32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Rambo 20
    Ja BAZZA jó kérdést tett fel!!!!
    KÉRLEK pls!!!!!
    Válaszoljatok nekünk ha tudjátok:'(
  • Sipocz
    Helló Cool!!
    Lásd, ha történik vmi "érdemi" a Sims világában az újra lendületet adhat! Gyönyörű a grafikája és minden a megjelenítéssel kapcsolatos kezelés is "szinte adja magát", sajnos egyelőre ez csupán amit képes voltam megállapítani mert épp csak feltelepítettem. Aztán már a "női szakasz" kis is túrt a gép mellől és igazán már ők tették fel ezt a kérdést nekem, én magam mint "fű" továbbítottam felétek. Ezek szerint ez a "wants-fears" egyik nagy újdonsága a Sims2-nek, a többi érdekességekről meg a T.Fórum Tagság hozzászólásaiból is kaphattam izelítőt. Remélem, hogy az idő csak ez éppen fókuszban lévő családban telik és hogy a gyors öregedés ellenére lesz azért alkalom sok-sok mindenre is. Annak idején a tavasz végén még Luc XXX-et (már nem emlékszem a Maxis-projectfőnök teljes nevére:(() is kérdeztük erről az "öregedés miként lesz?" dologról és akkor ott ő azt nyilatkozta, hogy nem csupán a napok múlása miatt vált a sim életkori kategóriát; no úgy nézem ez maradt sima időmúlás?
    Ja igen még a "wants-fears"-höz, láttam hogy egy elemét e dolognak lock-olni lehet, ez azt jelentené hogy egyfajta rögeszmét adok a simnek? Meg itt van még az "emlékek sora", ez folytonosan változik és bővül az idő múlásával? Láttam hogy a fazonnak akivel túrtam nagy vágya hogy "Big Cheese" legyen (gondolom van még más "szint" is:)) ez miféle minőségben eredményez változást? Hogyan túrjátok, előre gyártott néppel és/vagy épületekkel vagy már terveztek saját fazon és/vagy kéglit? A community lot-ok mennyiben hasonlítanak a Sims1 UL modulhoz? (no mos csak ennyit!:)))
  • PREMIERE1
    Van szünnap. Heti két nap. Plusz van, hogy betelefonálsz, és nem kell melózni menni. :)
  • bazza
    Alcohollal hogyan lehet kiírni? Milyen beállításokkal?
  • TopGun
    Nekem, egy kerdesem van: Hmuda es a tobbiek, aki el vannak melyedve a jatekban! A SimCity 4-bol es RH-bol lehet importalni varost? ha igen akkor fugg a munkahely minosege az ott levo gyarak, irodak minosegetol?
  • Hentes Bill #3197
    http://wandoo.try.hu/
    http://bithumen.tx.hu/
  • Sonic13
    Írjatok plz címeket ahonnan le tudom húzni!
    thx
  • bazza
    Tud vki egy biztos kiírási módszert?
  • cenobite
    üres vinyó? Nincs, sajnos, miért kellene?
  • Hentes Bill #3193
    na erre én is kíváncsi vagyok. én mindenesetre újra installáltam a gamet, és elmentettem a pályákat, hogyha vmi nagyon nagy gáz van, előlről tudjam kezdeni őket
  • Coolfire
    Szewa!Rég "láttalak":)Ezek a vágyak és félelmek főleg az aspirációs beállítottságodtól függenek(romantikus,pénzéhes,társasági etc..:)A progi állandóan sorsolgat,ha egy vágy v. félelem teljesül ezért pontokat kapsz,amit a kis doboz ikonnál beválthatol vmilyen dísztárgyra.Ugyanilyen dolgokat a munkahelyi előléptetésért is kaphatsz.Ha minden frankó-főleg a vágyaid teljesednek be-akkor átlépsz platinum módba.
  • dashed_
    ha csinalok egy csaladot es elmentem az hol tom visszatolteni??es a jatekot?
  • Mike
    nincs egy üres vinyód?
  • Mike
    egyetértek. illetve most már viszonylag több idő van, de a gyereknek pl. az átkozott hf miatt semmire sincs
    pl. jó lenne, ha fel lehetne venni vkit a gyerek mellé, aki korrepetálja, ha szarul tanul

a felnőttekkel viszonylag nincs gond

az más kérdés, hogy szerintem az 1-esben jobb volt az, hogy bármikor be lehetett tenni egy szünnapot, tehát ha mondjuk elhúzódott az esti buli, másnap nem mentek melózni, itt meg max hétvége van, és ha mindketten dolgoznak, soxor nem is ugyanarra a napra esik, szal szerintem gáz

az is gáz, hogy alig van cucc, meg bútor, zavar, hogy a ház körüli dolgok javát kihagyták, hogy nincs kutyus, cicus, lehe, hogy előkaparom az 1-et, kedvem lett azzal is játszani kicsit (szupersztár bácsi 4 csillagos anyukával :) sosem hittem volna, de hiányzik a lemezfelvétel, meg a jó kis házikóm)
  • cenobite
    Hát ez az, hogy nekem 98 van, aztán mégis szivat. :(

Hmmm, azért természetesen köszi a választ!
  • Devids Pro
    csak te maradtál le :D
    na most telepítem a game-t most értem haza suliból, már tegnap este lenn volt maga a játék most csomagoltam ki hát már nagyon kiváncsi vagyok rá :)
  • Coolfire
    Sokkal jobb a 98 játékra mint az ikszpé,márcsak a memória miatt is.Csak sajnos egyre több új játéknál nem támogatott a 98.:(
  • Coolfire
    Igen megy,csak kapcsold be a safedisc 2/3 opciót íráskor.Én is cédéről játszom.
  • Mike
    nálam XP alatt produkált ilyesmiket
    illetve soxor úgy nézett ki, mint ami lefagyott, néha percekig állt
    aztán egy mentésnél 5 perc után nem birtam, és nyomtam egy resetet.
    Win98se alatt ellenben kitünően működik nálam
    (tom, a WinXP-m a rossz)
  • Adri
    egy pár oldallal arréb írta valaki, hogy kaját lehet rendelni de azt tudtátok hogy el is lehet menni vásárolni!? vagy csak én maradtam le?
  • PTW
    egyetlen bajom az egésszel (az 1-gyel is), hogy szerintem túl gyorsan megy az idő. Semmire sem elég épphogy csinálnék valamit, már este van. kicsit lehetne lassab az egész játékmenet, sokkal élvezetesebb lenne úgy...
  • cenobite
    Amúgy olyannal senki sem találkozott, mint amit lentebb írtam? Mármint, hogy elindul a játék és menet közben, mikor már a házban vagy pár perc után megáll, lefagy, stb...
  • Johnyy
    Ahh, ez dermesztő hanyadik válfalya????
  • gPROject
    nekem nem rakta fel, de mind1, most már fent van
  • Mike
    nincs csít? kérdőjel lemaradt
  • Mike
    iskolai előmenetelre nincs csít
    nem szeretném, hohgy a nagy műgonddal elkészített Pistikét elvigye a Gestapo
  • Mike
    ja, de a homework móka megöl mindent
  • Mike
    gef3, 512 ddr
    játsz win98se alatt, ott a fél giga mem is elég
  • Adam5
    LOL azt láttátok hogy ha van pc-tek akkor tudtok e-mail eznni másokkal meg másokkal akiket ismersz játszani :D
    nagyon fasza!
  • Mike
    nvidiast természetesen
  • Adam5
    thx
  • Mike
    ctrl+shift+c
    aging
  • Mike
    tegyél fel egy tiszta win98se installt egy külön vinyóra.
    alcoholt
    és próbáld úgy
  • cenobite
    Nekem Abit Siluro Gef4 128Mb van, ehhez a legújabb NVidia drivert használhatom? Vagy keressek külön Siluro drivert? Ezekhez a dolgokhoz vagyok...
    Előre is köszi a választ!
  • Sephi
    Most toltom az uj nvidia drivekerek....
  • Adam5
    nemtom
    nem lehet hogy videó kari driver hiba?
  • Sephi
    Gyerekek... nekem 2.8-as barton . 512 ddram , NF7-es alaplap es Gf3 Ti 200-asom van es megis a jatek ugy megy mintha a doom3-mat raktam volna mindent ultra high-ra :(

Ez miert van?
  • Adam5
    ezt az öregedés kikapcs dolgot hol lehet megcsinálni?
  • Adam5
    ami még qrva jó hogy ha beteg az emberünk akkor fel lehet híni a work-ot hogy nem tud bemenni
  • Lord Zax
    Na megprobáltam a Rage által irt modon is, végigcsináltam, pontosan azt amit irt.
    NEM JO. még mindig ugyanazt irja, és nemtudom mi a faxom baja van már. 3. napja szrkdok vele.
    most hogy ujraraktam a dx-et, egy csomo baja lett a dxdiagnak, csomo errort generált.
    Leszedtem a sp2-t is. azt se lehet rárakni egyszerüen a régi sp2-re. azt irja hogy már fent van és nem lehet mégegyszer rárakni. Ami poén, hogy nekem sp2 es wininstallom van, tehát ez alap benne van.
    Eza dx-es hiba sirba visz.