32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#3565 nemtom, el lehet? -
#3564 :)))))))))))))))))))
Ahh en lelek masikat es elkudom jol! Hazam elott gyakran setalnak mas csajok is.
Apropo... el lehet menni mas varosokba is? Ugyertem vendegsegbe? Es a Taxi mire jo?(ugyertama jatekba bake!) -
#3563 Már kapható a game a CDGal.-ban és az 576-ban, de a DVD kiadás nem, csak a sima. -
#3562 tRsgege!
Ment a privi! -
#3561 tudtok egy helyet, ahonan tárgyakat/egyéb dolgokat letölteni? Mert a hivatalos honlapról nem sikerül, ugyanis... öööö... valahol elhagytam a serial numbert ;-) -
wizso #3560 hi! Na köszi a tegnapi segítségeket, sikerült elindítani a Simset, szép és jó meg minden. Egy kérdésem lenne: ha ketten játszunk egy neighborhood-on (kicsi hugommal WiZyvel :) , akkor amíg egyikünk játszik addig a másik Sim-e öregszik? Ja és Nero6-al jó kiírni cdre, működni fog? vagy ha nem akkor mivel?
(a probléma amiről Wizy beszélt az meg megoldódott, csak külön userrel játszottunk, és ezért az ő részében nem tudja játszani az én mentésemet.)
Ja és itt sem lehet kimozdulni a házból ide-oda? Mert azthittem hogyha a kiegészítőkben ezt megcsinálták akkor itt is benne lesz :( Meg akkor minek van ott egy park a neighborhoodon? Aminek neve is van meg minden.Ha el se lehet oda menni? -
#3559 Ja! ertem ok:) az mas -
#3558 dzsakudzi-ban volt (vagy hogy írják) -
#3557 Mindig igy oltozik a csajszi? mint aki folyton dugni akar:) vagy Te oltoztetted igy fel? -
#3556 hogy lehet lemondani az esküvőt? mert már eljegyeztem az eggyik csajt de most hogy má van normális bnő lekéne koptatnom. simán ne találkozzak vele sokáig? -
#3555 na mind1, akkor megint megcsinálom a karakteremet:-) -
#3554 muhá, dettó olyan lotyóval szívok, mint Sephi
első woohoo után már reggel az volt a vágya, hogy másik 3-al kufircoljon, oszt folyamatosan olyan parája volt, hogy nem vágják gerincre. ráadásul egy gusztustalan házimalac: fröcsögve zabál és akkorákat fingik az asztalnál, mint ide lacháza ösztönlény, na.
az is igaz, feltűnhetett volna, hogy kifejezetten az a gyorsan ismerkedős típus, amikor 3-4 karajosabb randi után egyből beköltözött. az ilyennel meg az életben is vigyázni kell
mondjuk még kicsit maradhat, mert egyrészt megfelelően rendszeres karbantartással elmúlt a vágya, hogy partiba dobja magát (Sephi, vedd fel te is a sérvkötőt és mindent bele), másrészt egész jól keres, de ha megszedtem magam, tuti elvitetem valahogy az idegenekkel. az ilyentől kölök se kéne, óvodában megrontaná a komplett kiscsoportot, később tanulás helyett meg matekpéldákra polírozná a bohócot -
#3553 jaja, mert nekem mennem kellett feküdni, mert hogy másnap suli, miegyéb, őt meg azt mondta, hogy körülnéz kicsit az újdonsült házamban....... szal akkor valszeg nem mentette ki, de ahogy elnézem, a sajátját sem:-))))) én is erre gondoltam, hogy nem mentette el, de gondoltam itt is megkérdem, hátha csak én vagyok a láma...... de ezekszerint nem...... (tesom az a wizso, a tegnap este kérdezősködött crack-ügyben:-) ) -
#3552 átattad neki amikor még a te karidnál volt bent a játék? -
#3551 hát ez az, hogy aztán tesom játszott vele............ szal fogalmamsincs, hogy ő elmentette-e, de ha nem, akkor megverem:-))))) -
#3550 ja :D -
#3549 elmentetted? -
#3548 háttérben az út elég keményen emelkedik.
:) -
#3547 hello
hol kell az előző játékomat betölteni? tegnap este mgcsináltam a karimat, beköltöztettem, aztán tesom játszott a sajátjával. most meg rohanok haza, hogy de jo lesz, meg tesom sincs itthon, enyém a gép, elinditom a játékot, bemegyek abba a városba, ahova tegnap beköltöztettem a simemet, de sem a tesom simjét, se a sajátomat nem látom azokban a házakban, ahová beköltöztünk..... ????????? thx -
#3546 egyre jobban alakul a kapcsolata a csávomnak a csajjal! :)
de ha szóba jön a pénz akko mindig minusz van, a csaj nem szereti a pénzről dumálnak.
itt egy kép a csávomról meg a csajról (a háttérben van néhány mosatlan tányér :P). -
#3545 ahol a település látszik. alul van egy dózer ikon, vagy ha rákattintasz akkor? vhogy úgy
de nem elég ledózerolni, telket is ki kell jelölni -
#3544 lol lementem a városba és vettem 1 simcity 4 rush hourt és egy sims bustin out-ot és tudtam velük játszani a konzolon :DD ja és egy magazint. -
#3543 jól láttom, hogy a Money verziónak rossz törése van ? -
#3542 pontosan hol amikor kiválasztom a falut? (nem az egész falut akarom romba dönteni csak egy házat ledózerolni)
És melyik gomb az? mert én nem találtam -
#3541 mert hülye voltam, ilyen party-sra raktam de nem igazán rendezek partykat :) -
#3540 van vmi mód arra hogy utólag akár cheattel megváltoztatni a karakter tipusát (pl romantikus, családcentrikus, pénz szerető...) -
GazVezir #3539 Hi!
Vki lenne olyan kedves és felpakolná nekem a Sims 2 4-es cd-jén lévő sims2_4.r34-et és a felfelé lévő fileokat. Előre is köszike! -
#3538 hmuda: van vmi ötleted? -
#3537 továbbra sincs kép :( -
#3536 core version 2.1 -
#3535 hányas verziójú xvided van? -
#3534 mediaplayerrel próbáld -
#3533 de mivel tömöríted ezt a videót. a gspot sem tudja -
#3532 nem értem mindent medium-ra állitok kivéve hogy a file méretét és mégis ilyen a minőség :/ na mind1. Elhatároztam hogy ott hagyom a szöszit meg a takarító csajt helyette csináltam egy "végleges" csajt és télleg ő lesz akivel maradok mert a másik kettő inkább csak arra volt jó hogy kipróbáljam a sims2-őt :P csak még azt nemtom hogy hogy mondom meg a szöszinek hogy nem akarom elvenni feleségül
itt egy videó amiben az én csávóm és a "végleges" csajszi táncolnak -
#3531 de most télleg, miért kell ilyeneket megkérdezni? van szemetes benne, kinti kuka nincs, de találd már meg légyszi! -
Gibro #3530 hi-hi-hi-hi :)) -
#3529 keresd meg.
ez egy iq teszt
ha nem találod meg, nem vagy alkalmas, hogy játsz a sims2-vel
:)))) -
Gibro #3528 Hali! hol lehet kukát venni? -
#3527 helyes, mert nem kell a topikot szét offolni, főleg baromságokkal nem -
#3526 Irtam privit mert ez mar nem tartozik masra.