteni, mert nem tudott leülni, maikor egy asztalra tetetm, akkor a gyerek se, hiába volt ott szék, szal tudnom kéne, hogy a haragbe kell csórikámmal együtt tanulni, mert simsben tőlem gyereket eddig soha nem vittek el, mindig A-s volt, kapta a nagyapitól a 150 dollárokat, erre tessék, nem kicsit voltam mérges :)
  • kisgabo
    kijött egy új változat a simsből...
  • Dave000
    A taxi arra jó hogy elmenj vele a boltokhoz ill. közterületekre pl. park stb. Ott lehet venni kaját a hűtőbe, magazint, ruhát, pc játékot meg mindent
  • Attiska
    Fingik? Ez poén, vagy tényleg vannak ilyenek a játékban?
  • kokkódzsámbó
    hi! Most töltöttem le, fel is telepítettem. csak nem indul... és Nem találom a crack-et. vagy nem is azt kell keresnem?? ha valaki tud segíteni, annak megköszönném!
  • Mike
    hivsz taxit, és mehetsz a parkba. sőt vásárolgathatsz is
  • Mike
    ez olyan mint a sims1, ha játszott is vele, de te előtte már elmentetted, nem tűnhet el. nem lehet, hogy máik területen van?
  • silbor
    OK valami más ötlet az emulációs progival kapcsolatban?
  • Sipocz
    Hi!
    Többen is játszhatjátok sok-sok simcsaláddal/single simmel ugyanazt a simfalut, sőt ez a legjobb módszer arra hogy a falu sokasodjon és gyarapodjon, ami ugye elengedhetetlen a megfelelő szocializáláshoz akár a karrierek kijátszása, akár a genetikai állomány sokszinüsége szempontjából. A fókuszban lévő család/egyén fejlődik/öregszik amig velük/vele foglalkozol, a háznál/városi lot-on megjelenő és velük/vele kapcsolatba kerülő más simek csak a szociális kapcsolataikban (barátság, szerelem....) változnak meg a fókuszban lévőkkel kapcsolatban éppen a "társasági élet" révén. Vigyázni érdemes arra hogy a sim-sim kapcsolatok lehetőleg kétoldaluak legyenek, olykor meglepetést okozhat hogy az egyik sim oldaláról barátnak-ellenségnek látszó sim a másik oldalt választva nem pontosan ugyanúgy néz ki. Szvsz. sokkal nagyobb élmény és hatékonyabb gyakorlat egy simpárt úgy összehozni hogy mindkét féllel Te játszol és formálod a karakterét, ahelyett hogy egyoldaluan "csajoznál" vagy "hapsiznál" a gazdasági előnyökről már nem is szólva.
  • Mike
    jó kérdés, elvileg ott kéne lenni
  • Hentes Bill #3570
    lol
  • Adam5
    ÁÁÁ :DDD
    ha esetleg vki nem tudná:
    A dzsakudzi-ban is van Woohoo!!! :DDD
  • Alblink
    Torold le a cloncd-progit es menni fog.tudja valaki mikor lesz kesz a sims magyarositas?
  • silbor
    hi all! Erre mit lépjek? CD/DVD emulációs programot érzékel! Kapcsoljam ki ezt a progit és akkor indítsam újra a játékot!!!!! Mi számít emulációs proginak?? Nem tudok róla h. lenne a gépemen!
  • Amiga
    Taxi a nyolc másik kiegészítőhöz kell majd, átmenni más helyszínekre.

babaszov-zsír: nagy élmény volt olvasni! :)