32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #3445 Igen,nálam faszául megy. -
#3444 Jóreggelt. Tudja valaki hogyan lehet publikus wuhút nyomni???? -
#3443 :PP -
#3442 lehet hogy valami (18)-as minifilm volt? :D -
#3441 :P -
#3440 bizonyára "egyéb juttatás"-ként kapta a feleséged... -
#3439 Illetve más:
Oltárira tetszenek a munkahelyi közbeszólások. Nem emlékszem, hogy volt-e ilyesmi a Sims1-ben, de itt nagyon jók. Volt, hogy minden előfeltétel teljesülése nélkül előléptettek, kaptam skill pontot, meg ilyesmik. De ami a legeslegnagyobb: a feleségem sikeresen csinált egy minifilmet a munkahelyén, ami után a főnök !75.000! pénzt adott neki. Eddig is jól éltem, na de ezek után. Húha... :-) -
#3438 Azt jelenti, hogy az az aspiration nem fog sose kicserélődni amíg be nem teljesül. Van úgy hogy egy vágy beteljesülése után nem csak az tünik el ami összejött hanem több is (néha mind a négy).
Járni úgy kell, hogy felhívod, áthívod, majd udvarolsz. Feleségül venni (bármily meglepő) úgy kell, hogy megkéred a kezét és lezavartok egy esküvőt.
Igen, minden WooHoo szexet takar. -
#3437 aham. és szted ez mi a neve mellett? -
blazini #3436 Hi!
Valaki magyarázza már el nekem hogy mit jelent az amikor lakatot lehet tenni a képek valamelyikére?
Meg hogy hogyan lehet mondjuk járni a csajjal meg feleségül venni meg ilyen apróságok.
Ami a pezsgőf. folyik "whoo-hah" alatt az az szex lenne?
A Lothar gyerekkel nyomulok, de nem igazán jönnek össze a próbálkozásaim.
Valamilyen tippeket hol lehetne olvasni?
Köszi előre is! -
CéZé #3435 hűha télleg és mikor? :) -
zsoleer #3434 szeva srácok akinek gondja van a sims2-vel az ne izguljon mert voltam a nforce.nl és megjelent egy másik változat ehez már crack is van -
#3433 lol :) -
#3432 lol, nukeolva is lett :PPP -
#3431 .
-
CéZé #3430 hmmmm -
#3429 Hát, jó éjt mindenkinek ... vagy jó játékot ... kinek mi teccik ! -
#3428 Jah ... és a csajom már kérődzött, hogy legyen új csecsemő ... még jó hogy nem lehet Dungeon Keeper 2 módjára pofozni a simeket, mert tuti véresre vertem volna :) -
#3427 Két gyereket szült a maca, aztán most lettek kisiskolások ... hát eddig kínszenvedés volt, még úgy is, hogy felfogadtam egy dadát ... -
#3426 Hála neked ...
Nem tudjátok mikor van az a pont, amikor nem veszik el tőlem a másik gyereket is, ha az egyik "véletlen" elhalálozás közelében jár ? :) -
#3425 Újabb táncos videócska:
Tánc 3. (8,35 MB) -
#3424 az lehet :) -
CéZé #3423 esetleg egy szippantókocsi...lehet eltellett :) -
#3422 Egyébként a legújabb ezirányú próbálkozásom.
-
#3421 Ő nem a sminkre gondolt hanem erre:
-
#3420 Tutira, odaférsz a WC-hez? Nekem már volt olyan gondom, hogy a csaj nem fért oda a szekrényhez, pedig volt előtte hely. Kicsit rendezgesd át a fürdőszobát. -
#3419 Kicsit felfejleszted a creativity-t, aztán mindkettőt egy szobába rakod, fogod az álványt, make picture of akárki, és annyi. Ezután ha akarod akkor még szöszölhetsz a figura pozíciójával (egyszerűen elvezényeled máshova, leülteted, stb), beállítod a kamerát és puff, lefényképezed. Ezután a festő lefesti a cuccot. -
xtimer #3418 senki nem tudja mi lehet a gondom? -
#3417 Beállítottam a felvétel minőségét. Az optionsben a kamera cuccoknál kell. -
#3416 odaállsz a tükör elé a csajjal, és olyanra festeted, amilyenre akarod -
xtimer #3415 Valaki tudja miért van az hogy nem tom használni a budit...azaz azt írja hogy használtaban van, de nem használja senki és nem is lehet...vettem új budit...a régit nem lehet el adni sem...nah vettem újat, lehet használni úgy két napig majd szintén ugyanaz
Mit lehet ez ellen tenni? -
#3414 hm ma megfagyott a játék.
1 csajjal dumcsiztam a jakuzzi mellett, majd miután mindig csak +, ++ volt ugy gondoltam megölelem, aztán megpusszantom. (szerencsére a smaci előtt elmentettem a játékot). vége az első smacinak, namondom akkor ujra.. a csaj felett egy kékes valami jelent meg aztán fagyott az egész :( nemmertem megnézni, h kövire is ez van-e, majd holnap este edzés után :D
de remélem semmi komoly -
#3413 "de azt hamarosan kinyirom" :DD -
#3412 Nem tom én nem álitottam be semmit.
De lehet hogy azért nem akad nekem mert csak 1simem van?(Azaz már véletlenül már 3 de azt hamarosan kinyirom.(Nem gyerek!) ) -
#3411 Ez tiszta sor. -
#3410 köszi :)
jó szó ... "topiclakó"
na mentem "kortalanul" jáccani -
#3409 huh
azt nemtom de biztos van olyan topiclakó aki tudja és megmondja :) -
#3408 vagy azt csak úgy amutomatice festi ? -
#3407 hát láttam szkrínshotokat, hogy a feleségét lefestette vki -
#3406 őőő, mire gondolsz?