32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4046 kőkemény 4 üzenetet olvass vissza -
#4045 Nekem alapból elindult azzal és azóta sincs gond vele. :-) -
Ssomeone #4044 Elindítom a sims2-t Alkohol 52%-al 1ghz procival Gef2Mx el fut mint állat ezzel szemben 1.8 proc gef3-al az intrónál kifagy!És nem ismétlem nem a mountolással van gond mivel a démonnal 3* telepítettem és az intro közben, valamikor a maxis logónál, valamikor meg a betölt a játék és amikor bezoomolna a házakra akkor fagymeg!!!!
Ez a nocensore patch mire jó? -
clio1616v #4043 Én először próbáltam azzal, de nem ment, uninsatlláltam(daemon tools-t) és a legújabbal már indult is a gém gond nélkül. -
#4042 Még jó hogy alul az IE kiirja a cél címét. Rá se kattintok, ha láthatólag valami kamu. -
#4041 Nekem pl megy 3.46-al de nem fogunk ezen összeveszni. :-) -
clio1616v #4040 A nocensore ahogy a neve is mutatja a játékban lévő cenzúrázást szünteti meg, azáltal, hogy a fürdőzés és WCzés közben megjelenő kockás effektes takarást eltávolítja. -
#4039 -
#4038 evvel már nem vágod átt csak a lámákat!
-
Xelo #4037 Mi az a Nocensore patch?
:D -
clio1616v #4036 Beírom mert már nem tudom nézni ezt a SZENVEDÉST...
4CDs Alcoholos verzió.
csak a daemon tools 3.47-es verzióval megy, és szedj le minden más virtuál cd és dvd drive-ot.
feltelepíted kéri a serialt beírod (DKSS-YCA2-ZO11-SSP7-3AFH)
amikor feltelepítetted akkor az (egyes) 1cd-et mountolod és már indulhat is a gém.
múltkor valaki beszúrt egy rar linket nekem azzal ment az egyes cd nélkül, de ahhoz nem volt jó a nocensore patch.
Ne ez legyen már minden fórumtopikba a játékkal legyetek elfoglalva vagy csináljatok egy HOGYAN KREKKELJEM a SIMS2-t TÓPICOT és ott okoskodhattok.
SzÓRI -
Xelo #4035 -
#4033 -
#4032 Attól hogy pár embernél működik, attól még nukeolva marad. Az a tökéletes crack ami mindenkinél jó, nem csak pár embernél. Vágod Tatyla? :PPP -
Ssomeone #4031 Elküldödnekem a Crack-et?
[email protected] -
#4030 Az, hogy a a clone verzió image-t nem lehet úgy kiírni, hogy egy másik gépen fusson...Én legalábbis csak image-ről telepítve tudom elindítani, ha cd-ről telepítem, akkor nem megy!:) -
#4029 nekem műxik de nemtom mi lehet a baja -
#4028 FIGYUZZATOK !!!
egyik haveromnak odaadtam a Sims 2-t kiírva 4 cd-n és ma mondta hogy neki kéri a cd-t ami szokott hiba vagy gond lenni ilyenkor mit kell tenni vagy mit kell csinálni hogy elinduljon ? a konfigja az jó leglábbis amit elmondott nekem meg ha nem láma akkor jó :D
plz help
előre is köszi ! -
#4027 Azt még nem! -
#4026 próbáltál benne építeni??! -
#4025 Most irtam hogy müködik a Money-s verzió!!! KI VAN PRÓBÁLVA!!! -
#4024 nem tudsz bulidolni benne elvileg -
#4023 800mhz duron,256mb ram,win98,geforce2mx400 32mb -
#4022 van a moneyeshez crack de az hibás (nem tudsz buildolni) úgyhogy kéne az első clone cd sztem -
#4021 Kössz duddits! Zaki:pont a minimumkonfig -
#4020 Csak egy kicsit olvasnál lejjebb!! Readme-ből:
SYSTEM REQUIREMENTS
-------------------
* 800 MHz processor
* 256 MB RAM
* Windows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System.
* At least 3.5 GB of hard drive space
* A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM. -
#4019 Tisztelt egybegyültek, Hölgyeim és Uraim müködik a MONEY féle változat! Vágod Hmuda? -
#4018 milyen géped van? -
#4017 mekkora a játék minimumkonfigja? -
#4016 374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ -
#4015 Na ezt azonnal vond vissza, hogy sehól nincs. THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS -
#4014 Hát inkább a Clone-os verziót szedjétek! -
Lyan Kyj #4013 mi a cd kulcs a Sims 2 nek mert kéri az instalálásnál és shol nincs nekem ahol le van írva -
Attiska #4012 Na, csorog le a Money féle verzió. Az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy ha ennek az első cd-jét mountolom, működni fog, vagy a hibátlan működéshez célszerű bezserezni a Clone-os verzió első lemezét? -
Mat #4011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. a 3. cdnél nincs MDS file. És ezért nem tom kiírni magamnak a játékot. Honnan lehet szerezni a 3. cdhez ilyet vagy hogy lehet csinálni egyáltalán ilyet hozzá ha lehet. Előre is köszi! -
#4010 Nincs baj. Ezzel szerintem mennie kell. -
Xelo #4009 Nekem a sebességével gondolom nem lenne baj, csak már lenn lenne...
AMD 2400+, 512MB DDR Samsung, ECS K7S5A, Pny Gef 5900XT 128MB DDR -
#4008 Szerintem is fog menni. Próbáld ki. Én is úgy voltam hogy nem fog elindulni, és most láss csodát! :-) Megy de minden az alapon van. -
#4007 kösszi -
Xelo #4006 Innen asszem letöltheted...