32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4166 Hi! "reszkess", asszem ma este vegre nekem is meglesz a game es ha mukodni fog, rendszeresen foglak "bombazni" mailban kerdesekkel ha nem baj? :)) -
#4165 Helló Népek!
Tegnap volt egy kis melóhelymentes laza és hozzáfértem picit a gamához. Itt van néhány tapasztalat, ellenőrizzétek mert nem biztos hogy én mondom meg a tutit!:)
-házi feladatról (Mike-nak ajánlva, ha még problemás a dolog):
A kölyök mikor hazajön a suliból hoz magával egy munkafüzetet, amit lazán ledob valahol a házban (nálam majd belebotlott az iróasztalba ezzel együtt a padlóra hajította:)). A srác fókuszba és rámutattam vele a munkafüzetre (amit persze előzőleg buy-ban azért felraktam az asztalra) és 2 opciót kaptam ->1.csináld magad (A+ a suliban a gyerek, neki is űlt a megoldásnak, de ezzel együtt nagyon lassan haladt a semmi felé és fel is adta); 2.kérd meg a szülődet segítsen (itt van az hogy szülője válogatja erre mit szól, szerencsére az enyém mozdult a kérésre, a srác ugyanúgy nekiűlt a körmölésnek és az apja a közelében fel-alá sétálgatva magyarázta a leckét amit a srác beírt a füzetbe, néhány perc alatt elkészültek!!!) Már kezdtem örvendezni, hogy ez is letudva, amikor másnap a srác hazahozott a suliból egy másik leckefüzetett:((, a Maxis gyerekkínzásra és szülömacerálásra is szakosodott??
-jellegzetes mozdulatok
Minden karinak jellegzetes mozdulatai vannak, amelyek általában a jövés-menésben jönnek elő, de néha az interakciókban is. Nálam az egész család gamer és így van sok kari, pl. van aki járkálás közben tapsikál, van aki igazgatja a 3 szál haját, vagy van aki a fülét-orrát piszkálja, egy másik az ingének-pólójának a hónalját igazgatja.
-anyagcsere
Hát ahogy ezek a simek esznek (illetve falnak, zabálnak), jobb érzésü sertésállat is felháborodna, azt gondoltam csak akkor jön elő ha nagyon éhesek, de így esznek akkor is ha csak egy picit nasiznak. Van egy csajos karim, akit jól szituált, családcentrikus úrinőnek formáltam/formálnék, de manapság már csak "kisfingósnak" becézem (még vihog is a szellentésein) és hogy mi malac az ágyban a barátjával(jövendőbeli 3 szál hajjal) hát nem igaz:))!
-wants-fears
Csúcstalálmány a Maxis fiuktól, minden elismerésem.
-tárgyak
Többségében nagyon a helyén vannak, a Sims1-hez képest néhány cselekvés elvégzése értelmet kapott (pl.kézmosás). Amit nagyon nem értek pl. a külsőtéri világítóeszközök, nagyon meglepődtem hogy a kerítésre kell őket szerelni:o.
-homoszex a kekszek-keksze:(((
Elhajtottam a 3 szál haju pasimmal az usziba és megrőkönyödésemre rászállt egy csapat buzeráns (dance together), így elmenekültem vele vidámabb lot-ra. Nálatok is így van? Hogyan lehet ezeket fizikailag inzultálni? (ui. szerettem volna kiverni belőlük a fekáliát!!!:))
-kariszerkesztésről
5 db fazont kreáltunk eleddig és megszórtuk az inspirációs igazítást. Szvsz. ahogyan a karigenerátorban balról jobbra helyezkednek el az igazítások egyre nehezebb őket kijátszani. A szerencse és ismeret centrikus pasi/csajos a legkönnyebb platinummode várományos, valahol a családmániás az átlag és a romantikus, méginkább a társaságkedvelő a legkeményebb. Ez utóbbi kész anyagi csőd is egyben, mert minden 2.vágya egy jó kis költséges party (ráadásul nincs caterrer:(((!, így csuszpitálhatsz magad!)
-ami nagyon hiányzik
Nincs háziállat:((!
-ami meglepő
Társalgás a service alkalmazotakkal, akik közül az élelem házhozszállító csajos pl. mint vendég is megfordult a háznál, igaz nem a gazda hívta, hanem mint az egyik vendég barátja jelent meg! -
engine #4164 Sziasztok!
Arra van ötlet miért van, hogy kiírtam az image file-t, telepítettem, de elindulni nem hajlandó. :(
Ha be mountolom egyből indul...ötlet?
-
#4163 nincs mit, örülök ha tetszik, juhejj! -
#4162 Tárgylockolós bugra megoldást nyújt, ha többször egymás után belépsz az eladás menübe. És meg kell nézni, hogy valamelyik karakter parancssorában nincs-e belinkelve az aktuális tárgy. -
#4161 kicsit korán van, annyiszor írtam ember-t, hogy bocsánatot kell kérnem a szóismétlésért. -
#4160 Nem a vérfertőzésre és pedófiliára gondolok, de az ember itt elszórakozhat a mindenféle fura helyzetekkel, egyrészt mert jót röhögök rajtuk meg mert játék, (és az azért van, hogy az ember ilyenekkel szórakozzon, és jól érezze magát), másrészt meg az életben elég egy komoly kapcsolat, és azt úgysem rontaná el az ember ilyen hülyeségekkel.
Akkor is háremet fogok csinálni!!!! Megdöntöm az egy házban én és kétszázötven nő rekordját :)))))))))))) -
#4159 Az is jó még, amikor telefonálok valakinek, nem csak áll a telefon mellett, hanem mászkál a szobában, pofákat vág, eltartja a fülétől a telefont, stb. -
#4158 Köszi, kipróbázom. -
Coolfire #4157 A csetnél az is király mikor írja,hogy ki jelentkezett be,v. lépett ki. -
Coolfire #4156 Azért a számítógép überel mindent.:)Az onlány kajarendelés,cset,novella írás(creativy skill),emilek és a game ugye..:) -
#4155 A spouse-t válaszd! Házastársak lesznek. Állítsd a családra mindkettőnél az életcélt és ... :) -
#4154 Az én párom, akiket kreáltam, valószínüleg valami rokonságban lehetnek, ugyanis nincs etye-petye. Amikor a legelején megalkotod a családot, van egy ilyen "családfa" szerű ikon, ahol megadhatod a kapcsolatokat. Van roomie és még két másik - amiket egyenlőre nem fordítottam le. Nos a 2 másik közül választottam az egyiket, de csak best friend-ig jutottak. A csók és az ölelés csak friendly lehet, ráadásul a csaj hazahozott a munkahelyéről egy skótszoknyás idiótát, de én ilyen gyökér pasival nem hozom össze. Minden munkanap után bejön hozzánk a fickó, tv-t néz, stb. A csajos persze flörtöl vele, stb, de majd az emberemmel (aki Eduárd névre hallgat) kirakom.
Asszem kezdek ma egy új családot és roomie lesz a kapcsolat.
Amúgy fasza a játék, csak valahogy én is több bútorra meg ilyesmikre számítottam, viszont a lehetőségeink tényleg jelentősen megnőttek. Tök jó, hogy pl. az újságból nem csak munkát lehet keresni+olvasni, hanem repcsit hajtogatni, keresztrejtvényt fejteni, stb...
-
#4153 igen a move in el beköltözik -
#4152 xido???
te az a xido vagy az MSN-ről? -
Coolfire #4151 Valószínű,hogy move in-nel össze tudod hozni,de nem biztos,mert még nem prószáltam. -
Coolfire #4150 Passsz...de érdekes,hogy senki sem akar normális családi életet élni.Igaz azt elég otthon,nem?:)A hagyományos felállás már nem is jó?Még jó,hogy nincs benne se vérfertőzés,se pedofília..:))) -
#4149 Lehet benne "háremet" csinálni????
Van egy érzelgős csókám, pikkpakk elhódít mindenkit, most azon vagyok, hogy az meglévő csaj mellé még vagy kettőt be kéne költöztetni, csak tegnap este már nem volt időm rá. :)
-
Coolfire #4148 Tornázni azt tudok..:) -
Coolfire #4147 Háj!No vki megmondaná nekem miért nem tudok a tévéből tanulni?Pölö a főzés:a tinilányom egyik vágya,hogy megtanulja a hotdog készítést a TV-ből,de ez sehogy sem akar összejönni.Vki elmondaná,hogyan is kell? -
xido #4146 Ricsik..ez a censor-patch csak az "alcohol-clone" verziót szereti..és hancúrozni bárkivel lehet,akit befűztél:))..én magamba bolondítottam 2 csajt is..aztán úgy pakoltam a végén őket,hogy egyikkel elvoltam,a másik meg nézte a tévét és pizzázott..persze berohant és felpofozott,de utána őt is megraktam,hogy lenyugodjon...aztán egymásnak estek és bunyóztak egy nagyot:DD -
#4145 TK an ízi, szokd meg,, adig amíg lesz pöcs! -
kangoo #4144 Eddig egész jól megvoltam de az utóbbi 5 percben baromira felidegelt a cucc. A két bénasegg a konyhakövön hagyja rohadni a kiskölköt (már elnézést), inkább a zuhanyzó mellett szoronkodnak értetlenül. Erre előjött másodszorra is a bug, hogy egy használati tárgyat nem lehet eltüntetni. Ez múltkor az ágy volt, most a tűzhely. Megjavítani, használni, eladni nem lehet -grats Maxis. Veszek mellé egy másikat - csávókam nem tud választani köztük; gyerek tovább bömböl...
úgy kib*szom mindjár csak úgy csattan
-
#4143 KÖsz MX!!!! -
#4142 Mátrixnak köszönd, ő csinálta -
#4141 Uj Bann! Jó, Grat! A CSajokat sziveseben figyuszom ;) -
#4140 Nincsmit. :-) -
tsilli #4139 Köszi HMUDA! -
#4138 Engem iscsakis a hugyozó fickók érdekelnek,, leéhiheted! Biztos a készítő élvezettel dolgozta ki a bránereket -
#4137 Passz. Én nem használom, mert nem azért játszom, hogy a simjeim szerszámát nézegessem, hanem hogy játtszak. -
#4136 akor mindent letisztáztunk!!! Janinak hívnak,, yeah ;)))))))) -
#4135 Ádám-nak hívnakk és az 5 a kedvenc számom. -
#4134 Adam........ 5? Adams ? -
#4133 jaja én is szeretem -
#4132 Még menyire,, egy kis 500000 watt kelemes mégha rájövök hogy a paradicsmopaca egy pillangó a melkasról akkor is -
#4131 Szerintem Full faxa e anév! Johny 5 öss robot Johny englis (idiota segfely) John Hamond, stb,, mindenben nagy,,, ,, Ceretem jeeeee -
#4130 őő, izé az jó -
#4129 IG eN Rövidzárlat felyel, fém voltam, mostmár magyar vok nem turista de a csavarhúzók még ízlenek és az olajtól részegülökkkk -
#4128 JEEEEEEEEEEEE. Mayor lettem ... de csak 1,300 at keresek :( 3 szabadnapon van / hét, és 10 -15 ig munkálkodom asszem. Csajom meg már titkos küldetéseken dolgozó doki lett :). Kikapcsoltam az öregedést, mert azzal nem lehet semmit se csinálni. A gyerkőceim viszont így nem nőnek :(. Van két tíííínédzserem, és egyiküknek má megvolt az első csóóóókkk :). Na mára ennyi ... jó 8 ! -
#4127 1épként az én emberemet és Johny nak hívják a sims1-ben és a 2ben is