32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• TopGun
    Ertem, azert koszi, hogy valaszoltal.
  • Sephi
    Ugyancsak szeretnem neked elarulni amaz tenyt hogyt kezdted el eme erdekes temazgatast es en (ugyanugy mint te) ugy reagaltam ahogy illik. Ha mar jobban ismernel akkor tudnad hogy direkte jopifon irtam a villamos dolgot de nem szokasom smajlikat tenni a vegere. Nem vagyok faszkalap es a kedvesemet hagyd ki ebbol es foleg ne kaverd bele a szuleimet mert apam mar nincs (ez kibaszotul jol esett).

Buntetlenul? Na buntes... kuravra megerdemlem. Koszonom neked hogy ekkora baromi felfogasod van.

• Mike
    én unatkozom, amikor te offolsz a topikban? ez nem chat
  • Mike
    barátod a sírásó, nem vagyok kiváncsi a faszságaidra, és nem vfogok veled leállni egy ekkora tahóval vitatkozni sem.

szevasz
  • Mike
    ebből a kedves kivánságodból is kiderül, mekkora egy faszkalap vagy
    sajnálom a kedvesed, biztos neki is el kell számolnia minden egyes percével

és még azt nem értem, hogy anyád apád miért nem tanított jómodorra

piha

ja és megjegyzem, büntetlenül nem kivánhat nekem ilyte senki, főleg egy smájlis kérdés után
  • Hmuda
    Elsőként a házamat mutatom be. Mivel megszereztem azt a 75.000 simoleont, nem volt nehéz berendezni. PlazmaTV, megaPC, mindenből a legjobb. Még így is maradt vagy 40.000-em.

Házikóm.

Illetve a pasi kertészkedik kicsit a munkahelyi reward tárggyal.

Kertészkedés.
  • Sephi
    Mivan baratom... unatkozol ? :(
  • Mike
    ez minek ide...
  • Mike
    kint, a falu képernyőn
  • Sephi
    Szivbol kivanom hogy meg a mai nap folyaman usson el a villamos.

Nagy bun mi hogy teccik egy jatek es beleelem magam?
  • Hmuda
    Mellesleg mindjárt ké új múvi.
  • Hmuda
    Hát arra nem tudom a választ.
  • Hmuda
    Ez mekkora lol. :D
  • Mike
    behalok :) ha te egy játékban ilyen vagy, milyen lehetsz az életben?

EZ CSAK JÁTÉK!
    azok ott a képernyőn nem igazi kis emberkék! :)
  • Devids Pro
    Valaki mkegtudná nekem mondani hogy a házakat hogy lehet ledózerolni?
  • Coolfire
    Ááááá mégsem az,hanem két .pdf állomány..picsába..
  • Sephi
    Haha! Most hallotam egy viccet amit be kell ide irni :))

Bush meglatogat egy Texas allambeli Iskolat. A gyerekek koszonnek neki , majd mesel valamit es kovetkezi a Kerdez Felelek resz. Bobby jelenetkezik es mondja :

-Bush bacsi nekem 2 kerdesem lenne. - mondja Bobby.
    -Igen? Na hajjuk! - kialtja Bush bacsi.
    -Az elso az lenne hogy hogyan lehet az hogy Bush bacsi nyerte meg a valasztasokat pedig Gore folenyben volt? Es a masodik az lenne hogy miert teccet megtamadni 9/11 utan Iraq-ot akiknek semmi koze nem volt ehez?

Bush szohoz sem tud jutni par masodpercig majd odaint az egyik emberenek mire hirtelen sotetsegbe borul az egesz terem es senki nem lat semmit. Ket perc mulva ujra feny lesz es ezuttal Mary jelentkezik. Bush int neki hogy beszejen.

-Bush bacsi kerem nekem ugyanaz a ket kerdesem lenne mint Bobby-nak de lenne meg egy harmadik is... - monda Mary.
    -Na mi lenne az? - kerdi Bush mikozben megint odaint a embernek.
    -Hat hogy hol van Bobby?-kerdi Mary.

:))))))))))))))))))))))
  • Coolfire
    Háj!Mi van a Sims2 hivatalos oldallal,hogy most serial nálkül lehet regisztrálni?Van rajta fasza sims2-es T-shirt is mán...:)
  • TopGun
    #3488-as kerdesemre.
  • Sephi
    Nekem is es megsem tudom megnezni :(
  • Adam5
    őőő
    hát nekem van fent divx és xvid is.
  • TopGun
    Ertem, koszi, nekem sajnos csak hetvegen lesz meg a progi ha minden igaz, majd azert zavarhatlak a kerdeseimmel?
  • Mike
    milyen codec?
  • Adam5
    na itt van még egy videó ígérem ez az utolsó ilyen minőségben, benne van a kertész és egy szerencsétlen próbálkozásom is :P
  • Rolee Papa
    Köszi mind kettötöknek!
  • Hmuda
    Nem. Alapból működésbe lépnek.
  • Adam5
    de ezt csak akko tudod ha már vörös szív van asszem
  • Adam5
    2simet az ágyra relax-al és amikor rajta vannak akko rákattintasz a partneredre és woohoo
  • Rolee Papa
    Hogy kell WooHoo-zni benne?:D
  • Sipocz
    Hi TopGun!
    Itt még nem tartok, azt látom hogy van 3 premade falu és ebből 2 igencsak hasonlít SC alapfalu kiépítésekre( a 3. igen elmeborult egy "izé", kész Rosswell). Az is emlékem, hogy a telepítés során volt valami linkelő jegyzés az SC-re hivatkozással-gondolom kisaserolta hogy telepítve van, de nem tudok semmi pontosat. Sajna:((! Maxis Luc szólt vmit korábban (tavasz-nyárelő) arról hogy lehetséges lesz importálni SC4-ből dolgokat, de hogy ebből mi valósult meg azt nemtom.
  • Adam5
    most levan húzva a sims2 a tálcára, újra elkell inditanom hogy a kamera beálitások megváltozzanak?
  • Hmuda
    Ugyanmár, egy pár másodperces telefon csak belefér. :-)
  • Adam5
    :DD

de majd fogadok csak eddig a csajaimmal foglalkoztam
    már mind2 vel tudok woohoo-zni.
  • Hmuda
    Te, nem akarsz esetleg kertészt felfogadni? Annyi a gyom a kertedben, hogy rossz nézni. :-)

Mellesleg egy medium-medium minőségibeállításokkal nem lesz észrevehetően lasabb a játék felvételkor, de legalább nézhető minőségű lesz a videó.
  • Adam5
    és ezen láthatjátok is hogy nálam pl qrvára nem akad!
  • Sephi
    En mindig egyedul kezdtem de holnap aszem ujra kezdem aszonypajtasal mert az szereti a jatekot :) Akkor majd allomparral kezdem :)
  • Adam5
    nos még egy vieó :D (lesz egy olyan jelenet amikor hirtelen eggyik helyről a másikhoz ér az nem azért van mert akadt a játék hanem mert felgyorsitottam)
  • TopGun
    Hi! egy regi ismeros! :) Legalabb Te valaszolj mar, ha masok szora sem meltattak! :(( A SimCity-bol lehet varost importalni? es van-e valamilyen hatassal az ott levo gyarak, irodak, lakasok minosege az itteni eletvitelre?
  • Hmuda
    Passz. Én csináltam egy álomházaspárt már a legelején, azok jól kijönnek. Tulajdonképpen még nem is találkoztam olyan emberrel akit utálna a simem.
  • Sephi
    De hogyan csinajam? Idegesitsem fel? Essen le minden pont ugye? Es akkor magatol elmegy vagy el kell rendesen kudeni a francba opcioval?