32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
joe69 #3365 akkor ne merj jatszani ezzel a verzioval!!!!! -
#3364 Na akkor vegyük sorba:
© joe69:
Ha neked ez alkotás, akkor én "isten" vagyok, mert elég sok játékot berippeltem már...
© 12346:
Egyenlőre sztem még én döntöm el, hogy hova írok, kapise?
Hentes Bill:
Ennek a pöcsnek nem köszönök meg semmit majd a crack-es versió "készítőinek" köszönöm meg.
Mellesleg bocsi, hogy én annyira igényes mertem lenni, hogy egy ilyen Alcohol Image-el nem érem be... -
#3363 te ember, annak a láma pöcsnek köszönheted, hogy nem kell megvenned eredetibe a gémet, és tolhatod ingyér. ha meg nem megy a játék, akkor meg is érdemled. na pá -
#3362 akkor húzzá má odébb -
joe69 #3361 "Fikazni konnyu, alkotni nehez" -
#3360 Mert, mert ami sz*r az sz*r, nem tom mit kell védeni...
Várok inkább a Deviance, Razor 1911, Immersion Vengance vagy esetleg más crack-es törésre, mert nekem ez így nem nagyon fekszik. -
#3359 jesszusom te mekkora furulya vagy -
#3358 szvsz te se vagy kisebb alma
műxik? ja. akkor meg? -
#3357 fasza!
de te hogy vetted fel ilyen jó minőségben? -
#3356 Egyébként ha valaki nem fogná, a crack azért van hogy ezeket a b*ziságokat kiiktassa, és ne pofázzon a virtuális meghajtók miatt.
Mellesleg még mindíg egy LÁMA pöcsnek tartom aki feltette, nem sokat tett, a keze ügyébe került, berippelte Alcohollal, és feltette netre, na bzmm... -
#3355 THX a segítséget. -
#3354 hajjjj :/
leszeded az a 4 imagefilet (4 alcohol image)
ha van feltéve Clone CD, akkor uninstall
ha nem 3.47-es Daemon-Toolsod van, akkor uninstall, majd felrakod a 3.47-est
feltelepíted a gammát
a daemon toolsban bekapcsolod az összes emulálálást, berakod az első cd-t és játszol. ennyi.
crack még nincsen, de a mdf-es image miatt nem is kell. -
#3353 -
#3352 ott a pont -
joe69 #3351 ha egy lama pocsnek tartod azt aki feltolta netre akkor vedd meg a jatekot, az siman fog futni -
#3350 Nem tuom volt-e már róla szó, de nekem az alcohol nem hajlandó mountolni az imageket... egyiket se.... azt írja, hogy sérült.... A "www.warezcenteronli.tk"-ról töltöttem le... -
#3349 Vaze, nem tehetek róla hogy ezt a k**va játékot csak Alcohollal beripelte egy LÁMA pöcs. A Deviance vagy más nagyobb krekker csapat tuti dolgozik rajta, de ki akarnám már próbélni. -
#3348 #3335, #3324 -
#3347 ha tanulnod kell, akkor ne játszál... -
#3346 bazmeg ez hihetetlen, mingyárt kilépek az ablakon a sok lámértől -
#3345 THX de nincs időm, tabulnom kell -
joe69 #3344 egyeb mod:visszaolvasol!!! -
#3343 Bocsi ha már írta valaki, de nincs kedvem és időm visszaolvasni...
Pár kérdésem lenne:
Van hozzá valamilyen krekk?
Milyen progikat kell törölni hogy mennyen?
Ha van egyéb mód akkor az is jöhet.
THX mindenkinek aki segít.
-
Drex #3342 uff... 3324 -
#3341 1-es. és jó lenne, ha visszaolvasnál, minden oldalon 5X le van írva a megoldás. pl kőkemény 4 üzenetnyire le van írva a problémára a megoldás -
#3340 mint már írtam nekem a 3.44-be minden emul off-on(!!!) és mégis feltelepítette és megy is faszán. -
#3339 Hali! A játék futtatásához melyik cd kell? Vagy az 1-est vagy a 4-est teszem be hibát ír ki!!!
Légyszi segítsetek!!! -
Matheus #3338 #3315 PLEASE HELP -
#3337 miért lenne szégyen? lol... -
#3336 na, szal újabb érdekesség.
havernak nem rég volt win reinstall. odaadtam neki a játékot.
feltette a daemont, installálta volna a játékot, de 23%nál megakadt. feltett egy alcoholt is, majd ismét a _daemonnal_ mountolta, install, és így már műxik neki. ezt adjátok össze... -
#3335 Lényeg, rájöttem a Sims.exe egy érdekes védelmi eljárással van felruházva. Ez annyit tesz hogy a játék megkeresi, hogy van-e feltelepítve CD/DVD emulátor. Pl: Clone Cd vagy Daemon Tools. Namármost ha nem megy a játék akkor nincs mese, uninstallálni kell az image programokat.
Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 működik, csak elég szivatós. :D -
#3334 Szégyen, hogy nincs benne gyárilag a magyar nyelv! -
#3333 Hogy hogy saját fejet? Családgenerálásnál olyan fejet raksz össze amilyet csak akarsz. -
#3332 Hogy kell saját fejet beletenni (remélem, eztet még nem kérdezték)?? -
#3331 Hehe nagyon lol :DDD -
#3330 Tánc 1.
Tánc 2. -
Gazsi #3329 de semelyik se jön be -
#3328 Lol. Én is pont most akartam feltölteni a táncolós viedómat, hamarosan linkelem. :D -
#3327 Megvan. Próbálj kicsit kizoomolni és akkor próbáld meg. Nekem bejött. -
Gazsi #3326 azt kárdeztem először"hello de mikor lesz sims 2 crack????"