32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• vki
    Nekem is az alcoholos van meg, simán beolvastatom a Daemon-toolsszal beolvastatom és minden crack nélkül megy. De egy fontos dolog! A CLONE CD NE LEGYEN FENN. Nekem ennyi.

Ja! Magyarositás már van hozzá?
  • TopGun
    Irok privit olvasd el kerlek jo? nalunk tiltott az olyan oldal amiben a game, v. jatek szerepel! :(
  • cenobite
    Én is kipróbálom, hátha nem fog kifagyni, ahogy eddig teszi folyamatosn... Próba csereszne, aztán legalább addig nem építkezek míg ki nem jön egy normál crack, vagy míg meg nem veszem.
  • DonnieBrasco
    Nénikéjüket... két napja mikor leszedtem a piros szöveg nem volt ott. Mindegy, nekem ez is jó mert nem akarok buildelni semmit :P

DB
  • cenobite
    Khmmm...

"THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (4.50MB) -*Not working properly, build mode was disabled in the release, so it is not available with this No-CD, please wait for a Proper Working one, see here for more info."

Ezt másoltad be, vagy már van újabb? Mert az általad adott címen csak ez van és itt a fórumon is írták, hogy nem jó.
  • DonnieBrasco
    Semmi a világon..

DB
  • cenobite
    És most úgy játszol, hogy az 1-es cd be van mountolva? Vagy semmi daemon tools, semmi alcohol?
  • DonnieBrasco
    Akinek még nincs meg:

www.gameburnworld.com - Sims2 No-CD, működő crack.

Részemről mdf fileokat bemountoltam, felinstalláltam, registry key beírttam, gameburnworldos crackkel felülírtam.. és VOILÁ játszom, jól :) semmi CD-írás, semmi frusztráció! Ízi!

DB
  • bebaszov [ZSIR]
    későn kapcsoltam sajna, épp ment az időgyorsítás, mire kettőt kattintottam már le is ment a manőver.

ellenben épp az imént fingott harmadszorra az asszony.
  • Cat #3956
    amiko rá kattintasz akko a propose vagy hogy írják abban 3opció lehet 1. move akármi (ezzel oda költözik) 2.engaded vagy hogy írják (ezzel eljegyzed) 3.married remélem így írják (ezzel elveszed) és nekem a move akármin kívül nem volt más.

De nincs! Egyszerüen nem tudok vele mit csinálni. Ugy inditottam a játékot hogy egy férfi és egy nő indult, és nincs propose! A csajt már szerelmes egy másik pasiba és nőbe, a férfi két másik nőbe, azon felül hogy egymással is elvannak. Szal az idegeneknél megjelenik a propose, egymásnál nem! Együtt alszanak, platinumon van az elégedettség, bármikor ölbe veszik a másikat meg smárolnak vadul, de semmi szex. Egyszerüen elmennek aludni, és sehol nincs olyan pont hogy gyereket csináljanak.

érthetetlen
  • mike369
    azért ez szerintem eléggé a minimum alatt jár...
  • mike369
    Readme-ből:

SYSTEM REQUIREMENTS
    -------------------
    * 800 MHz processor
    * 256 MB RAM
    * Windows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System.
    * At least 3.5 GB of hard drive space
    * A T&L-capable video card with at least 32 MB of video RAM.
  • csika
    valaki mondja meg mi a gepigenye
    koszi
  • mike369
    elvileg alcohol20% safedisk 2/3 és max. 8x-osan az 1.cd-t
    a többinél mind1
  • TopGun
    Ez nagyon LOL lehet :)) esetleg nem orokitetted meg kepen? :)
  • cenobite
    Akit ismerek és ki van írva nem megy...
  • Cowek
    Használja valaki kiírt formában? Vagy mindenki mountol?

Ki kellene írnom, de nem tudom fog-e működni...
    Valaki lécci súgjon :-)
  • Kaszi46
    köszi
  • Johnyy
    DÉMON RULZ én nem xarakodnék meg nem alkoholizálnék csak démonkodnék, és fokok is ;)
  • cenobite
    Régebbi alcohol-al nekem is volt ilyen emulációs gondom, Daemon-al simán felmegy+elindul, de változatlanul lefagy, ami miatt @>&>#@#&@!!!!

Megveszem eredetiben, mert hülyét kapok.
  • cenobite
  • bebaszov [ZSIR]
    öhhöhö

lotyó nejem nem kezdő amatőr: terhes az istencsapása, reggel rohan ki rókázni, én meg beteljesedetten épp ott kotlok egy népszabival a kezemben. nem szívbajoskodik, térdre le, oszt beíveli vukot a lábaim közt

hát csak ezt az értékes információt akartam megosztani a tisztelt közönséggel
  • Anee
    Hát lehet hogy akkor nekem volt régi alcoholom...mind1 leszedtem s maradt a daemon azzal megy...
    de van egy gépigénye a cuccnak
  • Johnyy
    [editorra várás]
  • Adam5
    én alcohollal mountolom és megy
  • antijedi
    mond meg neki hogy ovlasson vissza... :P
  • Smuge
    Az alkoholcloneos verziot meglehet irni CD-re? Menni fog igy továbbra is mintha mountolnam?!
  • Kaszi46
    hi
    baráznőm kérdi tőletek, készül-e magyarosítás a játékhoz?
    kösz
  • Zetorg
    azt mondták, hogy az nem baj
  • Anee
    És ha Alcohol van?úgy látszik azt se szereti:(
  • Zetorg
    ha van clonecd telepítve a gépeden azt töröld le!
    daemon tools v3.47-be mountold az imaget és menni fog ;)
  • Anee
    Szisztok!
    Valaki tudna nekem segíteni?megvan a game feltettem meg minden utánna mondja hogy dvd emulatort talált és nem indul....namost akkor az 1-es cd-t irjam ki vagy van valami crack ami ezt megoldja..?ti hogy játszotok??????????????
  • Attiska
    Amiga,

Csak ennyi? :) Plusz cuccok a játékhoz?
  • Amiga
    Mindenféle feat. Túl sok időm nem volrt belenézni. Először is van egy melléklet-része (wallpaperek, ikonok, stb.), és egy film-DVD-része, amit bármelyik DVD-lejátszó kezel. Ebben egy kis menürendszer fogad, ahonnét el lehet érni interjúkat, tutorial-videókat... és még ki tudja mit, mert őszintén szólva nem túl sok időt tudtam tegnap rászánni.
  • Attiska
    Amiga,

És milyen plusszok vannak azon a Limited Edition DVD-n?
  • TDC Geronimo
    Köszi a kódot
  • Zetorg
    ok
  • M@TriX
    kaptam egy felkérést, hogy csináljak ide is bannert, szóval készítettem két verziót ha kell valamelyik akkor rakjátok be:

(ha nem kell nincs harag, nem került sok időmbe :))
  • Hmuda
    Csak az egyik család zöld és amiatt mert ufók.
  • Hentes Bill #3926
    na akkor nekem is beakad. de máskor nem nagyon szerencsére