32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• joe69
    akkor ne merj jatszani ezzel a verzioval!!!!!
  • hornbali
    Na akkor vegyük sorba:

© joe69:
    Ha neked ez alkotás, akkor én "isten" vagyok, mert elég sok játékot berippeltem már...

© 12346:
    Egyenlőre sztem még én döntöm el, hogy hova írok, kapise?

Hentes Bill:
    Ennek a pöcsnek nem köszönök meg semmit majd a crack-es versió "készítőinek" köszönöm meg.

Mellesleg bocsi, hogy én annyira igényes mertem lenni, hogy egy ilyen Alcohol Image-el nem érem be...
  • Hentes Bill #3363
    te ember, annak a láma pöcsnek köszönheted, hogy nem kell megvenned eredetibe a gémet, és tolhatod ingyér. ha meg nem megy a játék, akkor meg is érdemled. na pá
  • 12346
    akkor húzzá má odébb
  • joe69
    "Fikazni konnyu, alkotni nehez"
  • hornbali
    Mert, mert ami sz*r az sz*r, nem tom mit kell védeni...
    Várok inkább a Deviance, Razor 1911, Immersion Vengance vagy esetleg más crack-es törésre, mert nekem ez így nem nagyon fekszik.
  • Hentes Bill #3359
    jesszusom te mekkora furulya vagy
  • 12346
    szvsz te se vagy kisebb alma
    műxik? ja. akkor meg?
  • Adam5
    fasza!
    de te hogy vetted fel ilyen jó minőségben?
  • hornbali
    Egyébként ha valaki nem fogná, a crack azért van hogy ezeket a b*ziságokat kiiktassa, és ne pofázzon a virtuális meghajtók miatt.

Mellesleg még mindíg egy LÁMA pöcsnek tartom aki feltette, nem sokat tett, a keze ügyébe került, berippelte Alcohollal, és feltette netre, na bzmm...
  • hornbali
    THX a segítséget.
  • cSuwwi
    hajjjj :/

leszeded az a 4 imagefilet (4 alcohol image)

ha van feltéve Clone CD, akkor uninstall
    ha nem 3.47-es Daemon-Toolsod van, akkor uninstall, majd felrakod a 3.47-est

feltelepíted a gammát

a daemon toolsban bekapcsolod az összes emulálálást, berakod az első cd-t és játszol. ennyi.

crack még nincsen, de a mdf-es image miatt nem is kell.
  • robotnyk
  • Hentes Bill #3352
    ott a pont
  • joe69
    ha egy lama pocsnek tartod azt aki feltolta netre akkor vedd meg a jatekot, az siman fog futni
  • takraj
    Nem tuom volt-e már róla szó, de nekem az alcohol nem hajlandó mountolni az imageket... egyiket se.... azt írja, hogy sérült.... A "www.warezcenteronli.tk"-ról töltöttem le...
  • hornbali
    Vaze, nem tehetek róla hogy ezt a k**va játékot csak Alcohollal beripelte egy LÁMA pöcs. A Deviance vagy más nagyobb krekker csapat tuti dolgozik rajta, de ki akarnám már próbélni.
  • Hentes Bill #3348
    #3335, #3324
  • cSuwwi
    ha tanulnod kell, akkor ne játszál...
  • Hentes Bill #3346
    bazmeg ez hihetetlen, mingyárt kilépek az ablakon a sok lámértől
  • hornbali
    THX de nincs időm, tabulnom kell
  • joe69
    egyeb mod:visszaolvasol!!!
  • hornbali
    Bocsi ha már írta valaki, de nincs kedvem és időm visszaolvasni...
    Pár kérdésem lenne:

Van hozzá valamilyen krekk?
    Milyen progikat kell törölni hogy mennyen?
    Ha van egyéb mód akkor az is jöhet.

THX mindenkinek aki segít.
  • Drex
    uff... 3324
  • Hentes Bill #3341
    1-es. és jó lenne, ha visszaolvasnál, minden oldalon 5X le van írva a megoldás. pl kőkemény 4 üzenetnyire le van írva a problémára a megoldás
  • Dave000
    mint már írtam nekem a 3.44-be minden emul off-on(!!!) és mégis feltelepítette és megy is faszán.
  • balintka
    Hali! A játék futtatásához melyik cd kell? Vagy az 1-est vagy a 4-est teszem be hibát ír ki!!!
    Légyszi segítsetek!!!
  • Matheus
    #3315 PLEASE HELP
  • robotnyk
    miért lenne szégyen? lol...
  • robotnyk
    na, szal újabb érdekesség.
    havernak nem rég volt win reinstall. odaadtam neki a játékot.
    feltette a daemont, installálta volna a játékot, de 23%nál megakadt. feltett egy alcoholt is, majd ismét a _daemonnal_ mountolta, install, és így már műxik neki. ezt adjátok össze...
  • Buci
    Lényeg, rájöttem a Sims.exe egy érdekes védelmi eljárással van felruházva. Ez annyit tesz hogy a játék megkeresi, hogy van-e feltelepítve CD/DVD emulátor. Pl: Clone Cd vagy Daemon Tools. Namármost ha nem megy a játék akkor nincs mese, uninstallálni kell az image programokat.
    Tehát unistallálni kell a CloneCd-t az Alcoholt és a régi Daemon Toolsot. A legújabb 3.47-es Daemon Tools viszont immunis rá, tehát ezt telepítsétek fel és ezzel emuláljátok az 1. CD-t úgy, hogy emulálás opciónál minden Safedisc; Secr... Laser.. stb kipipáljátok. Egy gyors újraindítás és menni fog a játék. Tehát ne feledjétek a Sims 2 működik, csak elég szivatós. :D
  • Ramore
    Szégyen, hogy nincs benne gyárilag a magyar nyelv!
  • Hmuda
    Hogy hogy saját fejet? Családgenerálásnál olyan fejet raksz össze amilyet csak akarsz.
  • sapkafej
    Hogy kell saját fejet beletenni (remélem, eztet még nem kérdezték)??
  • Dave000
    Hehe nagyon lol :DDD
  • Hmuda
    Tánc 1.

Tánc 2.
  • Gazsi
    de semelyik se jön be
  • Hmuda
    Lol. Én is pont most akartam feltölteni a táncolós viedómat, hamarosan linkelem. :D
  • Hmuda
    Megvan. Próbálj kicsit kizoomolni és akkor próbáld meg. Nekem bejött.
  • Gazsi
    azt kárdeztem először"hello de mikor lesz sims 2 crack????"