32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ramires
    Nekem is ilyen gépem van, ám vannak igencsak észrevehető szaggatások. Milyenre vannak állítva a videó beállításaid a játékban?
  • Killerno
    Hello!

A gyerekkel való tanulást még mindig nem oldotta meg senki?Remélem nem egy bug lesz.
  • Mike
    jaja, hivsz taxit, és mész
  • Hmuda
    Télleg, ha bővebben kell a vásárlás akkor telefonon fehetsz pizzát, kaját meg ilyesmiket, nagyobb bevásárlásokhoz be kell menni a "belvárosba".
  • electronic
    kösszee :D
  • Tatyla
    374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
  • Mike
    berendezést? kattinst a bútor gombra
    de gondolom nem erre gondoltál
  • Hmuda
    Válogass:

THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
    374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ
    DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH
    XUT3-6LHW-ZOR1-JH7N-VV7I
    DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
  • electronic
    Szasztok! Vki egy serial-t dobjon nekem pleasee! :)
  • Hmuda
    Vásárlás: a GUI-n van három nagy gomb, a közéső a vásárlás, ott válogass.

Szex: rakd a párt relax-al az ágyra és után síma sex: woohoo, gyerekcsinálás: try for baby.
  • Hmuda
    Én úgy vettem észre hogy inákbb memóriaigényes a game.
  • cSuwwi
    nekem is jól fut egy 900-as duronon ahhoz képest.
    alapból 1024x768-on volt, minden low-ban, de nem is vártam csodát :)
  • Goliath
    Sziasztok. nagy dilemmám van. Biztos lama vagyok... Pleasantville-ben kezdtem és az a baj, hogy nem tudok vásárolni spéci dolgokat (pl virágot, berendezéseket, szobrot) csak újságot meg kaját. És az a másik hogy a simjeim nem akarnak szexelni, hogy legyen gyerek.
  • Tom3 #3272
    max olyan akadás amit alig észrevenni
  • Tom3 #3271
    Úgy megy mint a Celeron 1700Mhz,512Mb ddr ram,radeon 9600xt
  • Hentes Bill #3270
    akkor jó
  • Tom3 #3269
    igen akadás nélkül
  • Hentes Bill #3268
    akadás nélkül? nem túlzás egy kicsit? 1 mhz kevés egy kicsit
  • sapkafej
    Mármint ez Mike-nak ment.
  • sapkafej
    Gondolom, a fórumra gondolt...
  • Tom3 #3265
    Ezen a gépen: Celeron 1000Mhz,768Mb Sd Ram,Geforce FX 5200 128mb akadás nélkül megy!Nagyon király a játék!
  • bazza
    Nah most hívott a 2. számú haver, ő nála is ugyan azt írta ki #3254 , mint az 1. számú havernak...Szval nem lehet véletlen. Crack mikor lesz hozzá?
  • Hentes Bill #3263
    logóra kíváncsi
  • Hmuda
    Tyro logóválasz: Csinálsz egy 120*20-as gif vagy jpg file-t és a beállításoknál feltöltöd.
  • Mike
    © tyro ma 16:08 | Privát | Válasz | #3250

ja és hogy lehet képet betenni név helyett?

nem értem a kérdést
  • Mike
    jó lesz
  • Mike
    itt megtörtént, hogy a szomszéd telefonált, hogy átjönne. de mivel folyton csak veszekedtek, mondtam neki, hogy ne, mert fáj a sim feje :)
  • Mike
    tessék, ha ez a szived vágya:

nekem még nem állt így le
  • tyro
    pls answer me
  • Attiska
    Pl. ha a szomszédok az életben soha nem hívtak fel, soha nem jöttek át maguktól. Bár az is igaz, hogy én csak az alap Sims-el nyomtam, a kiegészítők kimaradtak az életemből.
  • Matheus
    akkor készül ehhez a gamehez magyarítás, és ha igen, hol tart?
  • bazza
    Eddig még senki sem találkozott ezzel a hibával?: " A Sims2.exe hibát észlelt, ezért leáll, a kellemetlenégért elnézést kérünk..."

Sokat segítenétek ha válaszolnátok, mivel már ígyis lelkiismeret furdalásom van, hogy csak nekem indul, másnak nem....:(
  • Mike
    nem értem a kérdést. a vendég simek az 1-ben is önállóak voltak, azt csináltak amit akartak
  • Mike
    ha megveszed Kanadából. USA-ból nem szállítják. szállítási ktg-gel csekély 18k
  • Mike
    saját fazont terveztem, sőt tzöbvb családot is, gyerekkel, az egyikben éppen most vitte el a gyereket a Gestapo, anyukája meg szívszaggatóan sírt (azt nmár nem vártam meg, hogy anyuka öngyilkos lesz, mentés nélkül kiléptem, igaz nem sokkal előtte mentettem, szal a gyereket másnap menthetetlenül elviszi a gestapos banya, hacsak nincs vmi csít arra, hogy hogyan legyen a D osztályzatból, mondjuk B)

saját kéglivel az baj, hogy nagyon drága, a kezdeti 20e-ből a kis luk falai felhúzása után, konyhabútor, tv, kanapé megvétele után nem maradt semmi, szal érdemesebb előre megépített házba beköltözni, arról nem beszélve, hogy jó eséllyel van benn már konyhabútor, meg kész fürdőszoba, a maradék 7-8e-ből meg meg lehet venni ami még kell
  • tyro
    ja és hogy lehet képet betenni név helyett?
  • tyro
    hi all!
    na akkor már annyi verziót hallottam szal
    ha nekem fent van a gépemen mind a 4 cd képfájl és betöltöm alcohollal és úgy rakom fel akkor jó lesz????
    a CloneCD nincs fent
  • Matheus
    bocs hogy 2x ment
  • Matheus
    esetleg HUN-weboldal lesz majd?
  • bazza
    Nekem elindul nyugi!
    Csak van három haver, és most adtam nekik oda cd-n...
    Az egyiknek most az a baja, hogy amikor átjutott a cd az ellenőrzésen, akkor kapunk egy szokásos XP hibaüzit, hogy "a Sims2.exe hibát észlelt, ezért leáll..."Szóval ezt mi okozhatja?